|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sex grupowy
nigdy.nigdy,nigdy
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy w życiu !
Po 1 nie wyobrazam sobie czegoś takiego zeby jakas dziewczyna przy mnie (i nie przy mnie !!) dotykała , masowała , całowała mojego Skarba Po 2 w ogole mnie to nie kręci ! A po 3 nie bo cały mój Tż jest mój i cała ja jestem dla niego a on dla mnie nie potrzeba nam osób 3 ;] . |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy bym sie na to nie zgodzila!
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
niee, chyba musiałabym naprawde nie wiedziec co robie
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ci co lubia niech robia to ich zycie i ich ciala
|
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
Będac w zwiazku - nigdy w zyciu bym się na to nie zgodzila.
Laska , ktora tknęlaby mojego faceta, dlugo by nie pożyla ![]() Nie wyobrażam też sobie by kochający facet pozwolil swojej dziewczynie na seks z innym.. Ale jakbym byla sama..I powiedzmy dwoch znajomych kolegow... ![]() To taka moja fantazja, póki co niespelniona ![]() Ale ta gwiazda...to poroniony pomysl ;/;/;/ |
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Sądzę że takie doświadczenia mogą powodować nieodwracalne zmiany w naszych potrzebach sexualnych. Po takich "atrakcjach" może się okazać iż jeden partner to za mało i potrzeba czegoś więcej...
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
lub na odwrót
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Nie! nigdy! Dla mnie jest to coś nienaturalnego. A ta "gwiazda"
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
A pomyslcie jakie to niehigieniczne... W takim kręgu "wzajemnej adoracji" jak ta gwiazda wszyscy wymieniaja sie chlamydiami, grzybami i wirusami - super zabawa
A jesli chodzi o sam zamysl to owszem interesujace, ale rownie interesujace jest np upawianie seksu w kilka par w jednym pomieszczeniu tylko z wlasnym partnerem - mozna popatrzec, i przede wszystkim zdrowo
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy w zyciu!!!
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
przegladnelam caly watek i tylko widze: Nigdy,nigdy...." czy moze sie ktos wypowiedziec kto tego juz probowal?? nie mowie ze jestem ZA albo Przeciw,ale ciekawia mnie prawdziwe doswiadczenia. Czy jest ktos taki?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Moj jaki jest taki jest, ale nie oddam go, a jakbym zobaczyla z inna to wykastrowalabym na szybko :P
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Jest tak fajna piosenkia George Michaela "i want your sex", coz wtedy gdy pisal nie wiedzielismy jeszcze ze jest to pisoenka o milosci do faceta a nie do kobiety, mozna sciagnac tekst z netu ale generalnie przeslanie tej piosenki, ze sex 1 na 1 i nich tak zostanie
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bym na to nie miała ochoty
a poza tym Mojego Misiaczka nie może dotykać żadna jestem bardzo zazdrosna
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Witam was
Prosze was o rade. A wiec moj TZ powiedzial mi ze chce sprobowac w trojkat, co bylo to dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Zaczelo sie od tego : * twierdzi ze ma malego penisa (17cm nigdy mu niepowiedzialam ze maly czy krzywy zawsze mowie mu ze niechce innego) * niezawsze osiagam orgazm Wiec wpadl na taki pomysl zeby zaprosic jakiegos pana z "dorodnym narzedziem" zebym w taki sposob sprobowala (zaznaczam ze TZ jest pierwszym partnerm)Coz moja odpowiedz byla taka a gdy sproboje i zobacze ze lepiej?? (chcialam wzbudzic u niego zazdrosc) Wiec odparl ze niewie. Niewiem co mam myslec o tym wszystkim Czy dla niego jest obojetne zeby inny facet uprawial sex ze mna, w jego obecnosci? Czy to naprwade z milosci takie zaproponowanie?
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
matkooo !! moim zdaniem to naprawdę dziwna reakcja Twoje TŻ !! przecież Faceci chcą trójkąty i wcale bym sie nie zdziwiła ale z dwoma kobietami a on chcę sie zgodzić na faceta hm... szczerze ja bym się na to nie zgodziła ponieważ on teraz może myśleć że wszystko ok i że mu to nie przeszkadza ale jak bedziesz w trakcie z innym i bedzie Ci dobrze wtedy może go zaboleć
i do tego stopnia że wasz związek może się zospaśc a tego chyba nie chcesz moim zdaniem Kochana nie powinnas się godzic bo takie eksperymenty z trójkątmi nie wychodzą dobrze !
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
karaa86 dziekuje za odp.
Nie nie ja napewno sie niezgodze Tylko dlaczego taka reakcja mojego TZ??? Czy kochajacy facet na to by pozwolil?? Dodal jeszcze jesli bym sama byla z nim ("z dorodnym narzedziem") to by niepozwolil na to ale w jego obecnosci to tak. Ciagle mysle dlaczego zaczal myslec o takim czyms? Jestesmy 2 lata razem, wszystko jest oki tyle ze ja czasami niemam orgazmu, to to sklonilo jego do takich mysli? zeby mi dogodzic w taki sposob? |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
witam jeszcze raz ! szczerze to nie wiem dla mnie to dziwne że Facet nie byłby zazdrosny, może porozmawiaj z nim szczerze i zapytaj dlaczego tak reaguje ? a może jest tak zdołowany tym że nie może Cię zadowolić że pchneło go do takiej decyzji ... hm.. no nie mój Facet czasami robi sobie polefffke i mówi że możemy zrobić trójkącik ale z babką bo faceta by nie zniósł jakby mnie dotykał a ja nie zniosę babki która g dotyka dlatego nie zdecydujemy się na to nigdy w życiu !
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
sex grupowy? -nigdy w zyciu!
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
a skad on wytrzasnie tego pana z duzym przyrodzeniem??Zna takiego??
skąd???
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
tez zadalam mu to pytanie a on na to ze postara sie o to, dla mnie wszystko zrobi.
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Moze tez dla siebie???
17 cm to jest normalnie ,a dla niektorych nawet sporo wiec cos nie bardzo mnie przekonuje ten argumentOn z tym panem tez cos bedzie teges??
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba znajduja skoro pojawiaja sie takie ilosci ogloszen. przyklad np tutaj: http://www.klub69.net/index.php?action=club_view2 (dzial ogloszenia - do wyboru do koloru...) |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Więcej niż dwoje ? Eeeee....
OT m.a.r.t.a ładny nowy avatarek
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
O nieeeee.....zreszta nie wyobrazam sobie, zeby kochajacy mezczyzna czerpal przyjemnosc z ogladania jego kobiety z innym facetem....
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Niektórych facetów kręci, gdy ich partnerki seksią się z innymi.
Poza tym, może on jest bi i Ci się nie przyznał. ![]() Ale, uwierz mi, na pewno nie robi tego z troski o Ciebie i Twoje orgazmy. Aż w taką potęgę miłości to ja, niestety nie wierzę; kochanie, ostatnio wyglądasz na znudzonego, niedaleko dworca otwierają nowy burdel , idź, rozerwij się...![]() Cytat:
![]() Jakiegoś przystojnego, ładnie zbudowanego pana, któremu skrycie przygląda się na treningach... ![]() edit: Sommer, pocieszę Cię z Tobą?
![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-06-12 o 16:46 Powód: Post pod postem. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

I to na moich oczach ?
Nie NIe NIE!!! 

A jesli chodzi o sam zamysl to owszem interesujace, ale rownie interesujace jest np upawianie seksu w kilka par w jednym pomieszczeniu tylko z wlasnym partnerem - mozna popatrzec, i przede wszystkim zdrowo

i do tego stopnia że wasz związek może się zospaśc a tego chyba nie chcesz
skąd???
i chyba znajduja skoro pojawiaja sie takie ilosci ogloszen.