Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług. - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-10, 09:53   #631
majawzagrodzie
Raczkowanie

Dot.: Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług ???

Cytat:
Napisane przez she8 Pokaż wiadomość
WARSZAWA - Byłam w 3 miejscach. Na Bemowie u p.Michala Tartakiewicza- botox zrobił byłam bardzo zadowolona. Po 8 mieś. poszłam na konsultacje do weel dermu na Pięknej-tam rozczarowanie. Ceny kosmiczne i miałam wrażenie że chcą mnie naciągnąć. Generalnie wyszłam zdołowana i zdegustowana. a zabieg który chciałam zrobić olałam, bo no wiecie...zatkało mnie!
Dziwne, że masz takie wrażenia z Welldermu, ja byłam bardzo zadowolona z ich usług. Ok, nie jest najtaniej, ale za to czułam, że mam fachową opiekę, zostałam bardo miło obsłużona i nikt nie próbował mi niczego "wcisnąć", czy "naciągnąć"...
majawzagrodzie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-12, 11:36   #632
anitaszostak
Przyczajenie

Dot.: Sharley Dr Cezary Pszenny?

A ja polecam Centrum Medyczne Dermiq, ul. Wielicka 38, Warszawa.
Szcególnie usuwanie zmarszczek i powiększanie ust - moja mama tam chodzi i ładnie wygląda
anitaszostak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-12, 16:12   #633
karbedz
Przyczajenie

Paniom z Łodzi polecam gabinet medycyny estetycznej Lookmedica. Często korzystam tam z preparatu botoks, więcej informacji pod linkiem, http://www.lookmedica.pl/pl/botox
karbedz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-14, 09:48   #634
KaskaPacka70
BAN stały

Dot.: kogo polecacie w poznaniu?

ja moge Ci doradzić jedynie w obrębie Katowic co prawda ust nie powiększałam, bo moim zdaniem nie wymagają poprawy. Tylko zastanów sie, czy rzeczywiście w Twoim przypadku nie jest podobnie - bo jesli chcesz mieć usta jak Natalia Siwiec, to chyba nie jest to najlepszy pomysł ...

a co do klinik wartych polecenia - biłam peeling medyczny na przebarwienia skórne twarzy w klinice medycyny estetycznej doktora Borczyka w Kato. Oczywiscie nie działa to tak, że wybielają twarz i wyglądasz jak królewna śnieżka, ale 95% przebarwień znika i dzieki temu twarz wygląda tak, jak powinna w końcu nie musze stosować kilku rodzajów korektórów do twarzy, zeby ukryc ten koloryt.

Edytowane przez KaskaPacka70
Czas edycji: 2014-01-14 o 09:51
KaskaPacka70 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-15, 14:40   #635
julkadwa
Raczkowanie

za kazdym razem chcac skorzystac z jakiegos zabiegu trzeba umawiac się na konsultacje i dokladnie ustalac to z dr ?
julkadwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-17, 15:42   #636
natala_88
Przyczajenie

Czy któraś z dziewczyn wie gdzie w Poznaniu najlepiej usuwają znamiona płaskie? Takie które są od urodzenia. Zależy mi na tym, aby nie została po zabiegu blizna.

Wcześniej jedna z dziewczyn pytała o zabieg volumetrii policzków. Ja miałam robioną volumetrie policzków w Poznaniu u dr Macieja Lichaja. Wyraz twarzy zmienił się nie do poznania Miałam robiony zabieg preparatem marki amalian expert i ma sie utrzymać 1,5 roku. Narazie jestem po zabiegu 9miesiecy i efekt jest cały czas taki sam, nic nie schodzi. Ktoś miał tez ten preparat i czy faktycznie trzyma sie półtora roku???????

Edytowane przez natala_88
Czas edycji: 2014-01-17 o 15:44
natala_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-19, 12:30   #637
kudelka125
Przyczajenie

Dot.: Znacie Dermis w Gdańsku?

tez byłam w scanmedzie na zaffiro, u mnie super efekt, a u Ciebie?
kudelka125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-19, 12:36   #638
Sabina_32
BAN stały

Czy pielegnacja i leczenie stóp to też jest medycyna estetyczna?
Jesli tak, to ja polecam stronę gabinetu podologicznego w Żorach
http://gabinet.podologiczny.pl/gabinet/ Jan Cyrulik opisuje zabiegi i pokazuje zdjęcia z zabiegów podologicznych. Myślę, że warto zobaczyć i poczytać jego artykuły.
Sabina_32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-22, 09:58   #639
ania7sunny
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny. A czy ktoras z was korzystala z uslug dr Markowicza w KERAMED we Wroclawiu? Na internecie znalazlam tylko kilka opinii o nim i sie zastanawiam kogo wybrac z Wroclawia na wypelnianie bruzd kwasem.
ania7sunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-24, 07:58   #640
ania7sunny
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny

Po kolejnych dniach szperania na internecie znalazlam we Wroclawiu dr Kulczycka (centrum estetyki) na innych forach znalazlam kilka dobrych opinii. I teraz juz nie wiem dr Markowicz z Keramedu czy dr Kulczycka z centrum estetyki? Kto mi doradzi? Chociaz wchodzac na strone keramedu dr Markowicz wrzucil tam swoje certyfikaty ze szkolen i teraz pytanie: czy to jest po to zeby przyciagnac klientow czy tylko po to zeby mu zaufali? Sama nie wiem mam jakies mieszane uczucia. Natomiast wchodzac na strone dr kulczyckiej i widzac jej zdjecie jak babeczka wyglada, czlowiek tez chcialby tak byc zadbany. Co robic dziewczyny? Moze mi ktoras z was szczerze doradzi?
ania7sunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-24, 10:13   #641
malwi*
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez julkadwa Pokaż wiadomość
za kazdym razem chcac skorzystac z jakiegos zabiegu trzeba umawiac się na konsultacje i dokladnie ustalac to z dr ?
Generalnie tak, chodzi o bezpieczeństwo. Cierpliwość nas uratuje
malwi* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-27, 13:29   #642
caro22amber
Przyczajenie

Bardzo polecam Doktor Katarzynę Luch z Manufaktury Piękna.Jestem po likwidacji kurzych łapek botoxem i wygładzeniu bruzd nosowo - wargowych - rewelacja!Efekt zauważalny dla wszystkich moich znajomych i rodziny (a na zabiegi poszłam w tajemnicy, więc nie wiedzieli, że trzeba się czegoś na buzi dopatrywać) Czytelny cennik na stronie Pani Doktor: http://www.manufakturapiekna.pl/ Gabinet może się wydać bardzo skromny, ale liczy się, że Pani Doktor ma pewną rękę, wspaniałe podejście do pacjenta - pełen profesjonalizm.
caro22amber jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-08, 17:48   #643
Fiiolek
Raczkowanie

Smile Dot.: Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług ???

Cześć Dziewczyny!

Chcę zrobić makijaż permanentny ust z cieniowaniem.

Czy któraś z Was może polecić mi profesjonalny salon kosmetyczny w Krakowie z doświadczoną i wykwalifikowaną kosmetyczką, ewentualnie salon kosmetyczny z lekarzem specjalizującym się w medycynie estetycznej.

Interesują mnie również Wasze doświadczenia i np. gdzie nie warto się udać, ostatnio sporo naczytałam się o dziewczynach, które wyszły niezadowolone - za mocny kontur, zbyt krzywy kontur, część z nich potem "wydłubywała" pigment doprowadzając do zranień ust - straszne:/

Przykładowy efekt w załączniku!
Zatem szukam dobrego fachowca
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (27,1 KB, 12 załadowań)
Fiiolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-11, 16:27   #644
Kamikarze24
Raczkowanie

Dot.: Znacie Dermis w Gdańsku?

Fakt dobre mają zabiegi.
Kamikarze24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-14, 20:20   #645
aniakielka
Przyczajenie

Witam, czy moze ktos korzystal z mezoterapi iglowej na wypadanie wlosow? i czy zna godne polecenia miejsce w Bydgoszczy? dziekuje bardzo za odpowiedzi
aniakielka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-20, 13:44   #646
AdamGrzech
Przyczajenie

Na terenie Wrocławia szczerze polecam usługi Pani Karoliny Kopeć. Moja żona miała tam dwa zabiegi i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Medycyna estetyczna Wrocław
AdamGrzech jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-21, 11:30   #647
Krysiaczekxd
Przyczajenie

Witajcie, ja ostatnio przeszedłem zabieg we wrocławiu (regeneris wrocław) - naprawde fajna sprawą, i wychodzi dosc tanio w porownaniu z innymi tego typu zabiegami. Sprobóuje niedługo wrzucic zdjęcia dla użytkowniczek by se mogly porównac rezultaty - pozdrawiam!
Krysiaczekxd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-24, 08:46   #648
Guwernatka
Przyczajenie

anakielka znam 2 osoby-kobiety, którym zaczęły przerzedzać się włosy. Jedna miała mezoterapię igłową (5 zabiegów) i widać efekty, druga u tego samego dermatologa miała naświetlania laserem + wcierki w skórę głowy i wg. mnie efekt był lepszy, włosy naprawdę zagęściły się na głowie.
Różnica zabiegów to cena, która nie zawsze idzie w parze z efektem.
Guwernatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-05, 08:06   #649
Jarmuszkowo
Przyczajenie

W Krakowie salonów jest bez liku, też mam problem z wyborem. To dość poważna decyzja jak dla mnie...i trochę się boję. Moim problemem jest dość trudna cera...:/ Dlatego przeszukuje fora, strony - szczególnie wizaż.pl!!! - i katalogi ogłoszeń - szczególnie biznesbox.com - i oczywiście magazyny o urodzie (np. Elle, Claudię, Glamour) - jak tu się nie pogubić!
Jarmuszkowo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-05, 13:32   #650
agulka2014
Przyczajenie

Cześć, z czystym sumieniem mogę polecam dr Ewę Rybicką w Warszawie. Moja mama wypełniała u niej bruzdy nosowo-wargowe i bródkowo-wargowe i było bardzo zadowolona, naprawdę widać efekty, a podejście do pacjenta - profesjonalne! Do zabiegu zastosowany był preparat Radiesse. Zabieg miał miejsce jakiś czas temu, ale z tego co wiem, pani dr Rybicka otworzyła swoją własną klinikę medycyny estetycznej - Estetica Nova /esteticanova.com.pl
agulka2014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-05, 18:58   #651
Natalii_80
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług ???

Cześć dziewczyny! Jeśli któraś z Was szuka gabinetu w okolicach śląska to ja osobiście jestem zauroczona kliniką Ikona City, która mieści się praktycznie w centrum GLIWIC. Trafiłam tam z polecenia mojej kuzynki i nie żałuję! Mają tam kosmetologów oraz lekarzy dermatologów i medycyny estetycznej więc wszystko co potrzebne w jednym miejscu. Co prawda póki co korzystam tam z usług kosmetologa i jestem na etapie zabiegów depilacji laserowej ( efekty są super) ale planuję już powiększanie ust u jednej z Pań doktor . Na pewno się podzielę opinią jak będę już po zabiegu Gabinet zupełnie w moim stylu bo przytulny i elegancki a zabiegi zawsze przeprowadzone skrupulatnie w fajnej atmosferze. Natomiast ceny zabiegów są dosyć przystępne jak dla mnie
Natalii_80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-10, 17:40   #652
Lorieta
Przyczajenie

Jestem z Krakowa, ale ilekroć odwiedzam znajomych w Warszawie, zachodzę do Medycyny Młodości do dr Urszuli Brumer. Leczę u niej cellulit sposobem karboksyterapii. Byłam już 3 razy i zaczynam widzieć pierwsze fajne efekty. Ceny mają ok, ogólnie przytulnie, wszyscy mili, więc nie mam żadnych zastrzeżeń. Myślę, że to dobre miejsce do polecenia w tym wątku.
Lorieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-13, 22:24   #653
Z2Z
Przyczajenie

Szukam dobrego lekarza medycyny estetycznej w Szczecinie, chcę powiększyć sobie usta, czy możecie kogoś zaufanego polecić? Chyba wolałabym kogoś młodszego, bo uważam że ci starsi lekarze się nie douczają i nie znają najnowszych metod.
Pomóżcie proszę bo już nie mogę się doczekać!
Z2Z jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-14, 19:45   #654
Marcin_wawa78
Przyczajenie

Question Kriolipoliza-czy warto i gdzie?

Witam, w dziale medycyna estetyczna utworzyłem nowy wątek,ale widzę, że tutaj jest więcej forumowiczów Zastanawiam się nad zabiegiem kriolipolizy. Jako facet mam kilka pytań odnośnie tej metody. Prowadzę raczej siedzący tryb życia, a po ostatniej kontuzji bieganie nie wchodzi w grę. Przydałoby się zrzucić troszkę balastu.Zastanawiam się, czy któraś z Pań może mi powiedzieć, czy jeśli nie uprawiam sportu to efekty zabiegu są możliwe do osiągnięcia i utrzymania? Lubię sobie czasem popiwkować, stąd pytanie czy picie alkoholu nie koliduje z zabiegiem i czy w takim przypadku jest on bezpieczny? Chciałbym też wiedzieć, czy zabieg jest w jakikolwiek sposób bolesny lub nieprzyjemny (bo do dentysty chodzić nie lubię :P ). Jest w Warszawie jakiś salon godny polecenia dla faceta? Jeśli tak, napiszcie jaki i dlaczego! Z góry dziękuję!

Edytowane przez Marcin_wawa78
Czas edycji: 2014-03-14 o 19:47
Marcin_wawa78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-18, 14:41   #655
konstancinnn
Przyczajenie

Dot.: kogo polecacie w poznaniu?

Witam, ja uczęszczam do Butterfly Body Clinic na Kabatach, mają dużo fajnych urządzeń na twarz i na ciało, cenię ich za profesjonalizm i indywidualne podejście. Szczerze polecam
konstancinnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-18, 18:01   #656
anonatalia
Przyczajenie

jeszcze nie byłam co prawda u niego, ale słyszałam juz od dwóch koleżanek, że pan doktor Robert JAnczura jest świetnym lekarzem i robi też nici, a chyba nie wszyscy robią, ja mam zamiar się do niego za jakis czas umówić na usta więc trzymajcie kciuki <3 a przyjmuje na rakowickiej 11 w krakowie tam jak się wchodzi w bramę, taki różowy salon
anonatalia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-19, 23:39   #657
O_LEN_K
Przyczajenie

Thumbs up Medycyna estetyczna - polecam w Łodzi.

W zeszłym roku byłam na konsultacji w Gabinecie Medycyny Estetycznej Art Estetyka. Pisałam o tym gdzieś tu na forum. Bardzo miła wizyta

Obiecałam, że jak skorzystam to się podzielę wrażeniami. No to się dzielę.
Był czas kiedy trądzik nie odstępował mnie na krok, co dało taki efekt, że zostały mi po nim pamiątki w postaci blizn (nie jakieś wielkie, ale jednak denerwujące)
Po konsultacjach wiedziałam, że przyjdę do Art Estetyki, żeby coś zrobić z tymi bliznami. Pani, która mnie badała zaproponowała m.in fale radiowe i laser frakcyjny - poczytałam sobie o tym zarówno u nich na stronie jak i w ogóle w necie. Wyglądało zachęcająco.
Na Dzień Kobiet dostałam kupon na zabiegi laserem frakcyjnym (w sumie do końca marca można sobie jeszcze taki kupić i chyba skorzystam ). Oczywiście poszłam go wykorzystać.
Jestem po dwóch zabiegach. Żeby efekt redukcji blizn był widoczny potrzebnych jest jakieś 8-10, więc jeszcze wszystko przede mną, ale jedno co już widać to poprawa jędrności skóry. No i pajączków jakby mniej

Bardzo się cieszę, że tam trafiłam. Pełen profesjonalizm, miło, sympatycznie. Czuję, że jestem w dobrych rękach. Polecam bardzo.
O_LEN_K jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-20, 12:33   #658
Beaata28
Przyczajenie

Co myślicie odsysaniu tłuszczu ? Mam trochę na brzuchu i nie mogę tego zgubić od jakiegoś czasu zastanawiałam się czy by tego nie odessać.

Nie wiem jak wyglądają ceny takiego zabiegu i gdzie by to zrobić. Może ktoś polecić jakiegoś dobrego lekarza? Nie chce mieć potem jakiś powikłań itd. Długo się nad tym zastanawiam już proszę o jakieś porady któraś z was miała taki zabieg ?
Beaata28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-21, 12:53   #659
Knoppersik
Raczkowanie

Ja jestem bardzo zadowolona z wizyty w Centrum Estetyki dr Kulczycka we Wrocławiu. Po profesjonalnej konsultacji z Panią doktor zdecydowałam się na zabieg likwidacji przebarwień (cosmelanem) a za kilka tygodni wybieram się na zabieg okolicy oka. Serdecznie polecam Panią doktor - pełen profesjonalizm! Jak najbardziej warto wydać każdą złotówkę w tym gabinecie
Knoppersik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-23, 13:23   #660
Miksa _92
Przyczajenie

Czy ktoś był kiedyś w Extravaganza Wyspa Urody? Polecacie? Ja słyszałam pochlebne opinie.
Miksa _92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości