|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
to będzie jakoś zaznaczane (stempel czy coś) ? bo nie bardzo rozumiem
|
|
|
|
#482 |
|
Zadomowienie
|
są normalne kody kreskowe do nabicia na kasę, kupon jest jednorazowy a po jego skasowaniu automatycznie aktywuje się następny z danej książeczki.
|
|
#483 |
|
Wtajemniczenie
|
A moim zdaniem to nie taki zły pomysł
Można sobie spokojnie zakupy rozłożyć, tańsze kupić z mniejszym rabatem, a droższe zostawić na -40%. I nie rozumiem narzekań, że promocje słabe itp. - nikt przecież na siłę do R. nie zaciąga, za wizytę u konkurencji kar nie stosują To chyba nie takie trudne ogarnąć sobie, gdzie w najbardziej korzystnej cenie można kupić ulubione kosmetyki.
|
#484 | |
|
only smart shopping
|
Cytat:
Edytowane przez kjd3 Czas edycji: 2014-03-02 o 23:26 |
|
|
|
|
#485 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ładnie stapia się ze skórą,krycie średnie,ale ja po 2 godiznach już się świecę ![]() Cytat:
![]() lubisz takie delikatne zapachy żeli,a próbowałaś Palmolive o ten błękitny? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...iwa-skora.html mój najukochańszy Cytat:
szkoda tylko że na 40% tyle trzeba czekać
|
|||
|
|
|
#486 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chodzi mi tylko o to, że ta promocja to doskonały chwyt. Przeciągnięcie jej w czasie spowoduje że zyski rossmana będą jeszcze większe. Nie cierpię sprzadaży wiązanej, promocji z haczykami itp. Czuję się wtedy jakby sklep traktował mnie jak debilkę. I założe się że wiele z was narobi zapasów byle tylko wykorzystać rabat. A ja staram się nie robić zapasów i kupować tylko to czego potrzebuję, oczywiście polując na promocję. ale nie widze sensu kupować pierdółek bo promocja. Takie moje zdanie. |
||
|
|
|
#487 |
|
Zadomowienie
|
Mi też ta promocja się w ogóle nie podoba, na pewno będzie duże zainteresowanie i zyski wzrosną, ale jednak zrezygnuję z czegoś takiego na rzecz Hebe, na szczęscie nie wymyślają jeszcze nie wiadomo czego, żeby tylko co miesiąc tam kupować
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie skorzystalam z -10%. Tzn chcialam, bo i tak chciałam kupić parę rzeczy, ale były w promocji dopiero od marca, a w CND obkupilam się wcześniej.
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Sarunieczka Bierz dosyć mocno pachnie ta niveą Palmolive mam w zapasie :p Z kuponów pewnie tez bez problemu skorzystam.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-03-03 o 08:11 |
|
|
|
#489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja swojej szczoty używam ponad rok i uwierz mi, różnica w stanie MOICH włosów jest znaczna (na niekorzyść TT). a co do tych kuponików ze zniżkami, uważam, że to fajny pomysł, chociaż zakupy będą bardziej przemyślane, a nie jak t obywa przy -40%, wrzucę wszysko co leci, bo jest promocja ![]() |
|
|
|
|
#490 |
|
Wredny kotecek
|
Mnie tam pasują takie rabaty
podoba mi się że te -40 bedzie ważne cały miesiąc wiec ludzie nie będą się zabijać przy szafach ;p no i na plus że zniżka na jednorazowe zakupy wiec nie bedzie mnie kusić jak przy zwykłym -40 zeby kilka razy dziennie po cos tam wracać ;p---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- No i jeszcze promocja dla wybranych bo jednak trzeba spełnić warunek że wszystkie kupony będą wykorzystane wiec nie bedzie takich pustek w sklepie
|
|
|
|
#491 |
|
Konto usunięte
|
A peelingi do twarzy takie ziarniste też się będą wliczać do pielęgnacji twarzy? Czy to raczej higiena jest? I nie wiecie do kiedy te kupony będą wydawane?
|
|
|
|
#492 |
|
Wredny kotecek
|
Ciekawa jestem czy to się łączy z innymi primocjami bo teraz ma być -20% na nowa szminke burzuja to z tym rabatem dodatkowym już bym wzięła ;p
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- O albo nowa l'oreala z 54 na 44zl ;p |
|
|
|
#493 |
|
Konto usunięte
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4541050 0]A ja staram się nie robić zapasów i kupować tylko to czego potrzebuję, oczywiście polując na promocję. ale nie widze sensu kupować pierdółek bo promocja.
Takie moje zdanie.[/QUOTE] Oczywiście, że promocja tego typu to chwyt marketingowy i sposób na zwiększenie zysków. Sieci sklepów nie robią tego e trosce o klienta tylko w trosce o swoje zysku jednak podoba mi się takie rozwiązanie dużo bardziej niż te typu 'zrób zakupy w dniach x - y za kwotę z a dostaniesz 10 złotych zniżki na kolejne'. Tu wystarczy, że kupię płyn micelarny a kolejny rabat mi się aktywuje. Dla mnie to rozwiązanie jest lepsze, bo kupuję kiedy chcę i za ile chcę i kwotę kolejnego rabatu też sama sobie dyktuję. Win win situation moim zdaniem ![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się podoba, kto chce skorzysta, kto nie chce-nie ma przymusu, nie rozumiem tylko krytykowania, każdy ma swój rozum
|
|
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
dostałyście dziś te kupony?
chciałabym zapytać czy jak kupie płyn do demakijażu to pani w kasie da mi kupon i od razu policzy mnie z tym rabatem?
|
|
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślę z szajsunga
|
|
#498 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Zrobiłam zakupy i nie dostałam żadnego kuponu. Pani nie wiedziała o żadnej akcji, podobnie jak jej kierowniczka.
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Tego się obawiałam ale i tak muszę iść do r. to się przekonam sama i dam znać
|
#500 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4541050 0]ja nie
![]() Chodzi mi tylko o to, że ta promocja to doskonały chwyt. Przeciągnięcie jej w czasie spowoduje że zyski rossmana będą jeszcze większe. Nie cierpię sprzadaży wiązanej, promocji z haczykami itp. Czuję się wtedy jakby sklep traktował mnie jak debilkę. I założe się że wiele z was narobi zapasów byle tylko wykorzystać rabat. A ja staram się nie robić zapasów i kupować tylko to czego potrzebuję, oczywiście polując na promocję. ale nie widze sensu kupować pierdółek bo promocja. Takie moje zdanie.[/QUOTE] jakie zapasy? Wystarczy raz w miesiącu kupić maseczkę do twarzy za ok 2 zł * ![]() * bo chyba nie ma minimalnej wartości zakupów? na fotkach nie widzę :/ Poza tym każda promocja tak samo działa Założę się, że dziewczyny, które skorzystały z -40% kupiły część produktów tylko ze względu na promocję. "Bo taniej to watro kupić/przetestować..."
|
#501 |
|
Life is a drink ...
|
No ja mam nadzieje, że wszędzie będą wydawane kupony ...
|
#502 |
|
Zadomowienie
|
Robiłam dzisiaj zakupy w Rossmannie i żadnego kuponu nie ostałam
Nie wiem czy dlatego,że kupowałam rzeczy przeznaczone dla dzieci tj.patyczki do uszu i jogurciki czy po prostu w moim rossmannie nie dają.Chciałam kupić ten lotion do rąk z pompką ale już nie ma.
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Też kupowałam dziś balsam i kuponów nie dostałam, ale kurcze za późno mi się o nich przypomniało i nie chciało mi się już cofać.....dziwne to to na ich stronie nie mogę takiego info o kuponach znaleźć
CND Bielenda żeń szeń krem do ciała Ziaja oliwkowe masło i balsam......reszty nie pamiętam ![]() jakieś kremy do twarzy jeszcze |
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zamówiłam w Rossmannie pare odbitek zdjęć. Pierwszy raz. Zobaczymy co mi dadzą. Nie wiecie może ile trzeba czekać na zdjęcia?
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kuzynka pracuje w rossmannie, pisalam do niej otych kuponach i ona nic o tym nie wiem, pierwsze slyszy ode mnie.. wiec troche to dziwne, ze jedna osoba tylko dostala a pracownicy nic o tym nie wiedza, na stronie internetowej tez nic nie ma o tym.
Jutro ide na male zakupy to zobacze i zapytam.
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj kupiłam w cnd za 4,79 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ego-ciala.html
i dostałam te kupony, można je wykorzystać tylko w tej drogerii w której się je dostało
|
|
|
|
#508 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj w rossmannie i upomniałam się o kupony, pani kasjerka nic nie wiedziała, więc ochroniarz poszedł do kierowniczki. I tak będzie promocja ważna od 20 marca na kupony, a pani kierowniczka mi powiedziała że kupony będą dostępne od bodajże 10 marca.
Widzę że w jednym rossie dają, a w drugim nie. O co chodzi bo już się pogubiłam.
Through eyes of love all things will take on a new meaning...... Edytowane przez Patrycja183 Czas edycji: 2014-03-03 o 13:08 |
|
|
|
#509 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam na stronie coś o tej promocji
![]() http://www.rossnet.pl/inauguracje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#510 |
|
Life is a drink ...
|
i teraz już wszystko wiadomo
![]() Nie we wszystkich rossmannach bedzie to obowiązywać :P
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

podoba mi się że te -40 bedzie ważne cały miesiąc wiec ludzie nie będą się zabijać przy szafach ;p no i na plus że zniżka na jednorazowe zakupy wiec nie bedzie mnie kusić jak przy zwykłym -40 zeby kilka razy dziennie po cos tam wracać ;p

Nie wiem czy dlatego,że kupowałam rzeczy przeznaczone dla dzieci tj.patyczki do uszu i jogurciki czy po prostu w moim rossmannie nie dają.