Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 387 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-12, 17:55   #11581
magdulec
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Aaaaa jeszcze wczoraj kupilismy garnitur w sunsecie, w promocji

Świeże mężatki WSZYTSKIEGO NAJ!!!!!!
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 18:12   #11582
Asia221
Rozeznanie

hejka powiedzcie mi gdzie sie czeszecie i gdzie makijaz robicie w Lublinie, jade w niedziele do Polski musze sie zapisac i jeszcze gdzie w salonie mozna doczepic sobie takie dopinki do wlosow do koczka ....tzn. gdzie bym mogla to zrobic wraz z uczesaniem na slub ...prosze o pomoc
Asia221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 18:48   #11583
GonieczkaWe
Raczkowanie

oj dlugo nie mialam okazji sie 'podlaczyc' : witam wszystkich i pozdrawiam swieze mezatki! w ostatnia sobote bylam na probnym czesaniu u p. Choloty i zdecydowanie ODRADZAM!!!!! po prostu masakra, i to nawet nie chodzi o ten niekonczacy sie wrzask i zamet wkolo, ale to co mi zrobila na glowie - szok! cala butla lakieru i kilka wsuwek, tapir straszny i kawal koltuna z boku glowy!!!!! na pewno tam nie pojde sie czesac we wrzesniu!!! poza tym nie miala zadnego pomyslu na fryzurke - nawet nie dala mi innych opcji... nie rozumiem dlaczego uwaza sie jej 'salon' za jedno z lepszych miejsc do czesania w Lublinie...
GonieczkaWe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 19:43   #11584
Tygrysiak
Rozeznanie

a my tak sie zastanawiamy z Moim Kochaniem i doszlismy do wniosku ze skoro sierpien taki popularny to chyba przesuniemy slub... Na kwiecien Wiem ze to w sumie 4miesiace wczesniej niz planowalismy ale z tego co widze to raczej slubow kwietniowych nie ma tyle co sierpniowych wiec moze uda sie znalezc jakąs przytulną restauracje na obiad dla rodziny Ale bardzo sie cieszymy z tego ze wczesniej, nie moge sie juz doczekac. W piatek jedziemy na pierwszy objazd ogladac restauracje i sale, zobaczymy jak to bedzie z terminami.

Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 19:45   #11585
kasienka2712
Przyczajenie

Dziewczyny uwazajcie ci piszecie bo ja juz dostalam bana tylko nie wiem za co teraz pisze z innego konta

Ale rowniez poprosze o pioseneczki ka_siaka@ wp.pl
kasienka2712 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 20:02   #11586
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
dziewczyny, ślubujące 25 sierpnia, anex, beatamarcina (mam nadzieje ze nikogo nie przegapiłam ) kiedy biezecie sie za rozdawanie zaproszeń
ponawiam pytanie
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 20:21   #11587
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez GonieczkaWe Pokaż wiadomość
oj dlugo nie mialam okazji sie 'podlaczyc' : witam wszystkich i pozdrawiam swieze mezatki! w ostatnia sobote bylam na probnym czesaniu u p. Choloty i zdecydowanie ODRADZAM!!!!! po prostu masakra, i to nawet nie chodzi o ten niekonczacy sie wrzask i zamet wkolo, ale to co mi zrobila na glowie - szok! cala butla lakieru i kilka wsuwek, tapir straszny i kawal koltuna z boku glowy!!!!! na pewno tam nie pojde sie czesac we wrzesniu!!! poza tym nie miala zadnego pomyslu na fryzurke - nawet nie dala mi innych opcji... nie rozumiem dlaczego uwaza sie jej 'salon' za jedno z lepszych miejsc do czesania w Lublinie...
hmm to dobrze, że to tylko próbna fryzura, ale popatrz kilkanaście stron wczesniej - salon ANNA polecełama, ale samą Annę i jej siostrę Ele odradzałam, czeszą fatalnie, na jedno kopyta, polecam Edytę i Elwirę. Anna czesza wszytskie tak jak sama wygląda, sorry ale jakby piorun walnął w głowę.

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 21:36   #11588
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
A ja byłam dziś z moją Agą na przymiarkach naszch sukien. Aga wygląda hmmm slicznie....ale u niej to juz niedlugo i po nerwach.
Dziękuję
Milusio
Ps. Dzwoniłam do krawcowej.

A przed chwilą wróciliśmy z Galerii Orkana, gdzie... kupiliśmy garnitur!!!
Jest super, a mój czekoladowy narzeczony w nim - CIACHO!
Cieszę się baaardzo
jagnabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 21:37   #11589
GonieczkaWe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
hmm to dobrze, że to tylko próbna fryzura, ale popatrz kilkanaście stron wczesniej - salon ANNA polecełama, ale samą Annę i jej siostrę Ele odradzałam, czeszą fatalnie, na jedno kopyta, polecam Edytę i Elwirę. Anna czesza wszytskie tak jak sama wygląda, sorry ale jakby piorun walnął w głowę.
fakt - czytalam wczesniejsze posty o tym salonie, wydawalo mi sie ze bedzie ok... ale nawet sama atmosfera w dzien slubu odstrasza
ehhh, ja sie juz zastanawiam czy sama sie nie czesac, tylko potrzebowalabym jakichs dobrych i mocnych kosmetykow... ale przynajmniej wiadomo jaki efekt bedzie tak czy inaczej ten 'salon' zdecydowanie odradzam wszystkim i tak naprawde to nie wiem gdzie pojsc... w Lublinie bede dopiero pod koniec lipca albo w sierpniu (mieszkam w Krakowie) i raczej czas najwyzszy zeby cos znalezc...
GonieczkaWe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 21:42   #11590
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Dziewczyny wiem że to już było ale czy mogłybyście podać nr do skrzypków, których zamówiłyście.
Będę wdzięczna.

A no właśnie zauważyłam że jedna z nas została tymczasowo zablokowana - ciekawe za co??
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 21:44   #11591
mexx100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagnabe Pokaż wiadomość
Dziękuję
Milusio
Ps. Dzwoniłam do krawcowej.

A przed chwilą wróciliśmy z Galerii Orkana, gdzie... kupiliśmy garnitur!!!
Jest super, a mój czekoladowy narzeczony w nim - CIACHO!
Cieszę się baaardzo
I co krawcowa powiedzala???
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 21:45   #11592
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Jagnabe - to był ślub zespołowy, zgadniesz czyj...? hi hi
Zgaduję...
I widzę zdjęcie http://www.jawor.ar.lublin.pl/?sid=&...id_galerii=3#x
jagnabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 21:51   #11593
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Jolinku, pokazuj zdjęcia
Już chyba pokazywałam, ale daję jeszcze raz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 47_jpg[1].jpg (6,7 KB, 10 załadowań)

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 22:09   #11594
mexx100
Raczkowanie

Gdzie kupywaliscie obraczki???
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 22:19   #11595
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Cytat:
Czy to przypadkiem nie w moim kościółku sw.Andrzeja Boboli?
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 22:26   #11596
Sylwia_84
Raczkowanie

A ja mam taką prośbę możecie mnie dopisać do listy lubelskich panien młodych , bo mnie nie ma A ślubuję 21 czerwca 2008
Sylwia_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 22:26   #11597
Sylwia_84
Raczkowanie

Ja mam narazie zaległości w czytaniu, ale wszystko nadrobie po sesji. Pozdrawaim
Sylwia_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 22:35   #11598
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
Już chyba pokazywałam, ale daję jeszcze raz
no tak, teraz już pamiętam, ale ze mnie gapa śliczne
Stary 2007-06-12, 22:38   #11599
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość

A no właśnie zauważyłam że jedna z nas została tymczasowo zablokowana - ciekawe za co??
No niestety, ale nasza wizażanka już niedługo do nas wróci
Nie wiem za co oni tak blokują
Stary 2007-06-12, 22:39   #11600
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Ze złych to moja mama coraz bardziej mnie denerwuje, wogóle się nie interesuje moim slubem, nic nie planuje, co gdzie, kiedy i jak zorganizować, co z noclegiem dla gosci i takie tam inne sprawy, sama musze planować z przyszłymi teściami, aż mi głupio przed teściami cały czas świecic oczami przez mame, nie wiem co mam z nia zrobić, dlatego też podjelismy decyzje ze nie bedzie podziekowań na weselu dla rodziców, kiedy indziej to uczynimy. Przez jej brak zainteresowania czasami nie chce mi sie tego wesela ale szybko minie te 2 miesiące i bedzie po wszyskim i mam nadzieje ze jakos to bedzie.
skąd ja to znam....
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 22:40   #11601
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
A ja byłam dziś z moją Agą na przymiarkach naszch sukien.W zasadzie efekty zobacze dopiero w lipcu ale od dzisiaj zaczynam sie stresowac.Mam duzo zdjęc na cyfrowce i ciągle się w nie gapię ...to chyba dobrze bo suknia mi sie podoba coraz bardziej.A Aga wygląda hmmm slicznie....ale u niej to juz niedlugo i po nerwach.
a gdzie te zdjęcia? nie pochwalicie się?
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 22:58   #11602
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem że to już było ale czy mogłybyście podać nr do skrzypków, których zamówiłyście.
Będę wdzięczna.
My mamy Krzysztofa Szota to dane z jego strony:
Zadzwoń, wysle Ci wszystkie dane dotyczące gry podczas uroczystości, Poza tym miły człowiek.
Rezerwacji terminów można dokonywać pod numerem +48 505 236 369 lub mailowo
pod adresem violino@autograf.pl
Stary 2007-06-12, 23:53   #11603
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Gdzie kupywaliscie obraczki???

U Sawickiego na Zamojskiej

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 01:32   #11604
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
OOOOO... Moja koleżanka z podstawówki
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 07:01   #11605
Beata Marcina :0
Raczkowanie

Ależ mnie tutaj długo nie było... nie wiem czy uwierzycie, ale czytam wątek od godziny 23 i dopiero teraz skończyłam noc zarwana, a zaraz do lekarza muszę jechać, a potem wracam do TŻ do Lublina i znowu puste dni bez internetu ale za to z TŻ ale dzięki temu będę w domu uwielbiana, bo najpierw wyprawiłam mamę i siostrę na wycieczkę i śniadanko im zrobiłam o 3.30, a teraz drugą siostrę do szkoły

Lenka, nie wiem czy ten problem z brakiem zaproszeń już rozwiązany, ale może zamów bezpłatne próbki tego zaproszenia, tylko na kilka innych osób a jak nie to ja mogę ci zrobić takie jak robię dla nas bo mój Marcinek jak zwykle zapobiegliwy, zaproszeń trzeba około 80 (i to już z zapasem), a on każe zamawiać papieru na 90, wstążki potrzebnej 20m to on zamówił 30 "bo co będzie jak zabraknie?" nie mogę zrobić zdjęć bo cyfrówkę wzięła mama, ale są z takiego błyszcząceego, jakby satynowego papieru wycięte nożyczkami z zygzakiem, obwiązane srebrnym sznureczkiem, zawiązane na kokardki i na końcach małe bordowe serduszka. Coś podobnego jak w załączniku, tylko pionowo, a nie poziomo otwierane.

Wiola jeśli chodzi o zapraszanie gości to planujemy to zrobić w najbliższym czasie, w czwartek musimy zaprosić kolegów TŻa z uczelni, bo to już ostatnie seminarium i większość wyjedzie z Lublina, a następne zapraszanie jeszcze bliżej nieokreślone. Po pierwsze, to muszę szybko zrobić zaproszenia, a ciągle jakieś kłopoty. Najpierw miała być inna koncepcja, ale zły papier do tego zamówiliśmy potem nie mogłam znaleźć nożyczek z takimi zwykłymi ząbkami, tylko jakieś fale, później znowu 2 dni szukałam po Lublinie tych serduszek, żeby w końcu zamówić je na allegro

Słyszałyście może o krawcowej, która zajmuje się przeróbkami krawieckimi na tej zamkniętej części 1-go Maja, znaczy na tej od dawna zamkniętej, przy PKP?? To koleżanka ojca TŻa i już mi do niej "kazali" oddać sukienkę do zwężenia i nie wiem czy oddać czy szukać gdzie indziej.

Wczoraj byliśmy w USC sporządzić protokół i nie zapłaciliśmy ani złotówki. Powiedzieli, że akt małżeństwa będą sporządzać w innej gminie i dopiero przy odbiorze zapłacimy

Koleżanka podesłała mi świetną dekorację do kościoła i chyba taką sobię zrobię, tzn, zatrudnię siostrę do jej zrobienia też wrzucę w załącznik. Yhhhh... chyba się nie uda bo mam to w wordzie W każdym razie są to pojedyncze białe mieczyki przewiązane grubą białą tasiemką atłasową i po przyczepiane do boków ławek. Tworzy to niby taką alejkę kwiatów jak w przypadku stojaków, ale jest bardzo skromne i gustowne zainteresowanym mogę wysłać na maila, ale tylko dzisiaj, bo po południu wyjeżdzam i nie wiem kiedy dorwę się do internetu.

magdulec gdzie zamawiasz tort? Ja ostatnio bytałam w Greli na lubelskiej, to dowiedziałam się, że po 27zł/kg i zostałam odesłana do głównej siedziby gdzieś na obuwiu koło biedronki, w Hetmanie 37zł/kg, u Kijewskich 30zł/kg. Nigdzie nie dowiedziałam się konkretnie jak z transportem ani czy mają stojaki. Zasatnawia mnie ta różnica cen, 10zł, mamy sentyment do Hetmana (miejsce naszej pierwszej randki, ech... jak dziś pamiętam jak TŻ wcinał ptasie mleczko, a ja na niego patrzyłam i myśałam cóż to za człowiek i co mnie będzie z nim łączyć... kto by pomyśłał, że aż tyle, a przecież było to tylko 2 lata i miesiąc temu)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a048.jpg (32,5 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez Beata Marcina :0
Czas edycji: 2007-06-13 o 07:15 Powód: literówka :)
Beata Marcina :0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 07:12   #11606
Raczkowanie

Pisałyście o kłopotach z pracą, wiem, że każdy szuka czegoś bardziej ambitnego i głupio mi to wogóle pisać, ale wszędzie szukają pracowników na budowę. Nawet w firmie w której pracuje mój TŻ (on ma to szczęście, że w biurze) i oferują 1300zł plus oczywiście nadgodziny, których zazwyczaj jest bardzo dużo jak to na budowach. A jak ktoś posiada jakieś uprawnienia na sprzęt, to firmy poprostu podkupują sobie pracowników. mój tata od wielu lat pracuje fizycznie na budowie i bardzo to sobie chwali, chociaż może przed znajomymi nie ma się czym chwalić

A tak na marginesie to na 1-go Maja ma być drugi deptak ,a objazd przez Wolską będzie jeszcze przynajmniej przez rok, bo tą nową ulicę łączącą piłsudskiego z tym ronem przy fabrycznej mają skończyć dopiero w przyszłym roku. Więc kto może niech omija tą część miasta. A poza tym ruską mają rozkopać w najbliższym czasie więc mogą być utrudnienia z busami.
Stary 2007-06-13, 07:22   #11607
lalunia105
Raczkowanie

czy któraś z was słyszała coś o zajeździe SAS w Turce bardzo mi się tm sale podobają ale nie wiem czy warto....?? Dziewczynki polećcie mi jakieś lokale bo nie mam siły już szukać..... tylko poproszę takie do ok 115 zł od osoby. jeśli nie chcecie publicznie to na mojego maila 20079@wp.pl.
Dzisiaj jedziemy do TŻ jutro rozmowa u jego mamy mam nadzieję że nie będzie już robić problemów w końcu chciała by to przenieść, ale znając moje szczęście to znowu będą problemy. Tak się zastanawiam czy wszyscy nei mogi by do tego podejść jak moja mama...... och kochana kobietka cieszę się że przynajmniej ona mnie rozumie. A moja babcia wczoraj powiedziała że jak już się zaczyna sypać to będzie sie sypało i pewnie ślubu nie będzie.........
lalunia105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 07:25   #11608
lalunia105
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0 Pokaż wiadomość
Pisałyście o kłopotach z pracą, wiem, że każdy szuka czegoś bardziej ambitnego i głupio mi to wogóle pisać, ale wszędzie szukają pracowników na budowę. Nawet w firmie w której pracuje mój TŻ (on ma to szczęście, że w biurze) i oferują 1300zł plus oczywiście nadgodziny, których zazwyczaj jest bardzo dużo jak to na budowach. A jak ktoś posiada jakieś uprawnienia na sprzęt, to firmy poprostu podkupują sobie pracowników. mój tata od wielu lat pracuje fizycznie na budowie i bardzo to sobie chwali, chociaż może przed znajomymi nie ma się czym chwalić

mój TŻ pracuje fizycznie na budowie i uważam ze ma sie czym chwalić zarabia 1800zł może to dla kogoś mało ale dla nas dużo i wcale nie wstydzę sie że mój mężczyzna jest fizycznym pracownikiem i spokojnie możemy rozmawiać o tym w towarzystwie.....
Stary 2007-06-13, 07:37   #11609
Raczkowanie

lalunia mi naprawdę nie chodzilo o to, że to wstyd tak zarabiać. Mój ojciec też tak pracuje i wcale się tego nie wstydzę. Tylko poprostu każdy woli jakąś lżejszą pracę i chyba nie ma się co dziwić. A ze stwierdzeniem, że przed znajomymi nie ma się czym chwalić nie miałam na myśli, że trzeba to ukrywać.
Stary 2007-06-13, 07:47   #11610
lalunia105
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0 Pokaż wiadomość
lalunia mi naprawdę nie chodzilo o to, że to wstyd tak zarabiać. Mój ojciec też tak pracuje i wcale się tego nie wstydzę. Tylko poprostu każdy woli jakąś lżejszą pracę i chyba nie ma się co dziwić. A ze stwierdzeniem, że przed znajomymi nie ma się czym chwalić nie miałam na myśli, że trzeba to ukrywać.
przepraszam beata źle zrozumiałam twe słowa. Ale mi głupio teraz........
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości