Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. VI - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-02-17, 22:35   #241
Elessar
Wtajemniczenie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. VI

Cytat:
Napisane przez Fortunessa Pokaż wiadomość
Ooo 70B/C jestem w szoku! W 75 zawsze zapinam się na najciaśniejszą haftkę. W kalkulatorze doboru stanika wyszło mi 75AA, także to 70B/C to dla mnie pozytywne zaskoczenie
Myślałam nad zakupem 3 staników, czarnego, beżowego i białego, ale być może jeden na sam początek będzie dobry, zwłaszcza, że pewnie będę musiała w niego trochę zainwestować.
Dziękuję za odpowiedź, zobaczyłam też pierwszy post, poszperałam w załączonych linkach. Szczególnie zależało mi na sklepie w dobrym asortymentem staników dla kobiet o małym biuście, marzę wręcz o ładnym, koronkowym staniku, takim prawdziwie kobiecym. Niestety jedyne co mi jest oferowane w większości sklepów to bawełniane staniczki dla nastolatek, większość oczywiście w lalki barbie lub hello kity :C
Do poleconych sklepów zajrzę, ale wolałam się przygotować i posiadać jakąś wiedzę, żeby mimo wszystko, nie dać wcisnąć sobie 'kitu' jakby co.
W większości modeli ceny zaczynają się od ok. 100 zł w górę. Najlepiej jak napiszesz/zadzwonisz do sklepów, które Cię interesują i zapytasz się co mają w tych okolicach rozmiarowych. Zapoznam się z piersiówką, będziesz wiedziała jak powinien leżeć biustonosz. I pamiętaj o tym, że to Ty masz się dobrze czuć w biustonoszu i sobie podobać a nie brafitterce.
Koronkowe modele w tych okolicach kojarzę z Ewy Michalak, ale u niej musiałabyś się pomierzyć wg jej zaleceń.
No to już wiesz, że nosisz za luźny obwód. Zwróć uwagę podczas mierzenia na różne kroje i weź z sobą elastyczną bluzkę, cała prawda o biustonoszu wychodzi pod ubraniem dopiero.
Elessar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-17, 23:49   #242
Azmika88
Zadomowienie

Witam Wszystkie forumowiczki i melduję się wątku
Wydaje mi się, że noszę dobrze dobrane biustonosze, ale w kwestii rozmiaru, a nie fasonu.
Marzę o biustonoszu usztywnianym, z niskim mostkiem, niskim zabudowaniem pod pachami, cienkimi ramiączkami i z wąskim obwodem (póki co obwód zajmuje mi pół pleców ;/) Chodzi też o ilość zapięć: czy jest dwu- czy trzyrzędowe - te trzyrzędowe to dla mnie masakra...
Moje wymiary 79/108
Dużo czytałam o Ewie Michalak, nawet przymierzam się do kupna. Wiecie może jaki fason odpowiadałby moim wymaganiom?
Azmika88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 07:45   #243
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Azmika88 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkie forumowiczki i melduję się wątku
Wydaje mi się, że noszę dobrze dobrane biustonosze, ale w kwestii rozmiaru, a nie fasonu.
Marzę o biustonoszu usztywnianym, z niskim mostkiem, niskim zabudowaniem pod pachami, cienkimi ramiączkami i z wąskim obwodem (póki co obwód zajmuje mi pół pleców ;/) Chodzi też o ilość zapięć: czy jest dwu- czy trzyrzędowe - te trzyrzędowe to dla mnie masakra...
Moje wymiary 79/108
Dużo czytałam o Ewie Michalak, nawet przymierzam się do kupna. Wiecie może jaki fason odpowiadałby moim wymaganiom?
Przy Ewie możesz mieć problem z obwodem - jesteś między 75 a 80, zależnie od ciasności i rozciągliwości materiału, a obwody mogą być już szersze i z 3 rzędowym zapięciem, szerokość ramiączek zależy od modelu i rozmiaru. O niskim mostku są kroje PL, S i SM mają je wyższe, potem będziesz miała CHP. Najlepiej o konkretny model pytać samą Ewę, ja przetestowałam niektóre.
Stary 2014-02-24, 09:08   #244
czekoladowoo
Zakorzenienie

Witam

Zwracam się z prośbą o pomoc, mam troche problem z rozmiarem. Chce sie teraz zaopatrzyć w coś z Kingi, ewentualnie może Nipplex, Dama Kier. Potrzebuje 2 biustonosze, biały i czarny.

Rozmiarowo 67 po biustem/79 w biuście.

Wg wszystkich tabelek wychodzi mi 65B/60D
No i nijak sie w 65B nie mieszcze, spłaszcza mnie i bułkuje strasznie wiec sie uparłam na 65 C. Mam z Esotiq i z M&S. I miska jest wg mnie ok, z M&S na styk właściwie, bo jak porządnie wygarne to bułkuje lekko, drugi ciężko powiedziec bo kształt nie mój ale też raczej miska na styk.
Mam jeszcze Ave, która co prawda się rozciągnęła za bardzo wiec idzie do kosza, też miska wydaje mi się ok, tylko momentami mam wrażenie że za mocno pod pache idzie. Niby jak się schylam to nic się nie oddziela, nie opada, ewentualnie czasem właśnie w tym miejscu pod pachą.

No i teraz już sama nie wiem czy zostać przy tym 65C, bo nie wiem jak to w przypadku tych firm będzie.
Czy może próbować 60D, ale znowu sie boje czy będzie ok a nie mam za bardzo teraz finansów zeby ryzykować, zerkałam na balkonetce i 60DD na pewno bedzie za duze a podobno miska jak w 65c

Mam kilka modeli 65c upatrzonych i tak sie czaje i czaje Bo nie do konca jestem pewna czy to na pewno jest ok. Ale w tych stanikach które mam obwód jakoś specjalnie za luźny nie jest - czuje sie komfortowo, nie musze nic poprawiać. A podejscia do 65B konczyly sie tragedia
Zastanawiam sie wlasciwie tylko dlatego ze w biuscie troche schudłam i nie wiem czy nie powinnam wlasnie zamowic mniejszego rozmiaru, ale skoro te co mam nadal sa ok ?
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-24, 11:01   #245
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Witam

Zwracam się z prośbą o pomoc, mam troche problem z rozmiarem. Chce sie teraz zaopatrzyć w coś z Kingi, ewentualnie może Nipplex, Dama Kier. Potrzebuje 2 biustonosze, biały i czarny.

Rozmiarowo 67 po biustem/79 w biuście.

Wg wszystkich tabelek wychodzi mi 65B/60D
No i nijak sie w 65B nie mieszcze, spłaszcza mnie i bułkuje strasznie wiec sie uparłam na 65 C. Mam z Esotiq i z M&S. I miska jest wg mnie ok, z M&S na styk właściwie, bo jak porządnie wygarne to bułkuje lekko, drugi ciężko powiedziec bo kształt nie mój ale też raczej miska na styk.
Mam jeszcze Ave, która co prawda się rozciągnęła za bardzo wiec idzie do kosza, też miska wydaje mi się ok, tylko momentami mam wrażenie że za mocno pod pache idzie. Niby jak się schylam to nic się nie oddziela, nie opada, ewentualnie czasem właśnie w tym miejscu pod pachą.

No i teraz już sama nie wiem czy zostać przy tym 65C, bo nie wiem jak to w przypadku tych firm będzie.
Czy może próbować 60D, ale znowu sie boje czy będzie ok a nie mam za bardzo teraz finansów zeby ryzykować, zerkałam na balkonetce i 60DD na pewno bedzie za duze a podobno miska jak w 65c

Mam kilka modeli 65c upatrzonych i tak sie czaje i czaje Bo nie do konca jestem pewna czy to na pewno jest ok. Ale w tych stanikach które mam obwód jakoś specjalnie za luźny nie jest - czuje sie komfortowo, nie musze nic poprawiać. A podejscia do 65B konczyly sie tragedia
Zastanawiam sie wlasciwie tylko dlatego ze w biuscie troche schudłam i nie wiem czy nie powinnam wlasnie zamowic mniejszego rozmiaru, ale skoro te co mam nadal sa ok ?
Skoro nie mieścisz się w 65B a 65C jest dobre to zostań przy nim, bo z centymetra wychodzisz na granicy miseczki B i C. Jeśli 65C będzie za luźne to spróbuj 60D (przy zmianie obwodu nie przeskakujesz o 2 miski jak wychodzi z tabelki tylko o 1). I rozmiar może zależeć od kroju, half cup/bardotka zazwyczaj powinna być na styk by nie powiewała/nie bułkowała.
Stary 2014-02-24, 12:10   #246
wyjdziniewracaj
Przyczajenie

Witam dziewczęta!

nie będę zanudzać wymiarami, bo kalkulator umiem opanować, mam za to jedno pytanie. Mam okropne wałki pod pachami a biust mam mały. Wiem już, że to pewnie wynik za małych miseczek, ale mam pytanie czy zawsze tak jest? Od zawsze byłam przekonana, że po prostu zbiera mi się tam tłuszcz, bo nie jestem super szczupła. Tylko, że rzeczywiście jest taki wyraźny podział między moim małym cyckiem i tym wałkiem.
próbowałam znaleźć jakieś zdjęcia, ale same duże biusty, a mój jest mały
http://balkonetka.pl/static/uploads/..._uncovered.png
http://ri.pinger.pl/pgr54/43bf1e8200...673before2.jpg

czy można to zniwelować zawsze dobrze dobranym biustonoszem?
wyjdziniewracaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-24, 13:16   #247
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wyjdziniewracaj Pokaż wiadomość
Witam dziewczęta!

nie będę zanudzać wymiarami, bo kalkulator umiem opanować, mam za to jedno pytanie. Mam okropne wałki pod pachami a biust mam mały. Wiem już, że to pewnie wynik za małych miseczek, ale mam pytanie czy zawsze tak jest? Od zawsze byłam przekonana, że po prostu zbiera mi się tam tłuszcz, bo nie jestem super szczupła. Tylko, że rzeczywiście jest taki wyraźny podział między moim małym cyckiem i tym wałkiem.
próbowałam znaleźć jakieś zdjęcia, ale same duże biusty, a mój jest mały
http://balkonetka.pl/static/uploads/..._uncovered.png
http://ri.pinger.pl/pgr54/43bf1e8200...673before2.jpg

czy można to zniwelować zawsze dobrze dobranym biustonoszem?
Biustonosz może je częściowo zniwelować, wygarnianie i masowanie pomoże. Część to na pewno jest pierś, część może być tłuszczem, a część to skóra i tkanka, które za nic nie znikną (bo inaczej nie uniesiesz ręki do góry). Ćwiczenia mogą podziałać na tkankę tłuszczową.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-24, 22:03   #248
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elessar Pokaż wiadomość
Skoro nie mieścisz się w 65B a 65C jest dobre to zostań przy nim, bo z centymetra wychodzisz na granicy miseczki B i C. Jeśli 65C będzie za luźne to spróbuj 60D (przy zmianie obwodu nie przeskakujesz o 2 miski jak wychodzi z tabelki tylko o 1). I rozmiar może zależeć od kroju, half cup/bardotka zazwyczaj powinna być na styk by nie powiewała/nie bułkowała.
Dziękuje za odpowiedź
Zamówie w takim razie póki co 65C, mam nadzieje że nie okażą się akurat te modele za luźne. Akurat mam 2 bardotki i jedna leży ok, ale druga to kompletna tragedia bo robi mi masakryczne krecie noski i jednoczesnie bułkuje
Jak bede miała okazje to przymierze 60D gdzieś.
Stary 2014-02-27, 12:43   #249
_legalna_
Raczkowanie

Witam

Jestem młoda I nie mam żadnych wątpliwości co do tego, że noszę zły rozmiar biustonosza. Noszę 75B. Miseczki odstają, a w obwodzie mogę bez problemu włożyć rękę i go jeszcze rozciągnać. O ile dobrze się zmierzyłam (a to mi czasem marnie wychodzi) w biuście mam 94cm, a pod 80cm. I nie wiem jaki rozmiar nosić Pomożecie?
_legalna_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-27, 14:17   #250
breathe0808
Raczkowanie

Hej Dziewczyny
pod biustem mam obwód 85cm, a w biuście 108 cm nie karmiłam, nie jestem w ciąży ani nic z tych rzeczy
wg kalkulatora Ewy Michalak wyszedł mi rozmiar 85DD.
Myślicie, że dobrze mi wyliczyło?
Stary 2014-02-27, 16:44   #251
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _legalna_ Pokaż wiadomość
Witam

Jestem młoda I nie mam żadnych wątpliwości co do tego, że noszę zły rozmiar biustonosza. Noszę 75B. Miseczki odstają, a w obwodzie mogę bez problemu włożyć rękę i go jeszcze rozciągnać. O ile dobrze się zmierzyłam (a to mi czasem marnie wychodzi) w biuście mam 94cm, a pod 80cm. I nie wiem jaki rozmiar nosić Pomożecie?
75 D? coś koło tego radzę próbować.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-27, 18:44   #252
_legalna_
Raczkowanie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4536199 7]75 D? coś koło tego radzę próbować.[/QUOTE]

Dziękuję, spróbuję
Stary 2014-02-27, 21:42   #253
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez breathe0808 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
pod biustem mam obwód 85cm, a w biuście 108 cm nie karmiłam, nie jestem w ciąży ani nic z tych rzeczy
wg kalkulatora Ewy Michalak wyszedł mi rozmiar 85DD.
Myślicie, że dobrze mi wyliczyło?
Jeśli pod biustem zmierzyłaś się tak jak sugeruje kalkulator Ewy to tak, u niej nie trzeba specjalnie zaniżać obwodów.
Stary 2014-03-02, 21:43   #254
Azmika88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _legalna_ Pokaż wiadomość
Witam

A jakie kupujesz biustonosze? Dziwne, że 75 jest dla Ciebie aż tak za luźne. Chyba, że masz akurat z jakiejś słabszej firmy? I obwód się rozciąga szybko?
Stary 2014-03-02, 21:57   #255
czekoladowoo
Zakorzenienie

Moje Kingi okazały się niewypałem Miałam wrażenie że mam staniki z bazaru na sobie. Miski wydawały mi się za wąskie, a mostek nie przylegał tak jak trzeba. Jak wygarnęłam biust to efekt był taki że zrobiły mi się buły, na środku piersi miałam zgniecione jakby przez mostek a po chwili i tak gdzieś uciekały.
Mam wrażenie że profil zbyt zamknięty - robiły mi sie dzioby, no i za wąskie fiszbiny.
Może powinnam celować w coś szerokofiszbinowego? Czy po prostu możliwe że rozmiar nie ten?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-03, 08:45   #256
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Moje Kingi okazały się niewypałem Miałam wrażenie że mam staniki z bazaru na sobie. Miski wydawały mi się za wąskie, a mostek nie przylegał tak jak trzeba. Jak wygarnęłam biust to efekt był taki że zrobiły mi się buły, na środku piersi miałam zgniecione jakby przez mostek a po chwili i tak gdzieś uciekały.
Mam wrażenie że profil zbyt zamknięty - robiły mi sie dzioby, no i za wąskie fiszbiny.
Może powinnam celować w coś szerokofiszbinowego? Czy po prostu możliwe że rozmiar nie ten?
Pewnie i jedno, i drugie. Jak masz stanik w dobrym rozmiarze, ale w za wąskich fiszbinach, to efekt powinien być w miarę, tyle że fiszbiny zachodzą na pierś. Jeśli ci wszędzie uciekają, mostek odstaje itd. to pewnie rozmiar zły.
Stary 2014-03-03, 10:19   #257
live
Rozeznanie

Dziewczęta nie wiem gdzie sie z tym zwrócić więc postanowiłam że napiszę tutaj, nosze staniki 70G lub F zależy od marki i modelu , mam bardzo dobrze dobrane biustonosze mimo iż tak wysoki nr stanika to mój biust nie jest ogromny , owszem jest spory ale nie ogromny , jędrny strasznie tez nie jest, jak to z dużymi biustami bywa (chyba ze silikon) meriyum sprawy,,,,w czerwcu lecę na wczasy i potrzebuję dobrego bikini , majtki najlepiej wiązane po bokach a stanik na fiszbinach lub usztywniany jestem w stanie wydać do 400zł tylko nie mam pojęcia jakiej firmy szukać mam mały tyłek i nieproporcjonalnie większy biust czyli stanik duży a majtki o 2 rozmiary mniejszy masakross, prośba do was czy znacie jakies sklepy lub firmy , ktore sa godne polecenia albo przynajmniej sklepy w Warszawie a jeszcze lepiej Białymstoku ,które oferują dobre bikini bedę wdzięczna za podpowiedz
live jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-03, 10:46   #258
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez live Pokaż wiadomość
Dziewczęta nie wiem gdzie sie z tym zwrócić więc postanowiłam że napiszę tutaj, nosze staniki 70G lub F zależy od marki i modelu , mam bardzo dobrze dobrane biustonosze mimo iż tak wysoki nr stanika to mój biust nie jest ogromny , owszem jest spory ale nie ogromny , jędrny strasznie tez nie jest, jak to z dużymi biustami bywa (chyba ze silikon) meriyum sprawy,,,,w czerwcu lecę na wczasy i potrzebuję dobrego bikini , majtki najlepiej wiązane po bokach a stanik na fiszbinach lub usztywniany jestem w stanie wydać do 400zł tylko nie mam pojęcia jakiej firmy szukać mam mały tyłek i nieproporcjonalnie większy biust czyli stanik duży a majtki o 2 rozmiary mniejszy masakross, prośba do was czy znacie jakies sklepy lub firmy , ktore sa godne polecenia albo przynajmniej sklepy w Warszawie a jeszcze lepiej Białymstoku ,które oferują dobre bikini bedę wdzięczna za podpowiedz
W Warszawie to poszukaj na Stanikowej Mapie sklepów, kojarzę Dopasowaną, BraDreams.
Kostiumy miał też Comexim, do 200 zł powinnaś spokojnie kupić górę i dół, w dodatku nie musisz kupować kompletu, możesz samą górę a dół zakupić gdzie indziej.
Rozmiar masz średni, więc nie powinnaś mieć większego problemu z zakupem. Poszukaj też KrisLine, Panache, Freya, Ava teraz wprowadziła kostiumy.
Stary 2014-03-03, 11:56   #259
live
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elessar Pokaż wiadomość
W Warszawie to poszukaj na Stanikowej Mapie sklepów, kojarzę Dopasowaną, BraDreams.
Kostiumy miał też Comexim, do 200 zł powinnaś spokojnie kupić górę i dół, w dodatku nie musisz kupować kompletu, możesz samą górę a dół zakupić gdzie indziej.
Rozmiar masz średni, więc nie powinnaś mieć większego problemu z zakupem. Poszukaj też KrisLine, Panache, Freya, Ava teraz wprowadziła kostiumy.
dziękuje za cenne wskazówki ,już szukam
live jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-03, 19:09   #260
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wampierz Pokaż wiadomość
Pewnie i jedno, i drugie. Jak masz stanik w dobrym rozmiarze, ale w za wąskich fiszbinach, to efekt powinien być w miarę, tyle że fiszbiny zachodzą na pierś. Jeśli ci wszędzie uciekają, mostek odstaje itd. to pewnie rozmiar zły.
Mostek ewidentnie odstawał i po chwili piersi uciekały, obwód niby nie był luźny ale może tu tkwił też problem. Profil ewidentnie miały zbyt zamknięty na mój biust więc dlatego też troche bułkowały po wygarnięciu.

Powiem że teraz sie troche boje internetowo zamawiac bo to jednak tu 20 zł tam 20 zł i troche sie zbierze. A nie wiem kompletnie w jakie modele celować. Na pewno takie ze szwem poziomym są ryzykowne jak widać
Stary 2014-03-03, 21:59   #261
Azmika88
Zadomowienie

Cytat:
dziękuje za cenne wskazówki ,już szukam
Zawsze możesz też kupić samą górę dopasowaną, a dół np. w kolorze czarnym, żeby pasował do wszystkiego, w zwykłym sklepie.

Cytat:
Powiem że teraz sie troche boje internetowo zamawiac bo to jednak tu 20 zł tam 20 zł i troche sie zbierze. A nie wiem kompletnie w jakie modele celować. Na pewno takie ze szwem poziomym są ryzykowne jak widać
Kinga to nie jest zbyt dobra firma. Polecam Ci forum lobby biuściastych, napisz tam, na pewno Ci pomogą.
Stary 2014-03-04, 09:55   #262
ModnaEwi
Raczkowanie

Czy ktoś ma z Was bieliznę z Victoria's Secret? Czy te staniki są dobre? Warto wydać (umówmy się dużo pieniędzy) na projekty VS?
ModnaEwi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-04, 10:51   #263
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ModnaEwi Pokaż wiadomość
Czy ktoś ma z Was bieliznę z Victoria's Secret? Czy te staniki są dobre? Warto wydać (umówmy się dużo pieniędzy) na projekty VS?
Nie warto, ograniczona rozmiarówka. One są tylko ładne.
Stary 2014-03-04, 19:24   #264
Martva
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczęta nie wiem gdzie sie z tym zwrócić więc postanowiłam że napiszę tutaj, nosze staniki 70G lub F zależy od marki i modelu , mam bardzo dobrze dobrane biustonosze mimo iż tak wysoki nr stanika to mój biust nie jest ogromny , owszem jest spory ale nie ogromny (...) prośba do was czy znacie jakies sklepy lub firmy , ktore sa godne polecenia albo przynajmniej sklepy w Warszawie a jeszcze lepiej Białymstoku ,które oferują dobre bikini bedę wdzięczna za podpowiedz
Erm, jestem właścicielką biustu o zbliżonym rozmiarze i chciałam powiedzieć że aśtam, wysoki numer. Mieścimy się w całkiem dużo modeli polskich firm. W Białymstoku chyba jest stacjonarne Kontri, nie? Ich internetowy sklep ma chyba największy wybór bielizny polskich firm, podejrzewam że sporą część asortymentu mogą też mieć 'na stanie', jakieś kostiumy mi mignęły. I stamtąd jest Ava (która świeżo wprowadziła kostiumy zresztą), nie wiem czy nie ma tam jakiegoś firmowego sklepu. Pogooglaj, a jeśli masz Facebooka zapytaj na fanpejdżach powyższych.

Edytowane przez Martva
Czas edycji: 2014-03-04 o 19:28
Martva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-06, 10:02   #265
sonia71
Raczkowanie

hej najpierw sie przywitam ,na tym wątku jestem nowa choć podczytuje Was od bardzo dawna i to dzięki Wam kilka miesięcy temu trafiłam do brafiterki i dowiedziałam sie że wcale nie jestem skazana tylko na push-upy.Zaczęlam od Audelle Fiore i mam ich kilka kolorów ,choć muszę już niestety zmienić rozmiarówkę ,Gossard Vintage rose ,zrobił niesamowity dekold i aż niewiarygodne że "to mój",oczywiscie następny Gossard- tym razem letni cielak ,super egobuster plunge 34c-miał byc moim faworytem tamtego lata ale niestety ,zupełnie nie trafiony, uparlam się na niego i dałam mu szansę od zakupu 4 razy i z żalem musze się z nim rozstać i poszukać kogoś do wymiany.
sonia71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-06, 11:20   #266
tekila901
Zakorzenienie

zamawiał ktoś kiedyś biustonosz z tej strony: http://www.wyprzedazebielizny.pl/ ? czy obwody miseczki są zawsze takie same? boję się zamawiać w ciemno, a tutaj nie ma podanej żadnej tabeli z rozmiarami
Stary 2014-03-06, 11:26   #267
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
zamawiał ktoś kiedyś biustonosz z tej strony: http://www.wyprzedazebielizny.pl/ ? czy obwody miseczki są zawsze takie same? boję się zamawiać w ciemno, a tutaj nie ma podanej żadnej tabeli z rozmiarami
nie są takie same. Najlepiej tabel szukać na stronie producenta, ale i tak nie zagwarantuje to wyboru dobrego rozmiaru.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-06, 11:35   #268
tekila901
Zakorzenienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4546475 6]nie są takie same. Najlepiej tabel szukać na stronie producenta, ale i tak nie zagwarantuje to wyboru dobrego rozmiaru.[/QUOTE]
ok, dziękuję
Stary 2014-03-06, 15:21   #269
basia123456
Przyczajenie

A ja mam dobre skojarzenia z Li Parie. Jest drogo, ale mi dobrze dopasowali bieliznę. Sama bym tam nie kupila, ale dostałam w prezencie i skorzystałam z brafittingu,. xxx
Polecam wpadać tam jak są promocje - jak byłam przerabiać swój biustonosz były inne po 80 czy 90 zł . Poleciłabym iść tam i przymierzyć a kupić od producentów Z tym, że niestety moja ulubiona marka chyba nie sprzedaje przez internet. Chodzi mi o Selmark. Wie któraś z Was o jakimś innym miejscu sprzedaży tej bielizny niż Li Parie?

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2014-03-07 o 09:24 Powód: reklama
basia123456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-06, 16:54   #270
_legalna_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Azmika88 Pokaż wiadomość
A jakie kupujesz biustonosze? Dziwne, że 75 jest dla Ciebie aż tak za luźne. Chyba, że masz akurat z jakiejś słabszej firmy? I obwód się rozciąga szybko?
Raczej takie tanie, w sklepach odzieżowych czasem są takie stojaki z bielizną i rzeczywiście te firmy pewnie nie są zbyt dobre. Wiem, że powinnam zainwestować w lepszy biustonosz ale najpierw chciałam poznać mój prawidłowy rozmiar Chyba spróbuję ten 75D
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości