|
|
#1141 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LII
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Znad nicości
zmierzyłam kolano... ufffffffffffff 33cm i 48 w oudzie.... i mam ED
|
#1143 |
|
Nindżopesz
|
Ja też nie.
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i vifony i tydzień bez jedzenia, a po obżeranie się eklerkami.... pomimo 48 wyglądam tłusto...
|
|
#1145 |
|
grozi wypollizowaniem
|
alez nie, tylko chodzi o to ze zdrowszy jest cukier trzcinowy. biały barwiony melasa to podróbka i nie ma nic wspolnego ze zdrowoscią. wieksza wartość trzcinowego polega na tym iz jest mniej oczyszczony i w zwiazku z tym zawiera oprócz sacharozy jesczze inne wartości odzywcze (jakies mikroelementy al nie pamietam jakie)
|
|
#1146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja będę Was ścigać telefonicznie gdzie jesteście jak już się przyczłapię (planuję pieszo iść) ufff to dobrze a Twojego męża też nie rozumiem.... Cytat:
Przesadziłam ze spaniem i głowa mnie boli a dziś warsztaty więc muszę szybko łapać formę
|
|||
|
|
|
#1147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podsumowując jeżeli wybieracie cukier trzcinowy to zwracajcie uwagę, żeby był nierafinowany (polecam przeczytać dokładnie skład), nie traktujcie go jako dużo zdrowszego i nie używajcie go w zwiększonych ilościach. Tuczy on tak samo jak ten biały, a różnica między nimi polega tylko na procesie produkcyjnym, gdzie ten trzcinowy jest nieco zdrowszy, ponieważ jest nieoczyszczony. Warty podkreślenia jest jeszcze fakt, że mi osobiście bardziej smakuje cukier trzcinowy nierafinowany, ma dla mnie głębszy smak i nadaje mojej kawie fajny posmak. Oba to praktycznie zwykła czysta sacharoza.. a jest tych informacji w necie dużo więcej..Kiedyś nawet w Galileo cały program był poświęcony różnym rodzajom cukru i tam również stwierdzono że różnice są mało znaczące.. Poza tym dla normalnego zjadacza cukru jest zdecydowanie mniej słodki i się dosładza więc wychodzi na jedno..
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-08 o 12:37 |
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Wy na to pozwalacie , więc wiesz robi co chce ![]() A ja w ogóle macham znad gorączki i samopoczucia do doopy A tyle rzeczy miałam dziś zrobić I tyle ludziów odwiedzić, w tym znajomych z którymi się już trochę czasu nie widzieliśmy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Alez jak nie jak ta, kilka sobie wynotowałam właśnie z Twoich pleceń teraz zagęszczam ruchy przed warsztatami bo jestemw proszku więc nie sięgnę po przykłady papappapapapa |
|
|
|
|
#1151 |
|
|
Otóż, Teściowej znów się zbiera, spoko, nie chcę awantur z mężem przy niej. I tak bardzo się zmienił, potrafi już się jej postawić. Czasem. Już mu powiedziałam, co o tym myślę. I w ogóle, dziwię się, że ona go wychowała na (w miarę
) normalnego człowieka... Może dlatego, że podobno jej nigdy w domu nie było, a on od małego siedział i programował na swoim Atari ![]() Poprawiłam sobie humor kupując sobie kawowe masło do ciała Organique, Jantar do włosów, oraz wpadając z zakupami na Pana Krzysztofa Hołowczyca. Rany, ale on jest sympatyczny i miły. I jaki piękny!!! Zapomniałam już, jak na żywo wygląda... A Tata już też ok :-D I słońce piękne!
|
#1152 |
|
Nindżopesz
|
Ale kg czy cm w oudzie? Ja też... Od poniedziałku idę na dietę i wracam do skakania (teraz albo mam kaca albo wyjadam chipsy).
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na wadze 54, więc szału nie ma ![]() od poniedziałku chuop mnie karmi, świeże soczki, rybki, sałatki i sushi... zobaczymy z jakim skutkiem. w ramach treningu zapasy i zwiedzanie. a kaca mam dziś... ![]() za dużo fireballi....
|
|
#1154 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ja nie powiedzialam ze sa znaczace... chodziło mi tylko o to zeby nie mylic cukru białego barwionego melasą z trzcinowym nierafinowanym, bo to zupełmnie cos innego. i trzcinowy jest ciut zdrowszy tylko ze wzgl na fakt posiadania nikłych mikroelementów, a ze sie go uzywa wiecej to wiadomo, wiec pod względem kalorycznosci nie ma zadnego plusu w porównaniu z białym a co do zawartości mikroelementów w nikłych ilosciach..to ja znam ludzi ktorzy kawe i herbate słodzą 6 cioma łyzeczkami...jak tych herbat i kaw wypija w sumie kilkanascie w ciagu dnia to tyc nikroelementow sie najedzą nie tak mało ![]()
|
|
|
#1155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ad słodzenia tyloma łyżkami to też Poluś znam takie osoby i cholewcia nie wiem jak to to moze smakować .Bilans zasyfienia cukrem chyba jednak przewyższy te mikroelementy więc to raczej in minus niż in plus ![]()
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-08 o 14:33 |
|
|
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia całemu Baru
|
|
#1157 |
|
BAN stały
|
Heja!
Najserdeczniejsze życzenia w dniu Waszego święta! ![]()
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
o, Gryx! Wszelki duch.....
Cytat:
byle bez bitej śmietany na podbrzuszu....
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu
Z okazji dnia kobiet zjadlam na obiad dużą porcję szarlotki z podwojną bitą śmietaną. Zaslodzilam się na maxa ![]() No i mam wyrzuty sumienia teraz.... Nie wiem,jak mozna slodzić 6 lyżeczek cokolwiek, nawet jak można 3... ...Mlody slodzi 3 ( dawniej 4) i twierdzi ,że po 3 juz nie czuć rożnicy w poziomie slodkości....jest podobno dokladnie tak samo.... ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Dobrze,że zdąrzylam zjeść i prawie zapomnieć
|
|
|
|
#1160 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Joł s polowania na wspólnych
Cytat:
bo z teściową to wiesz jak i się wychodzi najlepiej Trzymam kciuki za Tatę Red, Rachel , robimy oceny filmów? Super sprawa ja proponuję oceny od 0-10 ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Ja trochę go rozumiem to jego Mama i słabość do niej ma Niestety ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
a mierzyłyście sobie nadgarstki ?---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1161 |
|
|
No właśnie on jej nie lubi :-( Robi wszystko, żeby się odczepiła, kocha ją, bo to matka, ale nie lubi wcale.
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
A one są najlepsze ?
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
Kocham ją bo to moja Mama, aleeeeee jej nie lubię .
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Była taka akcja ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
ja do dziś sobie robię co jakiś czas pomiary
wg tej tabelki http://www.crossdressing.pl/main.php?lv3_id=204&lang=pl
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w poniedziałek się pomierzę .... ![]() z czystej ciekawości ...A może dziś lepiej przed alo pizzą pełnoziarnistą z oliwkami i papryko ... Kurde nie ogarniam tej tabeli jak to się odczytuje raz mam typ 1 raz 2 Dziś Melancholia na tvp kultura o 20 Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-03-08 o 16:45 |
|
|
|
|
#1168 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad pomelo, które zapiję cydrem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1169 | |
|
|
Cytat:
A poza tym -dzięki ![]() Klub Anonimowego Pomeloholika... ![]() Tata żebra ma pęknięte tylko, nie jest groźnie Na pocieszenie dostał 2 góry faworków własnej produkcji i teraz marudzi, że go mdli z przeżarcia
|
|
#1170 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad wody
![]() minerlanej we filiżance ![]() Cytat:
ja w robo nawet kompa ni mom ![]() ale przynajmniej nie masz fafnastu stron zaległości ![]() Cytat:
Cytat:
2.wydaje mi się , że tego , co nim powodowało obejrzeć się nie da , ale wiadomo co to - skrzywiony popęd i zaburzenia osobowości . Cytat:
Cytat:
ale jeżeli się będzie rehabilitować i ćwiczyć , jest bardzo duża szansa na zatrzymanie postępu wady a nawet na pewne odkręcenie Cytat:
Cytat:
![]() 2. Cytat:
Wrodzony tak jak pisałaś potrafi sobie zdawać sprawę z tego , że jest nie tak , i może nawet podejmować próby leczenia , oczywiście nie każdy , bo im niższy ogólny poziom intelektualny i moralny , tym gorzej , ale taki nabyty to masakra ![]() lete was dalej przelatywać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

Dziękuję 

A tyle rzeczy miałam dziś zrobić