Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-06, 23:08   #3211
anka1897
Wtajemniczenie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Ines cudowna relacja pięknie wyglądałaś, ciąży po Tobie zupełnie nie widać

Lady Million piękna Panna Młoda z Ciebie

Kochane życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Lg_ago jeżeli dobrze kojarzę, szukałaś sandałków z La Body? Jeśli tak zdjęcie poniżej dla Ciebie
a jeśli pomyliłam Cię z kimś wybacz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sandały La boda.jpg (31,1 KB, 34 załadowań)

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 23:15   #3212
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Ines Świetna relacja! I wyglądałaś cudnie!!

Aloffkowa Gratulacje teraz już z górki

Co do rozczulający filmików:
https://www.youtube.com/watch?v=JTrSBlEnRdc
Facet ma cudny głos... Chyba bym padła na zawał, gdyby mi mój tak zaśpiewał...
Kusi mnie bardzo, żeby zaśpiewać coś Tżtowi na weselu. Nie mam najgorszego głosu, śpiewałam dużo za czasów liceum, w różnych zespołach i chórze kościelnym, ale boję się, że stres mnie zje...
A w temacie Pmek śpiewających dla swoich mężów (zwróćcie uwagę na postawę Pana Młodego )
https://www.youtube.com/watch?v=8DemNoeqQmE
Ja chcę zaśpiewać to https://www.youtube.com/watch?v=6-nrxp5qJBY ale to będzie całkiem inny wykon i podkład.

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Pochwalę się, przedłużyli mi umowe na czas nieokreslony
Ja jestem w takiej sytuacji jak Justynkie i tez trzebaby inaczej zorganizować mi pracę... Ja z Moim S. planujemy starać się o dziecko około roku po ślubie, chcemy dać sobie trochę czasu dla siebie
My z moim W. tak samo

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady Million Pokaż wiadomość
Witajcie,

Odzywam się po długiej nieobecności już jako Żona....
Zaaazdroszę i życzę duuuużo szczęścia jeszcze raz!
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 23:18   #3213
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Wow! Ja się nie odważyłam na takie rzeczy, ja tylko skrobałam tapety, myłam kaloryfer. Ogólnie mój narzeczony robi bez mojej pomocy, ale za to go dokarmiam, żeby nie padł z głodu. Także też się przyczyniam do remontu, bo gdyby nie ja to by nie miał siły i robił wszystko dwa razy wolniej. Tak się pocieszam.
ja mojemu dzisiaj zrobiłam taki placek po węgiersku, że od obiadu nic już więcej nie zjadł, a teraz śpi
mojemu pomoc też niepotrzebna, ale mi stęka żebym mu towarzystwa dotrzymywała bo 'lepiej sie pracuje', a że mi sie nudzi stać i nic nie robić to zawsze się czegos uczepie dziś wieczorkiem szpachlował, chciałam żeby mnie nauczył ale miał tylko jedną dużą kielnie i nie było czym

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
To jeśli nie łabędzie to może struś? To real zdjęcie z jednej z naszych sal na Pomorzu Patrzcie na "głowę" tego biedaka, chyba bym nie była głodna...
ujmę to tak :

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
wchodzę na forum po całym dniu nieobecności, a tutaj wszechobecne łabędzie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-03-06, 23:38   #3214
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Dziewczyny , co myślicie o takiej sukience na After ?
Ysia jest sexi! Wczoraj w Reserved tez widziałam koronkowa białą jakby co :P

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez elrosa Pokaż wiadomość

tylko jest upiornie drogi. Ale chyba się złamię i kupię mu w ramach prezentu urodzinowego (mamy czasem takie odpały i wręczamy sobie nawzajem np. Skarpetki )

z drugiej strony - moim pierwszym pomysłem była klawiatura do tabletu, o której marudzi już chyba z pół roku, a to na 100% ucieszyłoby go bardziej, niż krawat. Z kolei krawat ucieszyłby bardziej mnie, i nie wiem, co zrobić
krawat :d

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zrobiłam dwa pierwsze świeczniki ze słoików
Wrzucam zdjęcia, ale nie zwracajcie uwagi na odciski palców i smugi na słoikach, spaprałam klejem i woskiem
ale tak jak mówię to dopiero pierwsze podejście
Piekne, tylko będą w nich duże ładne jasne świeczki?
Stary 2014-03-06, 23:39   #3215
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lady Million Pokaż wiadomość
Tu możecie znaleźć zdjęcia, Zdjęcia
oczywiście jeszcze nie dostaliśmy całości
Ślicznie wyglądałaś!!! Wszystkiego dobrego raz jeszcze

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 23:46   #3216
iza1336
Raczkowanie

Nadrobiłam Was Pędziwiatry!

Przyszedł mi dziś zamówiony stanik, skrzynia na pamiątki (do zrobienia) i pudełko na podusię na obrączki Z wszystkiego jestem mega zadowolona

Padam na twarz PMki Kochane! Dobrej Nocy
Stary 2014-03-06, 23:57   #3217
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Ledwo nadrobiłam z grubsza!

Jeszcze raz bardzo dziękuję za gratulacje, bardzo miło mi na serduchu

Dzieci plączące się podczas pierwszego tańca to totalna masakra!!

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 00:09   #3218
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja mojemu dzisiaj zrobiłam taki placek po węgiersku, że od obiadu nic już więcej nie zjadł, a teraz śpi
mojemu pomoc też niepotrzebna, ale mi stęka żebym mu towarzystwa dotrzymywała bo 'lepiej sie pracuje', a że mi sie nudzi stać i nic nie robić to zawsze się czegos uczepie dziś wieczorkiem szpachlował, chciałam żeby mnie nauczył ale miał tylko jedną dużą kielnie i nie było czym
Ja dopiero od jakiegoś tygodnia mam kuchnię. I nie mieszkamy w naszym mieszkaniu, więc przynoszę jedzenie i tylko ew. podgrzewam u nas. Niedługo kupujemy lodówkę, wtedy będę mogła poszaleć i wypróbować swoją kuchenkę i piekarnik.

PM z 26 kwietnia już tylko 50 dni!!!!
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 00:13   #3219
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Salon to "Mendelssohn" przy ul. Długiej 24 mam nadzieję że ma dobre opinie i wszystko pójdzie "gładko"
Model- no właśnie jeszcze nie wiem bo były dwa podobne do siebie (oba mierzyłam) a na stronie coś nie mogę znaleźć, jutro sobie zapiszę i wkleję na forum
Była jeszcze taka dziewczyna w salonie co mierzyła sukienkę z piórkami przy dekoldzie i przyznam szczerzę że super wyglądała ale mnie wpadła w oko ta (mierzona) i chyba ona właśnie zostanie

A Ty masz już kieckę? Kolor pewnie ivory?
Ja chyba też przy tym kolorze zostane tym bardziej że moja siora zapytała: "ale jak to? to nie jest biały"???

annic, mojakaren dzięki
Super, będę czkeać na fotki ja mam ivory właśnie Ale ostatnio mam lekki sukniowy kryzys, znowu Bo tyle z Was pokazuje takie cudowne suknie i żałuję trochę, że zmierzyłam może za mało modeli albo coś... że zdecydowałam się na powystawową, a nie szytą na mnie... ech

I zastanawiam się teraz, czy przy prostokątnych 10-14 osobowych stołach dawać koniecznie winietki, czy wystarczą plansze, kto przy danym stole siedzi? Co sądzicie, dawać koniecznie winietki czy tylko rozpiski?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 00:16   #3220
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Super, będę czkeać na fotki ja mam ivory właśnie Ale ostatnio mam lekki sukniowy kryzys, znowu Bo tyle z Was pokazuje takie cudowne suknie i żałuję trochę, że zmierzyłam może za mało modeli albo coś... że zdecydowałam się na powystawową, a nie szytą na mnie... ech

I zastanawiam się teraz, czy przy prostokątnych 10-14 osobowych stołach dawać koniecznie winietki, czy wystarczą plansze, kto przy danym stole siedzi? Co sądzicie, dawać koniecznie winietki czy tylko rozpiski?
Czasem mam tak samo-tylu modeli nie przymierzyłam A mogłabym... Ale wiesz co, koniec końców i tak myślałam o mojej, a salonowa jest niemal idealna. To bardzo dobry wybór.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 02:20   #3221
patricia_pati
Raczkowanie

Cytat:

Ja bym dala winietki bo może nie każdy zalapie o co chodzi a jak winietki to bardziej wszystko jasne.

O co chodzi z tym klubem? Jestem nowa i nie bardzo ogarniam.

Lady million dzięki za info o garniturze, na szczęście w Giacomo conti jest pelno niebieskich.

Co sądzicie o bukietach ślubnych z materiałowych róż i broszek? Czy jednak powinien byc z żywych kwiatów?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

razem od 14.07.2009
zaręczeni od 13.01.2012
ślub 2.08.2014r.
patricia_pati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 05:07   #3222
martucha0205
Rozeznanie

anka sliczne te sandalki ale ja musze miec zakryte piety a juz tym bardziej palce bo bede jezdzic nimi po podlodze

---------- Dopisano o 03:49 ---------- Poprzedni post napisano o 03:46 ----------

ysia sukienka super jak dla mnie biore wszystko co z koronka gdybym tylko miala takie nogi

---------- Dopisano o 03:55 ---------- Poprzedni post napisano o 03:49 ----------

Lady Milion gratulacje wygladalas slicznie i te niebieskie dodatki!!!

coraz bardziej sie zastanawiam bo bede miec niebieski bukiet z frezji i dostalam sliczna bizuterie od K tez z niebieskimi oczkami czy moze jeszcze tipsy z niebieskimi dodatkami hmmm... co myslicie nie bedzie za duzo?

---------- Dopisano o 03:56 ---------- Poprzedni post napisano o 03:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Ledwo nadrobiłam z grubsza!

Jeszcze raz bardzo dziękuję za gratulacje, bardzo miło mi na serduchu

Dzieci plączące się podczas pierwszego tańca to totalna masakra!!
wlasnie tych dzieci sie obawiam

---------- Dopisano o 04:02 ---------- Poprzedni post napisano o 03:56 ----------

Cytat:

twoja sukienka jest piekna i bedziesz w niej wygladac jaki miloion dolarow tak masz myslec i mowic! ja przymiezylam kilka sukienek a jak pojechalam do polski weszlam do jednego salonu pani mi dala sukienke i stwierdzilam biore ja bo byla inna i tez nie byla szyta na mnie

ja nie mam ani rozpiski ani winetek i tak wszyscy sie rozsiada a ja nie mam pojecia jak bym miala wszystkich posadzic

---------- Dopisano o 04:04 ---------- Poprzedni post napisano o 04:02 ----------

Cytat:
Napisane przez patricia_pati Pokaż wiadomość

Co sądzicie o bukietach ślubnych z materiałowych róż i broszek? Czy jednak powinien byc z żywych kwiatów?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
widzialam kilka bardzo fajnych takich wlasnie bukietow ale wole jednak zywe kwiaty

---------- Dopisano o 04:07 ---------- Poprzedni post napisano o 04:04 ----------

[QUOTE=positive rebel;45472595]Och mamuniu, łabędzie z Loch Ness

: cojest:

tekst roku hahaha

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 06:50   #3223
lexie42
Zakorzenienie

Lady Million czy Tój mąż nie jest przypadkiem DJ?
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 07:31   #3224
misia880
Zakorzenienie

OTO ONE
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140306_175453.jpg (24,8 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140306_175521.jpg (25,7 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140307_054649.jpg (28,1 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140306_175504.jpg (13,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140307_055021.jpg (14,9 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140307_054933.jpg (14,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140307_055052.jpg (13,8 KB, 34 załadowań)

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 07:47   #3225
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeszcze niedawno był temat dzieci biegjących podczas I-go tańca http://www.youtube.com/watch?v=F7y-_C2M-Gk

OMG! masakra......

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Nam w poradni mówili, że o płodności kobiety decyduje Bóg. I jeśli Bóg decyduje, że np.:w czasie gwałtu kobieta jest płodna to powinna to dziecko urodzić i wychować. Bo tak chce Bóg. Także tego ..

niech mi zaczną w poradni tak mówić to zaraz im powiem co myśle.....
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 08:03   #3226
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jeszcze niedawno był temat dzieci biegjących podczas I-go tańca http://www.youtube.com/watch?v=F7y-_C2M-Gk
O matko kochana, zabiłabym rodziców. Jak PMka wpada na malucha to wtedy nagle z kółeczka wypada jakaś pani (mama, babcia?), ale ponieważ sytuacja opanowana i skarbuś nie płacze i nadal się dobrze bawi to pani radośnie wraca do kółeczka...

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
jakoś mnie nie powaliło dla mnie to jest tak kultowa scena, że nie powinno się jej próbować kopiować
Drętwe, nudne i bez pomysłu. TŻ mi zerknął przez ramię i mówi, "Ej, oni chodzą nie tańczą! Co za profanacja!"

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=AZxOFXYfBXI
fajna suknia PM-ki, wyluzowany teledysk, ale czy tylko ja mam wrażenie że PMka żuje gumę??
Żuje, przynajmniej w jednej scenie. Mi się komletnie nie podoba zgranie ich niby śpiewu z tekstem piosenki.

Cytat:
Czytałam trochę dzisiaj rano, ale wcięło mi cytowanie, a że musiałam wychodzić to odpuściłam pisanie. Aktualnie jesteśmy na finiszu remontu i mamy mało czasu, bo ciągle coś w mieszkaniu. Powoli nawet ja jestem potrzebna, bo wcześniej to same męskie zajęcia, a teraz już powoli czyścimy i w końcu mogę w czymś pomóc. Nasze mieszkanie powoli zaczyna wyglądać jak prawdziwy dom, a nie plac budowy i jest takie piękne, że nie mogę uwierzyć, że to naprawdę mój dom!

Ślub na razie stoi w miejscu, zajmujemy się mieszkaniem. Niedługo musimy poszukać koszuli dla narzeczonego (albo pójdzie do ślubu w garniaku i na gołą klatę ), a ja poszukuję czegoś na noc poślubną. Wiecie może coś o firmie "Obssesive"? Spodobała mi się ich jedna haleczka, ale nie wiem czy ją kupować czy nie, a nie mam jakoś czasu podejść do sklepu zobaczyć jak wygląda na żywo. To jak coś wiecie to pomóżcie, oszczędzicie mi chodzenia za brzydkimi ubraniami. :P
Ja tam bardzo lubię remontować z TŻtem, chociaż mi się trafiają zwykle te lajtowe zajęcia-skrobanie ścian, grunowanie, ogarnianie syfu. Ale mogę się poczuć fachowcem-wykończeniowcem

Ja mam kilka rzeczy z Obssesive i TŻ szaleje na ich punkcie. Także z mojej strony polecam

Cytat:
Gratulacje! Ładny kawałek życia razem już za Wami.
Dziękujemy
Tak konkretnie to już 1/5

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
OTO ONE
Duże Megaśne
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2014-03-07, 08:08   #3227
misia880
Zakorzenienie

Linawean nie takie duże znowu moja ma niecałe 5 mm a TZ 6

Stary 2014-03-07, 08:14   #3228
Linaewen
Zakorzenienie

Swoją drogą pracuję z takimi plotkarami, że łapki opadają. Jak powiedziałam dwóm osobom, które zapraszam o ślubie. Potem nagle koleżanki zaczęły się dopytywać. Nie zdziwiłoby mnie to, gdyby nie fakt, że kobieta która u nas nie pracuje już ponad pół roku też wyskakuje do mnie z tekstem "słyszałam, że zmieniasz stan cywilny?". No spoko, wpada na zakupy i ma pełny przegląd plot.
Ostatnio siedziałam w jadalni na przerwie i wyszywałam. Wpada koleżanka, gadka-szmatka co to ja tak wyszywam. Już pół sklepu wie, że będę mieć haftowane własnoręcznnie zaproszenia. Znaczy, że "bawię się" w zaproszenia.
Stary 2014-03-07, 08:15   #3229
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
OTO ONE

śliczne identyczne jak moje ale ja nie mam kamyków
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 08:15   #3230
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Dokładnie!
I Państwo myśli, że jak da 1000 zł becikowego to starczy nam to do końca życia? A nie przepraszam już nie da, bo przecież, teraz dostają tylko ci którzy zarabiają grosze...
Jak zarabia się grosze ma się jeszcze szanse na rodzinne, które chyba nie przekracza nawet 100 zł miesięcznie.

Cytat:
Lubie dzieci ale za takie coś ukatrupiłabym.. rodziców oczywiście.

Cytat:
OTO ONE
Śliczne. Jaką mają szerokość?
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 08:16   #3231
misia880
Zakorzenienie

madziara napisałam wyżej moja niecałe 5 mm a TŻ 6 mm

Stary 2014-03-07, 08:23   #3232
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
madziara napisałam wyżej moja niecałe 5 mm a TŻ 6 mm
Przeczytałam tego posta po tym jak napisałam swojego.

U mnie większość osób się bulwersuje, że chce swoją mieć 3 mm, a to tylko dlatego, że mam krótkie palce i szersza źle wygląda. Chyba uważają, że obrączkę musi być widać na kilometr inaczej jest niepotrzebna
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 08:30   #3233
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucam zdjęcia, ale nie zwracajcie uwagi na odciski palców i smugi na słoikach, spaprałam klejem i woskiem
ale tak jak mówię to dopiero pierwsze podejście
Są przepiękne

Cytat:
Wiecie może coś o firmie "Obssesive"? Spodobała mi się ich jedna haleczka, ale nie wiem czy ją kupować czy nie, a nie mam jakoś czasu podejść do sklepu zobaczyć jak wygląda na żywo. To jak coś wiecie to pomóżcie, oszczędzicie mi chodzenia za brzydkimi ubraniami. :P

ps. lecę nadrabiać
Jestem bardzo zadowolona, jeżeli chodzi o bieliznę Obsessive. Mam kilkanaście kompletów od nich.

Cytat:
OTO ONE
Bardzo ładne! Ja mam jeszcze szerszą o 1 mm

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 08:34   #3234
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Jest. O ten tu:

Odcień pink. Jedyny błyszczyk, który zużyłam do końca
Pierwszy raz widzę muszę się za nim rozejrzeć

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
wydawało mi się, że przy ciemniejszych kolorach zęby wydają się bielsze

A na sesje (o ile będzie w innym dniu) będziecie miały robiony makijaż przez kosmetyczke/ wizażystke czy same? to samo pytanie mam odnośnie włosów
Poza tym dziewczyny, czy zamierzacie podczas wesela wymknąć się na sesje lub choćby na zrobienie paru ujęć, jeśli planujecie plener w późniejszym terminie? Ja tak chciałam, a ostatnio przeczytałam, że to jednak jest nietaktem Też tak to postrzegacie?
No bo przy ciemniejszych odcieniach zęby wydają się bielsze
Ja makijaż na sesję zrobię sama, fryzurę chyba też - ale jeszcze nie wiem na 100%. Chciałbym trochę zdjęć w spiętych włosach i rozpuszczonych
Co do sesji w dniu ślubu to według mnie można strzelić sobie kilka zdjęć ale tylko w ogrodzie domu weselnego (jeżeli taki jest) i tylko w momencie gdy już goście będą na sali po obiedzie, po pierwszym kielichu, itp. Ćhodzi mi o to żeby byli już troszeczkę "zadomowieni". No i taka sesja powinna trwać max 15 minut. Takie jest moje zdanie.

Cytat:
Chcesz to bierz, ja już znalazłam coś lepszego
EDIT: Oho, pierwsza ciotka obrażona, że zaproszenia na wesele nie dostała
Drób króluje

Cytat:
są śliczne! sama też chcę zrobić podobne, tylko zamiast tego materiału myślałam żeby wyciąć w białym papierze takie wzorki i przykleić, o takim czymś: https://www.google.pl/search?q=dziur...ch%3B350%3B184

Cytat:
PM z 26 kwietnia już tylko 50 dni!!!!
IMPREZA!!! gratuluję!
Cytat:

OTO ONE
śliczne, ale rzeczywiście wyglądają na masywne, ale skoro twoja to 5 mm to chyba kwestia zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Swoją drogą pracuję z takimi plotkarami, że łapki opadają. Jak powiedziałam dwóm osobom, które zapraszam o ślubie. Potem nagle koleżanki zaczęły się dopytywać. Nie zdziwiłoby mnie to, gdyby nie fakt, że kobieta która u nas nie pracuje już ponad pół roku też wyskakuje do mnie z tekstem "słyszałam, że zmieniasz stan cywilny?". No spoko, wpada na zakupy i ma pełny przegląd plot.
Ostatnio siedziałam w jadalni na przerwie i wyszywałam. Wpada koleżanka, gadka-szmatka co to ja tak wyszywam. Już pół sklepu wie, że będę mieć haftowane własnoręcznnie zaproszenia. Znaczy, że "bawię się" w zaproszenia.
Nieźle, nie ma to jak żyć czyimś życiem Dobrze, że chociaż mówią prawdę a nie koloryzują
Stary 2014-03-07, 08:36   #3235
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość

U mnie większość osób się bulwersuje, że chce swoją mieć 3 mm, a to tylko dlatego, że mam krótkie palce i szersza źle wygląda. Chyba uważają, że obrączkę musi być widać na kilometr inaczej jest niepotrzebna
Wszyscy zawsze są mądrzejsi. Obrączka nie musi być widoczna, bo to nie ma być odstraszacz
Stary 2014-03-07, 08:37   #3236
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość

U mnie było dokładnie to samo, ja co prawda nie ma krótkich paluchów, ale mam bardzo drobne dłonie, kupuję rękawiczki w rozmiarze dziecięcym i szersza też nie wyglądała ładnie, szczególnie, że chcę nosić obrączkę razem z pierścionkiem zaręczynowym na jedynm palcu. TŻ ma 4mm i też wygląda ładnie, mimo, że nie ma drobniutkich dłoni. Jakoś ludzi to boli, że nie będziemy mieć obrączek o szerkości pół placa.
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 08:38   #3237
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Ale nie chodziło mi o ten drób, tylko o to, że tak może być czyt. że dzieci mogą wokół nas biegać Bo zapraszamy rodziców i oni postanowili wziąć swoje dzieci a są to rodzice typu "mojemu dziecku nie zwraca się uwagi"
aaaa... to ja coś źle wczoraj zrozumiałam

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
jakoś mnie nie powaliło dla mnie to jest tak kultowa scena, że nie powinno się jej próbować kopiować
no dokładnie, coś im nie wyszło z tym tańcem

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
A ja chciałam się pochwalić że ........ "chyba" wybrałam sukienkę

Sukienka miała być z muślinu, coś pod empire a wybór padł na krój- "literka A" taka delikatna księżniczka oczywiście rezygnuje z trenu
Na jutro jestem umówiona z zaliczką
nie wymyślaj tylko pokaż fotę czekamy

Cytat:
ale super wyszły! będzie genialny klimat

Cytat:
OTO ONE
śliczne i faktycznie wyglądają masywnie dość

Kaigara to

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-07, 08:54   #3238
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Sama ciągle myślę o tych z Venezii! Lokalne salony mające La Bodę coraz bardziej mnie wkurzają, wciąż nie mają nowej kolekcji
Mnie powiedzieli w salonie, że nowa kolekcja będzie na przełomie marzec/kwiecień. Nie wiem, czy wszęzie tak Może to producent ma takie opóźnienia, że jeszcze nigdzie nie ma.

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Lg_ago jeżeli dobrze kojarzę, szukałaś sandałków z La Body? Jeśli tak zdjęcie poniżej dla Ciebie
a jeśli pomyliłam Cię z kimś wybacz
Dziękuje !!
Widziałam je już na stronie. Są piękne, ale mam nadzieję, że w kolekcji będzie coś na niższym obcasie
Właśnie mam info z salonu, że będą na przełomie marca/kwietnia

Cytat:
OTO ONE
Piękne ! Nie przepadam za kamyczkami, ale ten, tak inaczej włożony wygląda pięknie Gratki

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 08:55   #3239
misia880
Zakorzenienie

Lg_ago tam są 3 kameczyki w takiej surowej oprawie, bez zadnych zdobien takie mi sie zawsze podobały.

Stary 2014-03-07, 09:07   #3240
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
masakra! My uczulimy DJ'a żeby zwracał uwagę przez mikrofon. Niech się rodzice poobrażają, ale 1 taniec jest tylko raz, nie chcę żeby taka sytuacja miała miejsce.

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
to jeszcze tak w temacie pierwszych tańców
http://www.youtube.com/watch?v=ocFUzywYHUY

d. nie urwało Wgl nie wiem czy ja jestem głucha, czy oni jakoś tańcza nie do rytmu...

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości