|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
A u nas nie bylo pradu 2,5 godziny w calym miescie
![]() ![]() no to teraz pojdziemy na zakupy, kasy powinny juz dzialac ![]()
#3572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | ||
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Mam nową klawiaturę ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Scarlett, Twoja relacja z przygotowania obiadu mnie powaliła ![]() ![]() Zdrówka życzę dla Anielki i Karolka i najważniejsze: 100 lat i wszystkiego najwspanialszego dla naszego Roszka! Rosnij duzy i zdrowy ![]() ![]() i dla Was Kobietki też wszystkiego naj z okazji naszego święta ![]() PS. Dragusia, prawie wywaliłam Twojego maila ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hej, witam sie sobotnio ![]() Po drzemce na spacer, moze jeszcze bedzie slonce, bo juz widze, ze znow chmury przylazly... ![]() Nestelle - dla Roszka najlepsiejsze zyczenia!!! 100 lat dla szanownego Jubilata! ![]() Bzinko - antybiotyku na pewno nie powinno sie z oslonowym dawac, nie zadziala prebiotyk. Dziwna ta lekarka...
![]() |
#3576 |
Wtajemniczenie
|
Zmykamy na zakupy a później z O. na basen
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- AAaa zapomniałam... z samego rana z okazji Dnia Kobiet dostałam @ ![]() czekam na kolejne prezenty ![]()
#3577 |
Zakorzenienie
|
ja też uciekam. trzeba coś ogarnąć a potem na basen.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
MBZ♥
|
Dzień dobry w naszym dniu
![]() U nas też problemy z prądem więc nadrobię później ![]() Roszku w dniu urodzin życzymy jeszcze więcej uśmiechu na twarzy, samych słonecznych dni w życiu. Byś był Pociechą dla Rodziców i wspaniałym Kompanem do zabawy dla Rodzeństwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ najlepszego dla Roszka-Groszka z okazji 1 urodzinek !
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- BYou chcesz jeszcze coś domówić z nexta?? Bo widzę że w końcu są bluzy ![]() ![]() I coś chciałaś wcześniej ale pw nie dochodzą nie wiem czemu ?? ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- moni_ka.g jak to nie masz się czym chwalić? Przecież Jakubem masz się nam chwalić i jaki on mądry nie widzi mamy i wtedy ją woła ![]() Ja mniej więcej ogarnęłam bo przecież nie będę się spinać jak popłudniu przyjdzie stado ![]() Mała śpi noc spokojna w ogóle nocki były o dziwo spokojne mimo tak wysokiej gorączki dziś w nocy nawet nie podałam jej przeciwgorączkowego leku mimo iż była rozpalona ale nie chciałam jej budzić ona tak nie lubi tych syropków że mi zaraz je wymiotuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Echhhh, to jak w koncu z tymi szczepionkami..? Bezpieczne czy nie..? ![]() Nestelle, pytalas, w co bede ubrana - planuje sukienke, jakis odcien niebieskiego ![]() ![]() ![]() Jeszcze obraczki na zostaly do zalatwienia, ciekawe, czy sie wyrobimy ![]() Wlasnie zjadlam malosolnego, oooooo, niebo w gebie! ![]()
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
Tasia robiłaś czy kupowałaś małosolne?
Pochwal się kreacją jak nabędziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
Groszku Kochany duży rośnij!!!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3583 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Hurraaa udało się ![]() ![]() ![]() i dzięki za życzenia Cytat:
Podpinam się ![]() ![]() I za nockę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
Hehe powiem wam cos smiesznego / jak sie juz wypakowywalam na nowym mieszkaniu mama do mnie :
- a zgadnij kto ma najwiekszy zapas podpasek a okresu nie ma .?? ![]() No coz ja na to poradze ze znowu zostalam oszukana przez @ ![]() ![]() Zrobilo sie ziemno - alem upatrzyla wozek za 1099knok ;-) Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
Hej weszłam tylko żeby napisać:
Roszku wszystkiego najlepszego, rośnij zdrowy i najmądrzejszy i najlepsiejszy ![]() ![]() i wam kobietkom wszystkiego naj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Anika, dziś też dostałam taki "prezent" ![]() ------ Dziś TZ złożył mi życzenia i zaprosił jutro do kina na 300 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
te zdj to tam na koncu są nr od 1 do 60 w dokumencie żeby tam wpisać odpowiedz bo mi sie nie chcialo testu przepisywac wiec jest skan. ![]() zamówiłam w knajpie roczek. będzie maksymalnie 21 osób plus 2 dzieci aa i któraś wysłała linka do tych kremów bb że przenika do mleka, i kurde co prawda ja bb nie używam ale w innym z avonu mam tą substancje ![]()
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2014-03-08 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | ||
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla Roszka!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Kurt_von_Strohm 2. wyszukałam jużoryginalny przepis despy ![]() 3. A jak dlugo piec? Co do linku o szczpionkach co wkleiłaś - wieczorem jak uśpię L. to przeczytam na spokojnie i dam znać
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
cathlyn a ile razy dziennie jej dajesz jedzenie? a jak jej dasz nei w krzeselku np. kawalek jablka to je? moj M. np. wieczorem ma najlepszy apetyt, w poludnie obiad jest niechetnie ejdzony, natomiast ok. 18 juz zje sporo wiecej
![]() aaa por to byl mowisz ![]() ![]() ![]() jak dlugo piec? kupic termometr do pieczeni ![]() ![]() ![]() choc ostatnio maz kupil jakis kawalek wolowiny (niby dobry, mozna robic steki, to na obiad na cieplo mi nie smakowal, natomiast na zimno do chleba juz byl super). Ja robie tak teraz mieso, to pozniej resztki wlasnie zjadamy na chleb jako wedliny ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-03-08 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego dla Roszka!
![]()
#3591 |
Zakorzenienie
|
Zgadnijcie co dostałam na Dzień Kobiet...tak praktyczny prezent jaki dał teść despy jej z okazji tegoż święta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
mój nie załapał. pożera spore ilości, ale tylko papki. uczę go jeść jak człowiek ale nie łapie. jak ma wziąć w rękę biszkopta czy chrupka to ma wyjątkowo dziurawe ręce. przelatuje mu to przez palce, wypada z ręki, z buzi, zaczyna się bawić, ale z takim lekkim zdziwieniem/obrzydzeniem, wyrzuca. nie jest w stanie zjeść połowy małego okrągłego biszkoptu. za to, gdy mu trzymam pięknie otwiera buzię, gryzie i zjada całego, więc potrafi. trzymać coś w ręce też potrafi, tylko nie jedzenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 |
Zadomowienie
|
Demeter, jest moc!
Efekty szałowe i świetna gra aktorów!
#3595 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
OTJ - tez schab dostalas ... ??
CATH - Milun tez sie bawi, jak cos wiekszego w buzi poczuje - jak banana zje calego ladnie z miseczki - tak mini kosteczki jabluszka sa juz wszedzie obok ;-). Ogolnie plynne - papki zjada ze smakiem - cos co trzeba "pomemlac" schodzi dluuuuugo dluggggo dluzej Mialam dzis gosci siostra i kolezanka wpadly - siostra niezapowiedzianie, czekala biedna poltorej godziny az Milus wstanie bo o 15-10 go polozylam - i co niedoczekala sie, lecz ledwo dzwi zamkelam jak wracalam do do ku ( musialam klatke zamknac ) slysze Sie obudzik ![]() Kocham Cie Emilianku Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2014-03-08 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Wtajemniczenie
|
Cieszę się w takim razie
![]() My jutro mamy randkę, ostatnio byłam w kinie przed ciążą więc kuuuupe czasu temu. ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Własnie sie zapisuje,dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz kolej na buraki- macie jakąś propozycję? ROSZEK- rośnij chłopaku, zdrowo, z uśmiechem- Wszystkiego Najlepszego Smyku!!!!!!! ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Laski do zamawiania z nextdirect trzeba miec kartę kredytową? Jak się tam płąci?
![]() |
#3599 |
Zadomowienie
|
Rochu! Wszystkiego naj naj naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
http://www.srokao.pl/2013/03/bb-krem...y-i-matek.html
ale pustki. upiekłyśmy z teściową ciacho z brzoskwiniami i prince polo pycha ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.