|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawo, aczkolwiek mnie najbardziej interesuje spadek -3cm w łydkach? jak tego dokonałaś ? ja już w pracy, na szczeście lubię swoją pracę, tyylko ten upał !
|
|
|
#692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
ka.si - sliczne fotki
i śliczna dziewczyna z Ciebie ![]() Inch
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie upał nie do wytrzymania, ale na szczęscie juz uciekam z pracy ... na ćwiczenia, potem na tańce - jak dożyję
|
|
#694 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaż się zaczerwieniłam
w pracy spokojnie, ludzie powoli się schodzą jest straszny upał więc wcale się nie dziwię że tylko młodzi biegają po sklepie, dojrzalsi nawiedzą poźniej oreganka, podziwiam w taki upał ćwiczenia, ja dopier zbiorę się ale po 21, m.in jak skończę pracę. ale zapewne nawet jakbym miała wolne to na ćwiczenia przeznaczę późny wieczór, wtedy najlepiej mi się ćwiczy
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama byłam w szokuco do łydek- w moim ciele one najszybciej chudną i są najwęższą partią mojego ciała oprócz kościstych nadgarstków Taki obwód łydek miałam tylko wtedy kiedy przygotowywałam się do zawodów biegowych w zeszłym roku. Tłuszczu tam nie mam, więc podejrzewam że leci mięsień
|
|
|
|
|
#696 |
|
Raczkowanie
|
A ja znow spozniona
Qrcze....miedzy mna a wami jest spora roznica czasu Gdy ja wstaje u was jest godzina 2 po poludniu ...i musze conajmniej jedna strone do tylu sie wracac aby przekartkowac to co bylo pisane ...wrrr....ale ja tego nie lubie . No ale czas przestac narzekac . Qrcze dziewczyny u mnie tutaj jest tak strasznie duszno....! To nie to co w Polsce...gdy sa upaly powietrze jest nadal suche....a tu ...wilgoc sprawia ze prawie sie dusze;/....
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzena a gdzie mieszkasz w usa? I ile?
No u nas duchota, ja siedzę nad książkami a pogoda taka, że chce mi się spać. A tu jeszcze hiit mnie czeka ![]()
|
#698 |
|
Raczkowanie
|
Tak tak
roznica czasu jest 6 godzin ![]() Jedzilam tu od 4 lat , ale bez zjazdu jestem tutaj ponad rok A tak poza tym dziewczyny gdzie sie wybieracie na wakacje ( urlop) ?
|
#699 |
|
Rozeznanie
|
Witam Słoneczka
![]() za mną cztery wspaniałe dni - dawno tak nie wypoczęłam. Wczoraj leniuchowałam nad zalewem i ... dzisiaj mogę grać żonę wodza, bez charakteryzacji. Spiekłam się niesamowicie (na szczęście nie boli czyli w normie). Od dziś natomiast wracam do dietkowania, bo sporo kg jeszcze przede mną ale damy radę![]() Troszkę czasu zajęło mi przekartkowanie tych paru stron, które napisałyście. Zaciekawiło mnie jedno - od kilku dni pojawia się tu temat dietki niskowęglanowej. Możecie mi coś o niej powiedzieć, albo dać jakieś namiary na wątek gdzie mogę o tym poczytać? nie chodzi mi tu o tłumaczenie co to za dieta, bo to wiem, ale nie rozumiem jak można jeść dziennie tylko 5g ww... może wkleicie przykładowy jadłospis... może to rozjaśni mi sytuację ... A może ja źle zrozumiałam? Może to jest np 5g ww innych niż np warzywa? I oczywiście gratuluję wszystkim zgubionych cm i kg
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Na PW odpiszę jutro rano Inch Bamsia - przepraszam, ale czassu brak ![]() misiaczek dieta Bamsi i Aneczki to specjalny system - te 5g ww to inne ww niż warzywa
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#702 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
Co tak cicho dziewczyny
Ja wlasnie ide sobie z moim tz pograc w football do parku ![]() Bamsia....ja tez nieraz mam takie dni Glowka do gory
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj się doladowalam bialkiem i tluszczem, Pingwinek mowi że tak trzeba
![]() czuję się napchana jak nie wiem co muszę jeszcze do angielskiego zajrzeć, żeby jutro oczami nie świecić na kursie
|
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
co za dzień !!! upalny że heeej !
i tak jak mówiłam, niedawno skończyłam trening siłowy ! fantastycznie się wymęczyłam ! i odniosłam ogromny sukces, w końcu udało mi się zrobić prawdziwą pompkę męską! zazwsze miałam z tym problem (za słabe ramiona) a od czasu ćwiczeń z glamoura siłowych, opisanych w watku GALERIA przez ewke.mnk - mamy sukces! jest POMPKA ! juuuhuuu ! cieszyłam sie jak dziecko ! i w końcu mój biceps zaczyna mi się podobać na wadze przybrałam 2kg, ale to oczywiste przy treningu siłowym, mam nadzieje, że za niedługo zacznie się redukcja ... bo zacznie się ? co ? hi ihhhii
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie lubię ćwiczyć aż tak późno no bo po takim treningu trzeba zjeść białko a jakoś jeść o 23:30 mi się jednak nie uśmiecha
|
|
|
#707 |
|
Wtajemniczenie
|
witam!
jaki tu spokój ![]() oreganko, ja właśnie nic nie jadłam po treningu, nie wiem czy to dobrze, ale już bym nic w siebie nie wcisła. ssiedze w pracy i nuuda, strrasznie ciepło, zjadałbym loda śmietankowego
|
|
#708 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co? Nie wiem jak to napisac , ale od jakiegos czasu jak moj TZ wychodzi do pracy o 4 rano.....nie moge usnac. Moze dziwnie to zabrzmi , ale boje sie...
Zawsze gdy wychodzi do pracy ...delikatnie, cichutko przychodzi do sypialni i daje mi calusa...i przy okazji zaswieca lampke nocna( zastrzeglam mu ze ma swiecic swiatlo jak wychodzi). To uczucie jest takie dziwne.....Boje sie zamknac oczy bo mam wrazenie z ektos na mnie patrzy ..i zbliza sie do mnie .....a czasem ze dotyka ...Jednym zdaniem boje sie duchow![]() co to jest dziewczyny?
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
marzena7777 kurcze faktycznie dziwne jest to co się z Tobą dzieje. może porozmawiaj z jakimiś specjalistami?!
|
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
ka.si nie jedzenie po treningu to katastrofa, koniecznie musisz coś zjeść - powinno być białko kurczak,ryba a jezeli to cwiczenia siłowe to mogą być ww np i ryz, makaron ciemny -
|
|
|
|
#711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po prostu jest we mnie strach ......okropny strach po tym jak moj tz wychodzi do pracy a ja sama leze w sypialni. I od jakiegos czasu mam koszmary...snia mi sie horrory Nie wiem co to jest. Czy to moze zzalezy od lozka,a moze od mieszkania (ludzi ktorzy tu mieszkali poprzednio) nie wiem, nie mam pojecia co mam myslec;( ale to jest okropne![]() od godziny 4 rano do 8 (o tej wstaje) normalnie chyba z 10 razy sie budze....... wyglada to tak: otwieram oczy ...delikatnie tylko zerkam czy nikogo "tu" nie ma....i dalej zasypiam....! Wrrrr Boje sie
|
|
#712 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co się dzieje jak nic nie zjem ![]() bamsia prosze mi tu pisz, bo aż się zdenerwowałam ! zaniepokoiłam ! co ? co ? co ? help a ja ćwicze na redukcje, a kiedys czytałam że ryż po treningu siłowym to źle? że na mase? ja już zgłupiałam ! pingwinku RATUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
może faktycznie dom nawiedzają dawni właściciele bbrrryyytttt
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-08-19 o 21:59 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie chce namieszać ale m.in jak sie nie zje po treningu to chyba mięśnie się spalają, i do budowania mięśni białko potrzebne w każdym bądź razie trzeba zjeść białko najlepiej szybkowchłanialne do 30 min po ćwiczeniach
|
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Marzena7777 wiem o czym mówisz, niestety ale ja mam podobnie ale nie tylko w nocy. Nie wiem co w tym jest ale mam wrażenie, że nieustannie ktoś za mną stoi za prawym ramieniem. Chore co?
ale tak poważnie. Kiedyś byłam u jasnowidza i mi powiedział, że to zbłąkana dusza czy co, mama mojego TŻ-ta była u tego samego i powiedział, że niedługo umrze jej mąż i tak też się stało. Dlatego po tym zdarzeniu zaczęłam faktycznie wierzyć, że może coś za mną stoi.Ale temat poruszony i spać w nocy nie będę mogła jak dzidziuś
|
#715 |
|
Rozeznanie
|
Nie strasz dziewczyny, bo w ogóle nie będzie mogła zasnąć
![]() A tak poważnie Marzena7777 to może masz zbyt dużo stresu ostatnio? Ja zawsze mam koszmary jak się denerwuję czymś. Spróbuj przed snem się wyciszyć - jakaś spokojna muzyka, może jakieś wyciszające ćwiczenia? Medytacja? Albo kubek ciepłego mleczka przed snem (mi pomaga się rozluźnić ) I pomysł z lampką jest całkiem niezły. Może jeszcze jakiś gadżet by Ci pomógł (ulubiony miś, podusia, czy coś takiego) i żadnych strasznych filmów przed snem!!! Moja Mama oglądała kiedyś jakiś horror i teraz łóżko musi być tak ustawione, żeby spała "przy ścianie", bo wierzy, że wtedy nikt po nią nie przyjdzie, bo najpierw będzie musiał obudzić Tatę żeby się do niej dostać...
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cwana bestia z Twojej mamy dobre!
|
|
#717 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczęta! Albo raczej kobietki kochane
Od dziś mogę wreszcie dołączyć się do waszego wątku 20stolatek... Strzeliła mi dwudziecha! Licze na was że pomożecie mi się otrząsnąc z wrażenia że to już bliżej bycia 'starą dupą' bo takie własnie po dzisiejszym dniu się we mnie zbudowało. A tak bardziej pozytywnie to miło mi do was dołączyć
|
|
|
|
#718 |
|
Raczkowanie
|
lisa87 witamy serdecznie "stara dupę"
![]() nie masz się o co martwić tu sa same młode duchem i ciałem kobietki ![]() z nami szybko sie nie zestarzejesz ![]() navi czekamy juz na wieści z podróży ![]()
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-08-19 o 22:00 Powód: post pod postem |
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
brak posiłku po treningu powoduje, że spalamy własne mięsnie co spowolnia metabolizm i w efekcie powoduje tycie
czyli osiągamy efekt odwrotny od zamierzoneg jak ktoś zamierza zrobić trening a potem nic nie jesć to niech lepiej nie ćwiczy wogóle - mniejsze straty będą
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#720 |
|
Wtajemniczenie
|
czyli po treningu powinien byc posilek bialkowy, tak? Ale czy to musi byc czysto bialkowy? Czy jesli doda sie weglowodany to juz zle?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

Mam w kuchni takie pyszne polne truskawki, w życiu nie jadłam tak słodkich.Chyba będe świętować 
brawo, aczkolwiek mnie najbardziej interesuje spadek -3cm w łydkach? jak tego dokonałaś ? 

Zawsze gdy wychodzi do pracy ...delikatnie, cichutko przychodzi do sypialni i daje mi calusa...i przy okazji zaswieca lampke nocna( zastrzeglam mu ze ma swiecic swiatlo jak wychodzi). To uczucie jest takie dziwne.....Boje sie zamknac oczy bo mam wrazenie z ektos na mnie patrzy ..i zbliza sie do mnie .....a czasem ze dotyka
co to jest dziewczyny?