Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-06, 17:09   #3241
martek
Raczkowanie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
No to pokazuję moje wytworki
Serweteczka i 3 kwiatuszki i malutki paputek, długi na jakieś 4,5 cm

( sorki za plame na obrusie- dopiero zauważyłam- ach ten zoom )
CUDO!!!

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
witam się termin mam na 17 wrzesnia, dziś do mnie dotarło, że mogę wejść na poczekalnie na wrześniowe przyszłe mamy mam 3-letnią córeczkę po in vitro, a obecna ciąża to cud nad cudy, udała się naturalnie
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy

córeczkę rodzilam w grudniu, także cieszę się, że tym razem termin mam wrześniowy, że nie będę zimą rodzić
Cytat:
tak, mam PCO, na HSG wykryto dwurożną macicę, na szczęście operacyjnie sporo udało sie ją "naprawić", wpierw leczenie clo i pregnyl potem inseminacja, aż w koncu decyzja o in vitro, dopiero drugie in vitro się powiodło. W zeszłym roku mielismy 2 próby z zamrożonymi zarodkami (bo chcieliśmy drugie dziecko), jedna kompletnie nieudana, druga ciąża, którą szybko straciłam. Nie życzę nikomu tego, co przeszliśmy z mężem, niestety coraz więcej par musi przejść taką drogę. Decyzja o in vitro nie jest łatwa, nie tylko chodzi o kwestie finansowe, ale też to spore obciążenie dla organizmu (spore dawki hormonów), no i psychicznie wykanczjace i to poczucie, że innym sie udaje a ze mną coś nie tak.

no ale udało się tym razem naturalnie, przy kompletnym braku nadziei, Okres spóźnial mi sie tydzień, nawet nie pomyślałam, by zrobić test, bo miewalam sporadycznie opóźnienia i zawsze nie byla to ciąża. I bym testu pewnie nie zrobila, gdyby nie to, że w dziale z wędlinami prawie pawia puściłam od zapachu wędlin. Poszlam zaraz po test do apteki i 2 kreski

88Ekaterina88, piękna robota podziwiam talent, ja mam do takich rzeczy 2 lewe ręce. Do rysowania też ale teraz muszę sie mobilizować, bo moja 3-latka uwielbia malować i rysować i zwykle mam z nią rysować i malować, myśle, że jeszcze rok i jej rysunki będą lepsze od moich
Cudnie, tak bardzo się cieszę, e zdarzył Wam się drugi mały cudek O oczywiście witamy na wątku
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Co tyle piszecie?
Ja tam jeszcze nie czuje laskotania, ani niczego. Ale w sumie jestem dopiero w 11 tc.

Ogromne gratulacje
Uroki pracy u prywaciarza. Skąd ja to znam.
BędZiemy razem pracy szukać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja czasami czuję łaskotanie delikatne pod pępkiem, ale nie zwracałam na to większej uwagi, bo do głowy mi nie przyszło,że to dzieć się może odzywać Do usg jeszcze tydzień, ehhh chciałabym je mieć co drugi dzień
Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Oj nie ma co narzekać bedzie dobrze byle do 17 potem mąż mi zrobi masaż posladkow. Zresztą codziennie smaruje mnie balsamem i twierdzi ze tylko on taki kochany bo żaden by tego nie robił... Stratatata Hehe oczywiście
Cytat:
Mała u mnie właśnie sie kończy seksem ;-) wydaje mi sie ze jest go więcej niż przed ciążą. Chodź na poczatku sie trochę bałam ale wszystko jest ok więc
U nas ostatnie posucha, sama nie wiem czemu.. z jednej i drugiej strony brak chęci, a ja tż się zachce, to jest środek nocy i każę mu spadać

http://www.suwaczek.pl/cache/e690f5bba1.png
martek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 17:12   #3242
allckarola
Zadomowienie

Seks wskazany ale niestety moj maz teraz przychodzi z pracy zmeczony i trzeba mu czasami ochoty naraobic dobry sposob mowie mu wez mnie wysmaruj i potem samo sie dzieje, ale dzisiaj to i ja zmeczona marze o lozeczku

ale przed cwiczenie ruszyc tylek trzeba w koncu
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 18:34   #3243
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Paulina,mój Tż też praktycznie ciągle w pracy i jedyne z kim mogę spacerować to z pieskiem,który i tak ma mnie w nosie

Aliszcze,jestem pod wrażeniem Ale jestem założenia,że czasem trzeba pocierpieć,żeby dostać szczęście i to podwójnie Ja po lipcowej mojej osobistej tragedii w ogóle byłam założenia,że nigdy dzieci nie chcę a tu na Boże Narodzenie zrobiliśmy sobie wspólny prezencik

A u mnie dzisiaj wyszła sytuacja spontanicznie I nie miałam nawet okazji powiedzieć jestem zmęczona,źle się czuję i do tego sama od 2 miesięcy przejęłam inicjatywę Ehh nie wiedziałam,że mojego Tż dalej jara to jak się ubieram i jak zakładam spodnie.. Dzisiaj doszłam do wniosku,że on by najchętniej mnie zjadł

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 19:53   #3244
God Of War 20
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Dziś cały dzień na nogach więc jestem padnięta.. właśnie strzeliłam sobie stixy tak na niezdrowe zakończenie dnia
No ale raz na ruski rok można sobie pozwolić
Stary 2014-03-06, 20:12   #3245
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny.

Nadal nie ma mnie w klubie? Podeślijcie linka...

Dużo dziewczyn jest już w drugim trymestrze! Już tak milej

Też miałam wrarzenie wczoraj, że czuję ruchy dziecka. Ale dla mnie to zawsze było dość trudne do ustalenia, czy na pewno to dzidzi... (w I ciaży i teraz...) No pod koniec ciąży już nie było problemu

Muszę wyłączyć komputer, bo mi mały informatyk urośnie z córy
Moja córa to właśnie mały informatyk - jak tylko któreś z nas ma włączony komputer to od razu biegnie do tej osoby i wali w klawiaturę:P.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Wystarczy szydełko i nitka Sama też szydełkowałam, ale moje oczy już nie te...

A powiedzcie mi jakie odczucia są przy ruchach dziecka? Bo mnie tam ciągle coś łaskocze, choćby bąbelki, "zgrzytanie" albo coś. Nigdy nie czułam czegoś podobnego

Mi się wydaje, że to za wcześnie na ruchy dziecka, według mnie to najprawdopodobniej narządy się przesuwają, w miarę jak macica się rozrasta.
Ja w pierwszej ciąży właśnie coś takiego czułam bardzo wcześniej, a teraz nic, a nic nie czuję.

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
No to pokazuję moje wytworki
Serweteczka i 3 kwiatuszki i malutki paputek, długi na jakieś 4,5 cm

( sorki za plame na obrusie- dopiero zauważyłam- ach ten zoom )

Jejku,ale to jest śliczne, sama bym chodziła w takich paputkach!

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Aliszcze itaj! Super, że Wam sie udało!
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 21:43   #3246
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Do nas dziś zadzwoniła babka,która robiła mi wczoraj usg i powiedziała,że zmierzyła jeszcze raz i wyszło nie 1:104 a 1:96.Ehhh
Ja ryczę,mąż się wścieka po co mi to było
Stary 2014-03-06, 21:45   #3247
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Do nas dziś zadzwoniła babka,która robiła mi wczoraj usg i powiedziała,że zmierzyła jeszcze raz i wyszło nie 1:104 a 1:96.Ehhh
Tym bardziej bym nie kierowała się tymi badaniami.
Trzymaj się kochana.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 21:48   #3248
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

Rozumiem, że się denerwujesz, ale próbuj się uspokajać myśląc, że nerwy w tej sytuacji (nawet jakby sie okazało, że dzieciątko chore) nic nie dadzą, mogą jednak zaszkodzić.
Myśl pozytywnie!
Trzymam kciuki, by okazało się, że wszystko ok z dzieciątkiem!
Stary 2014-03-06, 21:50   #3249
Aneta???
Zakorzenienie

Dziewczyny,naprawdę lepiej żyć w niewiedzy,żałuję bardzo,że się zdecydowałam,tak miałabym spokój
Stary 2014-03-06, 22:07   #3250
carolciuska
Zadomowienie

Zjadlam pol sloika ogorkow i nie moge sie wyprostowac, mam wydety brzuch jakby to byl 7 miesiac. I do tego chyba moj zoladek sie zbuntowal
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 05:11   #3251
allckarola
Zadomowienie

Czesc dziewczyny ;-) ja sie nie decydowalam na te badania genetyczne właśnie dlatego żeby sie nie martwić. Skoro lekarz mi powiedział ze wszystko ok to ok. Myślę ze w tym badaniu potem różnie wychodzi. Nie martw sie wszystko bedzie dobrze
Stary 2014-03-07, 06:37   #3252
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Aneta,ehh niby takie dobre badanie a tyle nerwów przysparza.Kurczę,mam nadzieję,że jednak jest dobrze u Ciebie i jak zwykle to badanie okazało się fałszywe...

Zaraz jadę do ginka... Trzymajcie kciuki,bo ja ledwo jem śniadanie

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 06:40   #3253
Aneta???
Zakorzenienie

Witamy w 4 miesiącu😋
Już trochę jestem spokojniejsza. Uświadomiłam sobie,że nawet jeśli brać pod uwagę ten wynik to mam prawie 99% szansy na zdrowe dziecko pod tym kątem. A to przecież dużo, tak mi się wydaje😌

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Cytat:
Czesc dziewczyny ;-) ja sie nie decydowalam na te badania genetyczne właśnie dlatego żeby sie nie martwić. Skoro lekarz mi powiedział ze wszystko ok to ok. Myślę ze w tym badaniu potem różnie wychodzi. Nie martw sie wszystko bedzie dobrze
Mi też powiedziała że wszystko ok, więc po co te propozycje o ekstra badania😒

Stary 2014-03-07, 06:58   #3254
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Witam się i ja w tym pięknym dniu
Po dłuższym czasie znowu poczułam coś w brzuszku. Miałam problemy ze snem, coś mnie męczyło. Aż tak leżę na prawym boczku, nogi podkulone i co? czuję!!!! Łaskotanie, tak 5-7 cm nad łonem I to najpierw w jednym miejscu, chwilę potem 1 cm obok i tak z 5 razy I myślę że to był maluszek. Wtedy czułam coś innego, troszkę mocniej. A teraz tak fajnie delikatnie, smyranie I tuż po tym spokojnie poszłam spać. Nawet nie wiem kiedy :P Teraz pobudka bo tż do pracy szedł, naskrobałam co chciałam i wyleguję się dalej

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 07:14   #3255
Miminek
Raczkowanie

Hej dziewczyny.

Wczoraj wieczorem aplikowałam sobie globulkę i wyczułam, że moja szyjka jest bardzo miękka i lekko uchylona przy ujściu, a ogólnie lekko rozpulchniona. Nie muszę chyba mówić, że później już za dobrze nie spałam? Zadzwoniłam do lekarza, kazał przyjść jutro. Pół nocy czytałam o skracających się szyjkach i pessarach... Najgorsze jest jeszcze to, że jutro na 12 mam wizytę a na 12.30 ćwiczenia obowiązkowe (studiuję 50km od mojego miasta). Mam nadzieję, że uznają mi zaświadczenie od lekarza... Jestem załamana

Miminek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-07, 07:28   #3256
Kasiula_9
Przyczajenie

13 tydzień i 2 dni. Termin porodu 10.09.2014. Badanie USG 06.03.2014 CRL 69,2mm

Edytowane przez Kasiula_9
Czas edycji: 2014-03-11 o 11:41
Kasiula_9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 07:36   #3257
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hej

Meta trzymam kciuki

Miminku, za Ciebie też. Uważaj na siebie, mam nadzieję ze nic powaznego się nie dzieje

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 08:26   #3258
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Przyszłam sobie ponarzekać, a co męczą mnie okropnie mdłości i wpycham w siebie migdały... i nic mi nie pomaga... nie żyję a koczuje, włócząc się po domu fotel powinnam sobie zanieść do wc w razie "w" nie znam dnia ani godziny się nie sprawdza, nie znam nawet minuty
nic mi o mdłościach nie mów, dopiero co zaczynają mi ustępować. A tak prawie codziennie paw

Cytat:
Seks wskazany ale niestety moj maz teraz przychodzi z pracy zmeczony i trzeba mu czasami ochoty naraobic dobry sposob mowie mu wez mnie wysmaruj i potem samo sie dzieje, ale dzisiaj to i ja zmeczona marze o lozeczku
ja od wielu tygodni bez seksu, to przez mdłości, ale pamiętam, że w 2 tryemstrze mialam megaochotę, mąż liczy na powtórke w tej ciaży
Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Moja córa to właśnie mały informatyk - jak tylko któreś z nas ma włączony komputer to od razu biegnie do tej osoby i wali w klawiaturę:P.[COLOR="Silver"]
skad ja to znam, moja 3-latka dobrze już obsługuje tablet, przegląda fotki, wlącza ulubioną grę, patrzy na bajki. Dobrze, że jeszcze ma świadomość, że to tablet mamusi

Cytat:
ja teraz nie zdecydowalam się na genetyczne, brak czasu. Pewnie bym się martwila na Twoim miejscu, bo ja z tych, co się martwią na zapas niestety. Ale powiem jedno, słyszałam już parę razy o nieciekawych wynikach na genetycznym i każdy z tych przypadków okazal się zdrowym bobasem a tu widzę jednak brak profesjonalizmu, jak mozna pomylić wyniki? z resztą nie każdy ginekolog może robić to badanie, ja robiłam w pierwszej ciąży w klinice, gdzie miałam in vitro, super sprzęt, lekarze wielcy specjalisty, naprawdę. A tylko 1 ginekolog był od genetycznego, reszta mówiła, że do tego trzeba doswiadczenia, przeszkolenia itp i się nie tykali.

zaglądnęłam na chwilkę do Was ale lecę do corki, ogląda teraz bajkę ale zaraz bedziemy sie bawić. Szkoda, że tak pochmurno u nas. Dziś zanoszę też papiery do przedszkola, oby młoda się dostala, bo w mojej dzielnicy graniczy to z cudem

miminku, ale mi się wydaję, że szyjka w czasie ciaży powinna być rozpulchniona, to jest jedna z oznak ciąży. Co do pozostalych objawów to nie pomogę, nie znam się, akurat z szyjką nigdy problemów nie miałam w 1 ciąży.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....

Edytowane przez Aliszcze
Czas edycji: 2014-03-07 o 08:28
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 08:41   #3259
małaPaulina
Wtajemniczenie

Metamfetaminax gdybym miala psa to moze bym dupsko ruszyla, kocham pieski
no i trzymam kciuki za wizyte

Aneta??? kazdy wie ze bedzie dobrze

Kasiula_9 witam ale jestes oficjalna hehe

Miminek internet to zlo!nie wiem po co to czytasz... dobra wiem,lepsza nie jestem,ale tak sie nakrecamy a potem lekarz nas musi uspokajac

Mo_onika_ika super tez bym chciala juz cos poczuc,minal tydzien od usg i juz sie zamartwiam,nie wiem jak dzidzia rosnie ani nic,brzuch stoi w miejscu i juz sama nie wiem ech...

Witam was z rana ja niestety rano z glodu zaczelam wymiotowac, oczywiscie śliną bo niby czym?a nie moglam nic zjesc bo musialam jechac na morfologie ech
Jestem okrutnie niewyspana,do tego ten brak slonca kolejny dzien mnie juz dobija

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-03-07 o 08:45
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-07, 08:45   #3260
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Bidulka

Nie martw się na zapas, bo nie tylko szkodzi, nie tylko Tobie ale i dziecku i nie potrzebnie w domu robi sie nieciekawie

Będziecie teraz robić dodatkowe badania czy dajecie sobie spokoj do rozwiązania ?

W sumie tego lekarza to jakiś nieprofesjonalista, widac cos go męczyło skoro dzwoni po kilku dniach do Was.
Wszystko będzie dobrze

Niedobrze mi bleeeee
Wczoraj wyladowałam na wc
kolacja sie strawiła oprocz twarogu
A dziś zjadłam kanapkę z camembertem i teraz pije mleko, chociaz jeszcze przydało by sie zjeść jeszcze jedną to jakoś nie umiem

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 08:55   #3261
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dzień doberek
My od wczoraj 13 tyd
Nie wiem co napisac hihi wybilam sie z rytmu :p
Witam nowa mamusie
Zaraz spadam pod prysznic ogole sie uloze w koncu wlosy na glowie i zrobie makujaz i moze w koncu bede mogla na siebie patrzec

Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-03-07, 08:57   #3262
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy w 4 miesiącu😋
Już trochę jestem spokojniejsza. Uświadomiłam sobie,że nawet jeśli brać pod uwagę ten wynik to mam prawie 99% szansy na zdrowe dziecko pod tym kątem. A to przecież dużo, tak mi się wydaje😌

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Mi też powiedziała że wszystko ok, więc po co te propozycje o ekstra badania😒

Nowe wytyczne WHO.
Stary 2014-03-07, 09:01   #3263
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Dzień doberek
My od wczoraj 13 tyd
Nie wiem co napisac hihi wybilam sie z rytmu :p
Witam nowa mamusie
Zaraz spadam pod prysznic ogole sie uloze w koncu wlosy na glowie i zrobie makujaz i moze w koncu bede mogla na siebie patrzec

no juz mialam pisac gdzie ty sie podziewasz
chyba bedzie kara masz cos na usprawiedliwienie?
Jak mi sie nie chce malowaaaaaaaaaac,masakra, ja sie maluje tylko jak wychodze ze znajomymi czyli raz na miesiac albo jak mi sie zachce czyli...raz na miesiac jutro dzien kobiet to moze naloze tusz hehe szalenstwo

88Ekaterina88 no ja wlasnie jem sniadanie od 40min i cos tez nie moge....

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-03-07 o 09:03
Stary 2014-03-07, 09:18   #3264
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Jak mi sie nie chce malowaaaaaaaaaac,masakra, ja sie maluje tylko jak wychodze ze znajomymi czyli raz na miesiac albo jak mi sie zachce czyli...raz na miesiac jutro dzien kobiet to moze naloze tusz hehe szalenstwo

no ja dalej sie modle nad 2 kromką
a muszę sie ogarnac i iśc do sklepu po jajka bo mój zażyczył sobie naleśnikow

Czytam sobie opisy porodow dziewczyn z wizażu i teks roku : jak zaczełam rodzić to kazałam tż szukać na korytarzu skarpet w torbie, bo dziewczyny z wizażu pisały że stopy marzną podczas rodzenia

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-07, 09:22   #3265
allckarola
Zadomowienie

Bo ja tańczyć chce...może ktoś znaczy mnie jak tańczy sie... byle do 17 i weeeeekend
Stary 2014-03-07, 09:23   #3266
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Czytam sobie opisy porodow dziewczyn z wizażu i teks roku : jak zaczełam rodzić to kazałam tż szukać na korytarzu skarpet w torbie, bo dziewczyny z wizażu pisały że stopy marzną podczas rodzenia
dobre

ja chciałam zamordować położną, bo jak miałam skurcze na rozwarcie to kazala mi skakać na dużej pilce, o 1 w nocy (młodą urodziłam o 3.24 nad ranem). Mąż musiał mnie trzymać, bym się nie zsunęła z piłki

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 09:27   #3267
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
dobre

ja chciałam zamordować położną, bo jak miałam skurcze na rozwarcie to kazala mi skakać na dużej pilce, o 1 w nocy (młodą urodziłam o 3.24 nad ranem). Mąż musiał mnie trzymać, bym się nie zsunęła z piłki
kuzynka mojego tż wisiala na yyy...... lianie tzn. na linie

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-07, 09:31   #3268
małaPaulina
Wtajemniczenie

hahaha a moja przyjaciolka podczas porodu ugryzla pięlegniarke w reke
ciekawe co my odwalimy
Ostatnio jak moj TŻ narzeka ze go boli kregoslup czy cos innego (jestem z emerytem normalnie) to mowie" weź nie pier***, ja musze rodzic"

Stary 2014-03-07, 09:38   #3269
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha a moja przyjaciolka podczas porodu ugryzla pięlegniarke w reke
ciekawe co my odwalimy
Ostatnio jak moj TŻ narzeka ze go boli kregoslup czy cos innego (jestem z emerytem normalnie) to mowie" weź nie pier***, ja musze rodzic"
moj sie boi iśc na czyszczenie zatok a ja mu, że zobaczy co ja bede przeżywać rodząc i że jakoś nie robie problemu i urodzę

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-07, 09:50   #3270
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:

Lenistwo i maly dół który juz prawie zakopany :p ja sie teraz tez nie maluje ale chyba to błąd bo przynajmniej sobie humor poprawie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości