|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#14671 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#14672 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Littlevenus - diamentowy jednak lepszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14673 |
Zadomowienie
|
... a ja właśnie przed chwilką dowiedziałam się od swojej konsultantki, że paczusia dla mnie z kat. 7 już jest, wszystko przyszło
![]() ![]() Mam pytanko do Was dziewczyny, czy któraś z Was widziała, może w Coku biżuterię z kat 8: Isabeau (str. 13) i Zenia (str. 25) , bardzo podobają mnie się na skanach te dwie biżu, ale zastanawia mnie fakt jak w realu się prezentują ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
haha ja mam tez wodnsty ten peeling do szybkiego manikiuru i nie jestem zadowolona
![]() |
#14675 |
Zakorzenienie
|
jeszcze jestem dzień I ale od kampanii 8 bede E
![]() ![]() a Island Vibe cały czas kusi ojojoj ![]() w maseczce spać???haha i żadnych szkód?? pozazdrościć ![]() ![]() włąsnie zadzwoniła do mnie pani z Avonka i się wyjaśniło fakt za późno złozyłam zamówionko <moja wina>ale odbieram w tym tygodniu więc w czwartek albo piątek będzie paczucha bo bez sensa czekać na nastepny termin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14676 |
Zadomowienie
|
wiem ze nie powinnam spac w masce ale naprawde bylam bardzo zmeczona, dzien wczesniej spalam 3 godziny, w weekend tez malo sypialam bo pracowalam, wczoraj wrocilam do domu po 23 wiec chcialam sie szybko wykapac i spac isc bo rano o 5 wstawalam. nie mialam czasus by splukac, poza tym chyba jest tak jak z kazdymi kosmetykami, wlosy i tak wziely tyle ile potrzebowaly a reszta wyschla na wlosach i tyle.
#14677 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#14678 |
Rozeznanie
|
Właśnie dostałam paczkę...
więc tak: łagodny tonik Clearskin już wypróbowałam całkiem dobry. o niebo lepszy niż ten przeciw wągrom żel pod prysznic Sensec Tropical Zing po prostu rewelacja, zrobiłam zapas dezodorant w spray'u avon active zapach calkiem fajny, świeży, jak będzie dalej się okaże balsam ujędrniający SSS miałąm go już kiedyś, cena mnie skusiła aby go kupić ponownie woda toaletowa Full Speed dla mojego ukochanego, kocham ten zapach.... żel pod prysznic Full Speed wiadomo dlaczego... do kompletu olejek do opalania Bronze SPF 2 kocham jego waniliowy zapach.... mniam co do oferty demo to mam nowy zapach Full Speed, wody toaletowe London, Paris, New York i scrub diamentowy do stóp. Bardzo zaskoczyła mnie oferta netto. Dużo z niej zamówie, tylko żeby wszytsko przyszło
#14679 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -spray "rajska plaza" - to już chyba wszyscy wiedzą jak pachnie ![]() - mgiełka be...sponaneous. jak już pisałam , mam ją pierwszy raz. miałyscie racje dziewczynki co do zapachu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#14680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#14681 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#14682 |
Zakorzenienie
|
ano tak się składa jestem z Białego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz sie zastanawiam nad full speed intense z demo 08... ![]() czy któraś z was już miała okazję go wąchać? czy to zapach podobny do "normalnego" full speed'a? albo do innej wody meskiej avon? zapomnialabym jeszce o 2 zestawach startowyc (za zamowienie powyzej 250 zl ![]()
It's time to be a big girl now And big girls don't cry ![]() Edytowane przez inez1234 Czas edycji: 2007-06-12 o 14:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14684 |
Rozeznanie
|
hej
i zamówiłas każdą z wód (London, Paris, New York) po 1 sztuce? mamy caly czas wątpliwości czy można tylko jedna czy więcej zamówić w demo ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14686 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja biore new yorka ![]()
![]() |
#14687 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i zamówiłas po 1 sztuce każdej z wód (Paris, London, New York)? miałyśmy wątpliwości czy można zamówić w demo jedną czy więcej ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14688 |
Zakorzenienie
|
ufff i znów miałam dużo do nadrobienia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#14689 |
Rozeznanie
|
zamówię London bo można zamawiać jedną z trzech. Mam nadzieje, że zapach mi się spodoba. inez1234 też sie zastanawiam aby zamówić swojemu chłopakowi nową wersję Full Speed'a. 30,90 to nie dużo a może akurat będzie mu się podobał. ![]()
#14690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#14691 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() do mnie jutro przyjdzie paczka z katalogu 7 - w pierwszym terminie nie dostałam wody Heart, w drugim zaryzykowałam jeszcze raz, ale niestety nie będzie jej - to jedyny brak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14692 |
Rozeznanie
|
Moje zamówienie z K08 będzie spore...
Jak narazie to: woda toaletowa London mam nadzieje że zapach będzie trafiony diamentowy scrub do stóp- czy ktoś miał go z Was? jest lepszy od scrubu Rajska plaża? Tusz super full robie zapasik wezme przynajmniej 2-3 bo ten tusz bardzo mi odpowiada Island Vibe woda toaletowa i spray do ciała zrobie zapasik bo ten zapach mi się bardzo podoba. Spray w sam raz do torebki żeby użyć go w każdej chwili Zestaw z pumeksem do pedikiuru właśnie coś takiego potrzebowałam, niedługo wyjeżdżam na weeken wiec tego właśnie szukałam. Zajmuje mało miejsca a jest bardzo użyteczne. Senses So free na ten żel czekałam już naprawdę długo... Senses Tropical Zing zrobie zapasik bo bardzo go lubię spray mango i passiflora to dla mojej mamy bo podoba jej się ten zapach maseczka jogurtowaa to przy okazji. Cena zachęcająca. a z netto: olejek SSS do kąpieli miał ktoś?????? chusteczki active słyszałam, że super odświeżają, dlatego w końcu sama je wypróbuje.... błyszczyk Arabian Glow fajny on??? odżywka naturals w spray'u... głównie to zachęciła mnie jej niska cena a jaka ona jest to niewiem... To chyba narazie na tyle.... AVON to już chyba moja choroba....
#14693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie w brakach na drugi termin 07 są mgiełki Oddech Amazonii z Planet Spa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14694 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem dlaczego, ale mam spore braki w 2 terminie katalogu 07
![]() -scrub do twarzy brzoskwiniowy z naturalsow -waniliowy spray do ciała -krem do twarzy aloes i awokado -tusz do rzes z internetowej -TTA z internetowej -krem surreal z internetowej Szkoda... ale mam za to nadzieje ze paczka zamiast w czwartek przyjdzie jutro , jak ostatnio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14695 |
Rozeznanie
|
chodzi Ci o tusz extreme volume z oferty internetowej? Jeżeli tak to mi przyszedł. Miałam go kiedyś i byłam bardzo zadowolona z niego. ![]()
#14696 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jemu i Tobie ![]() ![]()
![]() |
#14697 |
Rozeznanie
|
no dokładnie. Mi to po pierwsze musi się podobać. Jakbyś wiedziała jak pachnie ten FS to prosze napisz. Byłabym Ci bardzo wdzięczna ![]()
![]() |
#14698 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#14699 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej! ![]() rozmawialam dzisiaj z moja liderka i jednak mozna wziasc kazda wode lub mgielke z demo po jednym zapachu ![]() pozdrowionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14700 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to super ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.