Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-03, 19:21   #2521
mimi_77
Zakorzenienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Witam się po intensywnym dniu

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam strasznego stresa !!!
TŻ dziś pierwszy raz poszedł do normalnej pracy. OMG. masakra. prowadzi działalność gospodarczą i dobrze mu jest z nią i wcale nie szukał pracy, ale sami mu zaproponowali więc poszedł... i strasznie się denerwuje, bo on nigdy nie pracował tak na etat... od kiedy się znamy to najpierw studiował a potem założył działalność... i martwie się jak sobie poradzi
Na pewno sobie poradzi Chłopy sa twarde

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
2 miesiace do slubu !!!!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Już tak blisko

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Czesc
Witam sie z malzenskiego loza

Byla to najpiekniejsza doba naszego zycia, pogoda byla cudowna, wszystko bylo idealnie, bawilismy sie wspaniale, wiekszosc gosci opuszczajac wesele mowili, ze to najlepsze wesele w ich zyciu.

Pozniej w wolnej chwili napisze Wam relacje, bo jednak musze troszke nad tym posiedziec, a nie chce tego zrobic na odczepnego

Zaluje tylko, ze to wiecej ten dzien sie nie powtorzy.

Caluje Was mocno!!!

czekamy na relację.

nasturcja śliczny welon

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
gratuluję wszystkich załatwionych spraw - czytam Was i nie umiem się wbić w rozmowę sama nie wiem dlaczego....jakaś ślubna depresja mnie bierze nie wiem co z welonem, muszę kupić bolerko na ślub bo mam gołe ramiona i muszę coś do kościoła mieć. Planuję ten zielony sweterek ale co będzie jak będzie około 30 stopni....muszę kupić bolerko Irytuje mnie to,że nie mam pomysłu na fryzurę i makijaż no i nie mam pomysłu co ubrać na poprawiny wrr....do tego TŻt uważa,że na wszystko jest czas i na przygotowania ślubne i na remont w naszym przyszłym domu
mama o moich "problemach" nie chce słuchać bo uważa,że panikuję iże jest TYLE czasu....cholera mnie bierze
myśle, że każda z nas przechodzi taki kryzys dasz radę i nie załamuj sie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
W bialej wyglądam jak chora. Podkreśla wszystkie moje niedoskonałości cery i "nie ubiera mnie" ten kolor. W ecru fantastycznie. (nie widzę innego powodu do nie zakładania bialej sukienki)
Welon pod kolor sukienki. Buty srebrnemimo ze wciąż są zwolenniczki białych butów to ja bym takich nigdy nie założyła nawet w przypadku białej sukni oczywiście nie kwestionuje kochane waszych wyborów
po prostu mi się nie podobają, są za bardzo tradycyjne
Mam identycznie! Jak założyłam białą i ja i mama i babeczka z salonu zrobiłyśmy "eeeeee" a w eru od razu inaczej Nie wyglądam jak trup tylko ten kolor dodaje mi koloru

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

Co do naszych przygotowań - kupiłam buciki. Niestety nie te srebrne (nie było mojego rozmiaru, podobno też niewygodne). Kupiłam inne taneczne, w moim rozmiarze i bardzo wygodne
prze - pię - kne!!

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Dzwonił dzisiaj chłopak od zaproszeń - są już gotowe do odbioru! 2 tygodnie przed czasem! W czwartek lub piątek pojedziemy odebrać - już nie mogę się doczekać
zazdroszcze! też czekam na wiadomośc - kilka razy dziennie sprawdzam meila :P

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Przyszla dzis moja szarfa to sie chwale
jest super i kolor wstazki idealnie sie wpasowuje do sukni
cudna!

Cytat:
Napisane przez puchaczmalinowy Pokaż wiadomość
Aaaaa! Dziewczyny! Udało się i od poniedziałku idę do nowej pracy! Wiadomo, trochę żal bo z ludźmi człowiek się zżył, ale już kierowniczki jaśnie pani nie będzie i mam nadzieję, że odsapnę przed ślubem. tak się cieszę!
Gratulacje!

co do nazwisk przejmuję TŻta. Dziwnie mi z tym. Swoje niezbyt lubię ale już się przyzwyczaiłam przez tyle lat. . Mam juz swój podpis, a teraz trzeba będzie wyćwiczyć nowy... Mam taki ładny zaczynający się na K , a TŻ ma nazwisko na W.

co do dekoracji domu planuje udekorować balustradę przy schodach wejściowych jakąś łososiową organzą albo innym materiałem. A ogrodzenie delikatnymi kokardkami również z materiału. Na schodach chyba postawimy jakieś kwiaty ale nie wiem czy doniczkowe czy w wazonach.

Kupiliśmy dziś gres na podłogę w kuchni I oglądalismy meble też do kuchni. Jeszcze nie jesteśmy ostatecznie zdecydowani ale już wiemy mniej więcej jakie nam się podobają

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 19:44   #2522
no_doubt
Wtajemniczenie

rabbitka cudna szarfa
Ostatnio trochę zaniedbałam wizaz, ale dlatego, że mam problemy zdrowotne na głowie muszę najpierw je uregulować....

Ze spraw ślubnych: jutro idziemy do księdza, jestem trochę zawiedziona, bo liczyliśmy, że ślubu udzieli nam ksiądz, z którym dobrze żyjemy i nas zna, ale niestety w dniu naszego ślubu będzie na wyjeździe

Od miesięcy czekam na brakujące dane od TŻ odnośnie jego rodziny - chyba się nie doczekam, a chcę już zamówić zaproszenia. Czas nagli!!!! Ale faceci mają chyba inne poczucie czasu!!!! Irytuje mnie to

Dziewczyny gdzie mogę kupić buty ślubne na zmianę, czółenka, ale na niskim obcasie ok 5 cm?

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 19:50   #2523
springtime
Rozeznanie

Cytat:
sama mam szarfę ale taką w kolorze kawy z mlekiem, i teraz przez rabbitkę zaczełam się zastanawiać, czy nie wymienić jej na kolor sukni... hm,....
Ten wątek to samo zuo hehehe, same sie nakręcamy na kupno następnych rzeczy

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Witam się po intensywnym dniu

co do nazwisk przejmuję TŻta. Dziwnie mi z tym. Swoje niezbyt lubię ale już się przyzwyczaiłam przez tyle lat. . Mam juz swój podpis, a teraz trzeba będzie wyćwiczyć nowy... Mam taki ładny zaczynający się na K , a TŻ ma nazwisko na W.

co do dekoracji domu planuje udekorować balustradę przy schodach wejściowych jakąś łososiową organzą albo innym materiałem. A ogrodzenie delikatnymi kokardkami również z materiału. Na schodach chyba postawimy jakieś kwiaty ale nie wiem czy doniczkowe czy w wazonach.

Kupiliśmy dziś gres na podłogę w kuchni I oglądalismy meble też do kuchni. Jeszcze nie jesteśmy ostatecznie zdecydowani ale już wiemy mniej więcej jakie nam się podobają
Gratuluję zakupu

Hmm nazwisko, ciężki temat dla mnie Nie podoba mi się nazwisko Tż i wiem, że ciężko będzie mi się do niego przyzwyczaić. On nawet nie bierze pod uwagę mojego nazwiska. Myślałam nad podwójnym, ale jakoś sama nie wiem. Nie pracuje w branży, w której moje nazwisko cos już znaczy, nie mam jakiegoś mega rzadkiego (ok 60 osób w PL), więc dwuczłonowe wydaje mi się trochę takim wymysłem (no dobra, wiem, że nie będzie mi chciało się tyyyyle pisać) Pewnie zdecyduję się na męża, ale nie do końca jestem jeszcze przekonana. Musiałam się trochę pożalić, bo mój Tż uważa, że przesadzam.

Dekoracje - na pewno będą akurat pięknie kwitły kwiaty na altanie przy wejściu, więc już część deko Dodatkowo wieniec na drzwi z gipsówki lub szyszkowy. Może jakieś lampiony. Pewnie wymyslę dzień przed
Stary 2014-03-03, 20:05   #2524
mojakaren
Zakorzenienie

Ines3037200 aaa tylko nas rozochociłaś tą relacją - z tych kilku zdań bije taka radość, że nie mogę się doczekać pełnej relacji, super kochana!

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Powiedzcie mi proszę czy dużo z Was będzie miało suknię w kolorze ecru?
ja mam śmietankową, nie wiem czy to się czymś różni

Cytat:
Co do naszych przygotowań - kupiłam buciki. Niestety nie te srebrne (nie było mojego rozmiaru, podobno też niewygodne). Kupiłam inne taneczne, w moim rozmiarze i bardzo wygodne
te buty są absolutnie piękne!

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Wiele razy już czytałam na tym forum, że nie powinniśmy mieć za złe rodzinie, że nie interesują się szaleńczo naszym ślubem. Zgadzam się z tym. To że my żyjemy tymi przygotowaniami, że z wypiekami na policzkach wybieramy bukiety, dopasowujemy biżuterię i welony nie oznacza wcale, że reszta naszej rodziny musi. Ale jeśli prosi się kogoś bliskiego o pomoc i w zamian słyszy się: "Oj w każdej sukience będzie ci ładnie", albo "To musi być twoja decyzja, co ja ci pomogę" lub "Ja nie mam czasu zajmować się duperelami, to nie sukienka jest najważniejsza" to robi się zwyczajnie przykro.
a ja bym miała za złe rodzinie, gdyby się nie interesowali ślubem, jesteśmy ze sobą blisko, wszystkim się dzielimy więc zwłaszcza tu nie wyobrażam sobie aby było inaczej! wszystko obgaduję z mamą, siostrami, a nawet z tatą! do tego wiadomo TŻ, przyjaciółki, i kochany wizaż

bachara śliczny kolor kokardek

Cytat:
Przyszla dzis moja szarfa to sie chwale
tak jak pisałam w klubie - ta szarfa jest idealna!
przypomnisz z jakiej strony i jaka była cena

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:08   #2525
swiat_katarzyny
Zadomowienie

dziewczyny jaki piękny
http://www.hm.com/pl/product/27447?article=27447-A

szkoda, że do mojej kiecki nie pasuje
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:11   #2526
rabbitka
Rozeznanie

Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Dzieki Dziewczyny!
Jestem naprawde zadowolona, jest dobrze wykonana, dostalam
nawet ekstra swiecidelka/ dzety jakby cos odpadlo
Cashmere, Springtime zamawialam z Etsy - http://www.etsy.com/uk/listing/18078...f=sr_gallery_3

Anesthesia ja mam kolczyki i grzebien wlasnie wiec juz wiecej nic nie dobieram

Kasia Twoja to ta co mialas na przymiarkach? Fajnie pasuje do Twojej sukni! Mnie sie fartem udalo, ze kolor jest idealny, w ogole troche mnie kusila w kolorze pudrowego rozu

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:11   #2527
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Opium śliczne masz obrączki. Ja dzisiaj byłam po obrączki, babka pomyliła i zrobiła moją z kamyczkiem :@ ale już trudno brałam co dali

Ja też chciałam bez oczka i takie zamówiłam, a teraz trochę żałuję, bo to wygląda fajnie. Może po każdej rocznicy wtopię sobie jedno

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Taa, a moja mama jak ze mną pojechała do salonu, to w trakcie mierzenia wyszła sobie na papierosa, bo "tak się denerwowała" a teraz się dziwi, że wolę sama jeździć niż z nią

Teściowa się bardziej interesuje moim wyglądem z dniu ślubu niż mama
Moja teściowa nie interesuje się sprawami wesela - najchętniej by na nie nie przyjechała bo to daleko........ Moją mamę sukienka nie interesuje, bo wie że ja i tak zrobię po swojemu
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:12   #2528
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
A ja się nie mogę zmotywować, żeby na orbitreka wskoczyć

Film widziałam i zdecydowanie polecam
Nie dość że pobiegałam trochę na siłowni to jeszcze na piechotę poszłam i wróciłam - 6 km
Film się ściąga

Cytat:
zazdroszcze! też czekam na wiadomośc - kilka razy dziennie sprawdzam meila :P
Doczekasz się Długo macie czekać? My nasze zamówiliśmy 15.02. z opcją że czekamy 4 tygodnie i wtedy cena jest niższa, a tu dzisiaj taka niespodzianka
Stary 2014-03-03, 20:13   #2529
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaa! Dziewczyny! Udało się i od poniedziałku idę do nowej pracy! Wiadomo, trochę żal bo z ludźmi człowiek się zżył, ale już kierowniczki jaśnie pani nie będzie i mam nadzieję, że odsapnę przed ślubem. tak się cieszę!
Gratulacje!! Super wiadomość

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:24   #2530
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dość że pobiegałam trochę na siłowni to jeszcze na piechotę poszłam i wróciłam - 6 km
Film się ściąga

Doczekasz się Długo macie czekać? My nasze zamówiliśmy 15.02. z opcją że czekamy 4 tygodnie i wtedy cena jest niższa, a tu dzisiaj taka niespodzianka
My zamowilismy 25 grudnia i zaznaczylismy , że nie spieszy się nam ale żeby do kwietnia były. Babka robi wszystko ręcznie dlatego tyle zajmuje czasu, a jeszcze zamówilismy kilka dodatkowych ostatnio. Ale w czwartek (?) napisała, że umawiamy się na ten tydzień na odbiór, a kiedy dokładnie to ona da znać No i czekam i czekam... Jak się uda to może i w tym tyg będzie odbiór obrączek

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:30   #2531
Holly Nieduża
Zakorzenienie

Cytat:
Holly - kupowałam przez ten sklep. Jeśli szukasz tanecznych butów, a nie tańczysz bardzo intensywnie czy zawodowo, to mogłabym Ci polecić inne sklepy.

jeśli mogłabyś to bardzo chętnie zobaczę inne sklepy, chociaż nie muszą to być buty typowo taneczne

a ceny widoczne po zalogowaniu tak ?

Stary 2014-03-03, 20:31   #2532
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny jaki piękny

Ale do mojej pasuje
Dzięki !

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:34   #2533
Kate Noir
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Miałam koszmarny dzień, ale poszłam na taką domową pomidorówkę i do razu zrobiło mi się cieplej na serduchu To chyba dlatego, że sama nie gotuję typowych polskich obiadów i tak mi się zatęskniło

W czwartek zapisaliśmy się na pierwszą wizytę w poradni. Czy możecie mi zdradzić na czym to polega?

Cytat:

ale ładne! skąd masz?

Cytat:
Napisane przez Magheru Pokaż wiadomość

Biedaczek myśli, że jak kupi alkohol i garnitur, to cały ślub ma z głowy.

Cytat:
gratuluję!

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość

Od miesięcy czekam na brakujące dane od TŻ odnośnie jego rodziny - chyba się nie doczekam, a chcę już zamówić zaproszenia. Czas nagli!!!! Ale faceci mają chyba inne poczucie czasu!!!! Irytuje mnie to
Ja dałam sobie spokój i uderzyłam bezpośrednio do teściowej. Tak się podjarała, że w końcu proszę ją o pomoc, że miałam wszystko uzupełnione następnego dnia

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Moja teściowa nie interesuje się sprawami wesela ...
Na Twoim miejscu bym się cieszyła tym faktem
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:38   #2534
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny jaki piękny

Cuuudny!! Chyba sobie kupie na narzeczeńską! Kaśka I love You...!

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
I co będziecie chciały zamiast kwiatków?
wino lub zadedykowane książki

Cytat:
Napisane przez Magheru Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na przymiarce, więc się pochwalę kiecką ( jeszcze do poprawek, ale co tam!)
Ślicznie !

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Powiedzcie mi proszę czy dużo z Was będzie miało suknię w kolorze ecru?
Ja będę miała!

Rabbitka piękna szarfa!!

Ines czeeeeeeeeeeeeeekamyyyyy! !!!!

Ja dołączam do pytania o pieczątkach na koperty?!
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:40   #2535
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Kasia Twoja to ta co mialas na przymiarkach? Fajnie pasuje do Twojej sukni! Mnie sie fartem udalo, ze kolor jest idealny, w ogole troche mnie kusila w kolorze pudrowego rozu
tak, moja będzie taka jak z przymiarki, ale teraz zaczełam się wahać czy kremowa nie wyglądałaby bardziej ślubno i szlachetnie? poradzcie dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Ale do mojej pasuje
Dzięki !
jak kupisz daj znać jak wygląda na żywo

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Cuuudny!! Chyba sobie kupie na narzeczeńską! Kaśka I love You...!
ha ja zawsze coś wynajde
zawsze do usług
Stary 2014-03-03, 20:43   #2536
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
jak kupisz daj znać jak wygląda na żywo
W weekend jade na uczelnie, jak będzie czas wstąpie do galeri.
Ciekawe czy będzie w sklepie, czy jeszcze nie No i oby na żywo prezentowała się równie pięknie

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:45   #2537
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja dołączam do pytania o pieczątkach na koperty?!
Chodzi o coś takiego jak stempel?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00122.jpg (55,6 KB, 26 załadowań)

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:47   #2538
Kate Noir
Zakorzenienie

Dziewczyny mam prośbę. Bardzo zależy mi na rozkręceniu pewnej strony internetowej (nie do końca mojej ale też mam w nią swój wkład) i jak by któraś chciała pomóc i dać "lajka" to dajcie znać, a prześlę Wam na priv adres. Nie spodziewałam się, ale na początku każdy lajk się liczy

tak poza tym to wywołałam multum naszych wspólnych zdjęć i nie potrafię się zdecydować które wybrać do zaproszeń. Nadal czekamy na papier. Niestety następnego dnia po zamówieniu zmieniłam zdanie i wybrałabym teraz inny
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:49   #2539
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
My zamowilismy 25 grudnia i zaznaczylismy , że nie spieszy się nam ale żeby do kwietnia były. Babka robi wszystko ręcznie dlatego tyle zajmuje czasu, a jeszcze zamówilismy kilka dodatkowych ostatnio. Ale w czwartek (?) napisała, że umawiamy się na ten tydzień na odbiór, a kiedy dokładnie to ona da znać No i czekam i czekam... Jak się uda to może i w tym tyg będzie odbiór obrączek
Ojej to faktycznie dłuugo! Ale dobrze że juz w tym tygodniu odbiór
Nasze wykonuje para, nie są zbyt skomplikowane więc produkcja też nie trwa długo

Cytat:
tak, moja będzie taka jak z przymiarki, ale teraz zaczełam się wahać czy kremowa nie wyglądałaby bardziej ślubno i szlachetnie? poradzcie dziewczyny
Spojrzałam na Twoją i może faktycznie kremowa szarfa byłaby lepsza.... Masz opcję zmiany jakby coś czy musiałabyś kupić?
Stary 2014-03-03, 20:51   #2540
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Chodzi o coś takiego jak stempel?
taak!
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:54   #2541
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:

Spojrzałam na Twoją i może faktycznie kremowa szarfa byłaby lepsza.... Masz opcję zmiany jakby coś czy musiałabyś kupić?
szarfa jest dodatkiem do sukni, ale wiem że jest robiona recznie na zamówienie, to może gdybym teraz zainterweniowała to zmiana bylaby mozliwa jeszcze... hmmm...
Stary 2014-03-03, 20:56   #2542
Holly Nieduża
Zakorzenienie

Cytat:

a jaki kolor butów będziesz mieć ?
Stary 2014-03-03, 20:58   #2543
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
szarfa jest dodatkiem do sukni, ale wiem że jest robiona recznie na zamówienie, to może gdybym teraz zainterweniowała to zmiana bylaby mozliwa jeszcze... hmmm...
Zapytaj, to nic nie kosztuje A mierzyłaś jakieś inne szarfy na przymiarkach?
Stary 2014-03-03, 20:58   #2544
Liana
Zadomowienie

Chwalę się kolczykami, grzebieniem i butami.

- kolczyki z ebay, są piękne chociaż ja generalnie nie lubię zwisających. Nie wiem jeszcze czy nie kupię jednak perełek z Apartu lub Kruka
- grzebień z chińskiego allegro - raczej go nie założę chociaż jest OK. Obawiam się jednak, że będzie za dużo tego dobrego poza tym grzebień jest ciężki i dobrze wygląda tylko nad kokiem, poziomo. Wpięty pionowo z boku jest niestabilny i źle się w nim czuję.
- buty ślubne srebrne skórzane platformy - były robione na zamówienie w firmie KRILEX, która robi właśnie buty ślubne. Są bardzo wygodne, ale jeszcze kupię złote Gino i takie tylko pudrowy róż i z paseczkiem

Mam skromną sukienkę i nie wiem czy chcę bardziej styl elegancko-glamour - wysoki kok, duże kolczyki etc. czy jednak romantic - romantyczne upięcie, pudrowe kolory
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie-1.jpg (11,2 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie.jpg (15,1 KB, 65 załadowań)
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 20:59   #2545
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
taak!
Zamawiałam tutaj http://www.maxsc.com.pl . Wybierałam nie na podstawie ceny tylko gdzie będę miała bliżej po nią jechać i i tak nie miałam kiedy A zapłaciłam 70 coś złotych z czego koło 20 zł to kurier . Pieczątka chyba 4,5 cm. A projekt w Illustratorze robiłam. Jeśli chciałabyś mogłabym podesłać wzór.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2014-03-03 o 21:05
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 21:02   #2546
anka1897
Wtajemniczenie

Hej laski
gratuluję załatwienie wszystkich spraw a Naszym świeżo upieczonym mężatkom życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Ines nie mogę doczekać się relacji

velika gratuluję mieszkania Powiedz jak stan mieszkania? Możecie wprowadzać się i mieszkać czy konieczny remont? Jak rozdawanie zaproszeń?

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
W czwartek zapisaliśmy się na pierwszą wizytę w poradni. Czy możecie mi zdradzić na czym to polega?
Pierwsze spotkanie mamy za sobą - kobietka trzymała nas 2 godziny Opowiadała o związku dwojga ludzi, że wg Biblii jest to związek kobiety i mężczyzny, o życiu we dwoje - nie zawsze jest kolorowo ale trzeba znaleźć w sobie siłę aby walczyć, nie poddawać się bo to jest dużo łatwiejsze. Kłócąc się należy mówić osobie, co nas boli, smuci zamiast ciągle Ty taki i owaki jesteś Na koniec przypomniała sobie o naturalnych metodach planowania rodziny i mam zadanie domowe Tylko z uwagi na moją chorobę wyniki nie będą za bardzo wiarygodne

Następne spotkanie mamy 28 marca (ostatnie tydzień później), jednak spróbujemy przełożyć na tydzień wcześniej bo w ostatni weekend planujemy pojechać do Wrocławia z zaproszeniami Wrocławianki gdzie w Waszym mieście znajdę buty LaBoda? Co polecacie do zwiedzania?

W środę mamy odebrać zaproszenia Aż się boję jaki będzie efekt końcowy. Zamówiłam koperty bąbelkowe żeby wysłać za granicę

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam prośbę. Bardzo zależy mi na rozkręceniu pewnej strony internetowej (nie do końca mojej ale też mam w nią swój wkład) i jak by któraś chciała pomóc i dać "lajka" to dajcie znać, a prześlę Wam na priv adres. Nie spodziewałam się, ale na początku każdy lajk się liczy
dawaj, pomożemy

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 21:03   #2547
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Holly Nieduża Pokaż wiadomość

a jaki kolor butów będziesz mieć ?
srebrne, także bez znaczenia
Cytat:
Zapytaj, to nic nie kosztuje A mierzyłaś jakieś inne szarfy na przymiarkach?
własnie nie mierzyłam, to była jedyna sukienka z szarfa, takze nawet nie miałam jak....
Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Chwalę się kolczykami, grzebieniem i butami.

- kolczyki z ebay, są piękne chociaż ja generalnie nie lubię zwisających. Nie wiem jeszcze czy nie kupię jednak perełek z Apartu lub Kruka
- grzebień z chińskiego allegro - raczej go nie założę chociaż jest OK. Obawiam się jednak, że będzie za dużo tego dobrego poza tym grzebień jest ciężki i dobrze wygląda tylko nad kokiem, poziomo. Wpięty pionowo z boku jest niestabilny i źle się w nim czuję.
- buty ślubne srebrne skórzane platformy - były robione na zamówienie w firmie KRILEX, która robi właśnie buty ślubne. Są bardzo wygodne, ale jeszcze kupię złote Gino i takie tylko pudrowy róż i z paseczkiem

Mam skromną sukienkę i nie wiem czy chcę bardziej styl elegancko-glamour - wysoki kok, duże kolczyki etc. czy jednak romantic - romantyczne upięcie, pudrowe kolory
jakie te "moje" kolczyki są piękne
nie wiem nad czym sie zastanawiasz
Stary 2014-03-03, 21:08   #2548
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
łaaaaa, jestem w tej niewielkiej ilości osób
nieskromnie powiem, również zaliczam się do tego zacnego grona

Stary 2014-03-03, 21:09   #2549
lexie42
Zakorzenienie

Ja właśnie naniosłam małe poprawki na zaproszenia także kolejna rzecz będzie już z głowy
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-03, 21:11   #2550
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
jeżeli masz wątpliwości najlepiej udaj się do salonu i zobacz jak całość będzie się prezentowała z innym kolorem szarfy. Może się okazać, że zmiana koloru to kompletnie nie trafiony pomysł

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości