Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-06-12, 09:58   #1771
_Magda
BAN stały

Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście

Iza,nie...A jak Ci odmówi albo nie wytrzymasz i na tym spotkaniu zaczniesz coś o Was?Poczekaj CHOCIAŻ do tych jego urodzin.
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-12, 09:58   #1772
bess
Zakorzenienie

po co chcesz sie z nim spotkac???Tak Ci sie zdaje,ze dasz rade byc neutralna.Zareagowal w koncu na ten szpital???
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-12, 10:04   #1773
Izaluka
BAN stały

Hm... Nie wiem. Może racja. No nic, narazie milczę. Zastanowię się jeszcze wieczorem.

YYY, nie On też milczy. Nie ma Go chyba w domu, bo komputer ma wyłączony.

Faktycznie chyba jeszcze zaczekam.
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-12, 10:15   #1774
brukselka
Zadomowienie

wiem po sobie ze poczucie tego ze jestes gotowa jest niczym w momencie konfrontacji z nim... jeszcze dlugo nie bedziesz gotowa..ale moje czy innych gadanie nic nie da... sama sie przekonasz i nauczysz na bledach...
Stary 2007-06-12, 10:26   #1775
Izaluka
BAN stały

Zwyczajnie też za Nim tęsknię. Niby po tym wszystkim z M. powinnam już sobie dać luz. I powoli daję. Ale czasem jeszcze mam zwroty w tył. Czasem nie chcę widzieć niczego złego, tylko to że było wspaniale...

Jego milczenie też powinno być wymowne. Ale może to dlatego, że wtedy ostatni raz na blogu napisałam, że nie chcę Go takiego znać...

Pomyślę jeszcze nad tym wieczorem. I oby miał opis dla M., który zadziała na mnie jak kubełek zimnej wody Problem rozwiąże się wtedy sam.
Stary 2007-06-12, 11:19   #1776
ciapulinka
Rozeznanie

hejka
zostalam dzis w domu nieco sie wyspalam muze ogarnac domek a jak mi nie chce i nieco wziasc sie za nauke tylko zeby mi sie tak chcialo jak niechce

wczoraj moja kumpela napisalam mi wnocy smsa ze nie dala juz rady z facetem i wziela urlop i ze poszla do psychiatry...nie daje rady juz.napisalam ze mo przyjechac do mnie ale nic nie odpisala.nieco sie martwie co zrobi.fajnie by bylo gdyby wleciala do mnie, ale nie wiem czy nie dobila bym ja swoim zwiazkiem ze uklada sie.

gdybym mogla oddac swoje szczescie by wiekszosc kobiet byla szczesliwa z partnerami zrobila bym to.
ciapulinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-12, 11:38   #1777
Izaluka
BAN stały

Nie posłuchałam Was. Napisałam - to był błąd. Zabolało.

Napisałam tak:
''Hello Co słychać? Kompletnie zamilkłeś, żyjesz jeszcze> ;-) Tak sobie myślałam, że kiedyś na piwko trzeba by skoczyć wspólni? Co myślisz? Pozdrawiam ''

Sms neutralny, a może byłam przesadzie miła

Odpisał:
''Cześć Izuniu! Sorki, że faktycznie zamilkłem. U mnie oki. W wolne dni pracuje tam u (przezwisko kumpla), jest ciężko, ale płaca godziwa. Muszę też zacząć pisać tą pracę na MSG, bo jak zwykle się obijam A u Ciebie? Wiem, że byłaś na tych badaniach alergicznych. Mam nadzieję, że wszystko w porządku. Myślę czasem o Tobie i w ogóle jak sobie radzisz. A na piwko trzeba skoczyć A i są wyniki z zaliczenia, wiem, ze mam 3 - wyniki w sekretariacie Buzka!''

Ta neutralność, obojętność...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-12, 11:44   #1778
hania811
Zakorzenienie

Iza ja tez nie rozumiem po co się chcesz z nim spotkać. ja wiem ze swojego doswiadczenia, ze im bardziej się mysli i ugania za facetem tym bardziej się on ogania. Najlepiej zapomniec, przestac myslec, zaczac zyc własnym życiem, a nie non stop obserwowac czy jest przy komputerze, co powiedział, co robi. Gwarantuje Ci ze jak przestaniesz zawracac sobie nim głowę on przybiegnie z podkulonym ogonkiem
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-12, 11:58   #1779
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Nie posłuchałam Was. Napisałam - to był błąd. Zabolało.

Napisałam tak:
''Hello Co słychać? Kompletnie zamilkłeś, żyjesz jeszcze> ;-) Tak sobie myślałam, że kiedyś na piwko trzeba by skoczyć wspólni? Co myślisz? Pozdrawiam ''

Sms neutralny, a może byłam przesadzie miła

Odpisał:
''Cześć Izuniu! Sorki, że faktycznie zamilkłem. U mnie oki. W wolne dni pracuje tam u (przezwisko kumpla), jest ciężko, ale płaca godziwa. Muszę też zacząć pisać tą pracę na MSG, bo jak zwykle się obijam A u Ciebie? Wiem, że byłaś na tych badaniach alergicznych. Mam nadzieję, że wszystko w porządku. Myślę czasem o Tobie i w ogóle jak sobie radzisz. A na piwko trzeba skoczyć A i są wyniki z zaliczenia, wiem, ze mam 3 - wyniki w sekretariacie Buzka!''

Ta neutralność, obojętność...
Myślę że mogło być gorzej mógł napisać "przykro mi ale nie mam czasu!" albo "nie bo mam nową dziewczynę" .Moim zdaniem całkiem miło napisał grzecznie przynajmniej no i chyba nie odmówił czy mi się wydaje?
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-12, 12:04   #1780
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulek Pokaż wiadomość
Myślę że mogło być gorzej mógł napisać "przykro mi ale nie mam czasu!" albo "nie bo mam nową dziewczynę" .Moim zdaniem całkiem miło napisał grzecznie przynajmniej no i chyba nie odmówił czy mi się wydaje?
Zgadzam sie z Anulek. Nie masz co narzekac
Stary 2007-06-12, 12:10   #1781
Izaluka
BAN stały

No Anulek niby nie odmówił, ale konkretów brak, a ja już nie zaproponuję tego drugi raz. Odpisałam tylko zdawkowo jeszcze, że też pisze pracę i egzam zdałam. A ze zdrowiem średnio, ale mniejsza o to i że pozdrawiam. No i że u mnie w miarę optymistycznie (co za kłamstewko ) Hehehe

Trochę żałuję, że się odezwałam. Nie powiem, bo smsy jak najbardziej poprawne - nautralne tak jak powinny być. Ale jak teraz sobie przypominam te wszystkie opisy na gg, którymi mi ''truł'' głowę. Cieszę się tylko, że odezwałam się w dniu, w którym On nie ma żadnego związanego z Nią - już od wczoraj. Rozumiecie, w sensie, że nie zostałam sprowokowana, tylko sama miałam ochotę na kontakt. W ogóle wydaje mi się, ze jest w pracy i aż dziw, że odpisał, bo nigdy czasu nie miał.

Ogólnie oki. Dowiedziałam się co u Niego i tyle Muszę powrócić na tor milczenia i dalszej neutralności. Jeszcze na kontakt większy gotowa nie jestem.

Eh, piszę pracę :/ Uwinę się do piątku A w piątek lecę na spotkanie ze znajomymi i imprezkę w plenerze A potem sobota i niedziela to dni mojego miasteczka, więc też postaram się myśleć o czymś innym

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-12, 12:26   #1782
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
No Anulek niby nie odmówił, ale konkretów brak, a ja już nie zaproponuję tego drugi raz. Odpisałam tylko zdawkowo jeszcze, że też pisze pracę i egzam zdałam. A ze zdrowiem średnio, ale mniejsza o to i że pozdrawiam. No i że u mnie w miarę optymistycznie (co za kłamstewko ) Hehehe

Trochę żałuję, że się odezwałam. Nie powiem, bo smsy jak najbardziej poprawne - nautralne tak jak powinny być. Ale jak teraz sobie przypominam te wszystkie opisy na gg, którymi mi ''truł'' głowę. Cieszę się tylko, że odezwałam się w dniu, w którym On nie ma żadnego związanego z Nią - już od wczoraj. Rozumiecie, w sensie, że nie zostałam sprowokowana, tylko sama miałam ochotę na kontakt. W ogóle wydaje mi się, ze jest w pracy i aż dziw, że odpisał, bo nigdy czasu nie miał.

Ogólnie oki. Dowiedziałam się co u Niego i tyle Muszę powrócić na tor milczenia i dalszej neutralności. Jeszcze na kontakt większy gotowa nie jestem.

Eh, piszę pracę :/ Uwinę się do piątku A w piątek lecę na spotkanie ze znajomymi i imprezkę w plenerze A potem sobota i niedziela to dni mojego miasteczka, więc też postaram się myśleć o czymś innym
Iza konkretów brak bo nie pisałaś konkretnie! Jak byś napisała normalnie "chcę pójść z Tobą na piwko co Ty na to?" to miałabyś konkrety a Ty napisałaś tak hmm bardzo luźno że nie wiadomo czy Ty chcesz później czy kiedy i po prostu tak to zdanie napisałaś że chyba sama bym odpisała na nie
bez konkretów. Nie umiem chyba wytłumaczyć o co mi chodzi hehe ogólnie nie napisałaś prosto z mostu.

Ciekawa jestem tylko po co chcesz się z nim spotkać?
Stary 2007-06-12, 12:34   #1783
Izaluka
BAN stały

Chyba dlatego napisałam tak luźno, by do tego spotkania jednak nie doszło. Chyba tylko wybadałam sytuację. Hahahah E, tam mniejsza już o to Ja napisałam, on odpisał i znowu koniec kontaktu, więc nie mam się czym podniecać Hahaha!

Chciałam Go zobaczyć Może w Jego oczach wyczytałabym tą M. Co innego On tam sobie może pisać, a co innego spotkanie w realu. Pewnie jak bym się wkurzyła to bym Mu walnęła, że jak dupek się zachował Więc lepiej, że ja luźno napisałam i On jeszcze luźniej odpisał
Stary 2007-06-12, 14:27   #1784
brukselka
Zadomowienie

ehh..izulko nie rozumiem cie.. napisal ci jak najbardziej wporzadku (chociaz biorac pod uwage to co wycznia z ta swoja m. w statusach to nie spodziewalabym sie) musisz zrozumiec ze niejestes juz dla niego nikim waznym.. stalas sie zwyczajna jak kazda inna dziewczyna.. i odpiisal ci bardzo a to bardzo poprawnie ... nie poweidzial ze nie.. tylko ze to dobry pomysl..wiec nie ma co narzekac... iplakac nad rozlanym mlekiem + wyrzucac sobie ze napisalas... napiszcie prace i idzcie na szczypte alkoholu..pozatym urodziny sie zblizaja predzej czy pozniej i tak sie zobaczycie
Stary 2007-06-12, 14:40   #1785
poziomka21
Zadomowienie

Nie daję już rady ;(.....
poziomka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-12, 15:13   #1786
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez brukselka Pokaż wiadomość
ehh..izulko nie rozumiem cie.. napisal ci jak najbardziej wporzadku (chociaz biorac pod uwage to co wycznia z ta swoja m. w statusach to nie spodziewalabym sie) musisz zrozumiec ze niejestes juz dla niego nikim waznym.. stalas sie zwyczajna jak kazda inna dziewczyna.. i odpiisal ci bardzo a to bardzo poprawnie ... nie poweidzial ze nie.. tylko ze to dobry pomysl..wiec nie ma co narzekac... iplakac nad rozlanym mlekiem + wyrzucac sobie ze napisalas... napiszcie prace i idzcie na szczypte alkoholu..pozatym urodziny sie zblizaja predzej czy pozniej i tak sie zobaczycie
Brukselko wiesz co zrobiłam ale nie odpowiedział jeszcze...
Stary 2007-06-12, 15:25   #1787
plina
Zadomowienie

Jak ja dawno eks TŻ nie widziałam. Może to i dobrze .
Umawiam się na randki, ale to mi nic nie daje. Nie umiem zapomnieć. A jak wydaje mi się, że może ten ktoś sprawić, że zapomnę to i tak coś psuję . Dzisiaj kolejna próbu odbudowania swojego świata . Jakoś nie jestem przekonana, ale już się zgodziłam .

LASKI!!!!!!!
Mam coś ładnego i chętnie się podzielę...
Mianowicie.... Mój kolega z klasy nagrał piosenke.... Jak dla mnie boska
Jeśli któraś chce to chętnie wyślę. Tzn. nie chcę, aby na kogoś zadziałała dołująco... ja jej dzisiaj cały dzień słucham
plina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-12, 15:39   #1788
poziomka21
Zadomowienie

plina ja poprosze
Stary 2007-06-12, 15:47   #1789
plina
Zadomowienie

maila poproszę
Stary 2007-06-12, 15:52   #1790
Izaluka
BAN stały

plina wysłałam Ci PW z moim mailem Plis
Stary 2007-06-12, 16:05   #1791
plina
Zadomowienie

poszły...

Ja chcę, żeby ktoś mi tak śpiewał ...
Stary 2007-06-12, 17:00   #1792
201606201122
Konto usunięte

a co to za piosenka? Jakaś romantyczna czy hip hop?
Stary 2007-06-12, 17:05   #1793
brukselka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poziomka21 Pokaż wiadomość
Nie daję już rady ;(.....
poziomeczko ja mam to samo...juz nie wiem co mam z soba poczac..nie wiem skad to sie wzielo..ale nie moge sobie z tym poradzic.. od 4 maja go przeciez nie widzialam..nie odzywamy sie bo sie poklocilismy..i juz go nigdy nie zobaczr;,,( buuuu...

Cytat:
Napisane przez Anulek Pokaż wiadomość
Brukselko wiesz co zrobiłam ale nie odpowiedział jeszcze...
cudownie ze napisalas.. zobaczymy jakie beda efekty..miejmy nadzieje ze sie odezwie..i jakos sie kontakt miedzy wami odbuduje..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-12, 17:11   #1794
ahcuna
Raczkowanie

to ja też poprosze o tą pioseneczke ahcuna@wp.pl
ahcuna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-12, 17:33   #1795
poziomka21
Zadomowienie

brukselko ja myslalam ze juz sobie z tym poradziłam... Tylko czasami wlacza mi sie takie cos ze wciaz mam nadzieję... np dzisiaj... budzi sie takie cos w sercu i wierze ze tak bedzie zawsze...
Stary 2007-06-12, 18:04   #1796
ciapulinka
Rozeznanie

Iza to straszne jak ci odpisal pewnie gdyby mogl padly by ci do nog dziewczyno odpisal swietnie tylko naucz sie czytac miedzy wierszami

brukselko jaks ie bedziesz tak dolowac to dostaniesz klapsa!!!!

poziomko czyzbys walczyla o milosc??

julka dawno nci nie pisalas a mnie zzera ciekawosc jak ci idzie musialam az ciasteczko zjesc jedno na szczescie

ja tez poprosze o piosenke
ciapulinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-12, 18:08   #1797
brukselka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ciapulinka Pokaż wiadomość
brukselko jaks ie bedziesz tak dolowac to dostaniesz klapsa!!!!

a moze prozak?? albo lit??? albo lepiej.... dawidka ?? ahh..ja iwem ze on glupek jest i dran strarszny i teraz sobie zartuje..ale ja naprawde bylam z nim bardzo szczesliwa i on byl pokrewna ma dusza..moze dlatego czasami przychodza tak bezndziejne dni jak te ostatnie. zdaje sobie sprawe ze on mnie traktuje jak karalucha.. no ale .. same wiecie na swoich przykaldach..ze zawsze znajdzie sie jakies ALE..
Stary 2007-06-12, 18:22   #1798
poziomka21
Zadomowienie

ciapulinko walczylam, zadzwonilam, wyslalam zyczenia na urodziny, zaporponowalam spotkanie, odpisal - nie ma za bardzo czasu, ze ma dziewczyne... chcialam miec w nim znajomego, kolegę... i nie wytrzymalam, napisalam mu dlugiego smsa, ze wciaz jest mi bliski (nie uzylam tego doslownie, ale napisalam w tym sensie) z pytaniem na koncu - co najlepszego zrobilismy z naszym zwiazkiem... Jego mama nazywala mnei synową, moi rodzice tez mysleli ze bedzie tak zawsze, ze to ten, jego siostra powiedziala mu ze w koncu trafil na porządną dziewczynę... teraz ma inną, to ona napisala do mnie ostatnio ze ten sms ktory ja napisalam pewnie byl adresowany do jego poprzednika (poprzednika telefonu)... zamiast on powiedziec mi prosto w oczy, albo telefonicznie, albo nawet smsem - nie ma juz tego meidzy nami, wszytsko mielo, napisala do mnie ona... kazala mi sie odczepic, ale neinapisala tego doslownie, napisala tylko tyle ze on zmienil numer telefonu... a to nierpawda... dlaczego nie potrafi mi tego powiedziec on bez wyreczania sie swoja dziewczyną? Bo bardziej boli? zabolalo, ale wtedy nie miotalabym sie z myslami...
Stary 2007-06-12, 20:31   #1799
Izaluka
BAN stały

Dobranoc Dziewczyny

Kurde no, P. ma trzeci dzień bez opisów dla M. I martwi mnie to. Bo kiedyś tutaj coś pisałyśmy, że gdyby to było na serio to nie chwaliłby się nią w opisach. No i przestał. Znikła z opisów po niedzielnym spotkaniu (bo wtedy tyle jeszcze wywnioskowałam, że szykowało się spotkanie).

Co miały znaczyć te dwa tygodnie ciągłych dwuznacznych opisów dla Niej? Miałam zobaczyć, poczuć, że ona jest ważna i że mam dać MU zupełnie spokój, bo On chcę z nią... Może miałam przestać w ten sposób się łudzić? Spokój dałam. Ale jakaś mała nadzieja pozostała. To co, że to głupie i niewykonalne. Nie piszę Mu o tym, więc nawet nie wie ile nadal dla mnie znaczy... Pewnie już nigdy nie dowie się.

Smsowa wymiana dziś bardzo miła. Nie narzekam. Faktycznie mógł napisać, że mam ''Wypierniczać!''. Ale w sumie czemu by to miał zrobić? To ja Go zostawiłam, sugerując że dla kogoś innego...?? No własnie. Mój przyjeciel stwierdził, że to ja mam ''prawo'' się mścić i robiś Mu przykrość opisami, a nie że On mi... Oczywiście to było tylko takie stwierdzenie, bo oboje nie rozumiemy zachowania P. i chyba nigdy nie zrozumiem... Może kiedyś, jak zobacze Go za rączkę z M. to wszystko stanie się jasne... Teraz też powinno być, prawda?
Bo to, że nie ma jej w opisie, nie znaczy, że przestała istnieć.

Poziomko przestań już tak analizować przeszłość... Przypominasz mi tylko Małpko Jego Mama co prawda nie nazwała mnie nigdy ''synową'' czy coś takiego... Ale chyba pod koniec kwietnia P. mówił, że Jego Mama stwierdziła, że chciałaby moją poznać, na kawę się może spotkać... Nie zdążyły. Może nawet lepiej teraz. Kiedyś też Jego Mama sprzątała łazienkę, potem ja poszłam do toalety i skończył się papier, no i tą pustą rolkę wyniosłam do kosza w kuchni... P. zrobił wielkie oczy i stwierdził ''No to teraz jeszcze idź do spiżarni po nowy papier i zanieś '' To był żart, ale Jego Mama ''No kto wie, kto wie, czy w przyszłości...'' Aż mi się głupio wtedy zrobiło
No i już Wam nie wymiernię papieru w kiblu Eh, ze też mnie Mama tak porządku nauczyła Tym optymistycznym akcentem się żegnam
Stary 2007-06-12, 20:38   #1800
poziomka21
Zadomowienie

Iza a moze z jego strony to nie sa zlosliwosci tylko faktycznie ktos sie pojawil... moze mieli spotkanie ale sobie neprzypadli do gustu...
I kto tu wciaz cos analizuje? Hm?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości