|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4542799 3]no mogę tylko po co ta lista? brak jakiegoś kosmetyku na niej?[/QUOTE]
wiec po co się oburzałaś pisząc: "Oni chyba nie myślą, że ktokolwiek będzie przeglądał 298 stron żeby zobaczyć jakie produkty łapią się na promocję." ![]() Otworzyłam Ci oczy moim poprzednim postem ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
|
|
#632 |
|
Konto usunięte
|
Stwierdzam tylko że to idiotyzm. Chyba mam prawo do własnego zdania. Forum to nie kółko wzajemnej adoracji i uwielbienia dla rossmana. Zaglądam tutaj aby dowiedzieć się o promocjach w Rossmanie. Więc chyba mogę skomentować coś co mi się nie podoba.
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4542991 5]Stwierdzam tylko że to idiotyzm. Chyba mam prawo do własnego zdania. Forum to nie kółko wzajemnej adoracji i uwielbienia dla rossmana. Zaglądam tutaj aby dowiedzieć się o promocjach w Rossmanie. Więc chyba mogę skomentować coś co mi się nie podoba.[/QUOTE]
Ale nie podoba ci się, że udostępnili listę produktów, żeby nie bylo niedomówień?
|
#634 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No chyba że się okaże że ktoś zechce kupić jakiś kremik i jak na złość nie będzie go na liście i promocja go nie obejmie. I właśnie bardziej ciekawi mnie czy ta lista jest jakaś wybiórcza i regulamin sobie a lista sobie. Czyli niby cała pielęgnacja perfumy czy co tam jeszcze ma być a okazuje się że czegoś nie ma choć się zalicza do tej kategorii. A sporo osób nawet nie sprawdzi w necie tej listy. Poza tym na promocjach - 40 nigdy nie szłam po konkretną rzecz, dokonywałam wyboru dopiero porównując ceny na półkach. Ale wiedziałam że wszystko jest w promocji. A teraz jest jakaś lista. Więc i tak przyszło by latać pod czytnik. Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2014-03-04 o 11:55 |
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4543006 5]uważam tylko że skoro jest już regulamin to lista niepotrzebna.
No chyba że się okaże że ktoś zechce kupić jakiś kremik i jak na złość nie będzie go na liście i promocja go nie obejmie. I właśnie bardziej ciekawi mnie czy ta lista jest jakaś wybiórcza i regulamin sobie a lista sobie. Czyli niby cała pielęgnacja perfumy czy co tam jeszcze ma być a okazuje się że czegoś nie ma choć się zalicza do tej kategorii. A sporo osób nawet nie sprawdzi w necie tej listy. Poza tym na promocjach - 40 nigdy nie szłam po konkretną rzecz, dokonywałam wyboru dopiero porównując ceny na półkach. Ale wiedziałam że wszystko jest w promocji. A teraz jest jakaś lista. Więc i tak przyszło by latać pod czytnik.[/QUOTE] Mi się zdaje, że kremy, perfumy i produkty makijażowe są na liscie wszystkie. A oprócz tego na przykład deo isana, pędzle Lovely, Bourjois, Manhattan (a pędzelek do kresek manhattan to nie byl tylko kiedys na chwile? )---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Tak samo pędzle lovely
|
#636 | |
|
Zadomowienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4543006 5]uważam tylko że skoro jest już regulamin to lista niepotrzebna.
No chyba że się okaże że ktoś zechce kupić jakiś kremik i jak na złość nie będzie go na liście i promocja go nie obejmie. I właśnie bardziej ciekawi mnie czy ta lista jest jakaś wybiórcza i regulamin sobie a lista sobie. Czyli niby cała pielęgnacja perfumy czy co tam jeszcze ma być a okazuje się że czegoś nie ma choć się zalicza do tej kategorii. A sporo osób nawet nie sprawdzi w necie tej listy. Poza tym na promocjach - 40 nigdy nie szłam po konkretną rzecz, dokonywałam wyboru dopiero porównując ceny na półkach. Ale wiedziałam że wszystko jest w promocji. A teraz jest jakaś lista. Więc i tak przyszło by latać pod czytnik.[/QUOTE] A co by ci niby miał dać czytnik skoro rabat nalicza się po zeskanowaniu kuponu? ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
|
|
|
#637 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#638 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam raczej się nie załapię na tą promocję. W Toruniu jest nią objęty tylko Rossmann w centrum, a ja mieszkam na obrzeżach. A w ciągu kilku tygodni chcę się przeprowadzić do Bydgoszczy, a tam żaden Rossmann nie bierze udziału w tej akcji
Ta promocja byłaby fajna, gdyby obowiązywała we wszystkich Rossmannach. Bo faktycznie z tych kategorii produktów większość z nas znajdzie raz w miesiącu coś co mogłaby dokupić (tusz do rzęs, tonik, maseczki do twarzy itp.). Mam tylko nadzieję, że nie zastąpi to majowej promocji -40%, ale nadzieja matką głupich
|
|
#639 |
|
Wtajemniczenie
|
cz 1
|
|
|
|
#640 |
|
Wtajemniczenie
|
cz 2
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gazetkę
![]() Od kiedy obowiązuje ta promocja?
|
#643 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Również dziekuję za gazetkę.
Zainteresowała mnie lokówko-suszarka, ale nie wiem czy warto... i "cały asortyment Bourjois w super cenach", ciekawa jestem co to za ceny... ![]() Poza tym, czy tylko ja mam wrażenie, ze już drugi raz gazetka powiela promocje ze Skarbu? Nie mówię oczywiście, że wszytskie, ale tak na szybko to np. mleko Bebiko jest teraz właśnie w tej cenie w promocji...
|
|
|
|
#646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#647 |
|
Rozeznanie
|
susuanne dziękuję za gazetkę
może kupię nowy szampon Syoss. Jutro w moim Rossmannie będę poszukiwać balsamów do ciała o których pisałyście, że są CND |
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba były tu ostatnio głosy, że się kończy dziewczynom Whipped Creme kupiony na poprzedniej akcji -40% i akutay jest w tej gazetce w promocji
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gazetke
Jedynie zainteresował ten biustonosz z atlantic. Ciekawe ile będzie ich na sklepie;/
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez dziękuje za gazetkę.
Mam tylko jedno pytanie: na 2 stronie gazetki perfumy CERRUTI to jaka pojemność?
Ćwiczę Najmroczniejsze umysły skrywają się za fasadą najzwyklejszych twarzy. Spróbuj sobie wyobrazić, co by z nami było bez ciebie, słoneczko - powiedział cicho - i wtedy może pojmiesz, jak nam się poszczęściło. I'm gluten free
![]() |
|
|
|
#651 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#652 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#653 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za gazetkę. Faktycznie nic ciekawego. Pomadki Alterry będą w promocji, pewnie wiele dziewczyn będzie polować....
|
#654 |
|
Konto usunięte
|
Mam pytanko, chyba głupie
, czy te książeczki będą dawane gdy kupi się cokolwiek, czy tylko coś do makijażu/pielęgnacji twarzy/zapachy? Bo mam zamiar na dniach wybrać się po szampon i coś do odżywienia dla włosów farbowanych i nie wiem czy to wystarczy? Wiecie, różnie to bywa... Moja mieścina się nie załapała, spodziewałam się tego, najbliżej mam do Warszawy CH Wileńska, będę popylała tam, zawsze jakieś zniżki się przydadzą, no i zależy mi na -40% żeby się obkupić w podkłady
|
|
|
|
#655 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wysłane z lestaro za pomocą tapatoka, wybaczcie ewentualne literówki - damn you, autocorrect. |
|
|
|
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
Też nic dla siebie nie znalazłam, ale idę dzisiaj zobaczyć czy są u mnie masła z GP.
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wychodzi na to, że kupony są ogólnodostępne i pewnie dorzucane do kazdych zakupów
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
Nowa gazetka słaba
U mnie w rossmannie oprócz wyżej podanych balsamów w CND było jeszcze mleczko eveline za 4,89 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ujace-sos.html Troche teraz żałuje ze go nie wzięłam bo opinie ma nawet niezle. Wzięłam masło z bielendy Masel z GP niestety nie bylo Edytowane przez agata0212 Czas edycji: 2014-03-04 o 15:32 |
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ćwiczę Najmroczniejsze umysły skrywają się za fasadą najzwyklejszych twarzy. Spróbuj sobie wyobrazić, co by z nami było bez ciebie, słoneczko - powiedział cicho - i wtedy może pojmiesz, jak nam się poszczęściło. I'm gluten free
![]() |
|
|
|
#660 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziękuję bardzo ![]() Mam nadzieję, że ją zdobędę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

)

, czy te książeczki będą dawane gdy kupi się cokolwiek, czy tylko coś do makijażu/pielęgnacji twarzy/zapachy? Bo mam zamiar na dniach wybrać się po szampon i coś do odżywienia dla włosów farbowanych i nie wiem czy to wystarczy? Wiecie, różnie to bywa...