|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Lila, kurde... Napewno sie stresujesz, ale w szpitalu sie Wami dobrze zajma. Zrobia badania, bedziesz pod stala kontrola. Szpital nieprzyjemne miejsce ale trzeba. Trzymamy kciuki! Musi byc dobrze.
Ruda, ja to teraz mam takie podejscie. Musza mnie w kwietniu w tym szpitalu dobrze 'przepchac' Udrozna mi jajowody, obejrza i porusza jajnikami i macica i wtedy hopla bedzie moj kochany dzidziol Obzarlam sie sorbetu malinowego
|
#1142 |
|
Zadomowienie
|
Lila Będzie wszystko dobrze nie martw się tam będziecie pod dobrą opiekę
Iza to sie malenki meczy.ale to dla jego dobra Ruda melduje ze skalpel dzisiaj byl chodź mialam msle problemy z cwiczeniami na brzuchu bo dzisiaj mnie nie milosiernie cycek boli no i te ostatnie na plecach meczace. Moze to dlatego ze ja dawno sie ruszalam i dawno cwiczylam. Wierze ze z kazdym dniem będzie lzej. ;-) My się uczymy zasypiac bez kolysania w nocy nie ma problemu ale w dzien troszke sie meczymy chociaz dzisiaj mi w poludnie zasnela sama. Wstala o 15 i juz do 20 do kompania miala noe soac zeby teraz mi zasnela to tz zabral ja na fol do tesciow i co? Tesciowa ululala i Natalia przespala godzinę do 19 A prosilam. Teraz zamuast spac sama to ona podespala i marudzi i musze lulac. Jak tak beda robili to wcale tam nie bede jej dawac.
|
#1143 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam za literówki ale pisze z tel i lulam corcie
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mów mi nic o jedzeniu bo zerzałam znowu wielkiego pąka ![]() Kami co za pi*da ta Teściowa,to nie ona będzie się męczyć tylko Ty ![]()
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde, Lila
dobrze, że Cię wysyłają do szpitala! będzie dobrze Kochana, trzymam kciuki będziesz miała net?Gianna, jesteś? ------------------------------------------------------------------------------------ dziś mam dziwny dzień więc i dla Was wszystkich dziwny film: https://www.youtube.com/watch?v=A_8pdL4u9bE
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie można go otworzyć-wyskakuje żeby się zalogować przez jakieś konto.
|
|
#1147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w pierwszej kolejności to gratuluję wagi. Idziesz jak burza, będziesz super laską na ślubie. Tż kochany, miło że się tak mną przejmuje
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Kami to Cie Tesciowka uszczesliwila. Tz tez... powinien jej zwroic uwage.
Ruda, daj ze juz spokj z pąkiem. Tyle cwiczysz, biegasz calymi dniami za Kosta. Jeden paczek Ci nie zaszkodzi. Na zdrowie kochanie A co do szpitsla to bede miala hsg, czyli mnie przepchaja. Do tego laparo i,histeroskopia, na wszystkie strony mnie obejrza. Bede spac, niech robia co chca byleby to zaowocowala fasola.
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: znalazłam gdzie indziej http://www.ebaumsworld.com/video/watch/82554077/
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-03-03 o 20:48 |
|
|
|
|
#1150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiu, pozytywne nastawienie to połowa sukcesu
Agabi, no to szczelnie się Twoja córa okokoniła. spoko, każdy szyfr jest do złamania i ją też się da wykurzyć
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Kluska wymiatasz uwierz mi że prawie obudziłam Synka ze śmiechu---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Jaka cisza spadam walnąć skalpel i do wyrka dobrej nocy Kochana.Aga oby ta noc należała do Was ![]()
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam na tą patologię i mam się stawić na 14, myślałam że rano, ale to lepiej, zjem jeszcze obiad w domku..
![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Mysiu podziwiam za to jak podchodzisz do tego wszystkiego
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje drogie
![]() Z tz ustaliliśmy, że wyjeżdżamy on jedzie w ten weekend i do końca marca ma coś znaleźć. A ja pod koniec kwietnia mam chrzciny i po nich z psami wracamy do UK.
|
|
#1155 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska, no za chiny nie wiem jak do niej dotrzeć
![]() Ruda, czuję się dobrze. Chyba oswoiłam się z myślą, że poród w moim przypadku to czasowa, wielka niewiadoma.
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to Tż mnie wkurzył i go zwyzywałam i rzuciłam w niego pilotem
Powiedział, że nie mogłam sobie lepszego momentu wybrać ?? Jakbym ja sama chciała :confuse d: Co za pal...t ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ci tzci to głupieja w najgorszym momencie. .. Lila może się ogarnie ?
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Lila, co mu strzeliło do głowy?!
no wariują totalnie te chłopy, w ![]() przytulam ![]() a do niego dotrze w swoim czasie, zobaczysz. PannaMagda za wspólną decyzję ![]() co zrobicie z astem? bidulek, gdyby nie tatuaż to by poszedł za kundla ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Ewciu, a tak sobie pomyślałam, że ani się obejrzysz i będziesz musiała Kostka uświadamiać w temacie - więc może po belgijsku?
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Klusia mnie też jest go żal strasznie
najprawdopodobniej oddamy go komuś znajomemu z domem. Jutro mam dzwonić. Ale on tz tak trochę jak juz nie swojego traktuje. Owszem ucieszył się ale mam wrażenie ze on tak na wszystkich się cieszy. . Bez szczególnego zadowolenia. Najbardziej to kocha mnie i serce mi chyba pęknie jak go oddawać będziemy
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że oddasz go w dobre ręce a ogród daje szczęście takiemu psu- ale mimo wszystko..Pyza miała marudny ale mało aktywny dzień, dużo czasu spędziła w leżaczku obserwując mnie. Ogarnęłam więc z grubsza dom, pranie, kuchnię, obiad dla siebie, dla tż na jutro a nawet brat wpadł na jedzonko. Hanula tak się męczyła z kupką, że w końcu wieczorem włożyłam jej czopka. Błyskawicznie zadziałał. Tż wrócił z treningu, wykąpaliśmy małą, on karmił butlą a ja zapaliłam świeczkę i wskoczyłam do wanny nie wiedziałam co z tym fantem zrobić więc jeszcze jakieś porządki i teraz już leżę zwykle wiecznie jestem w Mój dzisiejszy wieczór jest więc wyjątkowy.
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję że skalpel zrobiony
![]() Panna Magda no w końcu jakaś decyzja zapadała Kluska nie przerażaj mnie wystarczy że w wannie się czasem za siusiaka łapie i się śmieje ![]() Aga najważniejsze jest teraz żeby ciśnienie było ok i żebyś się dobrze czuła.Jaśminka ma tam za dobrze w mamusinej kawalerce-oj rośnie w siłę Łobuziara kochana Lila powiedz pajacowi że skoro lekarz mówi że trzeba do szpitala to trzeba-dawno nikt mu futra nie przetrzepał ![]() Kurde czasem mam wrażenie że mój TŻ to jakiś kosmita-prawie jak ideał,nie pamiętam kiedy się ostatnio kłóciliśmy ale na odległość to też inaczej chyba Kładę się do wyra... będę jutro.Dobranoc moje Kochane
|
#1162 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje się i ja nocną porą.
Lila Ehhh kochana, 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze. TŻ też się trochę nie fajnie zachował, oby mu przeszło. Ale mały się rusza prawda? Może bedzie po prostu malutki. Arletka Gratulacje donoszenia. Teraz nic tylko rodzić ![]() Gianna No miałaś przeżycia. Ale teraz to już nowe życie ![]() Ruda Super waga!!! Ziajka Oj biedny mały, oby mu szybko się poprawiło. PannaMagda A jednak Oby Ci się tam ułożyło.A zatem zaczęłam!!! Dziś rano najpierw miałam wizytę u pani psycholog, super sprawa! Na prawdę dużo mi to dało. No a potem wizyta u profesora i dostałam rozpiskę stymulacji i dziś już pierwszy zastrzyk!!! Następna wizyta w Polsce 21.03.2014 i prawdopodobny transfer 29.03 marca.... ale czad!!! Jeszcze jutro ostatnie zakupy i wracam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Wygoniłam z sypialni, śpi na kanapie w gościnnym
Kłótni ciąg dalszy, bo on by nie pojechał, bo po co Bez sensu to chodzenie po lekarzach i inne wywody Nie wiem co mu się stało![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu, Twój tż to złoty chłopak, ale masz rację, że na odległość jest inaczej. Nie macie czasu się sobą zmęczyć i wkurzać się na siebie. Wy macie wieczny niedosyt siebie i wiecie, że szkoda czasu na kłótnie. Ciężej jest Wam trafić w kiepski dzień drugiej osoby czy nawet niechcący nadepnAć na odcisk. Macie jasny podział obowiązków itd. Mój związek był najfajniejszy jak oboje dość dużo wyjeżdzaliśmy. W miesiącu nawet te 4 dni bez siebie robiły mega różnicę. Stęskniliśmy się, teraz już nie pamiętam co to słowo oznacza.
Co nie oznacza, że umiałabym żyć w związku na odległość...masz Ewciu mega trudno i podziwiam Cię za to jak prowadzisz dom, wychowujesz syna i jeszcze dbasz o siebie i zachowujesz pogodę ducha. Każdy model związku ma plusy i minusy, ach gdyby dało się to zmiksować.
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Spać nie mogę, a nie ma z kim pisać
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi Was brakuje, a nie mam czasu zaglądać.. Mam milion rzeczy do pozalatwiania przed wyjazdem, papiery, szczepienia chlopakow, muszę kupić nosidlo i milion innych rzeczy.
Podczytuje jak tylko mogę! Zlamalam się dziś i dałam Krzysiowi mm... Dosłownie nie mogłam odejść od lozeczka, tak się upominał, a miał cycka... Zjadł do syta z 60 ml i jeszcze zrobił mi awanturę bo cycka chciał... No szok. Na wieczór odciagnelam już, nakarmiony śpi w łożeczku, w nocy będzie juz cyc. Miesiąc czasu wytrzymalam karmić tylko piersią, chciałabym jak najdłużej wytrzymać, ale nie wiem jak to będzie, mam nadzieję ze syncio zaraz będzie już coraz bardziej kumaty i zaczai ze jak cycka je to się nie wygina jak paragraf :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nocną porą
![]() Ja dzisiaj cały dzień byłam leniwcem i moze przez to mam trochę z☠☠☠any humor, a może przez to, że niedługo termin @ :/Lila pójdziesz do szpitala zrobią Wam wszystkie badanie i będzie wszystko w porządku. Twój tż zamiast teraz Ciebie wspierać to takie teksty :/ Ruda powiem ci, że nie wiem czy będę testowała, tylko się niepotrzebnie wku*wię przed samym wyjazdem, a i tak będzie już nerwówka bo będzie mi smutno, że opuszczam rodzinkę, a przede wszystkim moje małe szkraby ;( Arletka ciąża donoszona to teraz tylko czekać na wieści, że jesteś na porodowce ![]() Aga za Ciebie w dalszym ciągu trzymam kciuki ![]() Gianna super, że już jesteście w domu, teraz uczcie się siebie na wzajem. Dzielna jesteś, że wytrzymalas tyle na porodowce Iza szkoda mi Twojego synka przez to oczko ![]() ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Acha no i Mysia super masz podejście do sytuacji, powiem ci , że mi to już czasami brakuje sił na to wszystko
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
No nie mogę, jak mi się udało spać przed północą to się nocna zmiana obudziła. A jak jestem online to pusto i mogę gadać co najwyżej ze sobą. ![]() Yss, pięknie poszło bierzesz Gonal? Kurczę, jak to już niedługo! Mysti, ależ Ty zabiegana jesteś a z mm nie miej wyrzutów, ważne żeby Kris nie był głodny Migotko, nieustsnnie trzymam kciuki a może to już?
|
|
|
#1170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A co mi innego kochana zostało?? Jak się poddam i załamie to będzie tylko źle.. Musze wierzyć. Ty tez musisz Cześć.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

Udrozna mi jajowody, obejrza i porusza jajnikami i macica i wtedy hopla
bedzie moj kochany dzidziol

dobrze, że Cię wysyłają do szpitala! będzie dobrze Kochana, trzymam kciuki
będziesz miała net?

nie wiedziałam co z tym fantem zrobić więc jeszcze jakieś porządki i teraz już leżę