|
|
#4951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D
[BJola[/B] a próbowałas stewii? Jak dla mnie to nie wiem czy mit, skoro zeby dzbanek 1, 5 litra herbaty byl obrzydliwie słodki wystarczy wsypac malutki czubek lyzeczki. A ja kocham slodycze :-D
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, nie próbowałam, czytałam tylko
|
|
#4953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Helołł Megi ***
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś rano sms z przedszkola, że ktoś zachorował mimo szczepienia - czekamy więc dalej
|
|
#4955 |
|
Ola-Unhola
|
Hej
![]() Dzisiaj miała telefon z przedszkola po 12, że Antoś wymiotuje i boli go brzuszek. Zanim dojechałam z gabinetu już się uspokoił i było ok. Płacz i wymioty to chyba ze stresu całą sytuacją - ból brzucha i brak mamy. Wpadł w tzw histerię i wymioty się nasiliły. Zwymiotował na podłogę i chyba bał się, że pani nakrzyczy (ale nie nakrzyczała ). Mówił, że zupa była ostra i po tym go brzuch bolał (ale ostra nie była, chyba mu nie podeszła)Kupiłam smectę, probiotyk i mam nadzieję, że już będzie ok - teraz jest normalnie. Na 19 idziemy do Bierhalle. Z teściami i rodzeństwem M. tak ostatkowo Może coś dobrego zjem ![]() Miłego wieczorku
|
#4956 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pytanie rzeczywiście źle sformułowane ![]() Ciekawa też jestem,tego nowego,darmowego podręcznika dla pierwszoklasistów ![]() Cytat:
![]() za jutrzejszą wizytę.Cytat:
![]() Cytat:
Iwonka |
||||
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pms-a mam Dzień ciężki. Byliśmy z Oli na badaniu słuchu, jest trochę gorzej niż poprzednim razem Niestety szykuje się wycięcie migdałka. Nie ma rady. Oli dzisiaj na wizycie darła się na całe gardło jak Pani chciała jej przedmuchać nos (tzw kukułka, co pisałam kiedyś). Do uszu też dała sobie zajrzeć na chwilę, ale żeby lewe w środku wyczyścić, żeby obejrzeć błonę bębenkową to już nie dała. Wrzeszczała i wyrywała się. Było mi jej szkoda ale i zła byłam. Gdyby ćwiczyła w domu też tymi balonikami to może by było lepiej, a tak nie ma rady trzeba wyciąć. Źle mi jakoś, zwalam na pmsa. Jutro jadę na zamknięcie naczynek. Aha Unholy, używam Flavo C 8% od tygodnia i widzę dużą poprawę w moje cerze, jest bardziej jednolita, świetlista, napięta. Bardzo podoba mi się ten efekt. Jeszcze aby te naczynka poznikały i będzie git. Lecę poczytać książkę, może się zrelaksuję. Unholy mam nadzieje, że Antosiowi nic już nie dolega. U nas w przedszkolu podobno chodzi tylko 20 dzieci (na całe przedszkole), bo wszy, wirus i jelitówka. Dobrze, że my akurat w domu ![]() Czeko, nie dźwigaj tylko nic w pracy ![]() Megi trzymam kciuki za ciebie, dbaj o siebie i maleństwo Angy ja Ci chyba też nie złożyłam życzeń, bo Gorg to na fejsie pisałam. Więc Angy wszystkiego najlepszego i sto lat Agga brakowało mi się tu na wątku, przyzwyczaiłam się, że dużo piszesz ![]() Miramej, może Was ominie ![]() A propo żaluzji mi też bardzo podobają się drewniane, ale białych nie widziałam nigdy chyba. |
|
|
|
#4958 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
ja też prawie od samego początku nie mogłam w spodniach chodzić bo mnie gniotło.Cytat:
oby na następnej się udało Cytat:
Cytat:
![]() Powoli odgruzowuję dom
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna Oli ![]() ***
|
|
#4960 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
piszecie o przejsciach chorobowych w przedszkolach to i ja popiszę : D Młody w domu na antybiotyku- znowu ropa w gardle. A do mnie przed chwila dzwonila babka poinformować, że jednak pracy nie dostanę. Ona mnie bronila bo na rozmowie jej sie ,, podobalam,, ale dyrekcja zadecydowala inaczej doopa no!!wczoraj bylismy z malzem u psychologa i pani stwierdzila, że dobrze zrobilismy posylajac Alana na zerowki przedszkolnej. Podobno dzieci potrzebuja jeszcze spokoju i wiekszej opieki. No a taka szkola to juź duza zmiana mogaca odbic sie na emocjach dziecka. Ciesze sie ze podjelismy dobra decyzje Mariola wiesz kochana, że trzymam kciuki za czwartek!! Strasznie sie ucieszylam czytajac dobre wiesci. Wogole Was podziwiam i kibicuje w calych sil. Angyzamowilam sobie polecany przez Ciebie podklad Estee ... mial byc dzis ale kurier nie dotarl a ja juz drobię nóżkami ze szczęścia. Wzięlam sobie jeszcze bazę http://www.iperfumy.pl/artdeco/make-...za-pod-makeup/ mam utrwalacz i puder Art Deco i sa super wiec machnelam se jeszcze baze do tego. Wogole to przymierzam sie do Smashbox'a ma ktoras jakies kosmetyki tej firmy. Jola przyzwyczailas sie do pisania na tablecie? Bo ja klne dalej A jak Kuba po balu? Alan po swoim byl zachwycony, troche sie upocil w tym wilku ale zadowolony bardzo. Nawet panie go chwalily zs ladnie sie bawil.Wojtusia normalnie wywolałaś usmiech na mojej buzi, tym źe mnie brakowalo na watku Co do Oliwki, ostatnio też nie dala sobie zbadac noska i uszu? Chyba pisalas ze zniosla to dobrze? Szkoda że teraz juz nie poszlo tak latwo.
|
#4961 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ola i jak Antoś? Dobrze?
Cytat:
![]() Cytat:
Może ![]() Do białych okien to chyba tylko białe będą dobrze wyglądały ![]() Cytat:
![]() Super ![]() Cytat:
Przykro mi z powodu pracy ![]() Ja w ogóle nie mogę chodzić z podkładem, ciężko mi, wydaje mi się, że mi się skóra dusi , kiedyś używałam fajnego kremu tonującego Vichy, ale już go nie mają w moim kolorze , teraz używam kompaktów. Wzięłam raz próbkę tego EL i to samo ![]() Mało piszę na tablecie, zwykle, jak gdzieś jestem poza domem i muszę czekać, a tak to z lapka, ale w moim łatwo się pisze, sam podpowiada wyrazy, nie trzeba się wysilać ![]() Kuba też zadowolony, też mu gorąco było w takim futrze, mówiłam, żeby w razie czego zdjął, ale "2 godzinki to pocierpię" Czekam na zdjęcia, panie wzięły się ostatnio za to i przesyłają ile wlezie (zaległych), ostatnio 2 GB , ale do balu jeszcze nie doszły ![]() *** U nas dzisiaj zakupowo było, małż mówi, że przez 2 lata nic nie będzie przymierzał , kupiłam też zasłony do sypialni, bo jak coś mi się spodoba, to potem to wycofują, więc wolałam się zabezpieczyć
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda![]() Ciekawe, czy Ci się spodoba A miałaś wcześniej próbkę, czy tak w ciemno?Cytat:
![]() To ja mam odwrotnie -bez podkładu czuję się NAGA![]() Tak jest-to sprawdzone Kupiłaś te Sanele?***
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No sprawdzone ![]() Tak, Sanele
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bylam wczoraj na wizycie u gina i widzialam Kropka ![]() Wojtusia przykro mi ze jednak bedziecie usuwac migdal,biedna Oliwka ![]() my mamy wizyte 17 marca ciekawe czy migdal sie obkurczyl ![]() Aga trzymam kciuki za Alana
|
#4966 |
|
Ola-Unhola
|
![]() Dzięki Dziewczyny ![]() Antoś zupełnie ok, więc to jakieś jednorazowe było Wojtusiu, przykro mi, że dojdzie do operacji. Ale trzeba też widziec plusy. Ja z perspektywy czasu uważam, że u nas to była bardzo dobra decyzja czeko, fajnie, że widziałaś kropka agga, zdrówka dla Alana ![]() I wszystkich chorowitków *** Udało mi się wygrać na fb wejściówki na targi kosmetyczne w weekend dla dwóch osób, także 5 dych zaoszczędzone, bo i tak miałyśmy iśc z Mamą ![]() Idę myć głowę, smażyć polędwicę, ogarnąć chatę i lecę do gabinetu malować sztalugę na fioletowo Będzie słuzyła informacyjnie na cennik ![]() Miłego
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga, chciałam Cię zapytać o to ropne zapalenie gardła - to to samo, co angina? Alan miesiąc temu to samo miał?
|
|
|
#4968 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() No i Alana szkoda. My akurat dzisiaj kończymy brać antybiotyk. Za to męża dopadło i zdycha. Nawet gorączkę sporą ma, co mu się raczej nie zdarza. No tak, bez Ciebie pusto Jeśli chodzi o podkłady to ten EL DW i EL DWL to dla mnie trochę za ciężkie znaczy zbyt kryjące i matujące. Używałam obu i na większe wyjścia wieczorne to tak, bo w dzień, nawet jak cieniutką warstwą się posmarowałam to i tak widziałam tapetę, a skoro ja ją widziałam to pewnie inni też. Teraz mam Lancome photogenic lumesence i jest ok. Wczoraj byłam na zamykaniu naczynek. Płakałam jak bóbr Dzisiaj nie wyglądam najlepiej, ale za kilka dni mam nadzieję, że już zniknie zaczerwienienie i będę mogła się przerzucić na jeszcze lżejszy podkład ![]() Podoba mi się shiseido sheer & perfection, raz miałam na twarzy i był taki leciutki, wyrównał koloryt a nie czułam go na twarzy. tylko melisa nam pozostaje ![]() Cytat:
Cytat:
Fajnie Może wypatrzysz coś ciekawego
|
|||
|
|
|
#4969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja sie boje ze znowu mi przebarwienia wyjda w ciazy
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
Mariola ciesze sie razem z Toba
ucałuj rowniez Antosia bo dzielnie zniosl rozlake z mamusia
|
#4971 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
przykro mi z powodu pracy, zdrówka dla Alanka ![]() ja też myślę, że nasze dzieciaki lepiej będą miały w zerówce przedszkolnej Cytat:
![]() ![]() mój też jak już ma coś kupić to od wielkiego dzwonu ![]() Cytat:
cieszę się, że wszystko ok na wizycie, uważajcie na siebie.Mariolu tak się cieszę Ja dzisiaj zostawiłam Amelkę w domu, miałyśmy babski dzień Maleństwo bardzo aktywnie mamusie kopie no i mam spore bóle podbrzusza jak trochę dłużej posiedzę w jednej pozycji.
Edytowane przez megi b Czas edycji: 2014-03-06 o 18:47 |
|||
|
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój się trochę poprawił, nie jęczy już w przymierzalni , za to potem cały dzień bez kija nie podchodź ![]() Fajnie ![]() *** No to się doczekaliśmy - "Pójdę sobie do innej rodziny"
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
O masz. Czym sobie zasłużyliście?
Moja ostatnio ciągle ma teksty w stylu, "Jesteś nie miła dla mnie".... Bądź miła, zabierz Wiki ode mnie, ale pamiętaj bądź miła"
|
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko, Megi dziekuje Wam pieknie
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To o byciu niemiłym słyszymy prawie za każdym razem, gdy mówimy, że ma coś zrobić, a on nie chce
|
|
|
#4976 |
|
Ola-Unhola
|
![]() Jola, u nas też często teksty typu: "Nie kocham Cię". Bartek znowu, że bardziej kocham Antosia i jemu na więcej pozwalam. Że nie karzę mu tego co jemu itd itp. Pisałam, że znowu nam pralka padła. Spec był, bęben nie ma łozysk i znowu na wymiane 2 tyg czekania. Zdziwiony, że wcześniej nie dzwoniłam. A ja przecież dzwoniłam i mówiłam, ze głośna. Że nigdy takiej głośnej pralki nie miałam, to mi powiedzieli, że ten typ może tak ma.... To dopiero jak padła to przyjęli reklamację.... I Pani bezczelna mi przedłużenie gwarancji za 299 zł na dodatkowe 3 lata zaproponowała, bo pewnie się po tej 2 letniej będzie też psuła, więc po co płacić za kolejne naprawy
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, wywal tę pralkę
, a tak poważnie, to współczuję problemów ![]() Dziewczyny, które mają umowę z Energą, jaką macie taryfę? G11 czy G12?
|
|
#4978 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Kończy nam się w listopadzie i jak tylko jakas usterka się pojawi, to ja podziękuję. Szkoda, tylko, że taki mały wybór 33 cm. Zostaje mi tylko Candy (8 lat kiedyś mieliśmy i raz się popsuła, ale teraz mówią, że się pogorszyły) no i Ariston jeszcze został i chyba Hoover. A szczerze, to bym chciała kupić już 60 cm. Może wygram w totka, wybuduję dom i kupie 60-ke ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Zakładamy nowy wątek?
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, jeszcze 21 postów, z dobre 2 tygodnie to zajmie
|
|
#4980 |
|
Ola-Unhola
|
Może jakoś nadgonimy ![]() rzuć jakiś temat do dyskusji, może się poudzielamy zywo
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

). Mówił, że zupa była ostra i po tym go brzuch bolał (ale ostra nie była, chyba mu nie podeszła)

za jutrzejszą wizytę.

Alan miesiąc temu to samo miał?
ucałuj rowniez Antosia bo dzielnie zniosl rozlake z mamusia