![]() |
#961 | |
Rozeznanie
|
Dot.: AMILIE Mineral Cosmetics
Cytat:
a z ciekawości zapytam - w jakich kolorach wyglądasz najlepiej jeśli chodzi o ubrania? a jakie zdecydowanie odpadają bo ja mam ogólny zakaz noszenia zielonego i pochodnych bo wszyscy chcą mnie wtedy reanimować - tak źle wyglądam... zabronione są też pomarańcze, i ciepłe brązy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Dostałam dzisiaj przesyłkę z pędzelkiem i już jestem zadowolona!
![]() A wczoraj odebrałam paczuszkę od Amilie i też jestem zadowolona - przetestowałam sobie róż Lollipop. ![]() I jestem ciekawa tych nowych formuł podkładu, bo obecna mi bardzo odpowiada. Super kryje, przy czym wygląda mega naturalnie i bardzo niewiele go potrzeba żeby pokryć całą twarz. Używam od dwu tygodni, a nie widzę żadnego ubytku w słoiczku. Czary jakieś. ![]()
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to mięta, błękit, wszelkie odcienie niebieskiego uwielbiam - w tych kolorach mam chyba najwięcej ubrań dużo ubrań mam też białych, albo biało czarnych ale nie unikam też wielokoloworych, ani neonowych - uwielbiam wręcz w sumie to wszystko noszę, nie zwracam większej uwagi omijam tylko kolory których nie lubię.. ![]() ale za błękity i miętę najwięcej komplementów zbieram ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() niebieskie noszę i lubię i w niektórych bardzo korzystnie wyglądam ale komplementy zbieram zdecydowanie za czerwienie ale tylko te zimne (żadnych pomarańczy!) i faktycznie widzę jak diametralnie zmienia mi się twarz w takim kolorze, to aż niesamowite, zmieniam się jak kameleon dobrze też się widzę w zimnych brudnych fioletach paradoksalnie nie widzę się w czerwonych mocnych szminkach... mam wrażenie, że pasują tylko zimno, jasno różowawe idące nawet w fiolet w pomarańczowej szmince wystraszyłam samą siebie w lustrze... może faktycznie musze pogodzić się z tym, że mam zielonkawą skórę :/i za cholerę nie umiem sobie dobrać podkładu taki ni pies ni wydra ze mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Do mnie paczka dziś została wysłana dopiero |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro pewnie dostaniesz paczkę. ![]()
![]() |
![]() |
#967 |
Rozeznanie
|
nie wiecie może czy Amilie zrobi jakąś promocję na 8 marca?
mieli niedawno -20% z okazji urodzin ale akurat czekałam na próbki... teraz chciałabym zamówić i fajnie by było wstrzelić się w jakąś zniżkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Choć akurat teraz mi podkład nie potrzebny- w domku na zwolnieniu siedzę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Rozeznanie
|
tak mi jakoś niewyraźnie do nich pisać w tej sprawie bo już im wysmarowałam wiadomość, że mi się próbki nie podobają bo małe i się nie da używać...
a jak im jeszcze wyślę pytanie o promocje to już całkiem wyjdę na jęczącą, pazerną świnię co jej się nic nie podoba i jeszcze chciałaby taniej ![]() zaczekam, zobaczę co będzie 8 marca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Rozeznanie
|
A ja właśnie przed chwilą odebrałam moje pt zamówienie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#973 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Rozeznanie
|
W piątek ;-) w dniu promocji
![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
te opakowania przeurocze mają
![]() ![]() tak mnie zaciekawiło teraz... czy kiedyś cienie wprowadzą ![]() choć jeszcze tych z AM nie zdążyłam obadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tymi minerałami tak już jest cały czas na coś się czeka. W AM na nowe odcienie i mniejsze opakowania z cieniami, z Amilie obiecują pędzelki i wspominali coś o nowych formułach podkładów, Earthnicity coś napomknęło o nowych odcieniach, że o Pixie nie wspomnę.... Ciężkie te nasze losy ![]()
![]() |
![]() |
#977 |
Oby do wiosny
|
Tak myślałam. Ja też.
Na szczęście już dostałam. Ale... Do podkładu z Cashmere (linii natural) dostałam próbke rozu Golden Peach. Totalne nieporozumienie. Skrobnę do nich maila, bo marketingowo to kwiczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#979 |
Zadomowienie
|
doszła i moja paczuszka, te próbki w srebrnych woreczkach są totalnie bez sensu
![]() a, z gratisów dostałam róż, który bardzo lubię, bo kupiłam go u nich już dawno temu. jeśli chodzi o próbki i gratisy to annabelle ich kładzie na łopatki, szkoda, że nie mogę używać ich podkładów :/ no, ponarzekałam i już mi lepiej.
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
Nie będe awanturowac się, tylko coś grzecznie naskrobię Cytat:
![]() To lepiej choć |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze, może też do nich napiszę, może coś się zmieni jeśli dostaną trochę maili?
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Rozeznanie
|
Ja dostałam w gratisie róż little smile, na razie nie będę otwierać, bo srebrny worek mnie nie zachęca :-P Co do podkładu to zamówiłam biga sesame i tutaj jestem zadowolona bo trafiłam w kolor
![]() Zgadzam się z próbkami AM nie mają szans
![]() |
![]() |
#983 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mikro rozmiarów i szarych opakowań próbek, mi one w ogóle nie przeszkadzają. I tak są lepszą opcją od tych zupełnie początkowych folii, które nie miały nawet strunowego zamknięcia.
![]() |
![]() |
#985 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() EDIT Dostałam już odpowiedź, iż myślą nad dobrym rozwiązaniem i rozważają opcję by można było samemu gratis do koszyka dodać ![]()
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2014-03-07 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Rozeznanie
|
Samodzielne dodawanie darmowych próbek do koszyka byłoby świetną opcją - w moim ostatnim zamówieniu dwa na trzy gratisy były bardzo trafione, ale różnie to bywa.
![]() Póki co planuję zrobić zamówienie na kosmetykach mineralnych - póki co wezmę Hakuro H50s, jeśli będzie za mały na całą twarz to dokupię większy. długa rączka nieco mnie odpycha od zakupu, ale zobaczymy. ![]() ![]() Jeszcze czekają mnie obowiązkowe zakupy na Mazidłach, ach, zbankrutuję. ![]()
Moja wymianka - klik! Edytowane przez AncientQueen Czas edycji: 2014-03-07 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#988 |
Klientka w krawacie
|
Dziewczyny, wiecie może, który z podkładów EDM jest podobny do Sesame z Amilie? W Amilie leży mi tylko kolor...
![]() |
#989 |
Rozeznanie
|
chcę skorzystać z dzisiejszej promocji (powyżej stówy dodają pełnowymiarowy róż) i tak się zastanawiam nad różami...
nie wydaje wam się, że róż kiss kiss ma bardzo mylący kolor na stronie? dostałam go w dodatkowej próbce przy poprzednim zamówieniu i byłam szczerze zaskoczona kolorem... bo dla mnie to jest jakiś ciepły pomarańcz z odrobiną różu a na stronie widzę go jako zgaszony brudnawy różowaty róż o ile ten z obrazka na stronie by mnie bardzo interesował to ten z próbki jest zdecydowanie nie dla mnie... (mój podkład to pine nut i unikam wszelkich pomarańczy w różach, w pomadkach i na oczach) zastanawiam się na ile taka różnica jest też w innych różach albo ja mam coś z monitorem... :/ Edytowane przez kasiatoya Czas edycji: 2014-03-08 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.