Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-04, 06:50   #2581
lexie42
Zakorzenienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
\
Chcę mojej mamie dać w dniu ślubu coś takiego: http://media-cache-ak0.pinimg.com/73...3afbb12d27.jpg
Tylko, że jak wchodzę do jakiejkolwiek pasmanterii to patrzą się na mnie dziwnie Może Wy macie pomysł gdzie powinnam szukać białej, eleganckiej chusteczki?
Piękny prezent, aż mi łezka się w oku zakręciła.

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Kurcze fotka nie weszła próbuje jeszcze raz

Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app
Śliczne, bardzo podobne do moich
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 07:12   #2582
misia880
Zakorzenienie

Hej
ja również z góry przepraszam, za moja dłuższą nieobecność i pojedyńcze posty. Miałam troche spraw na głowie.
ale myśle, że już do Was wracam

od razu opowiem o moim dzisiejszym koszmarze ślubnym śniło mi się, że mamy próbne wesele a ja nie mam butów na dzien przed i obdzwaniałam wszystkie sklepu bo sie uparłam, że maja byc białe i zakryte palce straszne to było, bo nigdzie nie mieli mojego małego rozmiaru

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 07:53   #2583
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Od miesięcy czekam na brakujące dane od TŻ odnośnie jego rodziny - chyba się nie doczekam, a chcę już zamówić zaproszenia. Czas nagli!!!! Ale faceci mają chyba inne poczucie czasu!!!! Irytuje mnie to
Ja też czekałam na listę gości od strony TŻ, nawet jego mama nie mogła się zebrać żeby nam dać a jak już dała to z błędami i ciągle kogoś dopisywała. Zaproszenia już zrobione mimo że lista nadal nie jest taka jak być powinna, nie mamy wszystkich imion, danych adresowych. Zaproszenia idą takl jak ona napisała

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
dziewczyny jaki piękny
http://www.hm.com/pl/product/27447?article=27447-A

szkoda, że do mojej kiecki nie pasuje
A na poprawiny? Do tej sukni z Mango byłby idealny

Cytat:
W czwartek zapisaliśmy się na pierwszą wizytę w poradni. Czy możecie mi zdradzić na czym to polega?
U nas na pierwszym spotkaniu babka omawiała te wszystkie wykresy wzrostu hormonów, cykl owulacyjny itd. Dała materiały i kazała prowadzić zapisy Po miesiącu drugie spotkanie, obejrzała co jej przyniosłam i od razu skumała że biorę tabletki W tych materiałach co nam dała był też taki zeszyt ćwiczeń z różnymi cyklami kobiet i na tej podstawie określałyśmy dni płodne. Na ostatnim spotkaniu będziemy to kończyć. Nie rozumiem idei chodzenia tam z TŻ bo on w ogóle nie jest zainteresowany tematem, rozgląda się, słucha o śluzie i szyjce macicy...
Dawaj stronkę!

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Prosze o szybką pomoc! Jaki materiał jest najlepszy na dekoracje krzeseł młodych? Są w sklepie jakieś satyno żorżety i inne a ja się na tym kompletnie nie znam

http://sklep.textilmar.pl/atlas-tylk...la-p-2072.html mysle o tym bo woal będzie za mocno przebiłaj czerwone obicia.
Mi się wydaje że nic śliskiego bo będziecie zjeżdżać. Jeśli jeszcze suknia jest z jakiegoś podobnego materiału to kiepsko. Wybrałabym chyba coś w stylu płótna dobrej jakości.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 07:56   #2584
Magheru
Raczkowanie

lexie42może nie tak ładne, ale jakiś ślad :
http://www.stoklasa.pl/chusteczki-do...ciece-x2s01566

tu są czyste:

http://www.swiathaftu.pl/Chusteczka.12435.html

więc można by pokombinować i np. doszyć koronkę...

Edytowane przez Magheru
Czas edycji: 2014-03-04 o 08:03
Magheru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 08:06   #2585
madziara889
Zakorzenienie

Rabbitka szarfa jest piękna

Kate Noir dawaj linka

Cytat:
Napisane przez puchaczmalinowy Pokaż wiadomość
Aaaaa! Dziewczyny! Udało się i od poniedziałku idę do nowej pracy! Wiadomo, trochę żal bo z ludźmi człowiek się zżył, ale już kierowniczki jaśnie pani nie będzie i mam nadzieję, że odsapnę przed ślubem. tak się cieszę!
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
kuuuurde boje się żeby mi sie tam pająki nie zadomowiły
Ja mam szczelnie zamykany pojemnik na pościel, a czasem i tak co jakiś czas znajduję tam towarzysza pająka.

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Chwalę się kolczykami, grzebieniem i butami.

- kolczyki z ebay, są piękne chociaż ja generalnie nie lubię zwisających. Nie wiem jeszcze czy nie kupię jednak perełek z Apartu lub Kruka
- grzebień z chińskiego allegro - raczej go nie założę chociaż jest OK. Obawiam się jednak, że będzie za dużo tego dobrego poza tym grzebień jest ciężki i dobrze wygląda tylko nad kokiem, poziomo. Wpięty pionowo z boku jest niestabilny i źle się w nim czuję.
- buty ślubne srebrne skórzane platformy - były robione na zamówienie w firmie KRILEX, która robi właśnie buty ślubne. Są bardzo wygodne, ale jeszcze kupię złote Gino i takie tylko pudrowy róż i z paseczkiem

Mam skromną sukienkę i nie wiem czy chcę bardziej styl elegancko-glamour - wysoki kok, duże kolczyki etc. czy jednak romantic - romantyczne upięcie, pudrowe kolory
O mamo, jaki śliczny grzebień. Dużo za niego dałaś?
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 08:21   #2586
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Przyszla dzis moja szarfa to sie chwale
jest super i kolor wstazki idealnie sie wpasowuje do sukni
cudowna!

Cytat:
Aaaaa! Dziewczyny! Udało się i od poniedziałku idę do nowej pracy!
gratulacje!

Cytat:
widzę, zakupy udane! kolczyki super, a grzebień serio taki ciężki?

Cytat:
śliczne buciki!

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 08:23   #2587
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Hej, nadrobiłam z 10 stron, nacytowałam się i zaginęło
Miałam zrobić dla Was zdjęcia w welonach, obiecuję, że wrzucę, nie mam na razie kiedy cyknąć fotek. Ostatnio od razu po pracy do mieszkania i remontujemy do wieczora. W pracy teraz troszkę więcej luzu, mam nadzieję że będę na bieżąco z wizażem w końcu
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-04, 08:35   #2588
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Czesc
Witam sie z malzenskiego loza

Byla to najpiekniejsza doba naszego zycia, pogoda byla cudowna, wszystko bylo idealnie, bawilismy sie wspaniale, wiekszosc gosci opuszczajac wesele mowili, ze to najlepsze wesele w ich zyciu.

Pozniej w wolnej chwili napisze Wam relacje, bo jednak musze troszke nad tym posiedziec, a nie chce tego zrobic na odczepnego

Zaluje tylko, ze to wiecej ten dzien sie nie powtorzy.

Caluje Was mocno!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
gratki,czekamy na relacje )

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
I masz rację, mi też mówią, że do mnie biel nie pasuje
Boję się tylko, że i buty turkusowe pasować nie będą do ecru i że nie znajdę dodatków
ja mam ivory mimo ze pasuje do mnie biel zdecydowalam sie na ivory bo poprostu ten kolor przy sukniach bialych bul dla mnie duzo ladniejszy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 08:38   #2589
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
jest super i kolor wstazki idealnie sie wpasowuje do sukni
Jaka ona jest piękna

Cytat:
Aaaaa! Dziewczyny! Udało się i od poniedziałku idę do nowej pracy! Wiadomo, trochę żal bo z ludźmi człowiek się zżył, ale już kierowniczki jaśnie pani nie będzie i mam nadzieję, że odsapnę przed ślubem. tak się cieszę!

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
dziewczyny jaki piękny
http://www.hm.com/pl/product/27447?article=27447-A

szkoda, że do mojej kiecki nie pasuje
Wow jest przepiękna u mnie też do niczego nie pasuje

Cytat:
OMG!!!! przepiękne są

Co do nazwisk to sama nie wiem, raz chcę podwójne bo bardzo lubię swoje nazwisko, a innym razem tylko tż - ze względów praktycznych. No nic jeszcze trochę czasu jest
Stary 2014-03-04, 08:45   #2590
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:

- kolczyki z ebay, są piękne chociaż ja generalnie nie lubię zwisających. Nie wiem jeszcze czy nie kupię jednak perełek z Apartu lub Kruka
- grzebień z chińskiego allegro - raczej go nie założę chociaż jest OK. Obawiam się jednak, że będzie za dużo tego dobrego poza tym grzebień jest ciężki i dobrze wygląda tylko nad kokiem, poziomo. Wpięty pionowo z boku jest niestabilny i źle się w nim czuję.
- buty ślubne srebrne skórzane platformy - były robione na zamówienie w firmie KRILEX, która robi właśnie buty ślubne. Są bardzo wygodne, ale jeszcze kupię złote Gino i takie tylko pudrowy róż i z paseczkiem

Mam skromną sukienkę i nie wiem czy chcę bardziej styl elegancko-glamour - wysoki kok, duże kolczyki etc. czy jednak romantic - romantyczne upięcie, pudrowe kolory
Kolczyki i grzebień baaardzo mi się podobają Buty trochę słabo widać, jk dla mnie troszkę zbyt duża platforma

Kate Noir podrzuć kink do stronki

Cytat:
Też proszę o tą stronę do lajkowania moje Panie KUPIŁAM BUTY!!! Powinny jutro albo pojutrze przyjść
Chciałam z platformą ale nigdzie nie znalazłam a te są dla mnie bardzo wygodne no to raz kozie śmierć
Pochwal się linkiem
edit: widziałam! śliczne!

Uciekam i odezwę się po południu
Stary 2014-03-04, 08:56   #2591
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja też czekałam na listę gości od strony TŻ, nawet jego mama nie mogła się zebrać żeby nam dać a jak już dała to z błędami i ciągle kogoś dopisywała. Zaproszenia już zrobione mimo że lista nadal nie jest taka jak być powinna, nie mamy wszystkich imion, danych adresowych. Zaproszenia idą takl jak ona napisała

A na poprawiny? Do tej sukni z Mango byłby idealny
juz kupiłam dodatki do tej sukienki z mango no i troche mi klimatem do mojej sali to nie pasuje, a specjalnie na sesje narzeczeńską kupować jest sens? za 40 zł to ja mam puder do kuferka (teraz wszystko na kosmetyki przeliczam )

a co do listy gości, to nigdy nie sądziłam, że z własną mamą będę miała takie problemy... teściowa już 2 tygodnie temu liste nam dała,a a moja mama jak nie może sie zebrać to nie może. Jeszcze wszystkie moje próby rozpoczecia rozmowy ucina, ze na razie ma inne sprawy na głowie (bo też ma, ale zawsze je będzie miała, a to trzeba zrobić)
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 08:57   #2592
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Wróciłam właśnie z siłowni i padam Oglądała któraś z was Zniewolony. 12 Years a Slave?
Jeszcze nie, ale zamierzam szybko to nadrobić. Ciekawe, czy będzie lepszy od Wilka i Witaj w klubie Wczoraj za to oglądałam Grawitację i nie wiem za co te Oscary

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
velika gratuluję mieszkania Powiedz jak stan mieszkania? Możecie wprowadzać się i mieszkać czy konieczny remont? Jak rozdawanie zaproszeń?
Można się wprowadzać Ale za jakiś czas zrobimy remont kuchni i łazienki, ale nie od razu. Można w takim stanie w jakim ono jest spokojnie kilka lat przemieszkać.
A zaproszenia na razie rozdane 4 na 44 Moja rodzina i znajomi to pójdą szybko, bo jest ich mało, a z rodziną chłopa to nie wiem jak, bo powiedziałam, że on ma się umawiać i dzwonić... A na jego rodzinę przypada ze 30 zapro...

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Mały off top! chwalę sie jakie dostałam świetne prezenty
-czytnik ebooków Kindle (od TŻta )
-garnki tefal inginio od Mamci
- od chrzestnej swietny zestaw sztućców taki, ze posłuży mi/nam na wieeeele lat
- od innych apaszke, zestaw boskich kosmetyków, patelnie, wina, słodycze, i kilka stówek na waciki
Zazdroszczę Nie wiem, kiedy się własnego dorobię...

Cytat:
śliczne

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 09:07   #2593
Kate Noir
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za odzew Jesteście Kochane!

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
J

U nas na pierwszym spotkaniu babka omawiała te wszystkie wykresy wzrostu hormonów, cykl owulacyjny itd. Dała materiały i kazała prowadzić zapisy Po miesiącu drugie spotkanie, obejrzała co jej przyniosłam i od razu skumała że biorę tabletki W tych materiałach co nam dała był też taki zeszyt ćwiczeń z różnymi cyklami kobiet i na tej podstawie określałyśmy dni płodne. Na ostatnim spotkaniu będziemy to kończyć. Nie rozumiem idei chodzenia tam z TŻ bo on w ogóle nie jest zainteresowany tematem, rozgląda się, słucha o śluzie i szyjce macicy...
Dawaj stronkę!
Miałam nadzieję, że mój właśnie zacznie czaić o co chodzi, ale po naukach zaczęłam wątpić. Mam nadzieję, że dostaniemy jakąś ogarniętą babkę

Cytat:
Napisane przez Magheru Pokaż wiadomość
lexie42może nie tak ładne, ale jakiś ślad :
http://www.stoklasa.pl/chusteczki-do...ciece-x2s01566

tu są czyste:

http://www.swiathaftu.pl/Chusteczka.12435.html

więc można by pokombinować i np. doszyć koronkę...
to ja szukałam! Dziękuję

Lecę do roboty - chyba nie muszę mówić jak mi się nie chce
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 09:37   #2594
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
na poprawę humoru w środę zamówiłam kokardki do dekoracji samochodu - właśnie przyszły
Piękne są, gdzie zamówiłaś?

Cytat:
Chcę mojej mamie dać w dniu ślubu coś takiego: http://media-cache-ak0.pinimg.com/73...3afbb12d27.jpg
Tylko, że jak wchodzę do jakiejkolwiek pasmanterii to patrzą się na mnie dziwnie Może Wy macie pomysł gdzie powinnam szukać białej, eleganckiej chusteczki?
Piękne! Może popytaj jakiś dziewczyn/kobiet, które robią hobbistycznie?

Co myślicie o takiej dekoracji na samochód?

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 09:43   #2595
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam prośbę. Bardzo zależy mi na rozkręceniu pewnej strony internetowej (nie do końca mojej ale też mam w nią swój wkład) i jak by któraś chciała pomóc i dać "lajka" to dajcie znać, a prześlę Wam na priv adres. Nie spodziewałam się, ale na początku każdy lajk się liczy

tak poza tym to wywołałam multum naszych wspólnych zdjęć i nie potrafię się zdecydować które wybrać do zaproszeń. Nadal czekamy na papier. Niestety następnego dnia po zamówieniu zmieniłam zdanie i wybrałabym teraz inny
daj linka
Cytat:
W końcu Was nadrobilam tzn chyba ostatnie 15 stron

Velika, gratuluje własnego M

Ja z kolei chciałabym zostać przy swoim albo mieć dwuczłonowe, ale TŻtowi się ten pomysł nie podoba, więc pewnie ulegne i bedę miała nazwisko TŻta

Gratki za kieckę

Piękne obrączki gratuluje

Piękne obrączki

udana jestes ale obraczki super

Mnie sie nie widzi

Sliczne szkoda, ze w takich nie umiem chodzic, kolor to kość słoniowa?

Ja niestety nie pomoge bo nie bede w ogóle stroić wejscia jakos tak mi się to nie widzi, ostatnio widziałam, ze byl obstrojony blok na przecieko, nie były to tandetne dekoracje, a mi i tak się nie podobalo jestesmy zgodni w tym z Tztem na szczescie!

Ej, masz Mame fryzjerke i nie masz pomysłow na fryz?

Bardzo fajna, nie wiedzialam, ze XL tez jest ładnie w takim fasonie

Wow, to super cena!

Napewno sobie poradzi a praca tez związana z muzyka?

Ale super duzo szczęscia i czekamy na relacje!

Ja, zle mi jest w snieznej bieli

Super welon

Wow, ale super, chciałabym pracowac w salonie sukien ślubnych też mam takie dobre kontakty z klientkami

Piękna

Gratuluje nowej pracy i troszke zazdraszczam. Ja sie w mojej strasznie męczę, ale przez moje kompleksy stwierdzam, ze powinnam sie cieszyc, ze w ogóle cos mam i ze i tak nigdzie i dziej by mi tyle nie dali, a kasa jest potrzebna

Tak, ja polecam! Film trudny, smutny, ale jednoczesnie piękny. Na końcu ryczalam jak bóbr.

Duzo zdrowka ja moje 5cm kupowałam w Rylko, zdjecie jest w moim poscie z 1 strony

Mozesz wysłac

Sliczne buty i biżuteria. Ja kocham styl glamour
organizator/ koordynator imprez kulturalnych więc poniekąd

Wczoraj otrzymaliśmy pozytywną decyzję kredytową, mimo że wiedzieliśmy że taka będzie to zawsze to krok do przodu
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-04, 09:54   #2596
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Wow robią wrażenie!!! Gratki!

Ja też chętnie zalajkuję ta stronę, poproszę o link

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 09:56   #2597
nasturcja1308
Rozeznanie

Dziewczyny, tak prywatnie, jeśli któraś wie, jak napisać reklamację na zaginioną paczkę to proszę o priv.

Edytowane przez nasturcja1308
Czas edycji: 2014-03-04 o 10:26 Powód: sprawa rozwiązana
nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 09:56   #2598
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie opinie o butach i o zaproszeniach dla znajomych

cashmere , Anesthesia Nie boję się podeptanych paluchów, wszystkie taneczne buty mam odkryte - daję radę, jak widać na zdjęciu stopy są całe

Anesthesia O, to dobry pomysł. Akurat z tą parą jest śmiesznie, bo w zeszłym roku jak zaczęli ze sobą być , to też każde z nich dostało zaproszenie z osobą tow., śmiali się, że mogą nas ze sobą zabrać.

enzunio Gratki za makijażystkę - wiem, że niestety trudno znaleźć kogoś, kto trochę zna się na makijażu trochę bardziej problematycznej cery czy blizn.

Lemon_DropTak - to brokat. On w świetle bardzo delikatnie się skrzy - jak płatki śniegu pod słońcem.

rabbitka Przepiękna szarfa, bardzo starannie wykonana

puchaczmalinowy Gratulacje

no_doubt Lg_ago zamieszczała link do czółenek Ryłka.A co do księdza - mam nadzieję, ze Mszę Wam odprawi ktoś, kto powie bardzo piękne kazanie

Holly Z cenami w tym sklepie to od 350 zł, przeważnie ok. 500zł - wiem, dużo . Ale sporo tańczę i ten wydatek jest jakoś usprawiedliwiony. Mogłabym Ci polecić Lizdance,Akces, Akces 2, Kozdra, Tango OK, Elante (ma też ofertę butów wizytowych i ślubnych).

mimi_77 Na tkaninach się kiepsko znam, ale myślałaś nad czymś matowym? Albo satyna i woal w tym samym kolorze? Wyglądałoby to bardzo elegancko.

Super, że wykańczanie domu dostarcza Wam tyle frajdy

KateNoir, nie mieliśmy typowej poradni (warsztaty), prowadziła je świetna pani psycholog. Więc może być trochę pytań o Was, co w sobie lubicie, jak się poznaliście, jak okazujecie sobie uczucia, coś z komunikacji i rozwiązywania konfliktów, opowiadała o tym, jak naturalne metody pomogły jej zdiagnozować chorobę (z dużym wyczuciem, bez moralizowania), na ostatnich zajęciach można przyjśc z wykresem. Ale jak się trafi na kogoś dziwnego, to całe trzy spotkania masz gadkę o dżender, masonerii, aborcji - ogólnie w klimatach depresyjnych.

Co do chusteczki - nie ma u Ciebie w okolicy sklepów z rzemiosłem artystycznym, wyrobami regionalnymi? Te hafty mi wyglądają na takie.

Buty kupiłam z Tangostore.

I poproszę o linka

Liana Buty bardzo zgrabne, a biżuteria przepiękna

swiat_katarzyny Może zamieść zdjęcie samej sukienki z szarfą? Mój photoshop dopomoże w wizualizacji

kasia Wyglądają świetnie - klasyczna elegancja. Oby były też wygodne

W kwestii przygotowań do ślubu i niezrozumienia bliskich - przykre to jest, niestety Ale mam nadzieję, że Wasi Tż-towie Was wspierają

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 09:59   #2599
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Piękne są, gdzie zamówiłaś?

Piękne! Może popytaj jakiś dziewczyn/kobiet, które robią hobbistycznie?

Co myślicie o takiej dekoracji na samochód?
na allegro

Edytowane przez bachara
Czas edycji: 2014-03-04 o 10:01
bachara jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-04, 10:02   #2600
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:

czekooczekolada jak masz łóżko na nogach bez zabudowyto te szuflady pasują zawsze - to zamawiasz sobie szufladę (na kółkach) pod wymiar - jedną dużą albo mniejsze, jak kto woli, i wsuwasz pod łóżko i gotowe
dla przykładu:
http://allegro.pl/szuflada-pod-lozko...994478289.html

Co do nazwiska - miałam chęć na dwuczłonowe, ale TŻ jakoś tak nalegał i uznawał to za sprawę honoru, więc stwierdziłam, że co mi tam. A ostatnio nawet doszłam do wniosku, że lepiej bo jego nazwisko jest bardzo polskie a moje zagraniczne i ludzie mają problem jak im mówię jak się nazywam albo podpisuje zwrotki.
Gratuluję pracy!
My mamy zwyklaczki z IKEI, bez kółek, przecież tego się nie wyciąga codziennie. No i nie mamy w tym nic ciężkiego, co trudno by było wyciągać.
Myśm się zdecydowali na duże łóżko i materac, bo ja zawsze sypiałam w dużym(chociaż sama śpię na malutkiej części). Okazało się, że to idealny wybór, bo mój TŻ może zająć każdą jedną możliwą przestrzeń i dla mnie zostaje akurat te 20 cm które wytargowałam w sklepie (bo myśleliśmy nad 140...). Nasz pies też jest szczęśliwy, bo ma gdzie spać jak wpada w odwiedziny (czyli pod łóżkiem! i mieści się z dwoma pojemnikami na pościel ).

Ja bym sobie być może zostawiła moje nazwisko, gdyby nie fakt, że mam 3-literowe imię i długa zbitka wyglądałaby dziwinie. No i nasze nazwiska nie pasują, niestety. ALE uważam, że to jest tylko i wyłącznie wybór kobiety, jeśli chce mieć dwa bo ma taki kaprys, to ma do tego jak najbardziej prawo. Nawet jeśli będzie wieczną studentką, na utrzymaniu męża, "Nowak-Kowalską". Żona nie jest własnością męża i to jest jej decyzja jak ona chce się nazywać po ślubie. Gdyby TŻ mi cokolwiek narzucał w tej kwestii to ja bym się mocno zastanawiała... A już takich kwestii jak podają Wasi niektórzy TŻci w ogóle nie rozumiem-jaka znowu kwestia honoru?! Jego honor to jego broszka, moje nazwisko-moja. I po złości bym wzięła podwójne

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Dekoracje - na pewno będą akurat pięknie kwitły kwiaty na altanie przy wejściu, więc już część deko Dodatkowo wieniec na drzwi z gipsówki lub szyszkowy. Może jakieś lampiony. Pewnie wymyslę dzień przed
Łaaa, z samego opisu mi się podoba My na pewno będziemy się ubierać w hotelu, poproszę najwyżej o jakieś kwiaty do pokoju.

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Następne spotkanie mamy 28 marca (ostatnie tydzień później), jednak spróbujemy przełożyć na tydzień wcześniej bo w ostatni weekend planujemy pojechać do Wrocławia z zaproszeniami Wrocławianki gdzie w Waszym mieście znajdę buty LaBoda? Co polecacie do zwiedzania?
Na pewno w moim salonie "Vouge & She". Pewnie będzie piękna pogoda, więc koniecznie polecam spacer na Ostrowie Tumskim i zachaczenie o Ogród Japoński i Park Szczytnicki. Jakie konkretnie macie "wymagania" co do zwiedzania?

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
moja miłość od ponad 2 lat, nie wiem jak mogłam bez niego żyć dzięki niemu czytam zawsze i wszędzie, jak mam trochę czasu, chodzę z nim codziennie w torebce
No może ja nie mam Kindla, ale Prestigo, ale też go kocham namiętnie Zawsze mam całą moją biblioteczkę przy sobie. A jak mi się coś nowego szczególnie podoba to kupuję książkę i na półkę

Mama w końcu wczoraj wzięła się za złoto-mamy dwa pierścionki, obrączkę i mój stary. Do tego jakiś medalik, kawałek złomu, i jeszcze ze trzy złote rzeczy mama chce zmniejszyć, więc będzie co przehandlować za obrączki Teraz tylko musimy z TŻ znaleźć chwilę wspólnego wolnego...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 10:02   #2601
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Mały off top! chwalę sie jakie dostałam świetne prezenty
-czytnik ebooków Kindle (od TŻta )
-garnki tefal inginio od Mamci
- od chrzestnej swietny zestaw sztućców taki, ze posłuży mi/nam na wieeeele lat
- od innych apaszke, zestaw boskich kosmetyków, patelnie, wina, słodycze, i kilka stówek na waciki
Gratulacje! Też w zeszłym roku dostałam na urodziny Kindle i to chyba najlepszy prezent, jaki mogłam dostać

Cytat:
Może Wy macie pomysł gdzie powinnam szukać białej, eleganckiej chusteczki?
Ja szukałabym tego pod hasłem "haft komputerowy" często reklamują się np. haftowaniem ręczników albo szlafroków. W internecie znalazłam coś takiego i takiego. Znalazłam też na Etsy, ceny od 70 zł w górę + przesyłka
Stary 2014-03-04, 10:11   #2602
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość

Zazdroszczę Nie wiem, kiedy się własnego dorobię...
Ja czytnik dostałam na urodziny. Już za 300 zł można kupić
Także proś na jakąś okazję, jak się będą pytać co chcesz

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:

Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app
Śliczne

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Dziewczyny mam prośbę. Bardzo zależy mi na rozkręceniu pewnej strony internetowej (nie do końca mojej ale też mam w nią swój wkład) i jak by któraś chciała pomóc i dać "lajka" to dajcie znać, a prześlę Wam na priv adres. Nie spodziewałam się, ale na początku każdy lajk się liczy

tak poza tym to wywołałam multum naszych wspólnych zdjęć i nie potrafię się zdecydować które wybrać do zaproszeń. Nadal czekamy na papier. Niestety następnego dnia po zamówieniu zmieniłam zdanie i wybrałabym teraz inny
Podaj adres

Wylosuj może, będzie łatwiej :P

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Gratuluję

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Bez sensu... Weź taki w którym lepiej się czujesz i wyglądasz Niby dlaczego miałabyś nie miec białej sukni?

Bo mi nagadali, że w bieli wyglądam za blado, że ecru lepsze
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 10:14   #2603
enzunio
BAN stały

Cytat:
Ja nie lubię tych takich rattanowych ozdóbek Ale powiem Ci, że dekoracja samochodu to duży kłopot dla mnie... Tylko raz byłam na weselu gdzie dekoracja mi się podobala, ale nie chcę wiedzieć ile kosztowała

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja bym sobie być może zostawiła moje nazwisko, gdyby nie fakt, że mam 3-literowe imię i długa zbitka wyglądałaby dziwinie. No i nasze nazwiska nie pasują, niestety. ALE uważam, że to jest tylko i wyłącznie wybór kobiety, jeśli chce mieć dwa bo ma taki kaprys, to ma do tego jak najbardziej prawo. Nawet jeśli będzie wieczną studentką, na utrzymaniu męża, "Nowak-Kowalską". Żona nie jest własnością męża i to jest jej decyzja jak ona chce się nazywać po ślubie. Gdyby TŻ mi cokolwiek narzucał w tej kwestii to ja bym się mocno zastanawiała... A już takich kwestii jak podają Wasi niektórzy TŻci w ogóle nie rozumiem-jaka znowu kwestia honoru?! Jego honor to jego broszka, moje nazwisko-moja. I po złości bym wzięła podwójne
Podpisuję się obiema RĘCYMA
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-03-04, 10:15   #2604
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

swiat_katarzyny Może zamieść zdjęcie samej sukienki z szarfą? Mój photoshop dopomoże w wizualizacji
dzieki ci dobra kobieto! z nieba mi spadłaś poszło privem
Cytat:
troche nie rozumiem tej mody na ratan/bambus/wiklinę, cokolwiek to jest. Ładne to, ale na każdym samochodzie ślubnym już "wisi". Nie zrobiło mi łał

dziewczyny zeby było śmiesznej to dziś dostałam propozycje współpracy z tej strony internetowej rychło w czas

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2014-03-04 o 10:18
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 10:18   #2605
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Ja czytnik dostałam na urodziny. Już za 300 zł można kupić
Także proś na jakąś okazję, jak się będą pytać co chcesz

No niby tylko 300, ale ciągle mam ważniejsze wydatki Może koło września trochę złapię oddechu finansowego, po ślubie, kupnie mieszkania i wakacjach ;]
A w dodatku jakaś część nam się w chłodnicy popsuła i kosztuje akurat tyle co kindle
A wiecie, że ja nie wiem jaki mam kolor sukni? Na pewno nie czysta biel, nawet takich nie mierzyłam, bo mi się nie podobały Jakąś taką ciepłą biel mam, ale czy to śmietanka, ecru czy ivory to nie wiem Okaże się w maju na przymiarkach Zresztą jednego od drugiego nie odróżniam.
A puchaczu gratuluję nowej pracy oby była lepsza niż poprzednia i w fajnej atmosferze!
Alloffkowa gratuluję pozytywnej decyzji kredytowej Ja zaraz smaruję maila do banku z pytaniem o kredyt. Oddział kredytowy u mnie w mieście jest otwarty do 16 Bardzo logiczne, w końcu kredyty biorą bezrobotni, którzy mają czas wstąpić sobie do banku kiedy chcą.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 10:34   #2606
ysia
Zadomowienie

Jezu, na reszcie znowu na forum! Ostatni tydzień spędziłam we Wrocławiu, nalatałam się jak dzika, coś tam pozałatwiałam, ale wróciłam zmęczona, chora, zła i nieszczęśliwa. Cieszę się że u was tyle zmian i nowości Jest już jakaś relacja ślubna naszej Panny Młodej? Szukałam wczoraj w busie ale nic nie znalazłam

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 10:34   #2607
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie podoba mi się ale mnie generalnie odrzuca od takich dekoracji samochodowych, sama planuję tylko dużą kokardę na tyle auta
annic jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-03-04, 10:34   #2608
margot244
Raczkowanie

Hej Dziewczyny
bardzo rzadko się udzielam i zazwyczaj pytam o rady ale czytam Was namiętnie i chciałam wszystkim Wam i każdej z osobna podziękować bo tyle pomysłów, inspiracji, potrzebnych rzeczy, dodatków do slubu bez Was bym nie znalazła, na niektóre rzeczy nie wpadła, a o niektórych stronkach nawet nie słyszałam wcześniej. więc wielkie Dzięki!!!:roz a:

poradźcie mi proszę, na mojej sali są okragłe stoły, przed salą będzie rostawiony plan stołów, jak uważacie czy konieczne jest robienie do tego winetek na stół, bo tak sobie myślę, że goście sami moga się usadzić przy 10 osobowym stoliku- jak myślicie? jak to u Was wygląda?
margot244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 10:35   #2609
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

velika
Super wieści. Tak CI zazdroszczę tego mieszkanka My jeszcze troszkę poczekamy na swoje

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
magdalenka_w_86, jeśli dobrze kojarzę jesteś nauczycielką? Czego uczysz?
Tak, Deutsch

Cytat:
Opium śliczne masz obrączki. Ja dzisiaj byłam po obrączki, babka pomyliła i zrobiła moją z kamyczkiem :@ ale już trudno brałam co dali
Pomyliła? Niezłe jaja, ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupiłam dzisiaj buty kolor idealny, taki jak chciałam później je wykorzystam do pracy. Na pewno będę szukać jeszcze jakiś zapinanych na paseczku, do tańczenia, ale cieszę się że już jedne buciki mam
Świetne te buciki

Cytat:
Napisane przez Magheru Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Wczoraj byłam na przymiarce, więc się pochwalę kiecką ( jeszcze do poprawek, ale co tam!)
Bardzo dobry wybór, ładnie wyglądasz w tej sukience.

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Czesc
Witam sie z malzenskiego loza

Byla to najpiekniejsza doba naszego zycia, pogoda byla cudowna, wszystko bylo idealnie, bawilismy sie wspaniale, wiekszosc gosci opuszczajac wesele mowili, ze to najlepsze wesele w ich zyciu.

Pozniej w wolnej chwili napisze Wam relacje, bo jednak musze troszke nad tym posiedziec, a nie chce tego zrobic na odczepnego

Zaluje tylko, ze to wiecej ten dzien sie nie powtorzy.

Caluje Was mocno!!!
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i zazdroszczę Ci bardzo!

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość

tak mnie nakręciłyście, że zrobiłam sobie długi welon
Świetny Zdolniacha

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Co do naszych przygotowań - kupiłam buciki. Niestety nie te srebrne (nie było mojego rozmiaru, podobno też niewygodne). Kupiłam inne taneczne, w moim rozmiarze i bardzo wygodne
Ślicznie wyglądają na nodze.

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
na poprawę humoru w środę zamówiłam kokardki do dekoracji samochodu - właśnie przyszły
Ale piękny kolor tych kokardek Taki soczysty i żywy.

Cytat:
super i kolor wstazki idealnie sie wpasowuje do sukni
Widziałam w klubie. Rewelacyjnie wygląda, a w połączeniu z sukienką. Mega!

Cytat:
Ale piękne te kolczyki!

Ale szalejecie. Przeleciałam z grubsza, bo ostatnio dużo na głowie.
37 zaproszeń rozdanych. Jeszcze 20 przed nami.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2014-03-04 o 10:36
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 10:40   #2610
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margot244 Pokaż wiadomość
poradźcie mi proszę, na mojej sali są okragłe stoły, przed salą będzie rostawiony plan stołów, jak uważacie czy konieczne jest robienie do tego winetek na stół, bo tak sobie myślę, że goście sami moga się usadzić przy 10 osobowym stoliku- jak myślicie? jak to u Was wygląda?
Wprawdzie nie mam okrągłych stołów, ale ja bym nie robiła winietek. Stoły są na 10 gości, więc bez problemu powinni się usadzić we własnym zakresie
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości