|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
nie jeżdże samochodem, ale jak patrze na mape to trzeba jechać na rondo mogilskie i gdzieś tam szukać parkingu, bo to blisko na olszańską - gdzieś 5 minut na nogach
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Agatka.... Na pewno nic nie jest przesądzone. Ale rozumiem Twoje negatywne nastawienie...
![]() Zaraz_a witaj.. Raczej nie dasz rady nas nadrobić ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
Mlebi dzięki
Kucyk ![]()
#4864 |
Zakorzenienie
|
Agatko
![]() ![]() A na olszańską się wybierasz jutro do diagnostyki? Tak jak pisała Mleb, możesz gdzieś zaparkować koło mogilskiego. Ale jak do tej przychodni jedziesz to tam jest chyba bliżej od cmentarza rakowickiego, wiec ja bym tam gdzieś szukała miejsca parkingowego. Teraz tam jest chyba już strefa parkowania ale w sobotę to chyba bez znaczenia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4865 |
Zadomowienie
|
Zaraz_a witaj na naszym wątku. Bardzo ci współczuję straty.
Tego co dziewczyny do tej pory napisały, raczej nie zdołasz nadrobić. Pisz z nami na bieżąco, wyżal się. Na pewno dostaniesz od nas wsparcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45476222]
Pani czy ja mogłabym mieć małą prośbę ![]() ![]() Cytat:
poza tym odczucia estetyczne matki tyż ważne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pewnie, że tak.
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Agatko sprawdziłam i z rakowickiej mozna wjechac bezpośrednio w olszańską, więc jeśli potrzebujesz tam gdzieś podjechać to pewnie i na olszańskiej będzie można gdzieś zaparkować
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() Pani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
Bez przesady
![]()
#4872 |
Zakorzenienie
|
Ciężarnej się nie bije no!
![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | ||
Wtajemniczenie
|
Ugotowane na pewno nie
![]() Aaaa, myślałam, że może jakiś kształtny ![]() ![]() Cytat:
Ciekawe jaka będzie rekompensata ![]() Cytat:
![]() Agatko ja wiem, jak Ci ciężko ![]() Edytko cieszę się, że już lepiej ![]() Zaraza witaj ![]() Dzisiaj znowu mi się śniłyście, miałyśmy taki jakby zlot ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | ||
Zadomowienie
|
Cześć!
Cytat:
Tylko niepotrzebny stres ![]() A objawy raz sa, raz nie ma. Tez nie wyrocznia. Cytat:
![]() Do poznawania swiata Czeresniowa jest idealna. Na abstrakcyjność swiata mamokowego przyjdzie czas. Chociaz nadal bedzie to brzydka książka ![]() Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-03-07 o 08:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam bardzo. Od kiedy usłyszałam, że serduszko nie bije, wiedziałam, że to będzie trudne, ale nie że aż tak bardzo.
Nie idę na skrócony macierzyński, wzięłam zwolnienie do końca marca i chcę wrócić do pracy. To chyba będzie dobry sposób na ucieczkę przed własnmi myślami. Nie widziałam córeczki i nie robiliśmy pogrzebu. Teraz zaczynam mieć wyrzuty sumienia i zastanawiam się, czy to była dobra decyzja. Wybrałam w ten sposób rozwiązanie, które było (lub wydawało mi się, że było) łatwiejsze dla mnie, ale nie wiem, czy dla Niej. Wiem, że zapamiętalabym ten widok do końca życia, a tak pamiętam "tylko" to co działo się wokół w tej chwili. Nie wiem, czy to normalne, z jednej strony zakopałam się w tym bólu i nie chcę się od niego oderwać, a z drugiej strony chciałabym przyspieszyć czas i zacząć nowy etap. Jakbym miała jakieś rozdwojenie jaźni. Jak zerkam na pierwszą stronę, to jakoś mi lżej widząc, że wielu z Was się udaje, niektórym nawet dość szybko. Mam nadzieję, że mój czas się jeszcze nie skończył i nie jestem przeterminowana. Na szczęście mąż wziął wolne i siedzi ze mną cały czas, chociaż widzę, że dla niego też to bardzo trudne. Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale mówi, że powinniśmy wyjechać gdzieś na 2-3 dni. Ale jeszcze nie w weekend, bo w tym czasie będe Was nadrabiać, faszerując głowę każdym szczęśliwym zakończeniem po poronieniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zadomowienie
|
Agatko rozumiem Twoje obawy, ale patrząc na wyniki tak zupełnie na zimno to one są w normie!!! A organizm kobiecy to nie maszyna, która działa według jednej normy, więc uspokój się kobieto bo inaczej dołączę do Pani i Jojli i wiesz co będzie
![]() I całkiem serio - tyle razy mówiłyśmy, że nie porównuje się ciąż!!! Wiem, że się martwisz i boisz, ale postaraj się nie pisać czarnych scenariuszy. A objawy to następy bacik by się należał - po pierwsze to naprawdę wcześnie na nie, a po drugie dziś ich nie ma jutro mogą być i tak w koło. Przytulam Cię kochana z całych sił ![]() Eliza raz jeszcze gratuluję! Niech dziewczynki zdrowo rosną! Śliczne są ![]() Witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Konto usunięte
|
Zaraz_a ja też przeszłam przez to, że serduszko mojego Dziecka przestało bić. Stało się to na dużo wcześniejszym etapie ciąży niż u Ciebie, bo w 9 tygodniu, ale wiem co czujesz. U mnie też jest to świeża sprawa, bo 16.02 urodził się mój Malutki Groszek.
Miałam 2 tygodnie zwolnienia i wróciłam do pracy we wtorek. Powiem Ci, że widzę, że to najlepsze co mogłam zrobić. Tak jak Dziewczyny piszą, nie nadrobisz całego wątku - ja spróbowałam od 1 części, ale po 7 stronach się poddałam. Po prostu piszę, kiedy czuję potrzebę a Dziewczyny są najlepsze na świecie! Przyjęły mnie szybko i wspierają kiedy tego potrzebuję ![]() PS. Może mąż ma rację z tym wyjazdem... |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Konto usunięte
|
Zaraz_a mąż ma bardzo dobry pomysł
![]() I o czym Ty mówisz, jaki czas, żyjemy w XXI wieku, rodzenie dzieci po 30-tce, a nawet bliżej 40-tki to całkowicie normalna sprawa. Jeśli Cię to pocieszy, ja w pierwszej ciąży (niestety nie skończyła się dobrze) leżałam w szpitalu z dwiema babkami, jedna 39, druga 40 lat, obie urodziły zdrowe dzieciątka ![]() Kubku ja znowu z pytaniem ![]() Co do tego robaka, myślałam, że heftnę, jak go wczoraj zobaczyłam. Tym bardziej, że sama robiłam warzywa z mrożonki z tym, że z Biedronki... (ale ze sklepu, nie z owada! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny..
![]() Szalejecie z postami, że ciężko za Wami nadążyć.. ![]() ![]() Zaraz_a, przykro mi strasznie... ![]() Mi się zaczyna załączać smutek dziś... bo jutro miną 4 miesiące od zabiegu... ![]() Agatka, już Ci pisałam na innym wątku... musisz być dobrej myśli.. tulę mocno.. ![]()
![]() |
#4883 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Waderko w sumie jak przemyśłałam to mógłby być roczny zapas mrożonek ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Konto usunięte
|
Meire mi się wczoraj załączyło bo właśnie byłby 11t6d, a dzisiaj 12t0d... Ciężko o tym nie myśleć...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Zadomowienie
|
Izka tylko gdzie zmieścić takie ilości
![]() ![]() Udało się Wam umówić do okulisty?? [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45478948] Meire mi się wczoraj załączyło bo właśnie byłby 11t6d, a dzisiaj 12t0d... Ciężko o tym nie myśleć... [/QUOTE] Ja przeżywałam obie moje utracone ciąże odliczając tydzień po tygodniu aż do terminu porodu.. też nie mogłam przestać o tym myśleć.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Konto usunięte
|
O Boże...
Właśnie czytam inne wątki i fora.. Artuś czasami kręci głową na NIE i ktoś napisał, że to może być objaw padaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Konto usunięte
|
Anita tylko ja nie chcę tego robić... To jest błędne koło... Jak znowu zajdę w ciążę to przecież nie będę 2 na raz odliczać
![]() Perse nie sugeruj się tym, co ktoś pisze na forum. Artuś jest zdrowym dzieckiem, rozwija się prawidłowo i to jest kolejny etap jego rozwoju! Mlebi kończymy kończymy ![]() Jak tam Jana? Edytte u Ciebie jak? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45478704]
Kubku ja znowu z pytaniem ![]() [/QUOTE] Moja Len jak była mała też miała powiększony jeden węzeł z tyłu. Na początku nie wiedziałam co to może być i poszłam z tym do pediatry. Tam dostałam skierowanie na CRP czy nie ma stanu zapalnego w organizmie. Wyniki były dobre, a pediatra powiedziała, że czasami tak się zdarza. Po dwóch tygodniach sam zniknął. Potem jak analizowałam wszystko to doszłam do wniosku, że to mogło być właśnie po szczepieniu, ale na twoim miejscu sprawdziłam bym to u lekarza, jeżeli masz możliwość |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45479134]O Boże... Właśnie czytam inne wątki i fora.. Artuś czasami kręci głową na NIE i ktoś napisał, że to może być objaw padaczki ![]() Ty już lepiej nie czytaj... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.