|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Chyba zezarlo mojego posta... W kazdym razie od 8 do 15 w ogole niczego nie uzylam, a teraz pachne LB. Hm, to dla mnie zapach wakacji 2005 w Kolobrzegu
I go juz nie lubie
|
|
|
|
#512 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzis leciutko czyli Oui
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
a ja cały dzień spędziłam z angelem...no i muszę ponownie odwyk zastosować bo kompletnie go juz nie czuję...a to przy temperaturze na zewnątrz może byc niebezpieczne w skutkach dla otoczenia
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
A do mnie doratł mały glutek Naomagic...
Właśnie mam pięcioosobową grupę wsparcia na gg i zaraz się poryczę. Chyba z radości, że tyle dobrych dusz dookoła...
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#517 |
|
Konto usunięte
|
Na wieczór Roma.
Pozdrawiam wszystkie smutne Wizażanki |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, jesteś młoda, śliczna ( pamiętam Twoje zdjęcie w avatarku) i masz kochającego męża. Czy to mało?, chyba nie.( nie licząc Twoich wszystkich flakoników ) Życie przed Tobą ![]() Dobre Dusze też się na pewno znajdą
Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2007-06-12 o 19:54 |
|
|
|
|
#520 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
L LL..
ale smutno
|
|
#521 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie też się zastanawiam jekie mogą być przyczyny tego zbiorowego smutku
|
|
#522 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dla odmiany i orzeźwienia Purplelips Salvadora Dali.
Bardzo ładny zapach, całkowicie inny niż Rubylips czy Purplelight. Niby kwiatki, ale tak ciekawe i słodkie, że bardzo je polubiłam. Linia głowy - jagoda, krokus, owoc granatu Linia serca - fiołek, lilia, orchidea, pasiflora Linia podstawy - drzewo sandałowe, piżmo, ambra Piękna kompozycja. Na nic innego nie miałam ochoty (taki dziwny dzień), a teraz wwąchuję się w nadgarstek. |
|
|
|
#523 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To ja się wyłamie i napiszę, że mam wyjątkowo dobry nastrój
i dla podtrzymania tegoż pachnę Feminite du Bois Przez ostatnie dwa dni narobiłam sie jak dziki wół, i po cichu liczę, że jutro odrobinke odpocznę. Dziewczyny, noski do góry, będzie lepiej
|
#524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tymeno, homyku - naprawdę, gamoń ze mnie . Jak ja to robię, że FdB w nie widzę , bo okazuje się, że jednak nie ma problemu z dostępnością w 3city ![]() Co do dołków, dołów i dołeczków to mi zawsze największe przydarzają się latem, kiedy jest kolorowo, kwitnąco, mnóstwo słońca i (teoretycznie) powinno być radośnie, beztrosko i fajnie. Na szczęście większość tych dołków udaje się jakoś "zasypać". Nie ma wyjścia... Ja to jednak dziecko późnej jesieni jestem i te niekończące się upały i bezlitosna, uchachana żarówa na niebie non stop to nie moja bajka. Chmur mi potrzeba, choćby jednego pierzastego obłoczka... Trzymajcie się |
|
|
|
|
#525 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj było kilka kropel Theoremy. Może to własnie one przyczyniły się do ''pomroczności jasnej'' na egzaminie?
|
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
L. SJP, na nadgarstku NU EDP. |
|
|
|
|
#528 |
|
Wtajemniczenie
|
Koto - chyba źle ze mną - perfum nie dostrzegam, teraz chmury
. U mnie takie rachityczne bardzo, niby-chmurki. Ale zaraz zacznie zmierzchać (za jakieś 2 godziny )Dziękuję pięknie za obłok ![]() ps. Teraz widzę, schowały się po wschodniej stronie Jeden nawet ułożył się w coś na kształt delfina
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4545553]Kasiulko, nie smutaj się
, jesteś młoda, śliczna ( pamiętam Twoje zdjęcie w avatarku) i masz kochającego męża. Czy to mało?, chyba nie.( nie licząc Twoich wszystkich flakoników ) Życie przed Tobą ![]() Dobre Dusze też się na pewno znajdą [/QUOTE]Cytat:
? Miałam dobrą koleżankę, która tak przejęła się moim ślubem, że wypisywała do mnie długaśne maile, dzwoniła co kilka dni (nie mieszkamy w tym samym mieście) jak to będziemy wspaniale się bawić na moim weselu, że zrobi mi wieczór panieński chociaż nigdy takiego nie chciałam i jaki to cudowny prezent od niej dostanę. Skończyło się na tym, że wyjechała na wakacje i gdy chciałam dać jej zaproszenie dowiedziałam się od jej mamy, że jest nieobecna. Do dziś dnia nie wysłała mi nawet smsa. Kolejny przykład miałam fajną koleżankę na studiach, do nas dołączyła się trzecia koleżanka i teraz już jestem sama, ze mną nikt nie pisze pracy, nie robi referatu, każdy ma jakąś paczkę, na 4 roku widać chyba ja jestem ta mniej fajna. Owszem czasem świtają mi jakieś promyczki nadziei nio i mam wspaniałych znajomych ze strony mojego małża. Nie przejmuję się tak bardzo, bo mam dobre życie i nie mogę narzekać, czasem tylko coś zakłuje. Jak to w życiu. Nie można mieć wszystkiego. Co za smęty wypisuję Dziewczyny cudnie jest mieć świadomość, że Wy jesteście i codziennie tu przychodzić. Pachnę balsamem brązującym, cud pierwszy który nie śmierdzi, a stosuję już 3 dzień.
|
|
|
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj Asją
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moimi przyjaciółmi są faceci - a dokładnie 3 chłopaków z mojego roku, dwóch jeszcze z liceum, i dwóch z Wizażu Przyjaciółki brak od kilku lat - dostałam po tyłku trzy razy i więcej nie chcę, więcej się nie dam. Czasem mi trochę smutno, że większość znajomości szlag trafił, ale wiem, że na tych którzy zostali - mogę polegać zawsze ![]() U mnie też większość znajomych to przyjaciele i znajomi mojego TŻ, ale to też mi nie przeszkadza - grunt, że świetnie się z nimi czuję. Tak więc Kasiu - uszy do góry, masz nas
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strachulcu najważniejsze to rozmawiać i nie wtajemniczać innych z rodziny i okolic . Mam w czerwcu 13 rocznice ślubu. Zaliczyliśmy krysys i waśnie.Najważniejsze to zasypiać razem i budzić się razem, rozwiązywać wspólnie problemy a jeśli problemy są tak wielkie że trudno je rozwiązać można wybrać się na terapie. Jeśli są sily walczyć ![]() Co do przyjaciółek ...z facetami fajnie się gada, oni inaczej postrzegają świat, nie zaglębiaja sie tak jak my i nie analizują
|
|
|
#533 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Gratulacje Tulipanko – za moda, Demoniku już nie możemy się doczekać... Witam Nowych perfumoholików. ![]() Co do zmartwień to każdy ma czasem doły, to ludzka rzecz, tym bardziej że posiadamy umysł i często przesadzamy ,,, Sorrki że tak często nie zaglądam, ale ostatnio sporo się u mnie dzieje, nowa praca, sesja egzaminacyjna, sporo zainteresowań i jak zwykle brak czasu... czasem po prostu zwykłe lenistwo... niemniej, choć mnie nie ma, to duchem i tak jestem z Wami. Co do Dreamera to jak nie praca to imprezowanie i brak czasu nawet dla swojego kuzynka Pozdrawiam serdecznie i z pewnością jeszcze zajrzę... A w temacie, hm pachniałem dziś Cologne Thery'ego...a teraz żelem wiśniowym dla dzieci
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Tristan
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
A wiec dzis pachne Summer Mania sa bardzoooo ale to bardzo sliczne
. W sumie to mogla bym miec obie butle . Tylko z kad na to wszystko kase brac .
|
|
|
|
#536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem przyzwyczajona do mowienia o swoich problemach, moja mama nic nie wie mimo że rozmawiam z nią średnio 2 razy dziennie przez telefon. Nawet napisać nie umiem składnie pełnymi zdaniami co mi teraz po głowie chodzi. W punktach chyba jeszcz umiem: - Perfumy to szczególne miejsce - Dziękuję - Znów się poryczałam. P.S. Ja nie mam przyjaciółki od podstawówki. Cytat:
Cytat:
Dla facetów jest zawsze wszystko proste.
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
a co u Krzysia Tristan
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Tristan
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że wpadłeś ![]() ja właśnie wróciłam od koleżanki z akademika, tam ciągle jest tylu ludzi, ktoś się kręci, przychodzi w odwiedziny, a w domu... siedzę sama, nikogo dookoła nie ma, smutno i cicho jest... w skrzynce pocztowej "Brak nowych wiadomości", PW nie przychodzi żadne prawie... ewentualnie w sprawie wymian próbkowych... mam wrażenie, że gdybym nagle zniknęła, nikt by nawet nie zauważył... ![]() jeśli chodzi o znajomych, to niby z większością mojej grupy dogaduję się bardzo dobrze, lubimy się wszyscy, ale jak np. ludzie gdzieś idą na piwo, jakoś zapominają o mnie... i zawsze strasznie chciałam mieć znajomych - facetów, jakiegoś kumpla, z którym można pogadać. Niestety, z bliższych znajomych posiadam jedynie koleżanki... Różowy Strachulcu - trzymam kciuki, żeby było dobrze Kasiulko - |
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co, ten wątek powinien się nazywać "Co Ci leży na duszy, Wizażanko? Zbiorowa terapia cz. I"
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

I go juz nie lubie

Dobrze Koto, zostawię

, bo okazuje się, że jednak nie ma problemu z dostępnością w 3city 
.