|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() No ale taki leeeeciutki ten kaloryfer... bo jeszcze mam za mało jędrną skórę ![]()
![]() |
#3842 |
Zakorzenienie
|
hej, hej-co to za kaloryfery?
![]() ja narazie nto mogę o tym pomarzyć, jedyne kaloryfery jakie mam na widoku to nowe do mieszkania, które muszę zakupić ![]() ja też zrobię dziś tą cynamonową torturę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kocie- wstaw zdjecie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wam też dzisiaj chce się tak strasznie spać ?
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj cały dzień przeleżałam to dziś się nawet trzymam
![]() zrobiłam juz mel b buns i brzuch-faktycznie trudniej mi było zrobić niż abs- od dziś robię to, bo pozazdrościłam Kociego kaloryfera ![]() w takim razie zobowiązjuję się i ja, że wstawię zdjęcie, ale 1 kwietnia ![]() ![]() dziś moje menu: Iś-płatki owsiane z rodzynkami, słonecznikiem, nasionmi chia i siemieniem +pół jabłka IIś-dwie łyżki jogurtu naturalnego z 2 łyżkmi płatków owsianych, kilka rodzynek i reszta jabłka O- 3łyżki kuskusu, warzywa na patelnie, bez tłuszczu, dwa buraki z rukolą P- koktajl z truskawek i jogurtu nat 2,5% na kolację jeszcze nie mam pomysłu ![]() co do treningu to oprócz mel b będzie 100Xagrafka, 100x leg magic, hula hop -15min i orbitrek 10km ![]() chciałabym tak utrzymac cały marzec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Zadomowienie
|
Jestem na wyjeździe i spaceruję sobie po polach
![]() U mnie dzisiaj: 2 kromki z żółtym serem owsianka z łyżeczką cukru herbata z kwiatu lipy dwa małe kotleciki sojowe mniej niż połowa niewielkiego kawałka pieczeni zupa jarzynowa ziemniaki
#3847 |
Zakorzenienie
|
Mel b brzuch bardzo polecam
![]() U mnie dziś: mel b brzuch i 15 minut rozciągania, wyzwanie deska i przysiady. Menu: ś: bułka żytnia z jajkiem, serem, szynką z kurczaka i papryką 2ś: wieśniak ob. krupnik, pieczone bez tłuszczu udko z kurczaka, warzywa na parze podw. jabłko, twaróg z jogurtem naturalnym połówką banan i odrobiną cukru wanilinowego. kolacja ....
#3848 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cześć dziewczyny!
![]() U mnie dzisiaj pierwszy dzień diety. Kolejny raz zaczynam. ![]() I - owsianka z bananem i żurawiną, kawa z mlekiem II - dwie kanapki z masłem i plastrem mięsa wieprzowego gotowanego III - miseczka barszczyku szczawiowego, kromka chleba, zielona herbata z ananasem IV - jabłko, rumianek do picia V - jajko gotowane, 2-3 grube plastry mięsa gotowanego wieprzowego, papryka, ogórek kiszony, kawa zbożowa Zapisałam się jednak na wf na aerobik, no i siłownia tradycyjnie. Powiem Wam, że przybył mi na pewno jakiś 1 kg a może nawet i 1,5 kg. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2014-03-03 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Zakorzenienie
|
Syklamen piątka
![]() ![]() kilogramem się nie martw, mi przybyło 9 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaczynam się bać, że nawet jak dojdę do wymarzonej wagi to żeby ją utrzymać będę musiała ciągle sobie czegoś odmawiać. ![]()
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
no tak niestety jest, a raczej będzie
![]() tzn wiadomo, że jak się zachowa umiar to będzie ok ja zrobiłam tenn błąd, że nakaz dietetyczki, żeby przytyć potraktowałam jako przepustkę do jedzenia wszystkiego w każdej ilości...no trudno sama sobie jestem winna, teraz trzeba spiąć tyłek bo wiosna za rogiem ![]() przecież damy radę ![]() wróci Ci ta 6 na drugie miejsce ![]() ja liczę na 55kg na 1 kwietnia ![]() i tyle będzie ![]() właśnie siedzę zawinięta w cynamon-będę robić w poniedziałki i piątki/soboty, ile razy w tygodniu wy robicie? dałam dziś tylko jedną paczkę cynamony i więcej wody i starczyło mi w zupełności, jak jest więcej wody to lepiej się trzymie ciała ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- na kolację zjadłam jednak brokuła i pierś na parze+dwie rzodkiewki bo ugotowałam na jutro za dużo ![]() dzisiejszy dzień dietowo i ćwiczeniowo na 6 ![]() proszę mnie lać bez litości jak znowu coś spartolę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dacie radę dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
#3853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to super bo do 1 kwietnia wypadnie mi dokładnie 10 to porównamy efekty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
a robisz wyzwanie deski i przysiadów ?
#3855 |
Zakorzenienie
|
zjadłam jeszcze serek wiejski lekki bo byłam głodna..teraz będę miała ciężko jeść mniej bo rozepchałam żołądek
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Kocie ! dobrze, że mi przypomniałaś-robię ![]() wydrukowałam te wyzwania i schowałam-zaraz je wyciągam, przyklejam na drzwi i robię ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- zrobiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze zjadłam ok. 100 g gotowanej pierści z kurczaka w szklance rosołu...
![]() Podliczyłam wszystko i wyszło mi ok. 1400 kcal i ... prawie 140 g BIAŁKA ![]()
#3857 |
Zakorzenienie
|
no białka dużo
![]() ja nie chcę liczyć kalorii znowu bo u mnie to się kończy obsesją ![]() myślicie, że takie menu jak miałam dziś jest ok? wystraczy mi się trzymać tych pięciu posiłków, bez smażonego, białego pieczywa, tłustego i słodyczy żeby nie musieć liczyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj znowu bez ćwiczeń :/ moja motywacja poszła w las :/ liczę jeszcze na to, że jutro jak już wrócę do pracy to motywacja wróci, bo wróci codzienność. No i od 4 dni mam zastój w wadze :/ zaczęłam wczoraj z powrotem gotować siemię lniane, bo czuję, że mam wypchane jelita :/
Ja się chyba zacznę modlić o motywację do ćwiczeń. Bo jak nie wróci i waga nie zacznie dalej spadać, to nie osiągnę pierwszego celu :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Starałam się zjeść więcej białka, bo czułam dzisiaj ostry ból mięśni. Jakbym się przetrenowała. ehh. A ja zeżarłam czekolady dość sporo. ehh. ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45422198]Ja dzisiaj znowu bez ćwiczeń :/ moja motywacja poszła w las :/ liczę jeszcze na to, że jutro jak już wrócę do pracy to motywacja wróci, bo wróci codzienność. No i od 4 dni mam zastój w wadze :/ zaczęłam wczoraj z powrotem gotować siemię lniane, bo czuję, że mam wypchane jelita :/ Ja się chyba zacznę modlić o motywację do ćwiczeń. Bo jak nie wróci i waga nie zacznie dalej spadać, to nie osiągnę pierwszego celu :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Trzymam kciuki za motywację do ćwiczeń ![]()
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45422198]Ja dzisiaj znowu bez ćwiczeń :/ moja motywacja poszła w las :/ liczę jeszcze na to, że jutro jak już wrócę do pracy to motywacja wróci, bo wróci codzienność. No i od 4 dni mam zastój w wadze :/ zaczęłam wczoraj z powrotem gotować siemię lniane, bo czuję, że mam wypchane jelita :/
Ja się chyba zacznę modlić o motywację do ćwiczeń. Bo jak nie wróci i waga nie zacznie dalej spadać, to nie osiągnę pierwszego celu :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] a co to się dzieje? przecież masz motywacje-ślub, wesele, sukienka, wakcje, przenoszenie przez próg ![]() DASZ RADĘ! pomyśl, że trzeba i koniec, bo będą baty ![]() jutro koniecznie zrób cokolwiek, jak zrobisz chociaż trochę to od razu Ci będzie lepiej ![]() pamiętaj musimy być panny młode za milion dolców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Konto usunięte
|
Karolinek no ja to wszystko wiem. Ale po 8 tygodniach słodkiego lenistwa na prawdę jest bardzo ciężko znaleźć motywację.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja byłam dziś na zakupach, zakupiłam truskawki, brokuła, fasolkę zieloną, bakłążana, jogurty, serki, kuraki i takie tam i kupiłam....gorzką czekoladę-74%, ale jeszcze jej nie otwarłąm-stwierdziłam, że w moim marcu bez słodyczy-gorzka czekolada będzie wyjątkiem, ale MAX dwie kostki dziennie i to nie codziennie-NO WAY ![]() a rodzicom kupiłam pieguski i takie batony niby twix tylko z kauflandu- jeden 0,80gr a smakuje jak twix mówię Wam boskie są...ehhhh ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45422829]Karolinek no ja to wszystko wiem. Ale po 8 tygodniach słodkiego lenistwa na prawdę jest bardzo ciężko znaleźć motywację. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] oj wiem doskonale, mnie po czterech tygodniach rozpusty jest ciężko,ale motywuje mnie to, że jak myję włosy i patzrę w dół to widzę fałdkę- nie chce jej,cholery jednej ![]() Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2014-03-03 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo to zawsze jest tak, że jak wracam od TŻ to kupuje sobie jakąś jedną słodycz, której nie ma w Polsce. I teraz padło na czekoladę Ritter SPort Creme Catalana... takie mleczno - karmelowe nadzienie... ![]() ![]() To ja od ćwiczeń nie miałam przerwy. Tylko z dietą ciężko.. ciągle po 1800 kcal wychodziłam.
![]() |
#3864 |
Zakorzenienie
|
oo Ritter sport są pycha- biała moja ukochana
![]() ehhh ciężkie to życie bez słodyczy ![]() idę lepiej spać bo źle się to skończy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bez słodyczy nawet nie próbuje, bo to się zawsze kończy tak, że wytrzymam dwa dni, a później zjem wszystko co widzę ![]()
![]() |
#3866 |
Zakorzenienie
|
u mnie też
![]() ale naprawdę liczę, że tym razem się uda ![]() w nocy chodziłam sikać trzy razy i za każdym razem walczyłam ze sobą, żeby nie pójść po ciastko albo placek, no leżałam i zamiast tego wyobrażałam sobie jak smakują-psychoza jakaś ![]() ![]() jak tak będzie co noc przez miesiąc to się skończę ![]() jestem już po wyzwaniach i mel b brzuch i abs, idę robić omlecik z truskawkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę nie wiem jak to jest, że myślisz o jedzeniu w nocy. ![]() ![]() Ja już po pysznym śniadaniu: płatki owsiane z jogurtem naturalnym, pomarańczą i łyżeczką miodu. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
chyba dlatego, że dużo piję, w sumie to sama nie wiem
![]() spadam do pracy-ale mi się nie chceeeeeeeee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zważyłam się dziś, a tu 0,6 kg mniej niż wczoraj ![]() ![]() ![]() Na dziś w planach mel b brzuch i pośladki i z 15 minut jeszcze innych ćwiczeń ![]()
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2014-03-04 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
oj byłoby bosko jakby wynaleźli czekoladę na odchudzanie
![]() ![]() co tu tak cichutko dziś? ![]() moje menu na dziś: Iś- omlet z truskawkami IIś- kromka chleba żytniego z plastrem szynki, serkiem szczypiorkowym i rzodkiewką/ogórkiem O- brokuł i pierś z kurczaka (na parze) P- galaretka z jogo beli 0% z truskawkami K- hmmm…zobaczy się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.