![]() |
#4921 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
![]() ![]() Kurczę, to już poważnie też u Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pisac bede na pewno, bo to juz weszlo mi w krew ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
![]() o tak, wiem, ze jestesmy wyrozumiale ![]() ![]() Teraz czekam niecierpliwie, az moj Antos wroci z hiszpanskiego i wreszcie bede miala moich dwoch Chlopcow razem ![]()
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
Mariola - gratulacje! Nacieszcie sie soba
![]() Teqiba - trzymam kciuki za weekend w domu, a potem niech sie dzieje ![]() Paulina - tulam mocno, wiem jakie to wkurzajace... Virginia - to sie w glowie nie miesci! Wysmaruj mu opinie juz po porodzie i koniecznie zacytuj go ![]() Pamietacie moze jak pytalam o taki cienki wiazany szlafrok? Kliknelam go w koncu i dzis przyszedl. Wzielam rozmiar S i jest ok, ale rekawy ma bardzo waskie. W kazdym razie nie zaluje zakupu, przyda sie do szpitala. |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ah olej ich wszystkich. Mam dokładnie to samo. Myślę że my wszystkie to mamy. Uroki końcówki ciąży ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4925 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już zrzuciłam 10 kg, zostało 7 ![]() I ch*je ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ciesz się chłopakami!! My poczekamy ![]()
![]() |
#4926 | ||
Zakorzenienie
|
ag9 karmienie na pewno się rozkręci
![]() Cytat:
![]() BeautifulLie w ciąży cie jakoś zła passa dopadła ![]() (t)asia no własnie nie doszła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() szybciutko zeszłaś z wagi ![]() ![]() za to ja szybko teraz się wspinam na kolejne cyferki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Ojoj. Wątek się kończy. Ktoś chętny do zajęcia się nowym? Koziemleko, kate chyba na razie odpadają?
![]() |
#4928 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć Kobity
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 111kicia111 super sobie poradziłaś z porodem i to sama ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() szaleństwo zakupowe ![]() ![]() Cytat:
![]() virginia gbur ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Raczkowanie
|
Witam na szybko.
Gratuluję kolejnym mamusiom i trzymam kciuki za te w terminach. Ja niestety mam od wczoraj kryzys laktacyjny i lekki baby blues ![]() ![]() Macie piękne kąciki dla maluszków. Moja mała ładnie w łóżeczku sypia, choć woli oczywiście na mnie albo na łóżku z nami. co do hemoroidów pisałam, to kupiłam czopki hemorol-ziołowe i na noc założę. Jeśli nie pomogą, to zastosuję 2x droższe procto-glyvenol. Pieluch zużywam około 6-8 na dobę. Nie polecam białych pampersów 1, dostałam je w prezencie, masakrycznie się wałkują z przodu. Polecam dla maluszków z bardzo suchą skórą krem DEXERYL kupiłam na Gemini za jakieś 16 zł/250 ml. Rewelacja, natychmiast nawilża i jest bardzo wydajny. Mała kuleczka a całe ciało. Złożyłam do pracy dokumenty na macierzyńskie, choć jeszcze za zwolnienie ZUS dalej mi nie zapłacił, ale przynajmniej wiem, że zapłaci i wiszą mi od 28 grudnia ![]() ![]() Jest tyle załatwiania urzędowego, że szok. Najwięcej do becikowego. Moja córka nie cierpi spacerów, bardzo płacze. Teraz nie wychodzimy, bo w lubelskim pada. Ale koło soboty chcę z nią jechać do moich rodziców, bo są inwalidami i chcieliby poznać wnuczkę. Bardzo się cieszę, że można choć a pół godzinki do was zajrzeć i popatrzeć, ze maluszki się rodzą i wasze śliczne brzuszki pooglądać. Ja póki co nadal tylko -11 kg. Zostało jeszcze 6 do zrzucenia. Zacznę po wizycie u ginki ćwiczyć z mel b brzuszek. Jest już mały, ale nie płaski i została mi skóra usłana rozstępami. Za to piersi mam ogromne. Też w rozstępach, ale pełne i bardzo ładne. Jedno co mogę doradzić, to nie kupowanie staników do karmienia w ciąży. Ja wprawdzie dostałam 4 szt, ale w ciąży były idealne, natomiast po porodzie obwód spadł mi o jakieś 10 cm ![]() Pozdrawiam i do następnej chwili wolności ![]() ![]() ![]() ![]()
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszcie się sobą i poznajcie nawzajem. My spokojnie poczekamy. Dziś dzien dobrych wieści. ![]() ![]() Mam nadzieje, że jutro też tak będzie bo wizyta u gina i umowienie terminu do szpitala chyba. Do 14 marca musze sie wyrobic bo mój gin na 2 tyg urlop wyjezdza ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
teQiba no i takie informacje mnie cieszą
![]() ![]() ![]() mariolasl wspaniale że już w komplecie będziecie ![]() Cytat:
![]() Ja też miałam dzisiaj wizytę ale u mnie cisza ![]() ogólnie dziewczyny jak widzę jakie macie parcie na poród to stwierdzam że to bez sensu, przecież i tak maluszek urodzi się w chwili najbardziej dla niego odpowiedniej, dlatego ja przestaję marudzić i cierpliwie czekam (co prawda też już bym chciała ale nic na to nie poradzę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4934 |
Raczkowanie
|
No to mnie tak wkurzyli że jade do szpitala bo chyba mi wody odeszły jak kucnełam po gumke do włosów to mi wyleciało dodam że byłam dopiero co po wysiusianiu sie i jak kucnełam drugi raz to znowu zobaczymy co mi powiedzą
#4935 | |
Zadomowienie
|
Teqiba gratuluję
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Koziemleko co tam u Ciebie? Ktoś coś wie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Mam prosbe
![]() elzbieta.cz-d@wp.pl Muszę jutro zawiezc, a w necie każdy inny. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4938 |
Zadomowienie
|
Mariola- bardzo, ale to baaaaarzo się z Emilką cieszymy
![]() ![]()
#4939 | |||||
Moderator
|
Dziekuje - jestescie kochane
![]() No i te magiczne kciuki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluje!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie - z ugniatania brzucha tez stwierdzil ze pupa w dole ![]() Cytat:
![]() A wiesz ze nie mam skierowania ![]() Powiedzial ze mam przyjsc na 8 rano i powiedziec ze mi kazal i juz ![]() W poniedzialek to pewnie beda gdybali co ze mna zrobic to mam nadzieje ze chociaz do wtorku sie namysla - fajnie by bylo bo i ja i TZ urodzilismy sie we wtorek ![]() Cytat:
![]() Ja tez jeszcze chwile macierzynskiego poprosze ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie ze na wizycie wszystko ok ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Daj znac co powiedzieli ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
paulina radom
![]() justiLbn mam nadzieje że baby blues szybko przejdzie. A jak sytuacja z rumieniem? Co do spacerków może mała się stresuje obcymi dzwiękami? teQiba nie wiem jak to jest z tym nastawieniem, ja myślę że poród powinien się odbyć w 39tyg ale nie chcę się nastawiać bo widzę jak dziewczyny to przeżywają, a wiadomo lepiej jak się człowiek nie nastawia bo przynajmniej nie ma później rozczarowania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie nie, ja raczej z tych leniuchów ze słabą kondycją :P
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
TeQiba
![]() ![]() Mariola ![]() ![]() Trisdom gratulacje za kilogramy ![]() ![]() Oli zoltaczka wyraznie zchodzi ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Paulina radom ![]() TeQiba jak dla mnie mozesz prowadzic znowu watek. Mialas czas na porod moglas korzystac :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4944 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze kwiczę o pomoc
![]() jeżeli miałam L4 do 28.02.2014 a urodziłam 26.02.2014 od kiedy mam pisać urlop macierzyński?Kalkulator mi pokazuje od 26.02.2014 do 15.07.2014 a potem od 16.07.2014 do 26.08.2014
#4945 |
Zakorzenienie
|
Justi kciuki za wykurzenie bejbiblusa
![]() ![]() dziadkowie pewnie nie moga sie doczekac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- gratuluje udanych wizyt, wiem ze nie jedna chcialaby inaczej, ale na szczescie wszystko u Was w porzadku ![]() elunka ja zpisywalam z jakiegos kalkulatora internetowego i dobrze bylo, a kazdy kalkulator pokazywal to samo ![]() ja na szczescie dostalam wnioski z pracy do uzupelnienia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4946 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Zobacze jak mi po porodzie nadrabianie bedzie szlo ![]() ![]() A w ogole ostatnio statystyke podgladalam i Elunka bardzo wysoko jest ![]() I w sumie tak dokladnie faktycznie niewiadomo - ale jak juz bede w szpitalu to mysle ze szybko pojdzie ![]() Jakas niespodzianke tez Wam musze zrobic ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mhhm... Ja bym sie ruchliwośćia nie martwiła zupełnie. Gorzej że łożysko dojrzałe i wód mało-tego gin nie skomentował i sie nie zaniepokoił? Z Zuzanka to byl powód skierowania do szpitala i po dwóch dniach wywołania porodu Cytat:
kurcze to nie wiem co mogę doradzić.. Trzymaj sie jakoś i nie przesadzaj z przeciwbólowymi Cytat:
Cytat:
współczuję. Całe szczęście u mnie poza moja najbliższą rodzina tj siostra rodzice i przyjaciółkami dwiema nikt nie wie na kiedy mam termin dokładnie. Ba... W ogóle mało osób w sumie wie że w ciąży jestem. Cytat:
co za wiadomość!! Jak to rozwarcie już?! To Kacper nas z zaskoczenia bieże ![]() Cytat:
A ja o ile w nocy nie urodze, to jutro idę na ktg. Może nagle sie okaże że rozwarcie jeszcze większe i czas rodzic? Albo że gin zrobi co ma zrobić żeby poród przyspieszyć-bo w nim jedyną nadzieja. Jutro mabyć pięknie i słoneczne więc dobry dzień na poród. Zuzanka też piątkowa dziewczyna Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
Cytat:
zazdroszczę Ci podejścia Monia.. Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() To ja mocno trzymam kciuki zeby najpozniej jutro cos sie zaczelo dziac ![]() ![]() Moze gin podokucza szyjce i cos sie ruszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zadomowienie
|
Virginia no po☠☠☠*** tego lekarza!!!! Jak ma być lekarzem tylko po to żeby trzepać kasę to niech sobie inna profesję znajdzie!!! Ale się wkur**** a na jutro kochana moc
![]() Paulina ludzie są dziwni ![]() ![]() Mariola nareszcie!!! ![]() Teqiba ![]() Filupka no przysięgam że 2dentystow mi tak powiedziało ![]() Monkaa to prawda niestety :/ Czbasia ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Wtajemniczenie
|
Jestem już po wizycie.
Kamila waży 1800-1900g, więc w normie, choć duża nie będzie ![]() O dziwo szyjka wydłużyła się o całe 3mm i ma teraz 3cm. Rozwarcia brak ![]() Niestety moją euforię skutecznie zabiła kłótnia z tż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.