Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-05, 12:21   #2851
enzunio
BAN stały

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

U nas zbierają mimo, że płaci się księdzu, więc...

Say w tyłek dostaniesz! JA biorę tort od J. Tylko powiedzili, że mi zrobią taki jak będę chciała A nie takie obciachowe jak na pierwszej str
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 12:30   #2852
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
U nas zbierają mimo, że płaci się księdzu, więc...

Say w tyłek dostaniesz! JA biorę tort od J. Tylko powiedzili, że mi zrobią taki jak będę chciała A nie takie obciachowe jak na pierwszej str
haha ;D a masz przetestowane od nich? w sensie jadłaś ich torty? dobre są? właśnie też od nich dostałam maila, że zrobią mi taki jaki chcę (nawet ten z tymi piórkami), a cena jest dosyć dobra, o 20zł niższa niż u Sowy. jak uda mi się spróbować gdzieś ich tortu, to się pewnie zdecyduję. a jaki tort od nich chcesz?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 12:48   #2853
enzunio
BAN stały

Jadłam na dwóch weselach i powiem Ci, że śmietankowy z malinami, śmietankowy z truskawkami i borówkowy Jedynie czekoladowy mi nie przypadł do gustu, ale ja nienawidzę czekoladowych tortów

EDIT: Z borówką amerykańską to najlepszy tort jaki w życiu jadłam

Ale spróbuj jeszcze u Czernisa, też dobre torty robią
Stary 2014-03-05, 12:57   #2854
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

gdybym brała ślub bliżej 30stki na bank bym sie tak ubrała
tzn ze jak ja ide w stylizacji romantycznej to mi nie przystoi bo jestem kolo 30stki?

Ines - przepiekna relacja! Gratuluje!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 12:58   #2855
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Jadłam na dwóch weselach i powiem Ci, że śmietankowy z malinami, śmietankowy z truskawkami i borówkowy Jedynie czekoladowy mi nie przypadł do gustu, ale ja nienawidzę czekoladowych tortów

EDIT: Z borówką amerykańską to najlepszy tort jaki w życiu jadłam

Ale spróbuj jeszcze u Czernisa, też dobre torty robią

J. mają salon koło naszego miasta, więc nie będzie problemu z dowozem, chyba nawet w cenie jest.

borówkowy brzmi super

Jedyne, czego się boję, to że obiecają mi, że tort będzie taki jak na zdjęciu, a w dniu ślubu zobaczę śmietanową kupę z drobiem na wierzchu także teraz to już w ogóle nie mogę się doczekać twojego wesela (i tortu )
Stary 2014-03-05, 12:59   #2856
Ines3037200
Rozeznanie

I po raz 1234325325 zaczynam mój post od:
DZIĘKUJĘ
Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość

po 1 to wszystkiego dobrego
a po 2. płaciliście księdzu za ślub ? bo u nas jest tak, w kościele w którym ja biorę ślub , daje sie księdzu "co łaska" za udzielenie ślubu, i na tace nie zbierają. a w kościele 500 m dalej, ksiądz nie bierze żadnych pieniędzy za udzielenie ślubu od młodych, tylko właśnie zbierają na tacę - i to jest jego wynagrodzenie

te sny nas kiedyś wykończą !
1. dziękuję
2. płaciliśmy, jeszcze mu Łukasz dał 100zł więcej niż sobie życzył.

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
śliczne te piorka ale drogie to fakt. Wiem, że chcesz żeby było pieknie,a le tort wjedzie i po chwili już go zjecie więc moim zdaniem nie ma co szaleć z dekorcją tortu za 200zł

musisz zobaczyc czy masz w umowie taki zapis. Ja mam zapis, że może wzrosnąć o inflancję czy coś tam, bo sie nie znam

laski, musiałam to wkleić
usunę za 30 min

to jest zdjęcie z 2013 roku, żeby nie było, nie z 1990

PS. żeby nie było, że się smieje z biedniejszych ale dla mnie bieda nie ma nic wspólnego z wyczuciem gustu
To wygląda, jakby świadkowie byli złapani z ulicy pod urzędem
i zgadzam się z wypowiedzią o torcie

A z umowami:
dla mnie to jest świństwo podpisywanie umowy z zaznaczeniem, że cena może wzrosnąć. Umowa to umowa, po coś ona jest podpisywana zwykle wiele miesięcy wcześniej. Równie dobrze cena może wzrosnąć ze 150zl/os do 350 i co? Wycofacie się z umowy pewnie, a gdzie zaliczka? Kto będzie szukał nowej sali z odpowiednimi warunkami?
My podpisywaliśmy umowę w kwietniu 2013 na sierpień 2014, termin nam się zmienił na 1 marca, ale umowa została ta sama, nawet nowej nie podpisywaliśmy. Dla wszystkich było jasne od początku, że cena nie ulega zmianie, wyłączając: gościńce (bo to wykonuje zewnętrzna firma) i faktycznie wzrosła z 12 na 13 zł za pudełko, ale to żadna różnica, oraz jak byśmy chcieli beczkę piwa to też wstępna kwota mogła ulec zmianie ale nie braliśmy to nie wiem.
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 13:03   #2857
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dziewczyny, wiem, że pytanie pojawiało się sto razy, ale oczywiście zapomniałam odpowiedzi jaki jest przelicznik osób/kg tortu weselnego?
Tort 100g/os
Ciasto 150g/os

Iliy, zajrzyj do umowy, my mamy zapis o niezmienności cen.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 13:04   #2858
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, wiem, że pytanie pojawiało się sto razy, ale oczywiście zapomniałam odpowiedzi jaki jest przelicznik osób/kg tortu weselnego?
Liczy się 10dag/os. + zapas.

Co do zdjęcia, dziwię się że świadka nie wyprosili z urzędu

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 13:09   #2859
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
brzmi strasznie! współczuję, ja bym w życiu tego nie przetrzymała.
Cytat:
to dobrze zapamiętałam te rękawki motylki no welony z czyms sa piekne, ale wydaje mi sie, że do Twojej sukni moga nie pasować no chyba, że by było takie same wykończenie, z takiego samego materiału co będa rękawki

Boże, co to za dieta? ja po takich 3 dniach na bank rzuciłabym sie na....wszystko

Podczas przymiarki po przymierzam welony i się zastanowię (może uda mi się zrobić zdjęcia) bo w salonie mają ich dużo i różne (oczywiscie drogie ale sprawdzić można )

Co do diety to tata znalazł jakąś oczyszczającą 3dniową podobno dobrze wpływa na organizm co 2/3h pije się ziółka sok albo wodę z ugotowanych warzyw bez przypraw. podobno głodówka robiona raz w mies przedłuża życie:P Jak narazie czuję się dobrze nawet nie jestem bardzo głodna tylko najgorsze jest to że musiałam zrobić obiad dla rodziny (zupa pomidorowa, ryba w panierce ) ;( no ale bratowa podjęła wyzwanie razem ze mną więc jest raźniej:P

U mnie w kościele jest i płacenie za mszę i "iscie" do koszyczka ale z koszyczkiem po ławkach na ślubach już nie chodzą(przynajmniej 3 lata temu nie chodzili:P)
Stary 2014-03-05, 13:34   #2860
mimi_77
Zakorzenienie

Hejka!

Ines poryczałam sie... musiało być pieknie!

Zamówiłam przez internet woal, pokrowce na krzesła (jednak) i organze na szarfy. Wszystko na dekoracje kościoła. Wyniosło mnie z przesyłką 200 zł. Nie wiem jak dekoratorki biorą czy mniej czy więcej ale już trudno. Chciałam też sama robić żeby zostawić to w kościele - taki podarunek

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 13:37   #2861
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

usunę za 30 min

PS. żeby nie było, że się smieje z biedniejszych ale dla mnie bieda nie ma nic wspólnego z wyczuciem gustu

tragedia faktycznie wyglądają jak z łapanki
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 13:49   #2862
kasia1201
Rozeznanie

Ines piękna relacja, ja chcę ślubu JUŻ!!!!! Ależ Ci zazdroszczę

Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 13:52   #2863
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Każdej z Was życzę, żeby tak pięknie przeżyła ten dzień tak jak my.
Małżeństwo polecam każdemu My przecież znamy się tyle lat, mieszkamy razem od 5 miesięcy, a jednak czujemy, że ta przysięga odmieniła nas obydwoje. Jest między nami wspaniale.

Pozdrawiam Was i ślę buzaki, mam nadzieję, że przebrnęłyście przez moje wywody bezboleśnie
kochana przepiękna relacja wzruszyłam się! cieszę się, że miałaś wymarzony ślub! szczęścia i jeszcze więcej miłości na nowej drodze życia
Cytat:
usunę za 30 min

o matko i córko ten świadek?!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 13:58   #2864
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
ten to nawet nie wygląda jakby z imprezy wrócił
ale naprawdę dziwię się ludzion za grosz wyczucia? Nie wiem jak PMka mogła sie na to zgodzić (ten w dresach to chyba jej brat
gdyby juz założył dzinsy i jakąś koszule wygladałoby to o niebo lepiej

o, fajny patent ale wydaje mi się, ze u nas w kościele tez zbieraja na tace oprócz tego, że PM płaca
moja mama ostatnio zamawiała w msze w intencje Taty. Zapłata co łaska oczywiście. Mama daje 30zł, a baba w kancelerii jej, ze teraz to tak po 50zł sie daje a to była zwykła msza na dodatek była jeszcze druga intencja, więc ktos pewnie tez dał min 50zł. Plus ofiara do ołtarza i taca coraz częściej przestawie sie dziwić TZtowi, ze ma takie, a nie inne podejsćie do kościoła

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

masz juz kupiona? Pokażesz?
ja myslę, czyby sobie nie przypiac woalki po 12
ehh. Duzo zalezy od proboszcza jak dla mnie. Ostatnio na pogrzebie mojego szwagra babci pytali sie probiszcza ile dac a on co laska , wiec dali mu 500 ale wydal im 200 bo powiedzial ze za duzo. A u babci mojej kolezanki hak byl na spowiedzi w domu to nie wzial od niej kasy bo powiedzial ze jej sa bardziej potrzebne pieniadze niz jemu. Takze my mamy ppeawde fajnego az sie bojeco bedzie jak odejdzie na emerture.. a odchodzi w czerwcu

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2014-03-05 o 14:00
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 14:12   #2865
cornflower_girl
Zakorzenienie

springtime Trzymam kciuki za Ciebie Jedyne co mogę Ci powiedzieć, to żebyś nie robiła sobie projekcji zwolnienia - potem podświadomie zaczynasz się tak zachowywać w stosunku do szefów/ współpracowników.

blackberry Witaj Bradzo ładnie dobrane dodatki

annic Ja bym podziękowała im przed weselem, w kameralnym gronie.

mimi Płótno bawełniane powinno być lepsze A jak planujesz przystroić krzesła?

mojakaren Cudownego masz TŻ-ta

zakrecona_kropka Śliczną masz sukienkę. Nie patrz zbyt długo na zdjęcie, bo stylizacja modelki niestety psuje urok sukienki.

Anesthesia Bałabym się przeładowania tego efektu. Zresztą, Twoja sukienka sama w sobie jest bardzo zdobna.

krooliczek Witaj z powrotem - mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze

Ines Piękna relacja - cieszę się, że Wasz dzień był taki piękny A teraz życzę Ci jeszcze piękniejszych dni jako małżeństwo

say-hello A sklepy z dekoracjami cukierniczymi?

iliyZerknij na umowę, jak restauracja jest w porządku, powinna Was obowiązywać stara cena.

pysia Straszne... Dla mnie to nie ma w ogóle związku z biedą. Sukienkę zawsze można pożyczyć czy upolować za grosze, tutaj to raczej lekceważenie samego ślubu. Podejrzewam, że gdyby ów świadek brał ślub, nie zdziwiłabym się, gdyby miał na sobie biały dres taki jak na tych zdjeciach

swiat_katarzyny Jestem blisko 30, a toczek mi nie pasował, wolę dłuuugi welon. Mierzyłam podobną sukienkę co z tego zdjęcia, sam fason obłędny - ale nie zakochałam się w niej.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-05, 14:21   #2866
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:

masz juz kupiona? Pokażesz?
ja myslę, czyby sobie nie przypiac woalki po 12
No nie mam - szuka się ale myślę, że sobie kupię samą woalkę na grzebyku (widziałam takie na all), a dodatkami będą żywe kwiaty. Jeszcze druga opcja, czy by nie kupić sobie tego "materiału" na woalki, a fryzjerka mi coś sama upnie, jak będzie do fryzury pasowało...
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 14:25   #2867
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

I już wszystko wiem:

"Cena za usługę wynosi 160 zł za osobę w.g kalkulacji na dzień podpisania umowy i może zostać podniesiona z przyczyn nie zależnych od Wykonawcy (uwzględniając wzrost cen żywności, mediów i kosztów pracy)"

No to teraz jestem ciekawa jaką cenę zaśpiewa skoro ma podniesione od 170-200 zł

ps. pysia1987 przynajmniej tym zdjęciem (image na ślubie) humor mi poprawiłaś masakra jakaś

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-03-05 o 14:27
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 14:26   #2868
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ehh. Duzo zalezy od proboszcza jak dla mnie. Ostatnio na pogrzebie mojego szwagra babci pytali sie probiszcza ile dac a on co laska , wiec dali mu 500 ale wydal im 200 bo powiedzial ze za duzo. A u babci mojej kolezanki hak byl na spowiedzi w domu to nie wzial od niej kasy bo powiedzial ze jej sa bardziej potrzebne pieniadze niz jemu. Takze my mamy ppeawde fajnego az sie bojeco bedzie jak odejdzie na emerture.. a odchodzi w czerwcu

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Ja też mam fajnego proboszcza i wiem, że nie zedrze ze nas za dużo kasy
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 14:26   #2869
enzunio
BAN stały

Cytat:

J. mają salon koło naszego miasta, więc nie będzie problemu z dowozem, chyba nawet w cenie jest.

borówkowy brzmi super

Jedyne, czego się boję, to że obiecają mi, że tort będzie taki jak na zdjęciu, a w dniu ślubu zobaczę śmietanową kupę z drobiem na wierzchu także teraz to już w ogóle nie mogę się doczekać twojego wesela (i tortu )
To wstrzymaj się z zamawianiem do czerwca, jak mój będzie brzydki albo niesmaczny (to drugie jestem na 100% przekonana że nie) to dam Ci znać No i oczywiście zdjęcia wrzucę

Tak w ogóle czemu Cię nie ma w kalendarzu?

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Hejka!

Ines poryczałam sie... musiało być pieknie!

Zamówiłam przez internet woal, pokrowce na krzesła (jednak) i organze na szarfy. Wszystko na dekoracje kościoła. Wyniosło mnie z przesyłką 200 zł. Nie wiem jak dekoratorki biorą czy mniej czy więcej ale już trudno. Chciałam też sama robić żeby zostawić to w kościele - taki podarunek
To bardzo miłe z Twojej strony
Stary 2014-03-05, 14:30   #2870
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
I już wszystko wiem:

"Cena za usługę wynosi 160 zł za osobę w.g kalkulacji na dzień podpisania umowy i może zostać podniesiona z przyczyn nie zależnych od Wykonawcy (uwzględniając wzrost cen żywności, mediów i kosztów pracy)"

No to teraz jestem ciekawa jaką cenę zaśpiewa skoro ma podniesione od 170-200 zł

ps. pysia1987 przynajmniej tym zdjęciem (image na ślubie) humor mi poprawiłaś masakra jakaś
szkoda, że nie napisali o ile cena może wzrosnąć. U nas w umowie pisze, ze moze wzrosnac o inflancje w gastronomii, a to jest do sprawdzenia w internecie, więc nas nie oszukają w razie czego

szukam nowej pracy dzwonili dzis do mnie 6 razy...tak sie nie da żyć

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-03-05 o 14:38
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 14:38   #2871
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
I już wszystko wiem:

Uuu to współczuję, ale walczcie żeby wam dużo nie podniosła!
Straszne, że takie punkty są w umowach ;/
Stary 2014-03-05, 14:40   #2872
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

say-hello A sklepy z dekoracjami cukierniczymi?
patrzyłam w jednym sklepie i nic takiego nie widziałam. tylko figurki, różyczki, kuleczki, ptaszki itp :P

Enzunio, ja będę zamawiać miesiąc przed ślubem, czyli pod koniec czerwca także dobrze się nasze terminy złożyły
Stary 2014-03-05, 14:46   #2873
kasia1201
Rozeznanie

Przepraszam was kochane ale muszę się pochwalić, właśnie był i mnie w pracy DHL!!! Mam buty, tak się ucieszyłam że założyłam je na czarne grube rajstopy i biegałam po pokoju szczęśliwa - mina mojej koleżanki bezcenna

kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 14:51   #2874
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
tzn ze jak ja ide w stylizacji romantycznej to mi nie przystoi bo jestem kolo 30stki?
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

swiat_katarzyny Jestem blisko 30, a toczek mi nie pasował, wolę dłuuugi welon. Mierzyłam podobną sukienkę co z tego zdjęcia, sam fason obłędny - ale nie zakochałam się w niej.
dziewczyny czy ja napisałam, że PM blizej 30stku zawsze musza tak wyglądać? ja napisałam że JA bym sie tak ubrała bliżej 30stki po prostu
p.s. zresztą uważam że romantyczne stylizacje pasują w każdym wieku, a taka tylko prawdziwym kobietom, moim zdaniem 19latka w toczku i w tak eleganckiej sukience wyglądałaby jak przebrana, a nie ubrana, ale to moej zdanie jest no i wszystko też zalezy od urody itd

dziewczyny byłam dziś w rossmanie i jest taka akcja że jak sie zrobi w najblizszych dnaich jakiekolwiek zakupy to do paragonu jest wydrukowywany specjalny kod i potem trzeba sie zarejestrowac na ich stonie (dane z paragonu i kod) to dostaje sie 40% zniżki na wszystkie perfumy od 20 marca pretekst do zakupy perfum na ślub dziś godzine spedziłam w rossmanie i sephorze i nie mam pojecia dla mnie wszystkie perfumy są po prostu ladne, zadne tyłka mi nie urywają... może wy mozecie coś polecic?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 14:59   #2875
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Uuu to współczuję, ale walczcie żeby wam dużo nie podniosła!
Straszne, że takie punkty są w umowach ;/
Mam nadzieję że "się dogadamy" i obejdzie się bez większych problemów a tak wogóle to zła jestem troszkę na siebie bo z podpisaniem umowy wysłałam TŻ bo ja nie miałam jak podjechać no i nie dopilnowałam żeby zwrócił na to uwagę
Stary 2014-03-05, 15:01   #2876
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny byłam dziś w rossmanie i jest taka akcja że jak sie zrobi w najblizszych dnaich jakiekolwiek zakupy to do paragonu jest wydrukowywany specjalny kod i potem trzeba sie zarejestrowac na ich stonie (dane z paragonu i kod) to dostaje sie 40% zniżki na wszystkie perfumy od 20 marca pretekst do zakupy perfum na ślub dziś godzine spedziłam w rossmanie i sephorze i nie mam pojecia dla mnie wszystkie perfumy są po prostu ladne, zadne tyłka mi nie urywają... może wy mozecie coś polecic?
ja mam pdobnie. duzo mnie w ogole drazni. teraz mam Chanel Chance Tendre. Moze byc, ladne sa

Od lat mam na wielkie wyjscia YSL Cinema. Jest to tak trwaly produkt, ze po jednym psiknieciu zapach trzyma sie na ubraniu bardzo dlugo. Sa dosc intensywne rowniez. Tylko na wieczor.

Kiedys kupowalam Diesel Fuel for life unlimited. Tego to ze 3 budetlki zuzylam. Ale juz mi sie nie podoba.

Jak wspomnialas, zadne mnie nie powalaja w tej chwili.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 15:04   #2877
rabbitka
Rozeznanie

Ines super relacja wzruszajaca!

Kasia to teraz nam sie musisz butami pochwalic

Swiat_Katarzyny ja na slub biore Marc Jacobs Daisy EDP, lubie tez zapach Lola od niego a poza tym Jimmy Choo EDP, Prada Candy, Ghost Sweetheart to moje ulubione, ale ja lubie slodkie zapachy i one dobrze na mnie pachna

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 15:05   #2878
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
szukam nowej pracy dzwonili dzis do mnie 6 razy...tak sie nie da żyć
Współczuję bo wiem co to znaczy... Do mnie też jak mam wolne albo skończę pracę wydzwaniają i strasznie mnie to wkurza Po co samemu ruszyć głową, albo czegoś poszukać, cashmere wszystko wie

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 15:07   #2879
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny czy ja napisałam, że PM blizej 30stku zawsze musza tak wyglądać? ja napisałam że JA bym sie tak ubrała bliżej 30stki po prostu
p.s. zresztą uważam że romantyczne stylizacje pasują w każdym wieku, a taka tylko prawdziwym kobietom, moim zdaniem 19latka w toczku i w tak eleganckiej sukience wyglądałaby jak przebrana, a nie ubrana, ale to moej zdanie jest no i wszystko też zalezy od urody itd

Escada - Into the blue, ja kocham ten zapach
Ale wiesz.. każdy ma swój gust

Dzięki, idę dziś do rossmanna

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Przepraszam was kochane ale muszę się pochwalić, właśnie był i mnie w pracy DHL!!! Mam buty, tak się ucieszyłam że założyłam je na czarne grube rajstopy i biegałam po pokoju szczęśliwa - mina mojej koleżanki bezcenna

Hahaha - najważniejsze, że przyszły i że są takie jakie chciałaś

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Mam nadzieję że "się dogadamy" i obejdzie się bez większych problemów a tak wogóle to zła jestem troszkę na siebie bo z podpisaniem umowy wysłałam TŻ bo ja nie miałam jak podjechać no i nie dopilnowałam żeby zwrócił na to uwagę
Spokojnie, bo może się okaże, że wcale wam nie podniosą
Stary 2014-03-05, 15:17   #2880
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Spokojnie, bo może się okaże, że wcale wam nie podniosą

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości