Aliexpress - chińskie allegro - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-07, 18:22   #3841
madziamic
Wtajemniczenie

Dot.: Aliexpress - chińskie allegro

Cytat:
Napisane przez golabek89 Pokaż wiadomość
Powstawiałabyś zdjęcia jak przyjdą?
Już niektóre dostałam, w poniedziałek lub we wtorek powinnam dostać koszulę, spodnie i bluzkę więc wstawię zdjęcia już hurtem Aaaa i buty dziś dostałam (Nike free run)

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 18:48   #3842
Kloe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Friese Pokaż wiadomość
Dziewczyny, widzialyscie gdizes na ali te marynarki? na allegro oszaleli, nie dosc ze czekac jak na ali to 28 za przesylke :P

http://allegro.pl/hk-286-zakiet-mary...031405074.html

http://www.aliexpress.com/item/New-W...195373338.html
Kloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 19:12   #3843
waaampirmona
Raczkowanie

Dziewczyny, trafiłam wczoraj na coś takiego zupełnym przypadkiem i z tego co widzę pod spodem same polskie flagi.

Co to w ogóle jest i na jakiej zasadzie to działa?

Sprzedawca ma bardzo mało produktów, według opisu to kupuje się to zamiast kupować konkretny produkt ? I co, płaci się z tego linku i pisze pod spodem do sprzedawcy co się chce ?
Dlaczego to by się miało opłacać. Nie rozumiem tego , przecież zamawiając konkretną rzecz mam w ali widoczne co zamawiałam więc jak coś by było nie tak to mogę dochodzić swoich praw a kupując tutaj nie ma chyba żadnej gwarancji ?

http://www.aliexpress.com/item//1536174555.html

To jakiś przekręt specjalnie dla Polaków ? :P

Edytowane przez waaampirmona
Czas edycji: 2014-03-07 o 19:13
waaampirmona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 19:22   #3844
lolika
Rozeznanie

GG do lolika

Cytat:
Napisane przez waaampirmona Pokaż wiadomość
Nie ma już ich w sprzedaży.
A wiesz mniej więcej jaki kolor powinnaś mieć ?
Ja wcześniej kupowałam w pl więc wiedziałam że muszę brać 613 lub 60 bo to są 2 najjaśniejsze odcienie.
Potem wpisywałam sobie np. clip in hair 613 i tak szukałam na ali.

Mimo że 250 to spory wydatek to będę obstawała za tym że lepiej jest kupić naturalne. Ja też myślałam tak jak ty że kupie sobie sztuczne na próbę, a potem żałowałam że od razu nie dołożyłam tej kasy do porządnych naturalnych dopinek.
(A to dlatego że w moim wypadku przedłużanie stało się lekkim uzależnieniem ;p i słyszałam od znajomych które noszą że one też tak mają )

Z resztą można też na allegro kupić taniej, ja akurat kupowałam z aukcji na której było więcej gram włosów ze względu na to że ja mam bardzo gęste swoje włosy i nie chciałam żeby było widać że mam dopięte. Jeśli nie masz zbyt gęstych włosów to spokojnie możesz kupić nawet za 150 zestaw, z resztą cena zależy od długości a nie każdy ma tak jak ja że kupuje najdłuższe jakie są dostępne

Ja to nie chcę przedłużać a zagęścić bardziej Kolor przy naturalnym włosie da się poprawić (farbowanie ) ;p Kupię na razie syntetyczny kucyk - będzie do warkocza, bo mi taki mysi ogonek ze swoich wychodzi :P okolo 30 zl chyba wyjdzie za ten syntetyczny kuc wiec da sie przeżyć ;p Sklep z dopinkami jest w MAXIMUSIE w Nadarzynie pod Wawą wiec moze kiedys sie wybiore pomacac i zobaczyc na zywo te wlosiska naturalne THX !

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Friese Pokaż wiadomość
Wizazanka ktora kupowala koszule biala w czerwone usta - dostalaś ją?

ja tez ja zamowilam, i wczopraj napisalam do sprzedawcy:

Hello
When could You send my delivery to me?
I paid for it 12.02.2

A on do mnie:
Hi my dear friend , I am really sorry to keep you waiting so long,as we have more than ten thousand orders to send after the new year holiday,if you cant wait,pls cancel the order,and choose cancel reason:make wrong item,thanks

Ja:
Ok i can wait but when could You send me my delivery?

On:
sorry I cant tell you a date but we will try our best to send u ur order as soon as possible,pls understand,tks for ur waiting and understanding,have a nice day!

ma na wysylke 15-30 dni.
mam czekac? czy byscie odpuscily przy takiej wymianie @?

Ja kupowałam w usta koszulę, ale dopiero co wysłali w tym tyg. wiec jeszcze sobie poczekam ;p

Wymiankowo https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post53584534
lolika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 19:32   #3845
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lolika Pokaż wiadomość
Ja kupowałam w usta koszulę, ale dopiero co wysłali w tym tyg. wiec jeszcze sobie poczekam ;p
Ja też kupowałam, ale chyba na ebayu jakiś rok temu Na ali kupiłam siostrze wersję nierozpinaną (gdzieś był tu wklejany link do takiej z tego co kojarzę). Obie są fajne ale swoją musiałam dać do zwężania

Instagram

Edytowane przez madziamic
Czas edycji: 2014-03-07 o 19:38
Stary 2014-03-07, 19:36   #3846
migea
Zadomowienie

widze temat dopinek
wiec ja tez jestem za opcja przyoszczędzić a kupic natural
kiedys lata temu poszalalm i sztuczny kucyk sobie kupilam, fakt kolor dobrałam ale plątały się i cieżkie takie że po 20min ściągałan z głowy koński ogon ...

mam od 2 lat prawdziwe na clip on dopinki pasuja rewelacja kręcę i prostuję je...
zakładam sporadycznie 1-3 razy w miesiacu na impreze czy na dzien by zagęścic wlosy
a jak chce poszalec to mam perukę haha

dlatego lepiej jak kupic sztuczne - wrzucic ta kase do swinki i oszczedzić na prawdziwe

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Dziewczyny, trafiłam wczoraj na coś takiego zupełnym przypadkiem i z tego co widzę pod spodem same polskie flagi.

Sprzedawca ma bardzo mało produktów, według opisu to kupuje się to zamiast kupować konkretny produkt ? I co, płaci się z tego linku i pisze pod spodem do sprzedawcy co się chce ?
Dlaczego to by się miało opłacać. Nie rozumiem tego , przecież zamawiając konkretną rzecz mam w ali widoczne co zamawiałam więc jak coś by było nie tak to mogę dochodzić swoich praw a kupując tutaj nie ma chyba żadnej gwarancji ?

nie kumam tego też
Stary 2014-03-07, 19:41   #3847
musszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziamic Pokaż wiadomość
Ja najwięcej miałam 90dni na wysyłkę :/ Chyba przy tych zamówieniach w okresie Chińskiego Nowego Roku najczęściej zdarzały się takie terminy :/ Pisałam do jednego sprzedawcy to się tłumaczył, że to aliexpress wydłużył czas, a nie on :/

Ostatnio zamawiałam:
Od grudnia czaje się na sukienke z lampartem ale rozne opinie o niej czytałam jak tylko dojdzie daj znac jak z jakością i jak lezy. Możesz podac do niej linka i do tej żółtej bluzeczki ?
musszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 19:53   #3848
otai
Raczkowanie

Mam pytanie, może głupie, ale jestem początkująca...

W jaki sposób dobieracie rozmiar zamawianej rzeczy. Tzn. jeśli w tabelce jest np biust-86, to jest to wymiar bluzki pod pachami, czy osoby? czy powinnam sugerować się swoimi wymiarami, czy szerokością rzeczy które dobrze na mnie leżą i takich wymiarów szukać?
Często w komentarzach ludzie radzą, żeby brać np 1 czy 2 rozmiary większe bo coś tam jest małe, czyli co rzeczy były źle zmierzone, czy właśnie wymiar źle zinterpretowany?
Otrzymałyście już wiele zamówień, więc wiecie jak to w końcu jest?
otai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 20:09   #3849
kar0lina4
Raczkowanie

Kupowała któraś z Was te buty i mogłaby polecić sprzedawcę?
http://www.aliexpress.com/item/Whole...734708863.html
kar0lina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 20:11   #3850
golabek89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziamic Pokaż wiadomość
Już niektóre dostałam, w poniedziałek lub we wtorek powinnam dostać koszulę, spodnie i bluzkę więc wstawię zdjęcia już hurtem Aaaa i buty dziś dostałam (Nike free run)

Super w takim razie czekam z nieciepliwością

książek: 2
filmów: 0
golabek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 20:44   #3851
Soph
Zakorzenienie

http://www.aliexpress.com/item/New-W...613109829.html
Zamawiałyście może albo podobne duże szaliki?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 20:59   #3852
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez musszka Pokaż wiadomość
Od grudnia czaje się na sukienke z lampartem ale rozne opinie o niej czytałam jak tylko dojdzie daj znac jak z jakością i jak lezy. Możesz podac do niej linka i do tej żółtej bluzeczki ?
Proszę:
http://www.aliexpress.com/item/Free-...609550126.html
http://www.aliexpress.com/item/DDS11...574463141.html

Sprawdzałam przed chwilą statusy przesyłek i pokazuje mi, że ta bluzeczka też już dotarła do Warszawy

Cytat:
Napisane przez golabek89 Pokaż wiadomość
Super w takim razie czekam z nieciepliwością
Ja też czekam z niecierpliwością Moje rzeczy od dzisiejszego rana były w Warszawie więc mam nadzieję, że do poniedziałku dotrą

Instagram

Edytowane przez madziamic
Czas edycji: 2014-03-07 o 21:20
Stary 2014-03-07, 21:26   #3853
Marta a
Raczkowanie

Cytat:

a to nie chodzi przypadkiem o buty nike? specjalnie te aukcje, żeby nie było, że podróbki wystawia, po zakupie (albo i przed jeśli poprosimy) pokażą link do katalogu z róznymi modelami/ kolorami.

Kiedyś czytałam gdzieś o takich aukcjach.
Marta a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 21:37   #3854
waaampirmona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marta a Pokaż wiadomość
a to nie chodzi przypadkiem o buty nike? specjalnie te aukcje, żeby nie było, że podróbki wystawia, po zakupie (albo i przed jeśli poprosimy) pokażą link do katalogu z róznymi modelami/ kolorami.

Kiedyś czytałam gdzieś o takich aukcjach.
No właśnie tak mi się wydaje że tam coś "na lewo" się dzieje.
Byłam tylko zdziwiona że sami Polacy praktycznie to kupują, dla tego spytałam co to takiego ^^
waaampirmona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 22:32   #3855
hailie21
Zakorzenienie

Sprzedawca do którego pisałam 3 dni temu z prośbą o sprawdzenie czy podał dobry nr trackingu, nie odpowiada, a widziałam go online. Mimo to zero odzewu Chyba zakończy się otworzeniem sporu...

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 05:34   #3856
w_o_m
Raczkowanie

Cytat:

Z tego co ja wiem to jest jakby obejście paypala, visa... itd.,
To jest tak jakbyś płaciła za coś poza systemem, nie koniecznie u niego.
Popatrz na takiego Jakuba S. ;p, kupuje u niego taki check out i potem kupuje okulary 5 par u innego sprzedawcy za taką kwotę w przeliczeniu. Nie do końca rozumiem jak to działa, ale
google check out dziala tak, że:nie musimy podawać swojego adresu email w każdym sklepie, przez co zmniejszmy ilość informacji. Adres email może być ukryty dla sprzedawcy, tak samo jak ukryty jest numer karty kredytowej i urzeczywistnia się idei kupna poprzez jeden klik, bez znaczenie w jakim sklepie (byle tylko korzystał z Google Checkout). To jest jakby zlecenie płatności za Ciebie.. Ale mogę to źle rozumieć :p.

Jeżeli np. będzie coś do Ciebie szło, nielegalnie np. ;p tak jak do Jakuba S. logowane 5 par "raybanów", to gdyby ktoś do niego przyczepił to może przedstawić, że to ktoś inny płacił za przesyłkę, i niby one są dla niego faktycznie "prezentem" więc w razie czego ma czyste ręce.

To jest taki malutki przekręci...Ale tak jak mówię, o ile się nie mylę.
Dla tego możliwa jest tam szybka i częsta opcja podbijania feedbacków, bo zlecasz, dostajesz potwierdzenie zakupu i jeżeli chodzi o ten link, to od razu możesz wystawić komentarz bo payment link został dokonany.

---------- Dopisano o 05:34 ---------- Poprzedni post napisano o 05:27 ----------

Cytat:
Napisane przez otai Pokaż wiadomość
Mam pytanie, może głupie, ale jestem początkująca...

W jaki sposób dobieracie rozmiar zamawianej rzeczy. Tzn. jeśli w tabelce jest np biust-86, to jest to wymiar bluzki pod pachami, czy osoby? czy powinnam sugerować się swoimi wymiarami, czy szerokością rzeczy które dobrze na mnie leżą i takich wymiarów szukać?
Często w komentarzach ludzie radzą, żeby brać np 1 czy 2 rozmiary większe bo coś tam jest małe, czyli co rzeczy były źle zmierzone, czy właśnie wymiar źle zinterpretowany?
Otrzymałyście już wiele zamówień, więc wiecie jak to w końcu jest?

Pierwsza zasada... Mierzysz odpowiednik tej rzeczy, którą chcesz zakupić ze swojej szafy (taką, która na tobie dobrze leży), oczywiście wynik mnożysz razy 2, a mierzysz na płasko... a nie przykładając metr w powietrzu.

Co do sytuacji, o którą pytasz to różnie bywa: czasem ktoś źle zmierzy, czasem materiał np. jest wcale nierozciągliwy, czasem sprzedawca źle poda...

Edytowane przez w_o_m
Czas edycji: 2014-03-08 o 05:39
w_o_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 08:05   #3857
hailie21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica Pokaż wiadomość
Kupiłam na ali dwa naszyjniki za łączną kwotę 13 dolarów i paczka została zatrzymana przez Urząd Celny w Zabrzu... A już był status WER Warszawa i myślałam, że dzisiaj przesyłka dotrze... Ciekawe czego chcą
Oj, ciekawe Ale może tylko zatrzymali żeby sprawdzić paczkę?

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 08:55   #3858
kar0lina4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
A do jakiego miasta paczka była zamawiana?
Stary 2014-03-08, 09:47   #3859
migea
Zadomowienie

Cytat:
Na 99% dostaniesz pismo w poniedziałek lub wtorek abys wyjasnila co jest w paczce i co zamawialas

Edytowane przez migea
Czas edycji: 2014-03-08 o 09:54
migea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 10:34   #3860
sanndras
Zakorzenienie

GG do sanndras

Też czekam na koszulę w usta od tego nawiedzonego sprzedawcy.
Mój ma 11 dni na wysyłkę jeszcze tylko, napisałam mu, że daję mu 3 i anuluję.

Mi paczkę też celny zatrzymał, ale tylko przystawili pieczątkę "dopuszczono" i tyle

Dostałam chińskie szminki, kolory mają cudowne Przetestowałam, nie dostałam żadnego uczulenia ani nic, są bez zapachu, ale fajne

Vinted: sanndras

sanndras jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 10:44   #3861
migea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanndras Pokaż wiadomość
Też czekam na koszulę w usta od tego nawiedzonego sprzedawcy.
Mój ma 11 dni na wysyłkę jeszcze tylko, napisałam mu, że daję mu 3 i anuluję.

Mi paczkę też celny zatrzymał, ale tylko przystawili pieczątkę "dopuszczono" i tyle

Dostałam chińskie szminki, kolory mają cudowne Przetestowałam, nie dostałam żadnego uczulenia ani nic, są bez zapachu, ale fajne
Ale miałaś informację w trankingu ze zatrzymana ? Bo ja na co drugiej lub trzeciej paczce mam pieczatke ze dopuszczono do obrotu.

Edytowane przez migea
Czas edycji: 2014-03-08 o 11:11
migea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 10:50   #3862
gosica
Zadomowienie

Cytat:
Może, nie mam pojęcia... Mam teraz status "Zatrzymanie przesyłki w cle".

Cytat:
Napisane przez kar0lina4 Pokaż wiadomość
A do jakiego miasta paczka była zamawiana?
do małego miasta na Dolnym Śląsku

Cytat:
Napisane przez migea Pokaż wiadomość
Na 99% dostaniesz pismo w poniedziałek lub wtorek abys wyjasnila co jest w paczce i co zamawialas
dzięki za informację. więc będą czegoś chcieli? może puszczą bez tego.
no właśnie, a jak coś takiego stanie się z butami GZ? to wtedy chyba mam problem, jak zobaczą jakieś logo na butach? swoją drogą rozmawiałam z kolegą policjantem i mówił, że nie powinni się przyczepiać, bo zamawiam tylko dla siebie, jedną rzecz... ale kto tam ich wie.

No właśnie miałyście na trackingu, że zatrzymana w cle?
gosica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 11:00   #3863
bzyczka1
Zakorzenienie

A masz informację w którym UC? mi zatrzymali w Zabrzu no i musiałam zapłacić vat od sprzętu. Tam podobno najbardziej trzepią Ja też małe miasto na DŚ

Ode mnie chcieli potwierdzenie zapłaty, screen z aukcji gdzie widać cenę i że kupione. TO wszystko można im wysłać mailem (w tytule musisz wpisać numer który oni ci podadzą) i po 2-5 dniach oni wysyłają paczkę do Ciebie, vat jest kwotą którą weźmie od Ciebie listonosz.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2014-03-08 o 11:02
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 11:30   #3864
gosica
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
A masz informację w którym UC? mi zatrzymali w Zabrzu no i musiałam zapłacić vat od sprzętu. Tam podobno najbardziej trzepią Ja też małe miasto na DŚ
Ode mnie chcieli potwierdzenie zapłaty, screen z aukcji gdzie widać cenę i że kupione. TO wszystko można im wysłać mailem (w tytule musisz wpisać numer który oni ci podadzą) i po 2-5 dniach oni wysyłają paczkę do Ciebie, vat jest kwotą którą weźmie od Ciebie listonosz.
Z WER Warszawa dotarło do WER Zabrze i tam zatrzymał UC.
Ale czytałam, że podobno nie płaci się nic dodatkowego jeżeli koszt to tylko 13 dolarów? Ok, mogę im przesłać co chcą, to tylko naszyjniki Ale teraz zaczęłam się zastanawiać, co będzie z butami...
Stary 2014-03-08, 11:36   #3865
kar0lina4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosica Pokaż wiadomość
Z WER Warszawa dotarło do WER Zabrze i tam zatrzymał UC.
Ale czytałam, że podobno nie płaci się nic dodatkowego jeżeli koszt to tylko 13 dolarów? Ok, mogę im przesłać co chcą, to tylko naszyjniki Ale teraz zaczęłam się zastanawiać, co będzie z butami...
A który wzięłaś kolor, bo podobno na kolorowych i złotych logo nie ma?
Stary 2014-03-08, 12:02   #3866
bzyczka1
Zakorzenienie

Gosica to jest loteria którą paczkę zatrzymają a którą nie mój mąż zamówił 1 rzecz i zatrzymali a ja już dostałam z 10 paczek i ani jedna nie została zatrzymana. Loteria Vat chyba będziesz musiała zapłacić, cło ci jedynie darują

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 12:15   #3867
Vinnga
Zakorzenienie

Widzę, że co raz częściej się zdarza, że jakąś przesyłkę zatrzymają... Ale chyba nie warto się martwić, jeśli nie zamawiamy czegoś w hurtowych ilościach, w końcu to na nasz własny użytek i nie powinno być większych opłat

A odchodząc od tematu, mam pytanie do dziewczyn, które zmawiały silikonowy biustonosz samonośny, o taki: http://www.aliexpress.com/item/Best-...032009746.html Nie wiem w końcu czy tylko je przeglądałyście czy zamawiałyście, ale jeśli je macie, to możecie powiedzieć czy on się rzeczywiście dobrze nosi? Kupiłam jakiś czas temu tunikę na Ali z całkowicie odkrytymi plecami, zwykły biustonosz wygląda przy niej beznadziejnie, a bez biustonosza czuję się niekomfortowo, bo przód jest taki 'lejący się' i łatwo pokazać sutka Więc pomyślałam o tych silikonowych wkładach/biustonoszu
Ach, i myślicie że coś takiego by się nadawało też pod taki miękki, nieusztywniany strój kąpielowy czy niezbyt ? Bo do tej pory kupowałam te usztywniane żeby mój biust się jakoś prezentował, ale bardzo mi się podobają te najzwyklejsze bikini, tylko małe piersi się w nich nie prezentują za dobrze...
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 12:33   #3868
kwiatuszek160
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Widzę, że co raz częściej się zdarza, że jakąś przesyłkę zatrzymają... Ale chyba nie warto się martwić, jeśli nie zamawiamy czegoś w hurtowych ilościach, w końcu to na nasz własny użytek i nie powinno być większych opłat

A odchodząc od tematu, mam pytanie do dziewczyn, które zmawiały silikonowy biustonosz samonośny, o taki: http://www.aliexpress.com/item/Best-...032009746.html Nie wiem w końcu czy tylko je przeglądałyście czy zamawiałyście, ale jeśli je macie, to możecie powiedzieć czy on się rzeczywiście dobrze nosi? Kupiłam jakiś czas temu tunikę na Ali z całkowicie odkrytymi plecami, zwykły biustonosz wygląda przy niej beznadziejnie, a bez biustonosza czuję się niekomfortowo, bo przód jest taki 'lejący się' i łatwo pokazać sutka Więc pomyślałam o tych silikonowych wkładach/biustonoszu
Ach, i myślicie że coś takiego by się nadawało też pod taki miękki, nieusztywniany strój kąpielowy czy niezbyt ? Bo do tej pory kupowałam te usztywniane żeby mój biust się jakoś prezentował, ale bardzo mi się podobają te najzwyklejsze bikini, tylko małe piersi się w nich nie prezentują za dobrze...

Ja mam taki ale nie kupiony na ali, dość dobrze się nosi dobrze zbliża piersi do siebie ale nie unosi ich. Polecam kupować rozmiar większy niż się nosi, bo one są rozmiarowo małe. Co do zakładania go pod strój to myśle że nie zda egzaminu, bo bedzie go widać, a dwa ze pod wpływem wody odlepi się.

Pani mgr fizjoterapii

kwiatuszek160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 12:35   #3869
gosica
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kar0lina4 Pokaż wiadomość
A który wzięłaś kolor, bo podobno na kolorowych i złotych logo nie ma?
czarne, niestety
ale jeszcze nie dotarły do Polski, cały czas sprawdzam tracking

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Gosica to jest loteria którą paczkę zatrzymają a którą nie mój mąż zamówił 1 rzecz i zatrzymali a ja już dostałam z 10 paczek i ani jedna nie została zatrzymana. Loteria Vat chyba będziesz musiała zapłacić, cło ci jedynie darują
a ile procent, bo nie pamiętam? 23%?
Stary 2014-03-08, 12:44   #3870
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek160 Pokaż wiadomość
Ja mam taki ale nie kupiony na ali, dość dobrze się nosi dobrze zbliża piersi do siebie ale nie unosi ich. Polecam kupować rozmiar większy niż się nosi, bo one są rozmiarowo małe. Co do zakładania go pod strój to myśle że nie zda egzaminu, bo bedzie go widać, a dwa ze pod wpływem wody odlepi się.
O taką odpowiedź mi chodziło, dziękuję
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości