|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
Cytat:
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja również z góry przepraszam, za moja dłuższą nieobecność i pojedyńcze posty. Miałam troche spraw na głowie. ale myśle, że już do Was wracam ![]() od razu opowiem o moim dzisiejszym koszmarze ślubnym śniło mi się, że mamy próbne wesele a ja nie mam butów na dzien przed straszne to było, bo nigdzie nie mieli mojego małego rozmiaru
|
|
|
|
#2583 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po miesiącu drugie spotkanie, obejrzała co jej przyniosłam i od razu skumała że biorę tabletki W tych materiałach co nam dała był też taki zeszyt ćwiczeń z różnymi cyklami kobiet i na tej podstawie określałyśmy dni płodne. Na ostatnim spotkaniu będziemy to kończyć. Nie rozumiem idei chodzenia tam z TŻ bo on w ogóle nie jest zainteresowany tematem, rozgląda się, słucha o śluzie i szyjce macicy...Dawaj stronkę! Cytat:
|
|
#2584 |
|
Raczkowanie
|
lexie42może nie tak ładne, ale jakiś ślad :
http://www.stoklasa.pl/chusteczki-do...ciece-x2s01566 tu są czyste: http://www.swiathaftu.pl/Chusteczka.12435.html więc można by pokombinować i np. doszyć koronkę...
Zaręczyny 18 grudnia 2013 r. ![]() Ślub 28 czerwca 2014 r. Edytowane przez Magheru Czas edycji: 2014-03-04 o 08:03 |
|
|
|
#2585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rabbitka szarfa jest piękna
Kate Noir dawaj linka Cytat:
![]() Ja mam szczelnie zamykany pojemnik na pościel, a czasem i tak co jakiś czas znajduję tam towarzysza pająka. Cytat:
|
||
|
|
|
#2586 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
gratulacje!widzę, zakupy udane! kolczyki super, a grzebień serio taki ciężki? śliczne buciki!
|
|
|
#2587 |
|
Zadomowienie
|
Hej, nadrobiłam z 10 stron, nacytowałam się i zaginęło
Miałam zrobić dla Was zdjęcia w welonach, obiecuję, że wrzucę, nie mam na razie kiedy cyknąć fotek. Ostatnio od razu po pracy do mieszkania i remontujemy do wieczora. W pracy teraz troszkę więcej luzu, mam nadzieję że będę na bieżąco z wizażem w końcu
|
|
|
|
#2588 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) Cytat:
mimo ze pasuje do mnie biel zdecydowalam sie na ivory bo poprostu ten kolor przy sukniach bialych bul dla mnie duzo ladniejszy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2589 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
OMG!!!! przepiękne są Co do nazwisk to sama nie wiem, raz chcę podwójne bo bardzo lubię swoje nazwisko, a innym razem tylko tż - ze względów praktycznych. No nic jeszcze trochę czasu jest
|
|
|
#2590 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kate Noir podrzuć kink do stronki ![]() Cytat:
![]() edit: widziałam! śliczne! Uciekam i odezwę się po południu
|
|
#2591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i troche mi klimatem do mojej sali to nie pasuje, a specjalnie na sesje narzeczeńską kupować jest sens? za 40 zł to ja mam puder do kuferka (teraz wszystko na kosmetyki przeliczam )a co do listy gości, to nigdy nie sądziłam, że z własną mamą będę miała takie problemy... )
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2592 | |||
|
Winter is coming
|
Cytat:
Wczoraj za to oglądałam Grawitację i nie wiem za co te Oscary ![]() Cytat:
Ale za jakiś czas zrobimy remont kuchni i łazienki, ale nie od razu. Można w takim stanie w jakim ono jest spokojnie kilka lat przemieszkać.A zaproszenia na razie rozdane 4 na 44 Moja rodzina i znajomi to pójdą szybko, bo jest ich mało, a z rodziną chłopa to nie wiem jak, bo powiedziałam, że on ma się umawiać i dzwonić... A na jego rodzinę przypada ze 30 zapro...Cytat:
śliczne
|
|
#2593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odzew
Jesteście Kochane!Cytat:
Mam nadzieję, że dostaniemy jakąś ogarniętą babkę ![]() Cytat:
![]() Lecę do roboty - chyba nie muszę mówić jak mi się nie chce |
||
|
|
|
#2594 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co myślicie o takiej dekoracji na samochód?
|
|
#2595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
więc poniekąd ![]() Wczoraj otrzymaliśmy pozytywną decyzję kredytową, mimo że wiedzieliśmy że taka będzie to zawsze to krok do przodu
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Wow robią wrażenie!!!
Gratki! Ja też chętnie zalajkuję ta stronę, poproszę o link
|
#2597 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, tak prywatnie, jeśli któraś wie, jak napisać reklamację na zaginioną paczkę to proszę o priv.
Edytowane przez nasturcja1308 Czas edycji: 2014-03-04 o 10:26 Powód: sprawa rozwiązana |
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie opinie o butach i o zaproszeniach dla znajomych
cashmere , Anesthesia Nie boję się podeptanych paluchów, wszystkie taneczne buty mam odkryte - daję radę, jak widać na zdjęciu stopy są całe ![]() Anesthesia O, to dobry pomysł. Akurat z tą parą jest śmiesznie, bo w zeszłym roku jak zaczęli ze sobą być , to też każde z nich dostało zaproszenie z osobą tow., śmiali się, że mogą nas ze sobą zabrać. enzunio Gratki za makijażystkę - wiem, że niestety trudno znaleźć kogoś, kto trochę zna się na makijażu trochę bardziej problematycznej cery czy blizn. Lemon_DropTak - to brokat. On w świetle bardzo delikatnie się skrzy - jak płatki śniegu pod słońcem. rabbitka Przepiękna szarfa, bardzo starannie wykonana puchaczmalinowy Gratulacje no_doubt Lg_ago zamieszczała link do czółenek Ryłka.A co do księdza - mam nadzieję, ze Mszę Wam odprawi ktoś, kto powie bardzo piękne kazanie ![]() Holly Z cenami w tym sklepie to od 350 zł, przeważnie ok. 500zł - wiem, dużo mimi_77 Na tkaninach się kiepsko znam, ale myślałaś nad czymś matowym? Albo satyna i woal w tym samym kolorze? Wyglądałoby to bardzo elegancko. Super, że wykańczanie domu dostarcza Wam tyle frajdy KateNoir, nie mieliśmy typowej poradni (warsztaty), prowadziła je świetna pani psycholog. Więc może być trochę pytań o Was, co w sobie lubicie, jak się poznaliście, jak okazujecie sobie uczucia, coś z komunikacji i rozwiązywania konfliktów, opowiadała o tym, jak naturalne metody pomogły jej zdiagnozować chorobę (z dużym wyczuciem, bez moralizowania), na ostatnich zajęciach można przyjśc z wykresem. Ale jak się trafi na kogoś dziwnego, to całe trzy spotkania masz gadkę o dżender, masonerii, aborcji - ogólnie w klimatach depresyjnych. Co do chusteczki - nie ma u Ciebie w okolicy sklepów z rzemiosłem artystycznym, wyrobami regionalnymi? Te hafty mi wyglądają na takie. Buty kupiłam z Tangostore. I poproszę o linka ![]() Liana Buty bardzo zgrabne, a biżuteria przepiękna swiat_katarzyny Może zamieść zdjęcie samej sukienki z szarfą? Mój photoshop dopomoże w wizualizacji ![]() kasia Wyglądają świetnie - klasyczna elegancja. Oby były też wygodne ![]() W kwestii przygotowań do ślubu i niezrozumienia bliskich - przykre to jest, niestety Ale mam nadzieję, że Wasi Tż-towie Was wspierają
|
#2599 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez bachara Czas edycji: 2014-03-04 o 10:01 |
|
|
|
|
#2600 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy zwyklaczki z IKEI, bez kółek, przecież tego się nie wyciąga codziennie. No i nie mamy w tym nic ciężkiego, co trudno by było wyciągać. Myśm się zdecydowali na duże łóżko i materac, bo ja zawsze sypiałam w dużym(chociaż sama śpię na malutkiej części). Okazało się, że to idealny wybór, bo mój TŻ może zająć każdą jedną możliwą przestrzeń i dla mnie zostaje akurat te 20 cm które wytargowałam w sklepie (bo myśleliśmy nad 140...). Nasz pies też jest szczęśliwy, bo ma gdzie spać jak wpada w odwiedziny (czyli pod łóżkiem! i mieści się z dwoma pojemnikami na pościel Ja bym sobie być może zostawiła moje nazwisko, gdyby nie fakt, że mam 3-literowe imię i długa zbitka wyglądałaby dziwinie. No i nasze nazwiska nie pasują, niestety. ALE uważam, że to jest tylko i wyłącznie wybór kobiety, jeśli chce mieć dwa bo ma taki kaprys, to ma do tego jak najbardziej prawo. Nawet jeśli będzie wieczną studentką, na utrzymaniu męża, "Nowak-Kowalską". Żona nie jest własnością męża i to jest jej decyzja jak ona chce się nazywać po ślubie. Gdyby TŻ mi cokolwiek narzucał w tej kwestii to ja bym się mocno zastanawiała... A już takich kwestii jak podają Wasi niektórzy TŻci w ogóle nie rozumiem-jaka znowu kwestia honoru?! Jego honor to jego broszka, moje nazwisko-moja. I po złości bym wzięła podwójne ![]() Cytat:
My na pewno będziemy się ubierać w hotelu, poproszę najwyżej o jakieś kwiaty do pokoju.Cytat:
Cytat:
![]() Mama w końcu wczoraj wzięła się za złoto-mamy dwa pierścionki, obrączkę i mój stary. Do tego jakiś medalik, kawałek złomu, i jeszcze ze trzy złote rzeczy mama chce zmniejszyć, więc będzie co przehandlować za obrączki Teraz tylko musimy z TŻ znaleźć chwilę wspólnego wolnego...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||||
|
|
|
#2601 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
często reklamują się np. haftowaniem ręczników albo szlafroków. W internecie znalazłam coś takiego i takiego. Znalazłam też na Etsy, ceny od 70 zł w górę + przesyłka
|
|
#2602 | ||||
|
Rozeznanie
|
Ja czytnik dostałam na urodziny. Już za 300 zł można kupić
![]() Także proś na jakąś okazję, jak się będą pytać co chcesz ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() Wylosuj może, będzie łatwiej :P ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
|
|
#2603 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2604 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poszło privem Cytat:
cokolwiek to jest. Ładne to, ale na każdym samochodzie ślubnym już "wisi". Nie zrobiło mi łał![]() dziewczyny zeby było śmiesznej to dziś dostałam propozycje współpracy z tej strony internetowej rychło w czas
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2014-03-04 o 10:18 |
||
|
|
|
#2605 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Może koło września trochę złapię oddechu finansowego, po ślubie, kupnie mieszkania i wakacjach ;]A w dodatku jakaś część nam się w chłodnicy popsuła i kosztuje akurat tyle co kindle ![]() A wiecie, że ja nie wiem jaki mam kolor sukni? Na pewno nie czysta biel, nawet takich nie mierzyłam, bo mi się nie podobały Jakąś taką ciepłą biel mam, ale czy to śmietanka, ecru czy ivory to nie wiem Okaże się w maju na przymiarkach A puchaczu gratuluję nowej pracy oby była lepsza niż poprzednia i w fajnej atmosferze!Alloffkowa gratuluję pozytywnej decyzji kredytowej Ja zaraz smaruję maila do banku z pytaniem o kredyt. Oddział kredytowy u mnie w mieście jest otwarty do 16
|
|
#2606 |
|
Zadomowienie
|
Jezu, na reszcie znowu na forum! Ostatni tydzień spędziłam we Wrocławiu, nalatałam się jak dzika, coś tam pozałatwiałam, ale wróciłam zmęczona, chora, zła i nieszczęśliwa. Cieszę się że u was tyle zmian i nowości
Jest już jakaś relacja ślubna naszej Panny Młodej? Szukałam wczoraj w busie ale nic nie znalazłam
|
#2607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2608 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
bardzo rzadko się udzielam i zazwyczaj pytam o rady ale czytam Was namiętnie i chciałam wszystkim Wam i każdej z osobna podziękować bo tyle pomysłów, inspiracji, potrzebnych rzeczy, dodatków do slubu bez Was bym nie znalazła, na niektóre rzeczy nie wpadła, a o niektórych stronkach nawet nie słyszałam wcześniej. więc wielkie Dzięki!!! poradźcie mi proszę, na mojej sali są okragłe stoły, przed salą będzie rostawiony plan stołów, jak uważacie czy konieczne jest robienie do tego winetek na stół, bo tak sobie myślę, że goście sami moga się usadzić przy 10 osobowym stoliku- jak myślicie? jak to u Was wygląda? |
|
|
|
#2609 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
velika
Super wieści. Tak CI zazdroszczę tego mieszkanka My jeszcze troszkę poczekamy na swoje ![]() Tak, Deutsch ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Świetny Zdolniacha ![]() Cytat:
Cytat:
Taki soczysty i żywy.Cytat:
Ale piękne te kolczyki! ![]() Ale szalejecie. Przeleciałam z grubsza, bo ostatnio dużo na głowie. 37 zaproszeń rozdanych. Jeszcze 20 przed nami. Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2014-03-04 o 10:36 |
|||||||
|
|
|
#2610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

Może Wy macie pomysł gdzie powinnam szukać białej, eleganckiej chusteczki?

poza tym grzebień jest ciężki i dobrze wygląda tylko nad kokiem, poziomo. Wpięty pionowo z boku jest niestabilny i źle się w nim czuję.
jest super i kolor wstazki idealnie sie wpasowuje do sukni 

Oglądała któraś z was Zniewolony. 12 Years a Slave?
Wczoraj za to oglądałam Grawitację i nie wiem za co te Oscary
Jesteście Kochane!

Jakąś taką ciepłą biel mam, ale czy to śmietanka, ecru czy ivory to nie wiem