|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=VaPwB...E1GFccWah567pg i co widzę? Sama kosmetyki z wyższej półki, wszystkie moje kosmetyki do pielęgnacji całego ciała nie kosztowały tyle co jej sama pielęgnacja twarzy. Ulubieńcy: http://www.youtube.com/watch?v=RK7pV-T_Wwc Sama wyższa półka, makijaże też wykonywane wysokopółkowymi kosmetykami. Czy w takim razie jeśli chciałabym mieć te rzeczy to mam je sobie po prostu kupić a potem żebrać żeby ktoś mi za mieszkanie zapłacił bo braknie kasy? Boguśka zarabia na youtube, robi sponsorowane recenzje, ma jakąś stałą pracę (prowadzi facebooka jakiejś firmie? ), a teraz jeszcze dodatkowo postanowiłą dobrodusznie kupować w Wawia kosmetyki dla swoich fanów, które są cieżko dostępne i im je sprzedawać, oczywiście doliczając swoją marżę. Jak dla mnie ona jest po prostu strasznie cwana, a ja takich ludzi nie lubię. Pomijam już fakt, że moje poczucie estetyki również utrudnia mi jej odbiór.No to wylałam swoje żale
|
|
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak,ale ja nie to komentowałam :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sumie to o każdy może tak powiedzieć. Na ogół jak ludzie mówią "nie stać mnie", tzn. że wydali na coś innego, albo mają dochód zero. Ale chyba rozumiem, o co ci chodzi, bo mnie denerwuje nadmierne podkreślanie trudnej sytuacji finansowej. Np. moja krewna, jak tylko ją odwiedzam, strofuje mnie na każdym kroku, żebym wyłączała światło w pomieszczeniu, nawet jak wrócę tam za 5 sekund. I zawsze słyszę "mnie nie stać na to żeby płacić wysokie rachunki". Z kosmetykami podobnie: Skąd ty masz pieniądze na taki krem (Vichy Q10 pod oczy), przecież on jest taki drogi. A zdziwiłabyś się, jakbyś zobaczyła ile jedzenia kupuje i ile wyrzuca. Sama jedna, a lodówka pełna po brzegi. A wracając do Bogusi, pewnie większość kosmetyków ma za darmo. Inna sprawa: czasem jest tak, że ludzie nie mają kasy w danej chwili, a nie że nigdy nie mieli. Ja nie mam teraz, ale ktoś zajrzałby do mnie i powiedział"Ale hipokrytka, w kosmetyczce MAC, na półce La Roche Posay, kilka butelek perfum i pies, a tu chcę kasę pożyczać" Tak sobie tylko pisze, wiem, że temat stary. Naszło mnie na ogólne przemyślenie o pieniądzach. Głodnemu chleb na myśli
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
witam
po roku podczytywania wychodzę z ukrycia ![]() Ja za Bogusią jakoś specjalnie nie przepadam dlatego po prostu jej nie oglądam
|
|
|
|
#2677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widocznie nie taki nieumiejętny mój sarkazm skoro nim oberwałaś. Na przyszłość wiadomość dla ciebie : wbij sobie to do tej swoje główki że będę uzywać sarkazmu kiedy chce i jak chce i komentować to co mi się podoba. A już na pewno nie należysz do osób z których zdaniem w jakikolwiek sposób będę się liczyć Zajmij się skurczami judy a nie wpieprzaj w moje komentarze a o ich żałosności się nie wypowiadaj bo w tym bijesz innych na głowę
Edytowane przez patycek Czas edycji: 2014-03-07 o 14:23 |
|
|
|
|
#2678 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mega offtop ale nie mam kogo zapytać. Otóż, moja dużo młodsza siostra ma problem z zaskórnikami w strefie T i pryszczami głównie na czole. Nie jest to kilka małych krosteczek. Co dziwne, cera wogóle nie jest przetłuszczająca się. Chciała bym jej kupić coś do oczyszczania oraz ewentualnie krem ale musi to być baaaardzo łagodny produkt, najlepiej naturalny. Proszę o pomoc
.
|
|
|
|
#2679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hamuj dziewczyno i wyrażaj się, bo to nie miejsce na tego typu uwagi, a szczególnie nie na uwagi ubrane w ten sposób w słowa nie wiem ile masz lat, ale jeśli ponad 14, to powinno Ci być wstyd za to, jak się wysławiasz i jakie błędy popełniasz |
|
|
|
|
#2681 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak już bardzo musicie się kłócić, to dajcie sobie po razie na PW zamiast ciągnąć tę dyskusję na, zgadzam się, żenującym poziomie. |
|
|
|
|
#2682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Wtajemniczenie
|
https://www.youtube.com/watch?v=oLdu04juKXU
Dziewczyny, podejmujecie wyzwanie?
|
|
#2685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=EIKyhWS60_Q nie wiem czy był powrót
bardzo ją lubię,a teraz jeszcze bardziej za tę postawę! ile to naszych "guru" powinno zrobić sobie taki odwyk
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama próbowałam, po tygodniu przeszłam do 2 minut i to też było ciężko
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Judy urodziła, 2h temu
, ale nic więcej nie wiem ![]()
|
#2690 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Inez wydaje się sympatyczną, zrównoważoną babką krótko po 30tce (chyba trafiłam w wiek?), która nie robi z siebie na siłę krejzolki jak atomówki wprawiając widzów w zażenowanie. I odpisała mi migusiem bardzo miło na prywatną wiadomość. Obok HaniDG to od dłuższego czasu moja ulubienica.
|
|
|
|
|
#2691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
|
|
#2692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
dobrze, że włączyła EDMONDO |
||
|
|
|
#2693 | |
|
-ist
|
Cytat:
plus - myślę, że wiele z nas pamięta jej rozmowę z Szavką na live'ie, kiedy to Szavka drążyła temat tego wątku (oczywiście powtarzając, że weszła raz i ojejejej, słów jej zabrakło), a Inez przemilczała tę kwestię, wielka klasa i prawdziwy dystans |
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=50n-U_TyjaQ podoba Wam się koszula, którą zaprojektowała kajmanowa?
|
|
|
|
#2695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2696 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo nie masz racji! Odpowiedziałam na komentarz który mnie obraził i miałam do tego prawo.Nie wiem kim Ty jesteś i ile masz lat ale uważasz się za mędrca tego tematu, zastanawiam się od dłuższego czasu dlaczego. Bo nie podejrzewam że uzurpujesz sobie do tego prawo tylko dzięki ilości swoich postów na koncie ![]() Zawsze wszystkich ganisz, pouczasz i osądzasz Może więcej pokory w stosunku do innych.A ty orzeszku jak już jesteś taka dobra w cytowaniu zacytuj gdzie ci ubliżyłam ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale pasowałaby mi do jednej bardzo mrocznej vlogerki. Doszyłabym coś jednak, bardzo ważny element.
|
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o paaanie. kolor piękny ale reszta? wydaje mi się, że będzie ją poszerzać w ramionach... kojarzy mi się z jakimś robotnikiem na budowie ;d |
|
|
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...22612571_n.jpg
Patrzcie, co znalazłam w komentarzach na profilu Judy na fejsie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

), a teraz jeszcze dodatkowo postanowiłą dobrodusznie kupować w Wawia kosmetyki dla swoich fanów, które są cieżko dostępne i im je sprzedawać, oczywiście doliczając swoją marżę. Jak dla mnie ona jest po prostu strasznie cwana, a ja takich ludzi nie lubię. Pomijam już fakt, że moje poczucie estetyki również utrudnia mi jej odbiór.

jesteście niesamowite