|
|
#6331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: rossman..
obciaza...hm.... ja daje wszystkie odzywki od polowy wlosow i mnie nic nie obciaza...a jak ktos wali pol opakowania i sie potem dziwi ze ma obciazone wlosy to wiesz
![]() ![]() a o ktora gazetke ci chodzi???? obecna trwa od 2/06 a nowa bedzie od soboty 16.06 |
|
|
|
#6332 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
a jaki jest balsam z tej serii? |
|
|
|
|
#6333 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj uzyje maski to wam tu napisze wrazenia
![]() a balsam poszukaj na KWC
|
|
|
|
#6334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi mi o aktualna gazetke, chce kupic ten balsam poki jest w promocji ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...szczonych.html opinie podzielone, ale za te cene sprobuje
|
|
|
|
|
#6335 |
|
Wtajemniczenie
|
mam ten balsam i zbytnio zadowolona nie jestem-nie mam tragicznych, przesuszonych ani zniszczonych włosów, ale po jego zastosowaniu niesamowicie się elektryzują:/ jak dałam go dość sporo - to samo, a poza tym przetłuściły się dużo szybciej, ale to juz zrozumiałe
|
|
|
|
#6337 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro pójde sobie po te żele Isany, skoro sa po 3 zł to wezmę sobie ze trzy butelki na zapas
|
|
#6338 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam, kupilam...I jestem zla jak..wrr nie wiem co, bo dalam sie zrobic jak dziecko. Chcialam kupic krem do rak Isany za 2.99. Myslalam, ze kazdy jest w promocji i wzielam ten z Q10. Dopiero po odjesciu od kasy zobaczylam rachunek a tamn cena - 5.79, szok! Nawet sie wrocilam, ale sie okazalo, ze na polce malutkimi cyferkami widnieje ta nieszczesna wyzsza cena..
Wszystko co zaoszczedzilam na kupowaniu kosmetykow w promocji poszlo na to
|
|
|
|
#6339 |
|
Zadomowienie
|
a ja wlasnie na rachunku zobaczylam ze ta maska ktora miala byc w promocji nie byla!!!!!!!!!! nie wiem czy znowu promo na ta maske trwala tylko tydzien czy mnie oszukali... ale duzo nie stracilam...kupilam ja za 4,99 czyli po normalnej cenie(w promo byla 1zł tansza
) bylam chyba tak omamiona ze ja znalazlam w rossmanie ze nie patrzylam ile za nia daje![]() ![]() ale uzylam jej wczoraj i po myciu wloski byly mieciutkie...oczywiscie ze po 1. razie koncówki nie beda super zregenerowane ...ale i tak jest dobrze
|
|
|
|
#6340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6341 |
|
Zadomowienie
|
nie, nie.... to byla promo ktora obowiązywała od 2 czerwca....
ale panie mi tlumaczyly ze na niektore produkty promocje trwają tylko tydzien.... dziwne ze akurat na te które chciała ale cóż....
|
|
|
|
#6342 |
|
Rozeznanie
|
dziwne w tych rossmannach zasady: tez kupiłam maskę po normalnej cenie a kubki w kropki
jeszcze po promocyjnej
|
|
|
|
#6344 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja myślałam, że ten balsam nie jest do spłukiwania, a jednak
![]() więc chyba skuszę się tylko na maskę |
|
|
|
#6345 |
|
Zakorzenienie
|
Zamieszanie z tymi promocjami! W poniedziałek kupowałam maseczkę z glinki zielonej w promocyjne cenie, ale maseczka do włosów Rossmann była już w normalnej
|
|
#6346 |
|
Zakorzenienie
|
A co to za glinka? W jakiej cenie kupilas?
|
|
|
|
#6347 |
|
Rozeznanie
|
maseczka z zielonej glinki jest super.jesli ktos ma problemy z przesuszona skora glowy i wypadaniem wlosow moge smialo polecic.w promocji kosztuje 3,99 poza promocja 4,99 jest to cena 1 saszetki mozna ją rowniez kupic w tubce i kosztuje wtedy ok 15 zlotych. troche meczace jest siedzienie z zielona mazia i czekanie az wyschnie ale warto.wlosy po niej nabieraj blasku
|
|
#6348 |
|
Raczkowanie
|
A dzisiaj jak wchodze na strone Rossmanna to mi wchodzi niemiecka a nie polska wcześniej taknie miałam też tak macie ?
|
|
|
|
#6349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Dopiero teraz doczytałam, że pisałaś o maseczce do włosów a nie do twarzy Tą w większych pojemnościach widziałam, ale akurat zupełnie mnie nie interesuje Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2007-06-12 o 22:08 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#6351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam suchej skory, a wrecz odwrotnie.. A ja juz myslalam, ze znow na cos wydam pieniadze
|
|
|
|
|
#6352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez własnie to zauwazyłam przed chwilą i niewiem jak sie zmienia na polska bo nie znam niemieckiego ![]() |
|
|
|
|
#6353 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki a w Rossmannie mozna kupic peeling do twarzy St. Ives? bo patrzylam w Naturze to nie maja
|
|
#6354 |
|
Zadomowienie
|
Strona polska jest pod tym adrese: www.rossmann.com.pl
Ale żadnej oferty promocyjnej na niej nie znalazłam
|
|
|
|
#6355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6356 | |
|
Miuoshowa
|
Cytat:
|
|
#6357 |
|
Zakorzenienie
|
a w jakiej wersji go kupujesz? starej czy tej nowej?
bo widze na KWC ze teraz jakas nowa wersja jego powstala sprawdzalam na stronie St. Ives i sa niby nadal 3 rodzaje peelingu ale jakies takie innehttp://www.stives.pl/produkty.php?kt=1&pp=2&sm=1 mozna kupic jeszcze stara wersje?
|
|
#6358 |
|
Miuoshowa
|
Starej juz dawno nie ma, niestety. Przedostatnio (w marcu) kupilam juz nowa - i nie byla taka fajna jak ten stara - tzn pachnial tak samo, ale mial mniej drobinek i przez to byl mnie wydajny, bo trzeba bylo brac go wiecej. A jakies dwa tygodnie temu znowu go kupilam i teraz juz nawet pachnie inaczej - jakos cytrynowo. Aha, zawsze kupuje wersje do cery tradzikowej.
|
#6359 |
|
Zakorzenienie
|
Czy nowa gazetka będzie od soboty?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

MIŁEGO DNIA 

jeszcze po promocyjnej

Tą w większych pojemnościach widziałam, ale akurat zupełnie mnie nie interesuje
Nie mam suchej skory, a wrecz odwrotnie.. A ja juz myslalam, ze znow na cos wydam pieniadze
i niewiem jak sie zmienia na polska bo nie znam niemieckiego