|
|
#991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Tutaj macie dośc ciekawe fryzurki .
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#994 |
|
Zadomowienie
|
A tydzień temu jak byłam na ślubie u przyjaciółki to też miałam robioną fryzure przez fryzjerke. Wyszła fajnie. Myśle że gdyby zmienić kwiat na prawdziwy mogłaby być również fryzurą ślubną. Zresztą miałam bardzo podobna fryzure na własnym ślubie (ale bez kwiatka).
|
|
|
|
|
#995 |
|
Wtajemniczenie
|
super te wasze fryzury. Mi najbardziej sie podobają gładko zaczesane do gory tak jak na fotce ale niestety nie moge sobie na cos takiego pozwolic bo mam odstające ucho
|
|
#996 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie wizażanki
![]() Dziewczyny serdecznie proszę o radę, mam sukienkę właśnie w takim stylu jak na zamieszczonych poniżej zdjęciach (z kronkową stójką) i też takie fryzurki mi sie podobają. Jedyny problem to welon, jak w takich przypadkach go upiąć? czy moze jednak zrezygnować z rozpuszczonych włosów i zrobić tradycyjny koczek i wtedy z upięciem welonu nie bedzie problemu Z góry dzięki za wszelkie rady
|
|
|
|
|
#997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja probna fryzurke mozesz zobaczyc rowniez na zalaczonych fotkach |
|
|
|
|
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
A wiesz ze nawet rady stylistek podobne
bo mi również do tej sukienki zaproponowali dlugi welon, jestem niska wiec raczej wpinany od góry. Moze faktycznie koczek bedzie lepszy... Hmm a co do bukietu to jeszcze nie rozmawialam z zadna florystka, sukienka jest ecru ze zlota koronka wiec mysle ze pasowalyby np. pomarańczowe lub herbaciane róze. A Ty juz wiesz jaki bedziesz miala?
|
|
|
|
|
#999 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, doradźcie mi proszę : gdzie mogę kupic opaskę dla włosów krótkich (tzn. paż do ucha). Wszytsko znalazłam - tiary, diademy, korony, ale opaski brak
. Nie chcę jakiegoś płaskiego paska na głowie, potrzebuję jakieś śliczności z lekkimi błyszczydełkami (cyrkonie na drucikach ?). Tylko gdzie to można dostac . Chyba, że te zdjęciowe cuda dla krótkich włosów to wcale nie są opaski .... ?Pomocy
|
|
#1000 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jesli masz proste wlosy,to moze sprobujesz z lokami? Umyj wlosy,przesusz lekko suszarka z glowa opuszczona do dolu,potem nanies na wlosy (od polowy po koncowki) pianke ulatwiajaca ukladanie ,nawin na grube walki (pod spod) ale nie od czubka glowy.Staraj sie nawijac wlosy na walki mniejwiecej od wysokosci ucha. Gdy przeschna,przeczesz wlosy dlonmi i gdy trzeba to uzyj lakieru.Gdy zrobisz ta fryzurke rano,to do wieczora powinna sie ladnie ulozyc. Jesli masz krecone wloski,to moze wystarczy je wyprostowac,a wlosy nad czolem natapirowac i ulozyc do tylu.Wtedy mozesz we wlosy wpiac cienka opaske z rozyczkami,czy z jakimis innymi ozdobami. Mam nadzieje,ze zrozumialas i ze choc troche Ci pomoglam;-) |
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Wtajemniczenie
|
modnakobieta- dziekuje za odp. Wlosy mam proste. Jak nic nie wymysle innego to pewnie beda walki chociaz chcialabym cos innego ale z tym moim felerem to chyba zbyt duzo mozliwosci nie mam
![]()
|
|
#1002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zajrzyj tutaj,moze cos dla siebie znajdziesz.Nie sa to coprawda slubne fryzurki,ale kwiatek we wlosach,czy diadem moze to zawsze zmienic. To blog ktory znalazlam na Onecie (nie moj),ktory polecam: http://katalogfryzur.blog.onet.pl/ |
|
|
|
|
|
#1004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
znalazłam takie 2637[1].jpg7039[1].jpg hair_medlong_5[1].jpgfan06[1].jpg 29.jpg7507[1].jpg nie wiem czemu? ale bardzo podoba mi się ta ostatnia i ta 1
Edytowane przez oskar-82 Czas edycji: 2007-06-14 o 15:57 Powód: uzupełnianie |
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłam kilka fryzur gwiazd gdzieś przez przpadek, może się przydadzą:
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
a w moim guście są te trzy, ale nie wiem jeszcze którą wybiorę:
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet się zrymowało .Dzięki
|
|
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze pare fryzur
852_800x600.jpgfrisur25.jpg img%20(1).jpgimg%20(9).jpg img%20(18).jpgwed15.jpg |
|
|
|
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze troszke
109-mod.jpgfrisur27.jpg img%20(5).jpgimg%20(38).jpg img%20(307).jpgimg%20(314).jpg co powiecie o tych rozpuszczonych? taki nie ład? ale zalezy do jakiej sukienki |
|
|
|
|
#1010 |
|
Raczkowanie
|
Jaka fryzura na długich włosach?
cześć dziewczyny, macie może pomysły jak upiąć długie włosy. mam wysokie czoło i grzywke na bok. nie wiem co tu wymyślić. wesele mam 22 września więc jeszcze troche czasu. dodam że mam okrągłą twarz i nie wszyskie fryzury mi pasują. pomóżcie
Edytowane przez Ania23_b Czas edycji: 2007-06-21 o 12:00 |
|
|
|
|
#1011 |
|
Zadomowienie
|
a oto moje typy,
mam pewnien klopot z wyborem fryzury, poniewaz jestem "szczesliwa" posiadaczka grzywki, wiec z gory odpadaja wszelkiego rodzaju fryzury z loczkow, bo jakos nie bardzo widze prosta grzywke w polaczeniu z loczkami:P |
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś w jakiejś gazecie ślubnej widziałam modelkę z prostą gęstą grzywką i lokami upiętymi luźno na czubku głowy.
Co do mojej fryzury, to zdecydowaliśmy z fryzjerem, że robimy właśnie taką grzywkę, a do tego kok upięty blisko czubka głowy. Będę miała welon wpinany od góry i nie ma sensu, żeby zasłaniać nim jakąś misterną fryzurkę. Chciałabym mieć też różę, żeby po oczepinach fryzura nie była "goła". Macie jakieś zdjęcia tego typu fryzur? |
|
|
|
|
#1013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam grzywkę i naturalnie falowane włosy. Moim zdaniem takie połączenie wygląda bardzo dziewczęco. ![]() Ale moim zdaniem powinny to być naturalne pukle, a nie takie maleńkie loczki.
O body swayed to music, O brightening glance, How can we know the dancer from the dance? -- W. B. Yeats -- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Raczkowanie
|
Wklejam fotki moim zdaniem ładnych fryzurek -mam nadzieję, że każda znajdzie coś dla siebie
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze kilka
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zadomowienie
|
Witam kobitki
Dzisiaj byłam na próbnej fryzurce, którą zreszta wybrałam spośród zdjęć z tego wątku... co myslicie?? Nie bede miala welonu. Fotka robiona po calym dniu noszenia, więc pasma z tylu juz sie troszke poluźnily
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysłowa, ale ja bym jej nie wybrała na ślub (może jeszcze na cywilny, albo gdybym była świadkową)
|
|
#1018 |
|
Wtajemniczenie
|
juz co prawda wklejalam na innym watku ale moze jescze tutaj raz wkleje fotki z probnej fryzurki. Tylko musze jeszcze wloski zafarbowac i rozyczki bede miec doczepiane. zywe of corse
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Wtajemniczenie
|
no i nie bedzie widac tych wsuwek a z boku wloski bede gladnie a nie zwijane
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Raczkowanie
|
a ja będe miała taką fryzure
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

Czy jest jakiś sposób, by choc na ten jeden dzień jakos to zatuszować?

i ta 1

Mam grzywkę i naturalnie falowane włosy. Moim zdaniem takie połączenie wygląda bardzo dziewczęco.