|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Dzisiaj jeszcze niczym, za chwile prysznic i jade na masaz mojego starego ciala
![]() Ja tez sobie zaczynam srednio radzic z problemami Chyba niektore mnie przerastaja, niestety. Po mnie tez tego na zewnatrz nie widac, wlasciwie swoimi problemami dziele sie tylko z TZetem i czasem mama. Wiem, ze takie 'duszenie' emocji w sobie, nie jest dobre, ale inaczej nie potrafie. Chyba jest to rodzinne, bo moja rodzicielka tez tak ma. Wszyscy znajomi i jej wspolpracownicy sie nadziwic nie moga, jaka ona opanowanana, radosna i silna, a ona wszystkie swoje zle emocje i leki w sobie trzyma. |
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez realnych znajomych daję sobie świetnie radę. Bez Was byłoby ciężko |
|
|
|
|
#573 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przez wyparowanie czy też wytopienie tzw. tłuszczyku...?
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
No nieźle
czytając o waszych problemach to z ręką na sercu mogłabym się podpisać pod każdym postem, jakoś dziwnie znajome są mi wasze problemy, które ( skąd ja to znam) są jednocześnie moimi problemami, były są i niestety będą, życie to nie kolorowa bajka, tylko ciągłe zmartwienia, kłopoty i rozczarowania. Na szczęście urodziłam się pogodna, z duzym dystansem do życia i poczuciem humoru, bez tego nigdy nie poradziłabym sobie z piętrzącymi się lawinowo problemami codziennie. Dobrze tez sie stało, ze trafiłam na to forum, w odpowiednim dla mnie czasie. Wizaż a szczególnie perfumyTeraz to chetnie pachniałabym Angelem, ale niestety próbki sie pokończyły a ileż razy można chodzić do Sephory i prosić o małą próbeczkę.Zabrakło mi rekwizytów... to pachnę Alienem...ooo sprawdza się w upały.Witaj Tristan Dla wszystkich buziaki |
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Mademoiselle. Ciekawe, czy Kasiulka tez
|
|
|
|
#576 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzis pachnę Scent Intense
Wszystkim smutasom przesyłam pozytywne wibracje
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Shaal Nur
i znowu |
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
LN- Passage D'Enfer
PN Dzing! Utwierdzam się w przekonaniu, że wolę Dżinga Globalnie nic ... czekam na Koszmarę
|
|
|
|
#579 |
|
Rozeznanie
|
Dziś pachnę Envy Gucciego.Jakoś pasuje mi dziś wyjątkowo,choć ostatnio nie noszę tego zapachu zbyt często
|
|
|
|
#580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(psyt! Passage d'Enfer juz mam a kupon na DZING-a! oczekuje na realizacje). Ja akurat mam szczęście mieć przyjaciółkę taka prawdziwa prawdziwa (nawet moja mama traktuje ja bardziej jak córkę niż moja koleżankę) i co najważniejsze mam ja na wyciągniecie reki bo mieszka: - 20 metrów w najkrótszej linii - 50 metrów jeżeli trzeba iść po schodach. A co do duszenia w sobie emocji to chyba mam tak samo jak większość. Dusze wszystko w Sobie na buzi mam uśmiech No. 5 i wszyscy myślą ze jestem wesoła, pogodna, pełna optymizmu itp. Mi bardzo pomaga w rozładowaniu "wewnętrznej bomby zegarowej" mocne zmęczenie i wyczerpanie fizyczne które najczęściej realizuje poprzez 2-3 godzinny trening (najczęściej kickboxingu czyli wyzywam sie na workach treningowych). Faktem tez jest ze zazwyczaj dobrze sobie radze z problemami, tylko ostatnio jakoś tak sie złożyło ze czara goryczy sie przelała i trudno mi sie pozbierać. Raz jest lepiej raz jest gorzej. Raz na wozie raz pod wozem. Na szczęście gorsza opcja pod wozem zdarza sie bardzo rzadko. Uśmiecham sie szeroko i szczerze do wszystkich "smutasów"
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Eenax- doskonale rozumiem o czym piszesz
Na mnie ostry wysilek fizyczny i .......placz w samotnosci dzialaja jak katharsis- bez tego serce dawno by mi eksplodowalo........ ----------------------------------------------------------------------------- Przypomnialo mi sie wlasnie b. madre powiedzenie: "Raz na wozie, raz w nawozie " ------------------------------------------------------------------------------- Ad topic: Na razie nie pachne jeszcze zadnymi perfumami, poniewaz czekam na przesylke z nowymi skarbami |
|
|
|
#582 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może dziś do pracy w końcu dostarczą Ci przesyłkę z kosmetykami ode mnie i chociaż to troszkę poprawi humor
|
|
|
#584 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
a wygaduje się tutaj i na jeszcze jednym forum, i powoli przechodzi. A paczuszka pewnie dotrze jutro, bo dziś listonosz juz był...btw - mężczyźni to jednak niestety niższy gatunek (i prosze nie bić, zgadzam się, że nie wszyscy)
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Margot
Ps. Myślę, że powinnyśmy mieć własny wątek smutaskowy - może moderatorki się zgodzą...? |
|
|
|
#586 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Euphoria Blossom - bo musiałam komuś pokazać. Nie pasuje mi dzisiaj.
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------------------------------------------- Pachne globalnie Smoczym Pocalunkiem- ekstraktem a nadgarstkowo Violetta di Parma
|
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Kat ... i jak Violetta się sprawuje ?? |
|
|
|
#589 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tymeno, Kattarino
Ale dobrze, że jest takie miejsce jak Perfumy, gdzie można się pożalić jak człowieka dopadnie
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj Innocent, tak jakoś mi się na niego zebrało
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Favkes- Na razie VdP rzeczywiscie przypominaja V.Violette, choc z kazda chwila nabieraja ostrosci- na szczescie
![]() A propos naszych ukochanych fiolkow. Wlasnie przypomnialam sobie, , ze ostatnio w perfumerii wyczulam najpiekniejsze, jakie dane mi bylo poznac. Ktos testowal perfumy i za sprawda klimatyzacji delikatny, pudrowy obloczek woni fiolkowej wypelnil cala perfumerie. Jakiez bylo moje zdziwienie, gdy okazalo sie , ze to .......Tresor Znam je od dawna, ale nigdy dotad nie wyczulam tej czarujacej nuty . (W perfumerii bylo w tym czasie kilka klientek i az 4 wyszly z flaszeczka Trasora , tak wszystkimi zawladnal )Margot-
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matuchno !!! Mam flaszkę Tresora w domu - są mojej mamy i raczej ich nie ruszam. Ale chyba zaraz polecę obniuchać ..... ![]() Edit: pobiegłam sprawdziłam. Niestety fiołków się nie doniuchałam, ale już wiem dlaczego - Mama ma EDP a fiołek jest w EDT .... |
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
niee, nie czuje fiołków ... to musiały być EDT ....
|
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko edp- wlasnie bawie sie
rozpylajac ja prosto na wiatrak i wyraznie czuje delikatne fioleczki Moze to za sprawa cieplego powietrza, bo na mojej skorze pachna juz inaczej.....Musze jeszcze obadac edt w perfumerii
|
|
|
|
#597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby wszyscy czekali na pierwsze promyczki słońca, ale to co się dzieje w ciągu dnia to jest masakra... Przeszłam kilka kroków z wydziału do domu i myślałam, że padnę trupem w przedpokoju. Cała rozmemłana i zgrzana - teraz już mi chłodniej, za to znowu głowa boli. Jak to mówią, jak nie urok to sraczka ![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem z siebie dumna, właśnie zjadłam bułkę i ją trawię (fanfary! ).Wczorajszy obiad niestety mi nie podszedł, więc kolację i śniadanie też sobie darowałam - teraz odpokutowuję to, łapiąc się co jakiś czas za rozstrojone brakiem jedzenia kiszki. Nerwica... A pachnę Agentem P., do pępka - chyba tylko dzięki jego boskiemu obłoczkowi przeżyłam zaliczenie z inżynierii genetycznej. Poszło średnio. Siedzący obok mnie kumpel też nie za bardzo chciał się skupiać nad swoją pracą... ![]() P.S. Coś ostatnio Nat nie widzę...
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Też, też
![]() Na razie jednak delikatnie, tylko we włosach bo właśnie wróciłam z opalania. Zamiast się uczyć na jutro ja się przypiekam i wyglądam już jak słodki palony karmelek ![]() Dziewczyny jesteście BOSKIE po prostu. |
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w EDT Fiołki są nawet w składzie. sprawdzałam w KWC. Śledztwo w toku
|
|
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bezskutecznie się za nim rozglądam na allegro czy na straganie gazetowym, dziś pojawił się na targowisku a ja oczywiście nie mam nic na wymianę a akurat używka, bo 75ml wolałabym klasycznego niebieskiego InnocentaCzy różowa siostrzyczka jest aż tak naprawdę warta uwagi, bo nie może mi wyleźć z głowy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

...????
czytając o waszych problemach to z ręką na sercu mogłabym się podpisać pod każdym postem, jakoś dziwnie znajome są mi wasze problemy, które ( skąd ja to znam) są jednocześnie moimi problemami, były są i niestety będą, życie to nie kolorowa bajka, tylko ciągłe zmartwienia, kłopoty i rozczarowania. Na szczęście urodziłam się pogodna, z duzym dystansem do życia i poczuciem humoru, bez tego nigdy nie poradziłabym sobie z piętrzącymi się lawinowo problemami codziennie. Dobrze tez sie stało, ze trafiłam na to forum, w odpowiednim dla mnie czasie. Wizaż a szczególnie perfumy
sprawdza się w upały.
i znowu 

, tak wszystkimi zawladnal