![]() |
#1351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
No koszmar. Ale to musi chodzić o gardło, bo syrop prawoślazowy jest słodki i dobry - a też to samo, jakby nie mogła połknąć. Mnie gardło boli tak, że ledwo mówię, mam gorączkę itp - Mała na szczęście nie ma temperatury - ale skoro ja jadłam dziś tylko trochę sałatki na śniadanie, a dalej nic - to jej też musi być mega ciężko. Tylko że ja jestem dorosła, ja połknę każde świństwo bo wiem czemu to służy. A dziecko wymiot i koniec. Poza tym jest kochana, tuli się strasznie ten mały smarkatek, śmieje się, mimo gila do pasa i załzawionych oczek. Ale jak kaszlnie, to mnie to przeraża. Ibumu też nienawidzi - ma to samo! mimo że malinowe i słodkie cholernie. Nie podaję już, tylko czopki, bo ibumu się nie da. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Debrah o to dokładnie mi chodziło z zastrzykami.
![]() ![]() Co do samopoczucia Twojego, to doskonale wiem o czym mówisz. Zjadłam dzisiaj...herbatę z miodem. Nie jestem w stanie nic przełknąć. Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
śpi już ponad 2 godziny, bida moja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Zakorzenienie
|
Buziaki dla chorowwitkow małych i dużych
Wiecie co z Bartulem ? Mała Neti Dziękujemy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1355 | |||
Zakorzenienie
|
O kurka
![]() ![]() Cytat:
![]() robisz sama czy kupujesz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Wtajemniczenie
|
MAM DOŚĆ!!!
![]() wiem że moje durnowata praca mgr to jest pikuś w stosunku do waszych chorowitków, ale kurde, siedzę w tej zasranej bibliotece już od 10 rano, a końca nie widać ![]() ![]() ![]() ale przynajmniej ostatnie pół roku się tym nie przejmowałam ![]()
![]() |
#1357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Black jak się czujesz? hope aż strach się Ciebie bać, szpiegu ![]() sylwia oby to nie było rota ![]() Debrah my kupiliśmy taki http://archiwum.allegro.pl/oferta/in...665176453.html pstryczkowa kupiła taki to ja od niej ściągnęłam ![]() ale co do sposobu użycia to nie pomogę, bo nie było okazji do sprawdzenia (i mam nadzieję, że długo nie będzie...) nawijko ![]() ![]() marsi ja nie oglądam tv, bo Kuba wiecznie by miał nos w tv wsadzony :/ a podałabyś jakiś przepis na sałatkę z pesto? ![]() ![]() ![]() fewciu kciuki za wyniki ![]() nadrobiłam, Kuba dziś marudny strasznie, do tego caały czas musze być koło niego albo mieć go na rękach... Trochę się tym martwię...Wy ćwiczycie, pichcicie jakieś pyszności a ja nie moge nawet na 3 sek do kibelka skoczyć, bo załącza się płacz, jakbym go ze skóry obdzierała :/ byliśmy dziś na spacerze, spotkałam sąsiadkę z córeczką i chwile z nimi gadałam, to Kuba co zrobił? Rozryczał się, jakbym mu największą krzywdę zrobiła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Wtajemniczenie
|
krowa, gojka - widzę was!!
![]()
![]() |
#1359 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- oooo jak miło, że któraś zauważyła moją nieobecność.... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamietasz, ze moj Kuba tez taki byl? No wlasnie, byl. W domu nie moglam ruszyc sie na krok, nawet do kibelka za mna chodzil i to w tempie ekspres. Łaził mi pomiedzy nogami jak cos gotowalam. Po prostu caly czas nie odkejal sie ode mnie. I ostatnio, gdzies z 2tyg temu mniej wiecej nagle cos sie ruszylo (wtedy kiedy zaczal pieknie cwiczyc bez placzu). Usmiecha sie do obcych osob (wczesniej nigdy), zagaduje ich swoim "tetete", "baabababa" i inne takie albo smieje sie w glos. W domu nadal najbardziej lubi szwedac mi sie pod nogami, ale przynajmniej nie wrzeszczy, kiedy wstaje od niego z podlogi. Sa tez chwile, kiedy bawi sie sam (max 10min, ale chociaz COS da sie zrobic ![]() Takze wytrzymaj jeszcze troszke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() dlatego ja ZAWSZE pytam kto tam zanim otworzę Cytat:
Daria też raz nie chciała antybiotyku. Więc wpadłam na pewien pomysł który pomógł. Ustawiłam w rządku wszystkie misie i udawałam że każdy miś pokolei pije lekarstwo a Daria z zaciekawieniem obserwowała. I jak przyszła jej kolej to wypiła (bo misie też piły). Potem pomagało za każdym razem ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- ![]() Cytat:
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
Gojka, moja dieta nie ma nazwy. Po prostu mam pewne ograniczenia. Coś zjem, to czegoś nie mogę już zjeść.
![]() Dzisiaj u mnie w domu pierogi na obiad, ale nie zjadłam - zrobiłam sobie zamiast tego kanapki z hummusem i rzodkiewką, zagryzłam jabłkiem i wypiłam 600ml zielonej herbaty. Czuję się tak lekko, a przy okazji jestem całkiem najedzona. I pyszne było, też. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pola nie pokazuje nic w książeczkach/w domu, nie naśladuje dźwięków jakichkolwiek, nie mówi nic, oprócz mama - czasem, dada, baba, no i po swojemu nawija cały czas. Cytat:
![]() Ja nie kp, więc nie pomogę, bo biorę, co dają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I tak sobie przypomniałam, jak kiedyś mówili, że Kim Dzong Un (i wcześniej też Il) jest psycholem, który w każdej chwili może wyje.bać cały świat w kosmos jednym przyciskiem. A Putin wcale gorszy nie jest ![]() Od rozmiarów NOSÓW ![]() ![]() Pola dzisiaj spała do 8.30 ![]() Ku.wa, ale się cieszę, że jutro jedziemy do t. Już mnie chuj tutaj strzela ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-03-04 o 17:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przy okazji ma któraś doczynienia z autyzmem??? Szaja, nie pracujesz przypadkiem z autystami??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jakiego se schiza wkręciłam ja pierdziu, jeszcze mi brzucha wydęło wyglądam na lekko 5ty miesiąc, dobrze, że jutro gin bo inaczej bym zeszła na zawał
![]()
![]() |
#1366 | |||
Zakorzenienie
|
Witam się z wieczora,
młody padł po 19 a my z TZ zjedlismy właśnie romantyczną kolacje i teraz popijamy winko ![]() Cytat:
a Ty robisz sama? w zasadzie to każdą którą trzeba lać oliwą to polewam pesto choćby caprese ![]() Cytat:
oj tam Hamlet- Omlet co to za różnica ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Rozeznanie
|
Debrah – no naprawdę mi przykro, nie wiem, co poradzić. Może faktycznie zastrzyki?
Fewciu – kurujcie się! Biedni Wy… U nas też tz trochę chory, mnie zaczyna w gardle drapać. Poobserwuję Młodą, jeśli cokolwiek jej będzie, to muszę przełożyć przyszłotygodniowe szczepienie. Ewulkaa – będzie lepiej, zobaczysz. Napiszesz, obronisz, zapomnisz ![]() Sylwietta – jak z Młodym? Nancy – moim zdaniem – jakkolwiek źle to teraz zabrzmi – to taki „mamowy etap”. Minie. I świadomość tego, że minie, czasami pomaga, przynajmniej mi ![]() Dziewczyny, dziękuję za zaproszenia na FB! ![]() ![]() ![]() Idę na fejsa rozpocząć proces identyfikacji nicków i nazwisk. Z góry przepraszam za żenujące pytania w stylu "czy Ty to TY" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
Zakorzenienie
|
Ultra powalasz mnie
![]() ![]() ![]() Debrah strasznie Ci współczuję ![]() ![]() I zdrowia, zdrowia, zdrowia dla naszych chorych dzieciaczków i mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Zakorzenienie
|
Hejka.
nadrobialm Was ŚLICZNE fotki ![]() Debrah, sciskam Was mocno Mialam dzis szkolenie, jestem wypruta. jakos tak nie moge sie ogarnac po tej 2tygodniowej przerwie ![]() ![]() jak wracam to nawet nie mam czasu wlaczyc tv i posluchac co z Ukraina... tyle co w necie jakies njusy na szybko ![]() ![]() edit - juz pirazydrzwi doczytalam... "swietnie" jednym slowem sie dzieje :/ Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-03-04 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
Pstryku...chyba nie ma co streszczac, bo po co sie denerwowac?
Ultra..ja,Ci sie sama zidentyfikowalam co By Ci ułatwić, aha no i niezla Ciebie lasencja ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
marsi, boje sie
![]() zgadzam sie z Hope ![]() ![]() a tak serio to zakrecona krejzolka chyba z Ciebie co? i figure masz marzenie, bosze, ile bym dala, zeby byc taka chudziutka ![]() Fewciu, kuruj sie bidulinko ![]() ![]() debrah, was tez tule, kurcze, patowa sytuacja z tymi lekami ;( dziecie dalej nie spi, ale jak wam mowilam, ze ten gejos cygan mi go obudzil, tak o 16 padl doslownie! na druga drzemke (ze zmeczenia to mi sie pokladal na ziemi kanapie w koncu przytulil sie do mnie i zaczal zasypiac wiec odlozylam do lozeczka zobaczyc, co sie stanie i....coz, zasnal ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- marsi, boje sie ![]() zgadzam sie z Hope ![]() ![]() a tak serio to zakrecona krejzolka chyba z Ciebie co? i figure masz marzenie, bosze, ile bym dala, zeby byc taka chudziutka ![]() Fewciu, kuruj sie bidulinko ![]() ![]() debrah, was tez tule, kurcze, patowa sytuacja z tymi lekami ;( dziecie dalej nie spi, ale jak wam mowilam, ze ten gejos cygan mi go obudzil, tak o 16 padl doslownie! na druga drzemke (ze zmeczenia to mi sie pokladal na ziemi kanapie w koncu przytulil sie do mnie i zaczal zasypiac wiec odlozylam do lozeczka zobaczyc, co sie stanie i....coz, zasnal ![]() ![]()
#1373 |
Zadomowienie
|
Hejka jansie chcialam tylko przywitac i napisac ze bardzo tesknilam. Sciagnelam aplikacje forum bo z przegladarki w tel mi nie dziala, nie przelaczaja sie strony, nie da sie nic napisac. A teraz ide nadrabia zeby wiedziec co u was ... ale chyba tylko ta czesc. Wiecej nie dam rady ... buziole lasencje. Strasznie fajnie tu z wami byc znowu ... mam nadzieje ze tym razem uda mi sie byc na bieżąco ... chociaz wszystkie dotychczasowe próby konczyly sie fiaskiem ...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opowiadaj co u Ciebie, jak młoda ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-03-04 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() NO WŁAŚNIE!! ![]() ![]() ![]() Ultra, ale laseczka z Ciebie. Śliczne masz fotki na fb ![]() Idę oglądać "Devious Maids". Ale się wkręciłam ![]()
![]() |
#1376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi TZ ostatnio kupil w Lidlu, ale w szklanym sloiczku bylo ![]() Kupuje, ale jak przyjdzie mi w koncu sprzet to bede robic ![]() Cytat:
![]() Sie hieny na Ultrę rzucily ![]() Swoja droga - Ultra, ladnie sie tam zabawiacie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |||
Zakorzenienie
|
Hej kochane, normalnie drże o dziecia bo od rana do teraz zmieniałam pampka 18 razy..... Mały zasnął niedawno, oprócz tej biegunki nie dolega mu gorączka, apetyt ma sredni, nie wymiotuje, tylko cholera jasna- pic nie chce!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() I widziałam na fesjsie, że u Meduzki tez mała złapała ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do sukienek maxi- ja tez mam 165 cm i jak zakładam to nie taką szerszą jak ma Black na fotce (strasznie mi sie ona podoba ![]() ![]() dziekujemy za wszystkie kciukasy ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest naprawdę super |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wbijaj od razu, bez nadrabiania!!!!!!!!!! badzia tez tak mowila i co, zniknela... ![]() co u Was? ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Sylwus, kurcze, zdrowka!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ja sie strasznie boje biegunki bo moj dziec to prawie nic nie pije w ciagu dnia. max 50 ml ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
Tyż racja
![]() Bosze, jaka jesteś piękna ![]() Też miałam to pisać, jakbym tak miała w pracy, to bym tam do końca życia chciała robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.