Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA! - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-03, 08:33   #2911
Karoloo
<3 <3 <3

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Hej! A ja już jadę na tą betę mam nadzieję, że nie będzie dużych kolejek, bo na 8 muszę być w pracy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Karoloo! A Ty uważaj, żeby nie zajechać Bożeny

Bożena już ledwo dycha

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Hej

nie wytrzymałam i zrobiłam test... ani cienia cienia, nic

Oł noł

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 08:34   #2912
maskora
Raczkowanie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cześć Pannice

Nie było mnie zaledwie dwa dni a tu takie rzeczy się dzieją

Manieczka - jeszcze nie gratuluję tak oficjalnie, ale widziałam fotki i bladziochy widziałam. Także mocne mocne mocne mocne mocne kciuki trzymam za betkę!

Jagatko - skarbie, przykro mi bardzo bardzo bym chciała, żeby Ci się udało. Ściskam mocno

Dziś muszę iść kupić sobie spodnie masakra, jestem grubą tłustą krową i nienawidzę kupowania jeansów Czas schudnąć bo aż mi wstyyyddd

Rzekła lilia do motyla :
- Nikt nie patrzy, niech pan zapyla !
Jan Sztaudynger
maskora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 08:34   #2913
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Hej! A ja już jadę na tą betę mam nadzieję, że nie będzie dużych kolejek, bo na 8 muszę być w pracy.

Cytat:
Hej

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Hejo

Ale mam dziś nerwa No tak mnie Tż wqrzył, że coś okropnego. Od samego rana wczoraj mu trułam, że musi być dzisiaj (wczoraj) serduszko, bo jak ma być owulacja to właśnie teraz ...i co? Później, później. Wyszło tak, że sobie popił (byliśmy na urodzinach) i nie miał siły Jest mi strasznie przykro, bo ja tu mierzę, robię testy, a najwyraźniej on ma to głęboko gdzieś
i to nie jest tak, że to przez to, że mu o tym mówiłam, bo on mi każe się uprzedzać.
No nie dziwie się pewnie swojemu tez bym burę zrobiła. Bo kurcze nie po to się tyle czasu starasz żeby on to zaprzepaszczał.W końcu oboje chcecie tego dziecka.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 08:35   #2914
mloda0802
Rozeznanie

Hey Kobietki
Ja juz w robocie od godziny...
Manieczka trzymam kciuki za dodatni wynik bety

Jagatka nie łam się! Nawet jeśli @ przyjdzie to bedzie koejny cykl i nowe szanse pewnie że byłoby super gdybyś już teraz zafasolkowała i wszystkie Ci tego życzymy, ale to dopiero Twój piwerwszy cykl. Bedzie dobrze, nie smutaj, główka do góry

Debra moj tez niestety ma takie zagrywki. Nic nie poradzisz i szkoda Twoich nerwów. Porozmawiaj z nim o tym a następnym razem w takiej sytuacji po prostu go dopadnij i ogień!

U mnie dzis temperatura trochę w góre, i w ogóle dziwny jest ten wykres, nigdy nie miałam takiego wzrostu temperatury przy owu, a chora nie jestem

Ktoś się pytał kto tu zostanie ze staraczek aktywnych, nooo ja oczywiście żadnych przerw nie robię także będe tu!

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 08:49   #2915
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Cześć Pannice

Dziś muszę iść kupić sobie spodnie masakra, jestem grubą tłustą krową i nienawidzę kupowania jeansów Czas schudnąć bo aż mi wstyyyddd

hej

Tez nie lubie kupować jeansów ale w sobote kupiłam 2 pary: w H&M za 49 zł i Reserved za 69,90 zł powodzenia na zakupach

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-03-03, 08:51   #2916
wik_and_ola
Zadomowienie

Manieczka - kciuki za betę
Jagatka -
Stary 2014-03-03, 08:54   #2917
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
Dobrze że ja tego filmu nie oglądam
Witam po sporej nieobecności
Gdzie byłaś, jak Cię nie było??..

Cytat:
Hej

O, nieeee.... kurczę, szkoda... w sumie.. chyba coś już powinno być widać, jak u Mańki...
Kochana, poczekaj jeszcze.. u Ciebie @, jak w zegarku, więc jak będzie się spóźniać, to powtórzysz wtedy.. wiesz, jak ja Tobie kibicuję po tym, co przeszłaś... ale spokojnie... jak nie teraz, to może prezent na Gwiazdkę będziecie mieć?..

mloda0802, i dobrze, że zostajesz, bo tu niedługo pojedyncze rodzynki zostaną, jak tak dalej pójdzie...

Ja dziś z Zuzką w domu siedzę, bo coś znów ma katar... ma szczęście bez temperatury, więc wolę ją podleczyć w domu, niż puszczać z katarem do przedszkola, żeby się w coś gorszego nie przerodziło znów.. ehh...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 09:21   #2918
mloda0802
Rozeznanie

Maskora je tez nie lubie spodni kupowac. Jak mowisz ze tak ciezko to ile Ty kg wazysz? :p

Meire zdrowka dla córci

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 09:23   #2919
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
A przy anty nie widze sensu mierzyc tempki, bo i tak nie ma owu.. Wiec, co mi to da??..
Chyba, ze dla lepszego samopoczucia i z ciekawosci.. Bo dzis sie rano dziwne czulam nie wiedzac, jak goraca jest moja Bozena dzis..
Zawsze możesz mierzyć i sprawdzić, czy faktycznie tabletki wyciszają Ci hormony i nie ma tych skoków

Cytat:

Looknijcie sobie na to niewiele rozumiem, bo nie znam takiego typowego j. śląskiego, ale chłopczyk jest mega szczególnie na sam koniec

http://www.youtube.com/watch?v=izIHKJ1j9RU
O jaki słodziak Jak ten mały dzieciak się tego nauczył na pamięć, ja bym już miała problem

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
Dobrze że ja tego filmu nie oglądam
Witam po sporej nieobecności
Oj no długo Cię nie było, co tam?

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Hej

U mnie temp spada i niech juz bedzie po owu, bo juz mnie Bozena boli
Kciuki za szybką owulkę

Cytat:
Trzymam bardzo mocno kciuki

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
No nie dziwie się pewnie swojemu tez bym burę zrobiła. Bo kurcze nie po to się tyle czasu starasz żeby on to zaprzepaszczał.W końcu oboje chcecie tego dziecka.
Głupi jest. O!

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
Debra moj tez niestety ma takie zagrywki. Nic nie poradzisz i szkoda Twoich nerwów. Porozmawiaj z nim o tym a następnym razem w takiej sytuacji po prostu go dopadnij i ogień!

U mnie dzis temperatura trochę w góre, i w ogóle dziwny jest ten wykres, nigdy nie miałam takiego wzrostu temperatury przy owu, a chora nie jestem
Ja to go następnym razem pałą potraktuję Jeszcze raz taka akcja i rozwieje moje wątpliwości odnośnie odkładania starań...

Ładne, wysokie tempki masz. Trzymam kciuki

A ja jutro mam tą wizytę i dowiem się co to jest to Ana2

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 09:27   #2920
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

widziałam kochana ja nadal nie puszczam kciukasów. mam nadzieję, że uda Ci się jeśli nie w tym to w kolejnym cyklu
Cytat:
Hejo

Ale mam dziś nerwa No tak mnie Tż wqrzył, że coś okropnego. Od samego rana wczoraj mu trułam, że musi być dzisiaj (wczoraj) serduszko, bo jak ma być owulacja to właśnie teraz ...i co? Później, później. Wyszło tak, że sobie popił (byliśmy na urodzinach) i nie miał siły Jest mi strasznie przykro, bo ja tu mierzę, robię testy, a najwyraźniej on ma to głęboko gdzieś
i to nie jest tak, że to przez to, że mu o tym mówiłam, bo on mi każe się uprzedzać.
też bym była zła... no ja rozumiem, że popił, ale mógł to przewidzieć, że nie będzie miał sił i zaserduchować szybciej... Ty się starasz, mierzysz, a on takie numery odstawia...nie martw się może dziś będzie serducho na zgodę i jeszcze nic straconego

meire zdrówka dla córci

i dziękuję Wszystkim za kciuki wynik dziś po godzinie 15stej, więc po pracy pojadę, ale się boję

a teraz zmykam, bo mam masę roboty
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 09:39   #2921
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze możesz mierzyć i sprawdzić, czy faktycznie tabletki wyciszają Ci hormony i nie ma tych skoków

No, już mnie Jagatka nakręciła wcześniej i będę po @ mierzyć z czystej ciekawości... bardziej spełniona się będę czuła, bo teraz bez mierzenia ewidentnie mi czegoś brakuje w życiu..

Już córę nafaszerowałam czym się dało... mam nadzieję, że jej to przejdzie, a nie będzie się rozwijało znów w coś gorszego... nie mogę się doczekać wiosny i lata już... spokój z choróbskami chociaż będzie... siedzi i koloruje teraz jakieś księżniczki...

A co do jeansów też musze sobie jakieś kupić, bo mi du.pa urosła od tego siedzenia w domu... a stare już mam takie złochane... i muszę sobie buty do latania kupić... cos takiego..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fullscreen_bd5cb8fe313f9569683e8c02313d6f32.jpg (52,1 KB, 8 załadowań)

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-03-03, 09:53   #2922
Jagatka_N
Zakorzenienie

Nie bój sie Mania, temp masz piękną, beta tez będzie taka Trzymam kciuki

Dzieki dziewczyny...
Wiem, że nie ma tragedii, tylko boję się, że zanim zajdę, to ten mięśniak urośnie i trzeba będzie się nim najpierw zająć, a starania odłożyć dlatego też m.in. tak mi zależało...
Stary 2014-03-03, 10:05   #2923
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Nie bój sie Mania, temp masz piękną, beta tez będzie taka Trzymam kciuki

Dzieki dziewczyny...
Wiem, że nie ma tragedii, tylko boję się, że zanim zajdę, to ten mięśniak urośnie i trzeba będzie się nim najpierw zająć, a starania odłożyć dlatego też m.in. tak mi zależało...
Jagatka jesteśmy z Tobą i wierzymy,że uda się zanim pojawią się problemy z mięśniakiem! musi być dobrze, szkoda,że test negatywny, niby nadzieja jest jakaś dalej,ale wiem co czujesz! każda dobrze wie!

a ja się witam z paskudnym kaszlem i zatkanym nosem
dziś do pracy idę ale jutro już do lekarza, bo bardzo mnie to męczy.

manieczka ależ się cieszę, bo ta beta to tylko formalność

debra ja bardzo dobrze rozumiem takie sytuacje, gdzie mówisz,że trzeba dziś(bo chce być uprzedzony) a potem zmęczony ja wszystko rozumiem,ale kurcze,albo się staramy albo nie!
ty tu dbasz i szkolisz jeg żołnierzy, a on co? armię zamkną w garnizonie?? no niewdzięcznik
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 10:07   #2924
cowie
Zakorzenienie

Dzień dobry piczki

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 10:07   #2925
Leine
Zakorzenienie

hej...

Mój tz śmiertelnie na mnie obrażony :/ odmawiam mu a ten wczoraj sie obraził, odwrócił dupa, pogroził i poszedl spac 3 tyg nic, libido zaniknelo, @ trwa a ja zmuszać się nie będę

Manieczka za betę!

Jagatka oj oj jednak się nie wytrzymalo co? Szkoda, bo teraz masz skopany humor... Poczekaj cierpliwie! Może jest za wcześnie? Przytulam
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 10:12   #2926
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
też bym była zła... no ja rozumiem, że popił, ale mógł to przewidzieć, że nie będzie miał sił i zaserduchować szybciej... Ty się starasz, mierzysz, a on takie numery odstawia...nie martw się może dziś będzie serducho na zgodę i jeszcze nic straconego

i dziękuję Wszystkim za kciuki wynik dziś po godzinie 15stej, więc po pracy pojadę, ale się boję

a teraz zmykam, bo mam masę roboty
No mógł Już mi przeszło. Pogadaliśmy trochę, powiedział, że jest głupi i żałuje i mam się nie denerwować, bo to mi nic nie da, a następnym razem mam mu dać w mordę hihi

Cytat:
No, już mnie Jagatka nakręciła wcześniej i będę po @ mierzyć z czystej ciekawości... bardziej spełniona się będę czuła, bo teraz bez mierzenia ewidentnie mi czegoś brakuje w życiu..

Już córę nafaszerowałam czym się dało... mam nadzieję, że jej to przejdzie, a nie będzie się rozwijało znów w coś gorszego... nie mogę się doczekać wiosny i lata już... spokój z choróbskami chociaż będzie... siedzi i koloruje teraz jakieś księżniczki...

A co do jeansów też musze sobie jakieś kupić, bo mi du.pa urosła od tego siedzenia w domu... a stare już mam takie złochane... i muszę sobie buty do latania kupić... cos takiego..
No to fajnie, że będziesz mierzyć. No i ja podobnie jak Jagatka też jestem ciekawa Twojego wykresu

Mam nadzieję, że córci całkiem przejedzie to choróbsko, a księżniczki to i ja bym sobie pokolorowała

Mi na szczęście dupa nie rośnie i mieści się w spodnie z czasów liceum i mam nadzieję, że tak zostanie Buty bardzo ładne i pewnie wygodne do codziennego latania.

Cytat:
Dzieki dziewczyny...
A rośnie Ci ten mięśniak? Jak mierzą go to coś się zmienia? ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

3190g, 55cm
Stary 2014-03-03, 10:12   #2927
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
UWAGA!!! MAM TELEGRAM OD CARMENY
telegram napisany z soboty 1.03.2014 o godzinie 11.20

"ale ja tesknie za pogaduchami z Wami ;( i strasznie mi milo jak piszecie,ze tesknicie i za mna!KOCHAM WAS NORMALNIE MORDY MOJE
Ja juz w domu.zalozyli mi w szpitalu ten pessar i chyba jest cacy.wczoraj mi sie stawial brzuch mimo lezenia ale dzis juz jest okej wizyte mam 13tego w kazdym razie.Oszczedzam sie jak moge.Najpewniej odezwe sie kolo 10tego *
Przede wszystkim Maniusi chcialam pogratulowac!nawet nie wiesz jak sie ciesze!!!Czekam na test z krwi ale wiem ze to tylko formalnosc Przerwij ten przestoj i cisze! za dlugo to trwa!
Reszcie dalej kibicuje! i przykro mi ze testy negatywne powychodzily rozumiem ze macie juz serdecznie dosyc tego.
Przesylam fluidki z Majeczka,ktora pcha sie na swiat jak widac "

reszty Wam nie wkleję co mi napisala, bo to nasze sex-sekrety ale mogę napisać tyle, że mnie pragnie ahhh ta moja kochanka
Carmenko kochana to dbaj jeszcze bardziej o was, mam nadzieję, że Majka do samego końca wytrzyma i pessar jej nie pozwoli wyjść.

pewnie nie jesteś zadowolona z tego leżenia,ale czego się nie robi dla maleństwa, dobrze,że masz rodziców, choć przydałby się na pewno teraz mąż. trzymaj się tesknię
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 10:16   #2928
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
debra ja bardzo dobrze rozumiem takie sytuacje, gdzie mówisz,że trzeba dziś(bo chce być uprzedzony) a potem zmęczony ja wszystko rozumiem,ale kurcze,albo się staramy albo nie!
ty tu dbasz i szkolisz jeg żołnierzy, a on co? armię zamkną w garnizonie?? no niewdzięcznik
Właśnie tak jest Jeszcze jak by u nas było bez problemów to można by było tak to sobie olewać. Mówi, że on ma silne robaczki i na pewno przeżyły ... no ciekawe

3190g, 55cm
Stary 2014-03-03, 10:22   #2929
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Jagatka jesteśmy z Tobą i wierzymy,że uda się zanim pojawią się problemy z mięśniakiem! musi być dobrze, szkoda,że test negatywny, niby nadzieja jest jakaś dalej,ale wiem co czujesz! każda dobrze wie!

a ja się witam z paskudnym kaszlem i zatkanym nosem
dziś do pracy idę ale jutro już do lekarza, bo bardzo mnie to męczy.

manieczka ależ się cieszę, bo ta beta to tylko formalność

Dzięki Aga aż mi się lepiej zrobiło

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
hej...

Mój tz śmiertelnie na mnie obrażony :/ odmawiam mu a ten wczoraj sie obraził, odwrócił dupa, pogroził i poszedl spac 3 tyg nic, libido zaniknelo, @ trwa a ja zmuszać się nie będę

Manieczka za betę!

Jagatka oj oj jednak się nie wytrzymalo co? Szkoda, bo teraz masz skopany humor... Poczekaj cierpliwie! Może jest za wcześnie? Przytulam
No nie wytrzymałam... a to dla tego, że dużo nerwów mnie to kosztowało dziś obudziłam się przed 2ga w nocy na chwilę, sprawdziłam ktora godz i zasnełam dalej, ale już ból brzucha z nerwów czułam. Potem obudziłam się o 4tej i tak przeleżałam bez ruchu do 4:45, zasypiałam na minutę, 5minut i sprawdzałam która godz jak mierzyłam to az czułam że mi serce szybciej bije

Nie wiem Debra czy rośnie, bo odkąd go pod koniec stycznia wykryli, nie byłam u ginki. Mówiła wtedy, że jak przez 3 m-ce nie uda się zajsć w ciążę, to mam przyjść żeby sprawdzić co z tym mięśniakiem.

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-03-03 o 10:25
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 10:28   #2930
Leine
Zakorzenienie

Jagatka te dni ostatnie są takie nerwowe, dlatego nie chcę mierzyć... Sama widzisz po sobie spokojnie, masz nas i mozesz sie wygadać co Ci na serduchu leży. Nic się nie martw na zapas!
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 10:40   #2931
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Wrocilas wkoncu co się u ciebie dzialo?
Milego dnia :róża:
U mnie po staremu ,młody był u nas na ferie zimowe i miałam ograniczony dostęp do kompa , Później zrobiła się piekna pogoda i szkoda było siedzieć w domu I teraz o to jestem z Wami bo się cholendarnie za wami stęskniłam , ale poczytywałam co u was w miarę możliwości
Cytat:
Hej

Cytat:
Gdzie byłaś, jak Cię nie było??..

O, nieeee.... kurczę, szkoda... w sumie.. chyba coś już powinno być widać, jak u Mańki...
Kochana, poczekaj jeszcze.. u Ciebie @, jak w zegarku, więc jak będzie się spóźniać, to powtórzysz wtedy.. wiesz, jak ja Tobie kibicuję po tym, co przeszłaś... ale spokojnie... jak nie teraz, to może prezent na Gwiazdkę będziecie mieć?..

mloda0802, i dobrze, że zostajesz, bo tu niedługo pojedyncze rodzynki zostaną, jak tak dalej pójdzie...

Ja dziś z Zuzką w domu siedzę, bo coś znów ma katar... ma szczęście bez temperatury, więc wolę ją podleczyć w domu, niż puszczać z katarem do przedszkola, żeby się w coś gorszego nie przerodziło znów.. ehh...
Cytat:

O jaki słodziak Jak ten mały dzieciak się tego nauczył na pamięć, ja bym już miała problem

Oj no długo Cię nie było, co tam?

Kciuki za szybką owulkę

Trzymam bardzo mocno kciuki

Głupi jest. O!

Ja to go następnym razem pałą potraktuję Jeszcze raz taka akcja i rozwieje moje wątpliwości odnośnie odkładania starań...

Ładne, wysokie tempki masz. Trzymam kciuki

Stary 2014-03-03, 10:42   #2932
Karoloo
<3 <3 <3

Wgl od 2 dni śnią mi się porody W pierwszym przypadku miałam cc a później dostałam kroplówke i musiałam chodzić aby wywołać poród i urodzić łożysko A drugi poród normalny ale dziecka nie chcieli mi pokazać (może było rude ) ale wiem, ze chłopczyk masakra jakaś

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-03-03, 10:56   #2933
Lea_ny
Zakorzenienie

Hello
Stary 2014-03-03, 11:08   #2934
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Wgl od 2 dni śnią mi się porody W pierwszym przypadku miałam cc a później dostałam kroplówke i musiałam chodzić aby wywołać poród i urodzić łożysko A drugi poród normalny ale dziecka nie chcieli mi pokazać (może było rude ) ale wiem, ze chłopczyk masakra jakaś
Może są to prorocze sny ?? Z tego co mi wiadomo to sny się interpretuje na odwrót
Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Hello
Hej
Stary 2014-03-03, 11:11   #2935
maciejka1987
Zakorzenienie

hej

Planujemy z tż wyprawę rocznicową także w maju ruszamy w Polskę No i ogólnie 4 imprezy nam się szykują w maju-czerwcu, 2 komunie i 2 wesela. Trzeba składać kasę, dodatkowo myślenie o staraniach (nie mówiąc, że w pracy robi się coraz mniej ciekawie i każdy się dopytuje teraz jakie mamy z mężem plany - lepiej było jak nikt nic nie wiedział )wykończyć się można. ALe choćby nie wiem co to po 3 prawidłowych cyklach ruszamy.

A przez czas wstrzymania biorę się za siebie, trzeba na imprezach jakoś wyglądać.

I ostatnio widziałam malusieńkiego dzidziusia , miał niecały miesiąc... ledwo tatuś wziął je na ręce i słodko zasnął...cudowny widok, aż miałam ochotę wycałować te małe rączki i nóżki

6.2.15

Edytowane przez maciejka1987
Czas edycji: 2014-03-03 o 11:12
maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 11:18   #2936
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Hello

Jak tam samopoczucie dziś??...

Ale dostałam wysyp masakry na twarzy... skończył mi się mój krem do twarzy, więc przez trzy dni używałam jakiejś próbki kremu z Ziaji... a teraz to nie mam na twarzy miejsca bez ropnej krosty... wyglądam przeokropnie... już dawno nie miałam tak fatalnej cery...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-03-03, 11:22   #2937
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój się strasznie boi rudego dziecka Zawsze jak widzę jakiegoś małego, rudego szkraba to mówię do Tż: jak będziesz niegrzeczny to też takie będziesz miał

3190g, 55cm
Stary 2014-03-03, 11:39   #2938
malinOla1
Wtajemniczenie

Mania kciuki za bete to tylko formalności
Cytat:
Hej

Szkoda

Cytat:
Hejo

no co za TŻ! Ino mu tylek strzepac. Kochana rozumiem twoje rozczarowanie, u mnie to chyba dni plodne przeszly bez serducha. TŻ byl bardzo spięty i nie mogli dac rady taka presję czuje przez te starania. Wczoraj jakiś śluz większy mialam ale nie wiem bo to 18dc.

Cytat:
O jakie prorocze sny

Cytat:
Hello
Cześć jak się masz?i nasze bliźniaki?

Wysłane z mojego X2 10.25 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez malinOla1
Czas edycji: 2014-03-03 o 11:42
malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 11:44   #2939
God Of War 20
Zakorzenienie

Hejka dziewoje
Stary 2014-03-03, 12:07   #2940
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Mój się strasznie boi rudego dziecka Zawsze jak widzę jakiegoś małego, rudego szkraba to mówię do Tż: jak będziesz niegrzeczny to też takie będziesz miał
Rudego to ja się boje I jak będzie rude, albo łyse (wtedy też może być rude) to nie wiem co zrobie

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości