|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Kasa w kieszeni, a obrączki fajne
![]() A hodowca zaoferiwal w zamian kolejne kocię za darmo z innego miotu
|
#1832 |
|
Raczkowanie
|
tez mi sie marza frezje w bukiecie
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Aso-jak nie caly bukiet z frezji to jakis akceny chociaz
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki przepraszam za taaaaaki off top ale mój kot po ciężkiej chorobie wczoraj się załatwił i jestem ogromnie szczęśliwa bo to oznacza że wszystko idzie ku dobremu i można już jeszcze ostrożnie mówić że będzie ok !!
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Super! Zdrówka
|
#1836 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1837 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Panie
znacie może dobrą krawcową która będzie umiała ładnie skrócić suknie? poszukuję też pralni chemicznej godnej polecenia, żeby nie zniszczyli sukienki z koronkami zanim ją jeszcze włożę.
|
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1839 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1840 |
|
Polka Ogarniaczka
|
jeszcze nie, ale się rozglądamy, tyle, że w Wawie, gdybyśmy zostali w ck, byłoby łatwiej
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
My zgodnie stwierdziliśmy, że kurs tańca w naszym przypadku był najbardziej bez sensownym wydatkiem.
Na pierwszy taniec zatańczyliśmy przytulańca (tak od początku było w planie). W moim wypadku później i tak wszystko zależało od tego, jak tańczył mężczyzna a mój mąż po 4 lekcjach nadal był tym, któremu muzyka w tańcu nie przeszkadza W sumie było to do przewidzenia, więc nie wiem, co nas na ten kurs podkusiło Chodziliśmy sobie w Krakowie. |
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;45456319]Treść usunięta[/QUOTE] Yyy dla nas torez zbędny wydatek i poki nie napisalas to nawet sie nad tym nie zastanawialam
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
My chyva tez nie bedziemy chodzic na kurs bo to kosztuje pewnie ok 40\50 za godzine takze wyszlaby niezla sumka ;/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1844 | |
|
Raczkowanie
|
Witam po długiej nieobecności...
Cytat:
Co do kotka - Zakupiliśmy garniturek dla narzeczonego a dziś złapał mnie już przedślubny stres, choć do ślubu jeszcze 4 miesiace i dwa tygodnie...![]() Wracając do tańca- sami wymyslamy kroki, a potem koleżanka naniesie poprawki i coś podpowie. Zobaczymy, co wyjdzie, bo zdolności do zamotania to mamy oboje...
Edytowane przez milka777 Czas edycji: 2014-03-05 o 23:56 |
|
|
|
|
#1845 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1846 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1847 |
|
Raczkowanie
|
My już jesteśmy po 3 lekcjach tańca
póki co zapisaliśmy się na taki ogólny kurs tańca towarzyskiego, aby rozruszać się. Uczą nas walca angielskiego, wiedeńskiego, merenge i wszystkie inne powiem Wam, że poza tym że można się poruszać trochę to świetna zabawa :P Później dopiero zajmiemy sie pierwszym tańcem :PEchh zawsze chciałam mieć kotka, ale niestety mam niesamowite uczulenie :/ dlatego mam psa ale za to wielkiego, czarnego i kudłatego :P taki niedźwiadek
|
|
|
|
#1848 |
|
Rozeznanie
|
Jesli już ktoś chce iść na nauke tanca to najlepiej isc na indywidualne, a nie w grupie.
Ja ze swoim mezem bylam na ok 5-6 lekcjach. Moj maz mial 2 lewe nogi do tanca. Nauczylismy sie pieknej Rumby na pierwszy taniec, kilka tancy podstawowych. Mi tez to bardzo pomoglo, co prawda jak byłam mała chodziłam do szkoly tanecznej i cos mi w glowie a raczej w nogach zostało, ale jednak wolalam sobie przypomniec co nieco, a moj maz poprostu wiedziec jak stawiac stopy, w jakim rytmie tanczyc itd
|
#1849 |
|
Przyczajenie
|
milka777
Zakupiliśmy garniturek dla narzeczonego ![]() Jeżeli mogę doradzić to dla białego stanowcze NIE mam na tym punkcie "uczulenie" wszystko tylko nie biały krawat
|
|
|
|
#1850 |
|
Raczkowanie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;45456319]Treść usunięta[/QUOTE]
Ja myślę od połowy marca zacząć chodzić, coś towarzyskiego i układ do pierwszego tańca mam już jedną szkolę upatrzoną w ck ale jeszcze tam nie dzwoniłam.Dziewczyny, gdzie dokładnie mieści się teraz pracownia p. Wychowańca ? Edytowane przez laddybird Czas edycji: 2014-03-06 o 16:29 |
|
|
|
#1851 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
wiem, że temat pojawiał się setki razy tutaj na forum (czytałam to godzinami), ale ciągle nie znalazłam satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Szukam zespołu weselnego już od kilku miesięcy i znaleźć nie mogę. Przesłuchałam kilkadziesiąt utworów na YT, konfrontowałam wiele opinii/komentarzy i stwierdziłam, że najrozsądniejszym wyborem będzie zespół z polecenia. Mam szczególne wymagania, może któraś z Was będzie w stanie mi pomóc. Interesuje mnie zespół, który przede wszystkim posiada pełen komplet instrumentów. Nie może zabraknąć saksofonu, perkusji i akordeonu. Wokalistka w składzie jest dla mnie podstawą. Jeśli chodzi o repertuar to typowo weselny - disco-polo, polski pop. Przy czym szukam ludzi, którzy nie grają tego samego od 10 lat. W repertuarze chciałabym zobaczyć najnowsze hity, w tym nowe disco-polo (nie tylko jedną piosenkę "ona tańczy dla mnie", bo to już jest nudne). Nie muszą to być profesjonaliści z 20letnim stażem. Najlepiej jakby byli to ludzie młodzi, pełni energii. (nie jest to jednak takie ważne) Ostatnią sprawą jest sprzęt nagłaśniający. Krąży legenda o złej akustyce na sali weselnej, dlatego bardzo zależy mi na wysokiej jakości sprzęcie. Uff, się rozpisałam.... Jakby ktoś coś kojarzył, słyszał, miał znajomego, który założył zespół, albo miał sąsiada co gra fajne kawałki w garażu, bardzo proszę o jakieś info. Mi już opadają ręce, a głowa puchnie na samą myśl o zespołach weselnych. |
|
|
|
#1852 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,które brały ślub w Katedrze -ile się płaci za zapowiedzi?PILNE.
|
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybawiliśmy się i było naprawdę super, YT nie pokazuje w 100% ich możliwości. Ja ich nie wzięłam bo dla mnie jednak cena była za wysoka. Być może tobie się spodoba
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
My nie płaciliśmy nic, ze względu na wspólne mieszkanie. Nie do końca nadal rozumiem co miało jedno do drugiego, ale ksiądz powiedział, że nie będzie naszych zapowiedzi.
|
|
|
|
#1856 |
|
Zadomowienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;45456319]Treść usunięta[/QUOTE]
My chodzimy Właściwie byliśmy na razie na 1 lekcji ale zapowiada się fajnie
|
#1857 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Młodzi ludzie, pełni pasji, wokalistka ma świetny głos, a saksofonista gra bosko
|
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chodzi Nam o ten sam zespół, nie wiem dlaczego wydawało mi się że oni są ze starachowic
|
|
|
|
|
#1860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014
znacie może dobrą krawcową która będzie umiała ładnie skrócić suknie? poszukuję też pralni chemicznej godnej polecenia, żeby nie zniszczyli sukienki z koronkami zanim ją jeszcze włożę.

W sumie było to do przewidzenia, więc nie wiem, co nas na ten kurs podkusiło 

ale za to wielkiego, czarnego i kudłatego :P taki niedźwiadek