|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11521 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Cytat:
![]() Jak dla mnie, jest o wspominaniu byłych partnerów i wniosek ze wspominania jest taki, że ten obecny wybranek jest najlepszy i wymarzony. Niby wniosek fajny ale jednak "jak ta co w sercu klawiszem stuka". Wciąż stuka, a nie "stukała". Mam nadzieję, że mojemu Tomkowi już żadna inna kobieta nie dobija się do serca. ![]() Jest tam też: Choć nie masz dłoni która policzek jak ogien pali dłoni chłopaka po który został w komodzie szalik ... to twojej dłoni przecież dłon moja od zawsze szuka To przechowywanie szalika w komodzie ciut podejrzane Ja tam pozbyłam się wszystkich "pamiątek po związkach" ![]() Przedstawiłam swoją interpretację, bo kiedyś rozmyślałam nad treścią tej piosenki. My jej pewnie nie będziemy mieć. Ale to walc, więc do tańca świetnie się nadaje. O ile nie wsłuchiwać się w zwrotki, tylko w refren, to na pierwszy taniec jak znalazł. Cytat:
A co do wystroju - faktyczne, świetne wrażenie, super kolorki, zasłonki itp itd. Cytat:
|
|||
|
|
|
#11522 |
|
Raczkowanie
|
świeżo upieczonym mężatkom chcę pogratulować i życzyć wszystkiego naj na nowej drodze życia, ale wam zazdroszcze!!!
A może napiszecie jak przygotowałyście albo przygotowujecie sobie DZIEN śLUBU, bo ja musze zarezerwować godzinę u makijażystki i fryzjerki, slub mam na 16.00 i nie wiem dokładnie na którą. Moim dylematem jest jeszcze to kiedy zrobic plener . w ten sam dzień ze świadkami przed slubem czy już na tygodniu niestety bez nich bo wyjeżdżają???? A u was jak było albo będzie???
|
#11523 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ja znowu chora chyba przeziębiłam się na wczorajszym spacerku...głowa boli, temperaturka jest....oj szkoda gadać, a za 2 tyg obronawczoraj wpadłam na pomysł, aby trochę zacząć się przygotowywać na przyszłoroczną imprezę my chcemy mieć jakieś wyjątkowe kieliszki na weselu i byłam dzisiaj w Galerii Centrum i były śliczne szampanówki z gołąbkami, ale strasznie drogie 39 zł za sztukę i tak sobie pomyślałam czy nie znacie sklepu gdzie można znaleźć fajniaste szkło dla młodych za troszkę tańszą cenę??druga moja refleksja dotyczyła zaproszeń. zastanawiam się co bardziej się opłaca, czy robić samemu czy kupić gotowe??widziałam prześliczne zaproszenia na necie a znowu papier jest jakiś drogi, zwłaszcza że i tak trzeba dokupić inne ozdóbki, aby zaproszenie nabrało swoistego charakteru??może znacie miejsca gdzie można kupić za rozsądną cenę ??hehe ciągle piszę o czymś za niższą cenę, ale sknera ze mnie
|
|
|
|
#11524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#11525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
postaram się sprawdzić jak tylko wyzdrowieje i będę mieć trochę czasu i siły na latanie
|
|
|
|
|
#11526 |
|
Zadomowienie
|
ja zadzowniłam spytać po ile co mają, telefon gdzieśw necie wyszperałam, więc w ramach zdrowienia możesz zadzwonić.
|
#11527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lubię oglądać i może coś mi jeszcze w oko w padnie albo coś wymyślę
|
|
|
|
|
#11529 |
|
Zadomowienie
|
A jak wam się podoba ta piosenka?
Tylko Ty możesz mnie kochać jak wiatr, z moich włosów pleść warkocze i w dłoniach spać. Tylko Ty umiesz wymyślać mi świat, sprzedać uśmiech na dzień dobry bym mogła wstać. Jesteś moim najlepszym snem, snem, jaki przyszło mi teraz śnić, snem na same pogodne dni, z Tobą będzie mi dużo lżej, niż wczoraj gdy miałam do Jutro wejść, z Tobą smutku już będzie dużo mniej. O tak, będę Cię kochać jak ptak, w długą podróż Cię zabiorę, nie będziesz sam, Tylko Ty możesz mnie kochać jak nikt, proszę więc w to uwierz mi i otwórz drzwi. Jesteś moim najlepszym snem... Muzyka jeszcze piękniejsza.
|
#11530 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny (te co jeżdziły do Wilczopola) macie może jakieś zdjęcia z tamtego lokalu?? bo jestem strasznie ciekawa a nie mam jak na razie sie wybrac
![]() moj mail jakby co: schwester@buziaczek.pl
|
#11531 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka co to za pioseneczka? masz ją na kompiku? a mogłabyś mi wysłac
|
#11534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Papier kupiliśmy w MAPie na Unickiej (w budynku Multidruku)- dość duży wybór. Na Związkowej w Cezexie ceny nieco wyższe... Ponieważ będziemy mieć zaproszenia zwijane w rulon więc nie potrzebujemy kopert, które najtańsze są w .... (tu zanik pamięci, przeszukaj archiwum, dziewczyny o tym pisały). A na giełdzie w Elizówce dziś dokupiliśmy resztę niezbędnych materiałów (rafię, kwiatki papierowe), które wychodzą taniej niż nawet na allegro o dziwo jak dla mnie. Jest tam tak dużo sznureczków, drucików, kwiatków, wstążek, perełek, drobiazgów wszelkich, byliśmy w szoku W sklepie Dalimexu można kupić jakieś fantazyjne ozdobne nożyczki, dziurkacze (punchery), których większy wybór jest na allegro, gdzie są też tańsze. Nasze zaproszenie będzie podobne do tego http://allegro.pl/item201576443_slub...nia_rulon.html, tylko my zakupiliśmy różyczki. Mam nadzieję, że mój opis okaże się pomocny - choć trochę. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#11535 |
|
Raczkowanie
|
Szczęśliwa_82 dzięki za te namiary
|
|
|
|
#11536 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma za co annabel_lee
A ja wróciłam dziś z udanych zakupów z druhną,kupiłyśmy poduche na obrączki i szpilki we włosy,takie z tiulem i piórkami. Jeszcze księga dla gości,no a w przyszłym tygodniu jedziemy po alkohol No i zostały butki mojego TŻ,ciężka sprawa....Aha jeszcze chciałam zapytać,czy może któraś z was była niedawno na weselu w moim dworku? ciekawa jestem jak wyszło,narazie słyszałam same pozytywne opinie,zwłaszcza na temat jedzenia,no a my jedziemy juz 19-tego ustalać menu
|
|
|
|
#11537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#11538 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki któras z Was pisała o piosence Sławka Uniatowskiego Kocham Cie, jesli mozna to poprosze o nią
plis
|
#11539 |
|
Zadomowienie
|
A My wybraliśmy na pierwszy taniec "Ona i On" Iry
bardzo ładna piosenka z tym że troszkę woolna ale da się przy niej bujać
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
#11540 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze my nawet nie pomyśleliśmy o aparacie i nie zrobiłam zadnych zdjec. :/
|
|
|
|
#11541 |
|
Raczkowanie
|
Ja ją posiadam... wysyłam na Ci Wioluś Słonko na maila...
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
|
|
|
#11542 |
|
Raczkowanie
|
gabi 0911, kasiakkk,indygo79 życzę Wam Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!
I niecierpliwie czekam na kolejne relacje i zdjęcia U nas czas się spiętrzył, nawet nie ma czasu pokontenplować Co do samochodu kiedyś mi sąsiadka powiedziała żeby nie jechać swoim samochodem do ślubu ani żeby nie iść pieszą... A sąsiadka niestety już 2 lata wącha kwiatki od dołu a ja pamiętam jej słowa... Ale jakby zacząć wierzyć w te wszystkie przesądy to by głowa pękła w szwach Karolinna a mogłabym prosić również o piosenkę "Kocham Cię" na gabrysia53@wp.pl ??? Pozdrawiam Was serdecznie. Ps. A może macie jakieś ciekawe zabawy oczepinowe, ale takie mniej popularne? Też bym bardzo prosiła na e-maila. Z góry dziękuje.
|
#11543 |
|
Rozeznanie
|
Mila wszystko doszło
A my kolejna rzecz do przodu. Dziś odebraliśmy obrączki |
|
|
|
#11544 |
|
Raczkowanie
|
Lenka i Karolinna czy ja mogłabym prosić o wasze pioseneczki na maila, bo szukam coś na dedykację dla mojego miśka
|
#11545 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi!
Odezwij się jeszcze przed sobotą, pliss! Ciekawa jestem, jak tam się wszystko udało w "naszym" lokalu! Może mi coś podpowiesz? Trochę się już dowiedziałam o Twoim weselu od właścicielki lokalu, ale ciekawa jestem Twoich opinii. Dzisiaj wpłaciliśmy kaskę i tak zupełnie przy okazji stwierdziliśmy, że jednak będzie piwo. No więc pojechaliśmy do tesco i kupiliśmy. Jak wszyscy pomieszają alkohole (będzie szampan, wódka, wino i piwo, czyli pełny zestaw), to może być ciekawie... Dziś zaliczyłam też drugą spowiedź (wreszcie po stresie!!). Jutro ciąg dalszy załatwień. Umówiłam się na rano na pedicure do Babskiego Świata na Chopina. Dam znać, jak było. Buziaki!
|
#11546 |
|
Zakorzenienie
|
a czy i ja mogłabym prosić tę pioseneczkę "Kocham cie"
ja narazie myslałam o "Oczarowaniu" Wodeckiego ale może najde coś jeszcze fajniejszego
|
#11547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogłabyś mi dać numer do Domu Weselnego Robertino?? |
|
|
|
|
#11548 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() My planujemy ślub z moim Skarbem na 21 sierpnia 3 tygonie po mojej osiemniastce hihi ![]() My mamy już wybraną sale (dom weselny robertino) - mam prośbę, jakby ktoś mógłby mi napisać jak najwięcej infomrmacji i tym domi i telefon:P Kamerzyste- video-art studio (podobno jest dobry) A reszta przed nami:P chciałabym sie was poradzić co musze jeszcze zaplanować i czy polecacie coś specjalnego ???? Pozdrawdiam Was ![]() ![]()
|
|
|
|
#11549 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie Panny które chciały Uniatowskiego-Kocham Cię... wysyam na maila
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
|
|
|
#11550 |
|
Raczkowanie
|
Karolinna
A jakie jeszcze piosenki polacasz na pierwszy taniec?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

nie wiem dokładnie na którą. Moim dylematem jest jeszcze to kiedy zrobic plener
chyba przeziębiłam się na wczorajszym spacerku...głowa boli, temperaturka jest....oj szkoda gadać, a za 2 tyg obrona

05.07.2008