![]() |
#631 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług ???
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sharley Dr Cezary Pszenny?
A ja polecam Centrum Medyczne Dermiq, ul. Wielicka 38, Warszawa.
Szcególnie usuwanie zmarszczek i powiększanie ust - moja mama tam chodzi i ładnie wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Przyczajenie
|
Paniom z Łodzi polecam gabinet medycyny estetycznej Lookmedica. Często korzystam tam z preparatu botoks, więcej informacji pod linkiem, http://www.lookmedica.pl/pl/botox
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
BAN stały
|
Dot.: kogo polecacie w poznaniu?
ja moge Ci doradzić jedynie w obrębie Katowic
![]() a co do klinik wartych polecenia - biłam peeling medyczny na przebarwienia skórne twarzy w klinice medycyny estetycznej doktora Borczyka w Kato. Oczywiscie nie działa to tak, że wybielają twarz i wyglądasz jak królewna śnieżka, ale 95% przebarwień znika i dzieki temu twarz wygląda tak, jak powinna ![]() Edytowane przez KaskaPacka70 Czas edycji: 2014-01-14 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Raczkowanie
|
za kazdym razem chcac skorzystac z jakiegos zabiegu trzeba umawiac się na konsultacje i dokladnie ustalac to z dr ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Przyczajenie
|
Czy któraś z dziewczyn wie gdzie w Poznaniu najlepiej usuwają znamiona płaskie? Takie które są od urodzenia. Zależy mi na tym, aby nie została po zabiegu blizna.
Wcześniej jedna z dziewczyn pytała o zabieg volumetrii policzków. Ja miałam robioną volumetrie policzków w Poznaniu u dr Macieja Lichaja. Wyraz twarzy zmienił się nie do poznania ![]() Edytowane przez natala_88 Czas edycji: 2014-01-17 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Przyczajenie
|
Dot.: Znacie Dermis w Gdańsku?
tez byłam w scanmedzie na zaffiro, u mnie super efekt, a u Ciebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
BAN stały
|
Czy pielegnacja i leczenie stóp to też jest medycyna estetyczna?
Jesli tak, to ja polecam stronę gabinetu podologicznego w Żorach http://gabinet.podologiczny.pl/gabinet/ Jan Cyrulik opisuje zabiegi i pokazuje zdjęcia z zabiegów podologicznych. Myślę, że warto zobaczyć i poczytać jego artykuły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny. A czy ktoras z was korzystala z uslug dr Markowicza w KERAMED we Wroclawiu? Na internecie znalazlam tylko kilka opinii o nim i sie zastanawiam kogo wybrac z Wroclawia na wypelnianie bruzd kwasem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
Po kolejnych dniach szperania na internecie znalazlam we Wroclawiu dr Kulczycka (centrum estetyki) na innych forach znalazlam kilka dobrych opinii. I teraz juz nie wiem dr Markowicz z Keramedu czy dr Kulczycka z centrum estetyki? Kto mi doradzi? Chociaz wchodzac na strone keramedu dr Markowicz wrzucil tam swoje certyfikaty ze szkolen i teraz pytanie: czy to jest po to zeby przyciagnac klientow czy tylko po to zeby mu zaufali? Sama nie wiem mam jakies mieszane uczucia. Natomiast wchodzac na strone dr kulczyckiej i widzac jej zdjecie jak babeczka wyglada, czlowiek tez chcialby tak byc zadbany. Co robic dziewczyny? Moze mi ktoras z was szczerze doradzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Przyczajenie
|
Bardzo polecam Doktor Katarzynę Luch z Manufaktury Piękna.Jestem po likwidacji kurzych łapek botoxem i wygładzeniu bruzd nosowo - wargowych - rewelacja!Efekt zauważalny dla wszystkich moich znajomych i rodziny (a na zabiegi poszłam w tajemnicy, więc nie wiedzieli, że trzeba się czegoś na buzi dopatrywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć Dziewczyny!
Chcę zrobić makijaż permanentny ust z cieniowaniem. Czy któraś z Was może polecić mi profesjonalny salon kosmetyczny w Krakowie z doświadczoną i wykwalifikowaną kosmetyczką, ewentualnie salon kosmetyczny z lekarzem specjalizującym się w medycynie estetycznej. Interesują mnie również Wasze doświadczenia i np. gdzie nie warto się udać, ostatnio sporo naczytałam się o dziewczynach, które wyszły niezadowolone - za mocny kontur, zbyt krzywy kontur, część z nich potem "wydłubywała" pigment doprowadzając do zranień ust - straszne:/ Przykładowy efekt w załączniku! Zatem szukam dobrego fachowca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Raczkowanie
|
Dot.: Znacie Dermis w Gdańsku?
Fakt dobre mają zabiegi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Przyczajenie
|
Witam, czy moze ktos korzystal z mezoterapi iglowej na wypadanie wlosow? i czy zna godne polecenia miejsce w Bydgoszczy? dziekuje bardzo za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Przyczajenie
|
Na terenie Wrocławia szczerze polecam usługi Pani Karoliny Kopeć. Moja żona miała tam dwa zabiegi i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Medycyna estetyczna Wrocław |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Przyczajenie
|
Witajcie, ja ostatnio przeszedłem zabieg we wrocławiu (regeneris wrocław) - naprawde fajna sprawą, i wychodzi dosc tanio w porownaniu z innymi tego typu zabiegami. Sprobóuje niedługo wrzucic zdjęcia dla użytkowniczek by se mogly porównac rezultaty - pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Przyczajenie
|
anakielka znam 2 osoby-kobiety, którym zaczęły przerzedzać się włosy. Jedna miała mezoterapię igłową (5 zabiegów) i widać efekty, druga u tego samego dermatologa miała naświetlania laserem + wcierki w skórę głowy i wg. mnie efekt był lepszy, włosy naprawdę zagęściły się na głowie.
Różnica zabiegów to cena, która nie zawsze idzie w parze z efektem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Przyczajenie
|
W Krakowie salonów jest bez liku, też mam problem z wyborem. To dość poważna decyzja jak dla mnie...i trochę się boję. Moim problemem jest dość trudna cera...:/ Dlatego przeszukuje fora, strony - szczególnie wizaż.pl!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Przyczajenie
|
Cześć, z czystym sumieniem mogę polecam dr Ewę Rybicką w Warszawie. Moja mama wypełniała u niej bruzdy nosowo-wargowe i bródkowo-wargowe i było bardzo zadowolona, naprawdę widać efekty, a podejście do pacjenta - profesjonalne! Do zabiegu zastosowany był preparat Radiesse. Zabieg miał miejsce jakiś czas temu, ale z tego co wiem, pani dr Rybicka otworzyła swoją własną klinikę medycyny estetycznej - Estetica Nova /esteticanova.com.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć dziewczyny! Jeśli któraś z Was szuka gabinetu w okolicach śląska to ja osobiście jestem zauroczona kliniką Ikona City, która mieści się praktycznie w centrum GLIWIC. Trafiłam tam z polecenia mojej kuzynki i nie żałuję! Mają tam kosmetologów oraz lekarzy dermatologów i medycyny estetycznej więc wszystko co potrzebne w jednym miejscu. Co prawda póki co korzystam tam z usług kosmetologa i jestem na etapie zabiegów depilacji laserowej ( efekty są super) ale planuję już powiększanie ust u jednej z Pań doktor . Na pewno się podzielę opinią jak będę już po zabiegu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Przyczajenie
|
Jestem z Krakowa, ale ilekroć odwiedzam znajomych w Warszawie, zachodzę do Medycyny Młodości do dr Urszuli Brumer. Leczę u niej cellulit sposobem karboksyterapii. Byłam już 3 razy i zaczynam widzieć pierwsze fajne efekty. Ceny mają ok, ogólnie przytulnie, wszyscy mili, więc nie mam żadnych zastrzeżeń. Myślę, że to dobre miejsce do polecenia w tym wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Przyczajenie
|
Szukam dobrego lekarza medycyny estetycznej w Szczecinie, chcę powiększyć sobie usta, czy możecie kogoś zaufanego polecić? Chyba wolałabym kogoś młodszego, bo uważam że ci starsi lekarze się nie douczają i nie znają najnowszych metod.
Pomóżcie proszę bo już nie mogę się doczekać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, w dziale medycyna estetyczna utworzyłem nowy wątek,ale widzę, że tutaj jest więcej forumowiczów
![]() Edytowane przez Marcin_wawa78 Czas edycji: 2014-03-14 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Przyczajenie
|
Dot.: kogo polecacie w poznaniu?
Witam, ja uczęszczam do Butterfly Body Clinic na Kabatach, mają dużo fajnych urządzeń na twarz i na ciało, cenię ich za profesjonalizm i indywidualne podejście. Szczerze polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Przyczajenie
|
jeszcze nie byłam co prawda u niego, ale słyszałam juz od dwóch koleżanek, że pan doktor Robert JAnczura jest świetnym lekarzem i robi też nici, a chyba nie wszyscy robią, ja mam zamiar się do niego za jakis czas umówić na usta więc trzymajcie kciuki <3 a przyjmuje na rakowickiej 11 w krakowie tam jak się wchodzi w bramę, taki różowy salon
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Przyczajenie
|
![]()
W zeszłym roku byłam na konsultacji w Gabinecie Medycyny Estetycznej Art Estetyka. Pisałam o tym gdzieś tu na forum. Bardzo miła wizyta
Obiecałam, że jak skorzystam to się podzielę wrażeniami. No to się dzielę. Był czas kiedy trądzik nie odstępował mnie na krok, co dało taki efekt, że zostały mi po nim pamiątki w postaci blizn (nie jakieś wielkie, ale jednak denerwujące) Po konsultacjach wiedziałam, że przyjdę do Art Estetyki, żeby coś zrobić z tymi bliznami. Pani, która mnie badała zaproponowała m.in fale radiowe i laser frakcyjny - poczytałam sobie o tym zarówno u nich na stronie jak i w ogóle w necie. Wyglądało zachęcająco. Na Dzień Kobiet dostałam kupon na zabiegi laserem frakcyjnym ![]() Jestem po dwóch zabiegach. Żeby efekt redukcji blizn był widoczny potrzebnych jest jakieś 8-10, więc jeszcze wszystko przede mną, ale jedno co już widać to poprawa jędrności skóry. No i pajączków jakby mniej Bardzo się cieszę, że tam trafiłam. Pełen profesjonalizm, miło, sympatycznie. Czuję, że jestem w dobrych rękach. Polecam bardzo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Przyczajenie
|
Co myślicie odsysaniu tłuszczu ? Mam trochę na brzuchu i nie mogę tego zgubić od jakiegoś czasu zastanawiałam się czy by tego nie odessać.
Nie wiem jak wyglądają ceny takiego zabiegu i gdzie by to zrobić. Może ktoś polecić jakiegoś dobrego lekarza? Nie chce mieć potem jakiś powikłań itd. Długo się nad tym zastanawiam już proszę o jakieś porady któraś z was miała taki zabieg ?
![]() |
#659 |
Raczkowanie
|
Ja jestem bardzo zadowolona z wizyty w Centrum Estetyki dr Kulczycka we Wrocławiu. Po profesjonalnej konsultacji z Panią doktor zdecydowałam się na zabieg likwidacji przebarwień (cosmelanem) a za kilka tygodni wybieram się na zabieg okolicy oka. Serdecznie polecam Panią doktor - pełen profesjonalizm! Jak najbardziej warto wydać każdą złotówkę w tym gabinecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś był kiedyś w Extravaganza Wyspa Urody? Polecacie? Ja słyszałam pochlebne opinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.