Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-05, 13:38   #3121
carolciuska
Zadomowienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

No wlasnie ja mam ubranka i dla dziewczynki i dla chlopca. W mojej rodzinie jest 1,5 roczny chlopiec i roczna dziewczynka. Na razie ubranek nie bralam, bo po 1 nie wiem ktory zestaw, a po 2 chyba za wczesnie, nie mam jeszxze na to miejsca. No i pewnie bym ciagle na to patrzyla jak glupia...... Na razie mam buciki, moja siostra kupila uniwersalne
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 13:42   #3122
DorissiriD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Hahahaah stopy? Jezu nic mnie juz chyba nie zdziwi nawet gdyby mi urosla druga glowa to uznalabym, ze to pewnie "normalny" objaw ciazy nic tylko czekac na dalszy rozwoj akcji biedne my jestesmy ciagle cos ale we wrzesniu radosc taka, ze
Tak jak wspomniałam chrząstki się rozmiękczają - chodzi o miednicę, spojenie łonowe. Ale co niektóre kobiety po ciąży mają rozmiar buta większy! Ja tylko przez chwilę miałam takie uczucie rozdeptanej stopy (zrobiła mi się szersza), ale mieszczę się w buty sprzed pierwszej ciąży bez problemu.

Cytat:
Napisane przez kujon001 Pokaż wiadomość
szukam wycieczki na koniec marca poczatek kwietnia gdzies gdzie bedzie bardzo cieplo i niedrogo i mam tylko egipt czy moze ktoras z was byla w sharm el sheikh w jakims fajnym hotelu? ja juz raz bylam ale hotel nie byl za fajny, teraz jedziemy z 1,5roczna corka wiec chcialabym zeby wszystko bylo super ale jednoczesnie boje sie troche tego egiptu, sama nie wiem....

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

lece do sklepiku po jakies fajne sledziki i bułe bo u nas dzisiaj post! tzw. sroda popielcowa....
Bałabym się Egiptu... Niby jak w hotelu, jak z przewodnikiem to ok. Ale ostatnio wyganiali wszystkich turystów to może nie ma co ryzykować... Trochę odradzam...

A co do postu: kobiet w ciąży nie obowiazuje ja już zjadłam 3 posiłki od raza. Nie jem mięsa i słodyczy - tyle zrobić mogę, tak pościć. Bo co do ilości posiłków to nie dałabym rady...

Cytat:
Nic mi sie nie chceeeee
Dziewczyny, kiedy zamierzacie zaczac kompletowac ubranka dla dzieciaczkow? Czy moze juz cos macie?
Ja mam. Dla dziewczynki i dla chłopaka też się znajdą Ale nie oprę się żeby też coś nowego kupić. Ale jeszcze nie teraz... nie mam sił...

Byłam dziś na usg Zacznę od tego, ze ze mnie gapa i nie zapytałam o przezierność karkową i kość nosową. Ten gin to trochę bajerant - zagaduje, pyta o przeczucia np. długości maluszka. No i teraz jestem na siebie zła. Ale może on z takich co nie są przeszkoleni i nie robią takich badań... Nie wiem. Przepadło. 14 tydzień dziś mi stuknął. Kruszynka ma 7.96 cm Co do płci gin nie podjął się stwierdzenia jednoznacznie - bo coś tam między nogami majta, ale może to być łechtaczka (tak uważają niektórzy co robią usg). Ale też na wizycie skupił się na wykryciu powodu mojego jednorazowego plamienia. Łożysko, szyjka jest ok. Musiało byś to po wysiłku. Wtedy byłam z córką na zakupach spożywczych i wnosiłam ją na 4 piętro - czułam że po ponad moje siły... Ważne, że wszystko jest ok. Słuchałam też bicia serca, ciśnienie mam 105/60, waga 0,5 kg mniej.
Stary 2014-03-05, 13:43   #3123
carolciuska
Zadomowienie

A w ogole podczas wczorajszej imprezy wujek mojego, ktory jest lekarzem zaproponowal, ze zrobi usg 3D dziecia naszego. Nagra na plytke itd. Takze mamy 300 zl w kieszeni
Bedziemy musieli tylko przyjechac do krakowa, ale i tak czesto tu bywamy
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 13:43   #3124
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Nic mi sie nie chceeeee
Dziewczyny, kiedy zamierzacie zaczac kompletowac ubranka dla dzieciaczkow? Czy moze juz cos macie?

Ja dużo duzo małych po corci.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 13:45   #3125
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
a myślałam że tylko ja w celibacie od początku roku, i końca nie widać plamień już nie ma co prawda, ale grzybicę mam taką że szok, a leki nie działają, mocniejszych lekarz nie chce mi dać żeby nie zaszkodzić maluszkowi. eh mąż mnie w końcu wygoni z domu

A brałaś biofanal ? to czopki dopochwowe 6 tabletek, ja brałam na początku ciązy i grzybica przeszła

Cytat:
Napisane przez wpaula Pokaż wiadomość
Hej ja po wizycie pochwale sie swoja dzidzia prawidlowo sie rozwija , to ejst 11 tydzien +2 dni a wg usg jest wieksza ma juz 12 tyggodni ,genetyczne tez wyszly w porzadku

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Ojj ja bym się do Egiptu nie wybrała. Dopiero co kazali wszystkim turystom opuszczać Egipt.

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Super maluch, wyglada juz na sporego ile ma?

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Wszystkie widze genetyczne ja byłam przekonana, że będę robić ale jednak nie zdecydowałam się odwidziało mi się.
oooo Czemu nie robisz ?
to chyba będziemy 2
tu sie nie robi, ja nie ma zagrozenia, to się też scierac nie będą, tak czy siak dzieciaczka mojego urodzę Ale wiem, że wszytsko będzie ok, jestem dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Śliczna dzidzia Gratuluje udanej wizyty.

Byłam wczoraj w salonie. Sukni nie trzeba zmieniać ani przerabiać- brzuszek schowa się pod spódnicą tiulową
Kobiety czy któraś z was korzystała z opalania natryskowego ?? Liczę na ciepły maj i czerwiec, ale bardzo powoli się opalam a nie chce iść blada do ślubu
Ja odradzam
Tez miałam sie farbować, ale zrezygnowała, jak pani ktora to robi zaczeła wypisywać warunki w jakich bedzie to robic, zeby nie było za goraco, za ciemno, musisz zrobic dokładny peeling bo jak zrobisz to źle to beda plamy itd. wiec wolałam nie byc łaciata

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
wpaula,nie robię genetycznego usg ,tylko idę na rutynową wizytę na której pewnie będzie zwykłe usg I tylko mnie ciekawi czy mój maluch też jest taki duży

carolciuska, ja właśnie wczoraj od mamy dostałam całą torbę bodów dla noworodka i trochę ją zrypałam za to,ale i tak mnie nie słuchała i powiedziała,że niedługo jeszcze kupi ale sama od siebie nic nie kupuję,bo nie jestem zwolenniczką tak wczesnego kupowania a zresztą po co mi to tak szybko,żeby patrzeć co tydzień na to ? Wolę sobie tą przyjemność zostawić jakoś na czerwiec i urządzić sobie szał zakupowy. Póki co odkładam na to jakieś grosze co miesiąc
A łóżeczko,wózek i pościel do łóżeczka mam zamiar kupić w lipcu,sierpniu,nie mam na razie parcia na zakupy

Nie bez powodu mówią,że Boże Narodzenie to magiczny czas A zresztą w grudniu jest już zima,więc jest zimno i trzeba się trochę poprzytulać co by się troszkę ogrzać... Stąd może te dzieci
ja pewnie ciuszki dostane po kuzynce mojego tż, ktora urodziła w lutym dziewczynke i pod koniec marca przyjedzie juz na stałe do niemiec, wtedy jakieś uniwersalne kolorki od niej ciuszkow bede brac a co
a tak to na razie nie kupuje, jeszcze zaczekam spokojnie

Witam

U mnie dzis frytasy

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 13:59   #3126
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Tak jak wspomniałam chrząstki się rozmiękczają - chodzi o miednicę, spojenie łonowe. Ale co niektóre kobiety po ciąży mają rozmiar buta większy! Ja tylko przez chwilę miałam takie uczucie rozdeptanej stopy (zrobiła mi się szersza), ale mieszczę się w buty sprzed pierwszej ciąży bez problemu.

Bałabym się Egiptu... Niby jak w hotelu, jak z przewodnikiem to ok. Ale ostatnio wyganiali wszystkich turystów to może nie ma co ryzykować... Trochę odradzam...

A co do postu: kobiet w ciąży nie obowiazuje ja już zjadłam 3 posiłki od raza. Nie jem mięsa i słodyczy - tyle zrobić mogę, tak pościć. Bo co do ilości posiłków to nie dałabym rady...

Ja mam. Dla dziewczynki i dla chłopaka też się znajdą Ale nie oprę się żeby też coś nowego kupić. Ale jeszcze nie teraz... nie mam sił...

Byłam dziś na usg Zacznę od tego, ze ze mnie gapa i nie zapytałam o przezierność karkową i kość nosową. Ten gin to trochę bajerant - zagaduje, pyta o przeczucia np. długości maluszka. No i teraz jestem na siebie zła. Ale może on z takich co nie są przeszkoleni i nie robią takich badań... Nie wiem. Przepadło. 14 tydzień dziś mi stuknął. Kruszynka ma 7.96 cm Co do płci gin nie podjął się stwierdzenia jednoznacznie - bo coś tam między nogami majta, ale może to być łechtaczka (tak uważają niektórzy co robią usg). Ale też na wizycie skupił się na wykryciu powodu mojego jednorazowego plamienia. Łożysko, szyjka jest ok. Musiało byś to po wysiłku. Wtedy byłam z córką na zakupach spożywczych i wnosiłam ją na 4 piętro - czułam że po ponad moje siły... Ważne, że wszystko jest ok. Słuchałam też bicia serca, ciśnienie mam 105/60, waga 0,5 kg mniej.

duże maleństwo

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-05, 14:15   #3127
Mandragorrka
Zakorzenienie

Siedzę w poczekalni do dentysty... Będę

Cytat:
Napisane przez kujon001 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny dziesija mam chwile swiec do 15 bede na forum ;D
co do tych wynikow toxop to ja tez poczekalabym na wizyte u lekarza
dziewczyny ja zasypiam na siedzaco to zmeczenie juz mnie dobija chodze spac o 21 i w pracy nie moge wysiedziec.... a to juz pełnia 11tyg zaczynam watpic ze odzyskam sily w 2trymestrze,
szukam wycieczki na koniec marca poczatek kwietnia gdzies gdzie bedzie bardzo cieplo i niedrogo i mam tylko egipt czy moze ktoras z was byla w sharm el sheikh w jakims fajnym hotelu? ja juz raz bylam ale hotel nie byl za fajny, teraz jedziemy z 1,5roczna corka wiec chcialabym zeby wszystko bylo super ale jednoczesnie boje sie troche tego egiptu, sama nie wiem....

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

lece do sklepiku po jakies fajne sledziki i bułe bo u nas dzisiaj post! tzw. sroda popielcowa....

Też się zastanawiamy nad wylotem na początku kwietnia. Początkowo obstawialiśmy Egipt ze względu na rafy koralowe, które uwielbiamy. Ale, ze sytuacja niepewna - nawet w kurortach, to teraz myślimy nad Tunezja. Tunezja ma ten plus nad Egiptem, ze można znaleźć piaszczyste plaże. Dziecku się to mega spodoba.

Cytat:
Napisane przez wpaula Pokaż wiadomość
Hej ja po wizycie pochwale sie swoja dzidzia prawidlowo sie rozwija , to ejst 11 tydzien +2 dni a wg usg jest wieksza ma juz 12 tyggodni ,genetyczne tez wyszly w porzadku
Super

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Edytowane przez Mandragorrka
Czas edycji: 2014-03-05 o 14:17
Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-05, 15:16   #3128
etusiaaa
Wtajemniczenie

DorissiriD grtulacje udanej wizyty.

Co do ubranek to ja kilka kupiłam ale wstrzymam się z większymi zakupami jak poznamy płec tak na 100%

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 15:21   #3129
Denaris
Rozeznanie

Hej, witam się po nockowo wykończona.. idę leżeć Nadrobiłam Was

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość

duże maleństwo
Moje ma 8,5cm - będzie byk (edit. 13tc i 2dz był)

Miłego dnia!

Edytowane przez Denaris
Czas edycji: 2014-03-06 o 06:49
Denaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 15:27   #3130
Mo_onika_ika
Rozeznanie

A ja właśnie idę po zwolnienie i mam nadzieję ze też zobaczę maluszka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 15:40   #3131
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Hej, witam się po nockowo wykończona.. idę leżeć Nadrobiłam Was

Moje ma 8,5cm - będzie byk (14tc i 2dz był)

Miłego dnia!
ciekawa jak moje urośnie w 15 tc

Dziś mam 11tc jutro będzie 11tc i 1d czyli zaczynam juz 12 ?

Wy tez macie takie duże brzuszki juz ? Bo moj to sam tłuszcz Masakra jakaś, jakbym była w 5mc

Zaczęłam szydełkowac Za dużo czasu mam Wczoraj zrobiłam serwetkę małą i kwiatuszka, dzis kolejne dwa Zgadnijcie w jakich kolorach

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-05, 15:47   #3132
małaPaulina
Wtajemniczenie

Miminek hehe bynajmniej tą piosenke dobrze wspominam

Mo_onika_ika Czekamy na wieści

Denaris u mnie 7,4cm w 12t 3d wiec tez byk

DorissiriD dzidzia spora serduszko bije,rosnie byk albo byczka hehe wiec wszystko jest dobrze

A pro po tesciowej,moja powiedziala ze zakupy dla dzidzi dopiero mozna od 7 miesiaca robic hehe
Moja mama juz chciala kupowac z miesiac temu ale zabronilam jej bo chcialam chociaz do konca I trymestru nic nie kupowac(wiecie jak to jest...)
Ja nic nie kupuje poki co,bo szczerze nie wierze ze jestem w ciazy
Tzn ciesze sie bardzo ale po prostu jakos to do mnie nie dociera do konca
Poza tym musimy z TŻtem pomyslec o jakims wiekszym mieszkanku poki co
Co do wakacji,my zawsze jeździlismy do Zakopanego ale kurcze teraz raczej na Kasprowy sobie nie wejde wiec zostaje nam Polskie morze,ja za granica nigdy nie bylam i raczej sie nie wybiore w tym roku ech...

Dziewczyny,wszyscy mi mowia ze tak ladnie wygladam ze bedzie na pewno chlopak wiec chociaz ja nie mam przeczuc zadnych to chyba wierze ze to bedzie chlopak...he

88Ekaterina88 tak,to będzie 12 tydzien w kolorach rozowym i niebieskim?

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-03-05 o 15:49
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 15:51   #3133
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawa jak moje urośnie w 15 tc

Dziś mam 11tc jutro będzie 11tc i 1d czyli zaczynam juz 12 ?

Wy tez macie takie duże brzuszki juz ? Bo moj to sam tłuszcz Masakra jakaś, jakbym była w 5mc

Zaczęłam szydełkowac Za dużo czasu mam Wczoraj zrobiłam serwetkę małą i kwiatuszka, dzis kolejne dwa Zgadnijcie w jakich kolorach
Już dziś zaczynasz 12tc
Nie mam brzucha, chyba jeszcze za wcześnie

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Miminek hehe bynajmniej tą piosenke dobrze wspominam

Mo_onika_ika Czekamy na wieści

Denaris u mnie 7,4cm w 12t 3d wiec tez byk

DorissiriD dzidzia spora serduszko bije,rosnie byk albo byczka hehe wiec wszystko jest dobrze

A pro po tesciowej,moja powiedziala ze zakupy dla dzidzi dopiero mozna od 7 miesiaca robic hehe
Moja mama juz chciala kupowac z miesiac temu ale zabronilam jej bo chcialam chociaz do konca I trymestru nic nie kupowac(wiecie jak to jest...)
Ja nic nie kupuje poki co,bo szczerze nie wierze ze jestem w ciazy
Tzn ciesze sie bardzo ale po prostu jakos to do mnie nie dociera do konca
Poza tym musimy z TŻtem pomyslec o jakims wiekszym mieszkanku poki co
Co do wakacji,my zawsze jeździlismy do Zakopanego ale kurcze teraz raczej na Kasprowy sobie nie wejde wiec zostaje nam Polskie morze,ja za granica nigdy nie bylam i raczej sie nie wybiore w tym roku ech...

Dziewczyny,wszyscy mi mowia ze tak ladnie wygladam ze bedzie na pewno chlopak wiec chociaz ja nie mam przeczuc zadnych to chyba wierze ze to bedzie chlopak...he

88Ekaterina88 tak,to będzie 12 tydzien w kolorach rozowym i niebieskim?
Od 7 miesiąca? Jak kobita ma już duży brzuch i szybciej się męczy to będzie latać po sklepach
A nie daj Boże urodzi wcześniej i co wtedy?
Stary 2014-03-05, 15:55   #3134
88Ekaterina88
Zakorzenienie

małaPaulina dokładnie ;D rozowy i niebieski hihi

Ja już chciałam kupować pokoik dziecięcy bo mielismy spore znizki i rabaty do niemieckiego xxxl ale się powstrzymałam w sumie nie wiem jak urządze pokoj 1,5m x 2m w ktorym poki co mam swoj craftroom Także zaraz po urodzeniu dziecka idę do społdzielni poinformować żeby szukali nam mieszkania 3-4 pokojowego Bo tutaj są takie przepisy, że dziecko powinno mieć swoj pokoj a pomieszczenie wielkości komorki trudno tak nazwać

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

God Of War 20 oł yeeee
To tylko u mnie rozrasta sie brzuch a raczej tłuszcz ?

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-05, 15:59   #3135
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
małaPaulina dokładnie ;D rozowy i niebieski hihi

Ja już chciałam kupować pokoik dziecięcy bo mielismy spore znizki i rabaty do niemieckiego xxxl ale się powstrzymałam w sumie nie wiem jak urządze pokoj 1,5m x 2m w ktorym poki co mam swoj craftroom Także zaraz po urodzeniu dziecka idę do społdzielni poinformować żeby szukali nam mieszkania 3-4 pokojowego Bo tutaj są takie przepisy, że dziecko powinno mieć swoj pokoj a pomieszczenie wielkości komorki trudno tak nazwać

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

God Of War 20 oł yeeee
To tylko u mnie rozrasta sie brzuch a raczej tłuszcz ?
To może zależy od tygodnia w którym która jest

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-05, 16:00   #3136
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
To może zależy od tygodnia w którym która jest
no ale ty jestes tydzień "starsza" i mowisz że nie masz

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-05, 16:14   #3137
małaPaulina
Wtajemniczenie

God Of War 20 haha nie wiem dlatego jak cos kupie to jej nie powiem

88Ekaterina88 uspokoj sie
Ja tez mam brzuch i to juz od nie wiem ilu,2-3 tygodni?mysle ze po czesci to na pewno tluszcz ale troche ciazowy chyba tez Dzis instruktorka powiedziala ze jestem fit mama ze szczupla,drobna i tylko brzuch mi widac i ze tak pewnie zostanie(oby )
Plus jeszcze sie pytam gdzie są te wielkie cycki tak obiecywane w ciazy bo patrze i nie widze

Stary 2014-03-05, 16:17   #3138
88Ekaterina88
Zakorzenienie

małaPaulina chyba wykupiłaś pakiet bez cyckow haha

Mi chyba brzuch rośnie proporcjonalnie do cyckow A moj tylko marzy aby takie mi zostały

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-05, 16:34   #3139
małaPaulina
Wtajemniczenie

ja chce cycki
gdzie są moje cycki ?
faceci to są jednak świnie oni to sobie mogą chcieć...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-05, 16:36   #3140
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Poszukaj, może gdzies wyszły

A tak powaznie, to żeby Cię nie zaskoczyły za miesiąc czy dwa

Idę na brzoskwinie

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-05, 17:26   #3141
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
no ale ty jestes tydzień "starsza" i mowisz że nie masz
No bo jeszcze w sumie nie mam tylko tłuszczyk

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
ja chce cycki
gdzie są moje cycki ?
faceci to są jednak świnie oni to sobie mogą chcieć...
U mnie też cycków brak... w sensie może ciut urosły
Stary 2014-03-05, 17:41   #3142
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Paulina,do mnie to też nie dociera jeszcze Ale w końcu musi do nas dotrzeć Będzie brzuch i ruchy to dojdzie to do naszej świadomości.
U mnie też specjalnie wielkich cycków nie ma,ale trochę większe niż zazwyczaj jednak są. Może jeszcze urosną....

88Ekaterina88,mi wszyscy w okół mówią,że już brzuch mi się rozrasta
I to nie tłuszczowo,bo od dołu się zaokrągla
A jestem chudzielec to może dlatego tak szybko coś się tam pojawia Każda babeczka jest inna,więc i brzuszki wyskoczą w innym terminie
Widzę,nie tylko mój Tż marzy,żeby biust mi taki fajny pozostał Ale nie powiem,też o tym marzę

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 17:49   #3143
88Ekaterina88
Zakorzenienie

no i wyydziergałam minaturowego bucika
Jak sie wyszkolę to wydziergam całą wyprawke

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-05, 17:53   #3144
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
no i wyydziergałam minaturowego bucika
Jak sie wyszkolę to wydziergam całą wyprawke
ooo
Też bym tak chciała ale ja to lewa jestem do takich rzeczy chyba...
Stary 2014-03-05, 17:55   #3145
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
ooo
Też bym tak chciała ale ja to lewa jestem do takich rzeczy chyba...
Coś ty, troche cierpliwości i dobry filmik na YT

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-05, 17:57   #3146
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Coś ty, troche cierpliwości i dobry filmik na YT
Może kiedyś się skuszę
Stary 2014-03-05, 18:04   #3147
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Ojj ja nie mam cierpliwości do takich rzeczy znając mnie to pewnie zaczęłabym wszystkim rzucać i więcej bym się nie podjęła tego po jednej porażce Żadna ze mnie artystka,moje dziecko będzie bardzo smutne,bo nawet rysowane przeze mnie serduszka są krzywe Antytalent ze mnie

88Ekaterina88,jestem ciekawa efektów Twojego dziergania wrzuć kiedyś foto

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 18:06   #3148
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Jutro podesle fotki, bo dzis juz złe swiatło jest

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-05, 18:15   #3149
WwikIi
Raczkowanie

88Ekaterina88 mnie na szydełkowanie naszło w 6 tyg, jak nie byłam w stanie nic robić, to wymyśliłam robótki ręczne na nudę i zrobiłam 2 czapeczki i pieluchomajtki dla maleństwa, no i skarpetkę ale wyszła jakaś koślawa. A teraz nie szydełkuję bo nie wiem jeszcze dla jakiej płci mam kolory wybierać Tylko uważaj, bo ja sobie tak rękę nadwyrężyłam, że mięsnie bolały mnie przez jakieś 3 tygodnie
WwikIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 18:18   #3150
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WwikIi Pokaż wiadomość
88Ekaterina88 mnie na szydełkowanie naszło w 6 tyg, jak nie byłam w stanie nic robić, to wymyśliłam robótki ręczne na nudę i zrobiłam 2 czapeczki i pieluchomajtki dla maleństwa, no i skarpetkę ale wyszła jakaś koślawa. A teraz nie szydełkuję bo nie wiem jeszcze dla jakiej płci mam kolory wybierać Tylko uważaj, bo ja sobie tak rękę nadwyrężyłam, że mięsnie bolały mnie przez jakieś 3 tygodnie
No ja dziergam w niebieskim i rożowym, takie mixy robię, ale to też mi do zdjeć będzie potrzebne no i na razie trenuję, jak juz będzie wiadomo co i jak to zaszaleję
Co do nadwyrężania to nie ma problemy, przy robieniu kartek w quillingu mam doświadczenie i tu tak samo to wygląda, także może robić. Jak poznamy płeć to zrobie jeszcze mam nadzieje obraz z imieniem na ścianę w Quillignu

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości