![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad-grudzień 2014
Cytat:
![]() Mnie wzięło na pomidorówkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
przygarniecie kolejną zarażoną nowym życiem ?
wychodzi na to, że narozrabialiśmy z mężem w walentynki ![]() jestem długotrwałą staraczką, która w niedziele ujrzała na boboteście dwie przepiękne kreseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś duży spadek temperatury, więc to już chyba pewne, że @ czyha za rogiem
![]() ![]() ![]()
#124 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
OkoPani, współczuję sytuacji. Niepotrzebne nerwy i stres. Ja ostatnio też miałam problem z opieką, chciałam zmienić wariant na droższy, okazało się, że mogę zrobić to dopiero po roku. Kadrowa "zapomniała" o tym wspomnieć jak się pytałam przy zapisywaniu. I za część badań muszę niestety płacić
![]() Powodzenia w piątek! Promolcia, witaj! Czar Walentynek, mówisz? :P My szaleliśmy dwa dni wcześniej :P Pierwsze dzieciątko? Lea_ny, podobno póki nie ma @, jest nadzieja. Trzymam kciuki! Jeśli nie teraz to za grudzień ![]() Kasia, za mną chodzi szpinak ![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
#126 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
W temacie wynagrodzenia. Z tego co się orientuję, L4 obliczane jest z wynagrodzenia uśrednionego z 12 ostatnich miesięcy. Jeśli więc podwyżka nastąpi tuż przed samym L4, wpłynie ona tylko nieznacznie na kwotę wynagrodzenia chorobowego/zasiłku macierzyńskiego.
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
dzięki Kobiety kochane
![]() zapomniałam coś o sobie napisać ![]() otóż pierwsze Dzieciątko półtora roku temu zostało Aniołkiem, tym razem się nie dam i w listopadzie będę tulić w ramionach - wierzę w to gorąco!!! obecnie cycole mega wrażliwe, mam też ochotę na jedzenie w dziwnych połączeniach (śledzie z cebulą i zaraz po nich kawałek ciasta ![]() mam haszimoto i będę je musiała teraz bardziej kontrolować, stawiam przede wszystkim na zdrowe odżywianie, do gina zapisałam się na 24 marca, bety jeszcze nie robiłam, znam się nieźle na składach kosmetyków i jeśli ktoś będzie potrzebował pomocy w doborze tych nieszkodliwych to chętnie pomogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Kostka09 ja biorę 0,4mg kwasu+B2, B6 i B12. Wcześniej przez trzy miesiące brałam Prenatal Classic. Piję jedną rozpuszczalkę z mlekiem dziennie, w sumie bardziej dlatego żeby w pracy nie przejrzeli ciąży niż z potrzeby ducha i ciała
![]() Yenna_30 Pierwsza ciąża i jakoś wciąż nie dowierzam. Tż chodzi radosny i ciągle mi każe nie myśleć i nie gadać ![]() My w sumie staraliśmy się 3 miesiące, ale pierwszy to był zaraz po odstawieniu tabletek anty po kilku latach, w drugim ze względu na przeboje w pracy nie trafiliśmy w owulację. Chętnie bym już zakupiła jakieś śpioszki czy coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
witajcie nowe przyszle mamusie
![]() Lea_ny, trzymam kciuki za grudzień ![]() Yenna, a nie wiesz może, czy liczylyby mi się bonusy (za dobre wyniki, obecność, od sprzedaży itd.) do tego przeliczenia? bo jeśli tak to w sumie pol biedy, wyszloby na to samo co z podwyzka... |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Bardzo mi przykro z powodu Aniołka
![]() ![]() Ja sobie obiecałam, że pierwsze ubranka dopiero po 20 tygodniu kupię. Zobaczymy czy wytrwam w postanowieniu ![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- OkoPani, jeśli były normalnie wliczane w wynagrodzenie (i w pełni oskładowane) to jak najbardziej ![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
#132 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() promolcia teraz wszystko musi być dobrze ![]()
![]() |
#134 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja używalam Pink Testu... Mam pytanie do was, ostatni okres miałam 23 stycznia to kiedy mogę udać się do lekarza żeby uniknąc rozczarowania, że jeszcze za szybko aby było coś widać?
Edytowane przez kami_165 Czas edycji: 2014-03-05 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie 'zarazone nowym zyciem'-piekinie to ujelas promolcia
![]() Ja od dwoch dni do swiata zywych nie naleze, spie wlasciwie caly czas z przerwa na prace i jedzenie, w domu nie zrobilam nic, Tz gotuje obiady, sprzata i zajmuje sie zwierzyncem ![]() ![]() Poza tym bylam dzisiaj u lekarza, wykryli w trzech roznych badaniach krew w moczu i ![]() ![]() ![]() Oby tylko to ciazy nie zaszkodzilo ![]() Uciekam spac, slodkich snow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale lecicie z postami ![]() Miłego Dnia życzę! Edytowane przez Kasia427 Czas edycji: 2014-03-06 o 06:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Kami, podobno w okolicach 6-7 jest już szansa na serducho
![]() Rosalie, współczuję. Tyle dobrze, że przynajmniej wiesz, że coś takiego miałaś, więc choć trochę wiesz na czym stoisz. Ja dziś odbieram wszystkie wyniki badań (poza moczem, ten ostatnio zapomniałam z sobą zabrać ![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Rosalie, a co wchodzi w skład Waszego zwierzyńca? My mamy trzy psy i kota ![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
#140 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Magda, 27 lat, pierwsza ciąża OBY ![]() Podczytuję Was od kilku dni ![]() ![]() Dzisiaj jest mój 35 dc, początkowo myślałam, że @ spóźnia mi się z powodu uaktywnienia się fizycznego w lutym, tzn. zaczęłam codziennie spacerować po godzinie razem z kijkami i psem, tak dla zdrowotności i zrzucenia kilku kg ![]() zobaczyałam dwie grube kreski, jedna ciut bledsza, ale były ewidentnie dwie ![]() ![]() Do lekarza zapiszę się w przyszłym tygodniu, gdy w weekend pojadę do mojego rodzinnego miasta. Obecnie mieszkam na zad... i z lekarzami, laboratoriami itp. miałabym spory problem ![]() ![]() Mam nadzieję, że z Wami zostanę ![]()
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie dużo osób poleca 8-9. tydzień, bo wtedy już raczej nie ma opcji, żeby serduszka nie było ![]() Jak już kiedyś zaciążę, to planuję pójść na samym początku, żeby zobaczyć czy pęcherzyk jest w macicy (bo niestety po lekach na stymulację zwiększa się ryzyko ciąży pozamacicznej), a później, to już właśnie nie wcześniej, niż w 8. tygodniu ![]() ![]() Ale na razie mogę odsunąć od siebie takie rozważania, bo na listopad już na 100% się nie załapię ![]()
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Magdula, gratulacje! Super, że nasze grono się powiększa. W grupie zawsze raźniej!
![]() Lea_ny, dzięki za info. My mamy wizytę 6t6d, ale to głównie ze względu na kontrolę torbieli. Czy rośnie. Ale nie obraziłabym się, gdyby było słychać już serducho ![]() I wielka szkoda ![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Mam juz 5 letnia coreczke, ktora bardzo chce siostrzyczke, a mi to obojetne byle zdrowe ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Czekoladka, dzień dobry
![]() ![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
#145 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też śpię... wczoraj po pracy padłam jak kłoda ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak Tż już wie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
jeju
![]() Gratuluję serdecznie i życzę cudnych 9 miesięcy ![]() Jestem noworoczną mamą2014, wśród nas są mamy z listopada i grudnia a kilka dni temu urodziły ostatnie z naszej listy czyli jeszcze kilka dni temu przeżywałyśmy ich porody a tu wątek na koniec tego roku.. w szoku jestem i aż mi się oczy zaszkliły że tak szybko to minęło.. dziwne to ale chyba zazdraszczam.. ![]() POZDRAWIAM ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Manieczka, ja też zrobiłam na pamiątkę, po czym następnego dnia rano stwierdziłam, że zdjęcia testu i wyniki bety mi wystarczą i test powędrował do kosza
![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- A w ogóle właśnie odkryłam nowy objaw. Wyczulony węch. Odkryłam go dość boleśnie, czekając chwilę na przystanku a następnie wsiadając do autobusu. Ale niektórzy ludzie śmierdzą! ![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.