|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 7
Dobra to ja dzisiaj ide na spacer w brzydkich ciuchach :-P tak niedzielnie :-P
Czasamo drugie dziecko tez spokojne. Moja znajoma ma dwojke i mowi, ze oby dwa aniolki Doczekalam sie momentu, ze Ola przespala 5 godzin :ekk: w sumie po maratonie 4ro godzinnym lezenia, patrzenia i nie spania to miala prawo pasc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Czbasia gratuluje!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#363 |
|
Rozeznanie
|
Ja juz bym chciala to dziecko miec przy sobie. Bo jak pięknie piszecie o swoich maluchach to az sie lezka w oku kreci. I patrze na puste lozeczko i uwierzyc nie moge ze juz niedlugo bedzie tam lezal bobas
![]() Mnie wczoraj zrobilo sie bardzo przykro. TZ znowu mnie odepchnal. Pol dnia sie do niego wdzieczylam a on tylko zebym poczekala do wieczora. No a wieczorem wiadomo ze mnie olal. Czuje sie upokorzona. Nie chce juz nawet rozwijac tematu. Ale widze jak bardzo musze dzialac na niego odpychajaco. Oczywiscie mowi ze to nie moja wina ale kazdy glupi sie domysli. Obiecalam sobie wiecej nie prosic o uwage. Bedziemy bialym małżeństwem. A jak urodzi sie maluch to bedzie akurat ostatnia rzecz o ktorej bede myslala. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#364 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#365 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zadomowienie
|
Dobry :-*
Kolejna nieprzespana noc :/ już mam tego dość ehh Czbasia GRATULACJE!!!! Nadzwyczajna Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#367 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozmawialam z nim. On mowi ze nie ma ochoty na seks i nie wie dlaczego. Ale ja już od dluzszego czasu nie czuję pożądania z jego strony. Na mnie on działa caly czas, wystarczy ze go przytule. A ja na niego juz nie. Mowie mu ze ze to pewnie moja wina ze go odpycha ciaza moj brzuch i to ze moze nie jestem juz tak seksowna. Ale on mi wmawia ze to nie moja wina. My mieliśmy bardzo satysfakcjonujące zycie seksualne. Obojgu nam bylo niezmiemsko. Wiec jego rezygnacja z czegos fajnego jest oczywista. On mi po prostu nie chce powiedziec wprost ze stracił mna zainteresowanie. On nawet unika tego zebym to ja mu sprawila przyjemnośc, a tego jeszcze nie grali. Nie przedkładam seksu nad zwiazek ale bardzo tesknie za bliskoscia za tym by mnie dotknął. Za chwilę wszystko sie zmieni. A skoro juz teraz jest zle to jak bedzie dalej? On mowi ze mnie kocha i jest szczesliwy ale ja mam wątpliwości. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nadzwyczajna Czas edycji: 2014-03-09 o 07:13 |
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Czbasia serdeczne gratulacje!
Teqiba trzymaj się dzielnie! Wszystkim przeterminowanym duzo wytrwalosci! Dziękuję za gratulacje ![]() Tak jak pisala baja posiadanie maluszka to cudowne doświadczenie ale też bardzo trudne. Teraz wiem po 30h ze marudzenie w ciąży jest śmieszne w obliczu tego co przeżywa się podczas porodu i gdy zostaje się z dzieckiem które płacze i nie wiadomo co mu jest, które zdarzyło mi poranic piersi tak ze sa sine bo ma taki odruch ssania ze odkurzacz przebija...ale taka kolej rzeczy. Każdy etap ma swoje problemy i każde wydają się być większe! Dla tej istoty warto znieść wszystko Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#369 |
|
Zadomowienie
|
Nadzwyczajna a mi sie wydaje że chodzi o Twój brzuch ale w innym sensie... Niektórzy faceci mają tak że najzwyklej w świecie nie chcą zrobić"krzywdy" dzieciaczkowi, chociaż jest to nie możliwe. Faceci mają dziwny mózg :/ dziwi mnie to że Cię nie przytula tego akurat nie rozumiem ehh. Myślę że dobrze by było jeszcze raz porozmawiać bo inaczej się zadręczysz myślami. A twój tz będzie przy porodzie?
Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myslalam o tym ze on moze tak rozumowac ze dziecko i w ogole i nie zawsze oczekiwalam wiecej niz pieszczoty czy pocalunki. Bo staram sie to rozumiec. Po prostu odrobiny czulosci. Nie jestem lodówką tylko dlatego ze jestem w ciazy. Mam jakies potrzeby. A on kompletnie o mnie juz nie dba. Ma byc przy porodzie ale teraz sie zastanawiam czy to dobry pomysl. Napatrzy sie i juz kompletnie straci checi na cokolwiek. Nie bardzo wiem co robic i co myslec. Moze za bardzo sie staram. Moze powinnam byc bardziej niedostepna. Nie inicjowac. Juz przemysliwalam to na rozne sposoby co robie zle. Zalezy mi na tym bysmy byli szczesliwi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
Nadzwyczajna hmmn a może lepiej będzie jak będziecie razem w trakcie porodu, poród też zbliża a i on Ciebie doceni... Może rzeczywiście za bardzo się starasz i przejmujesz chociaż nie znam waszych relacji przed ciąża ale z tego co piszesz to bylo dobrze. Myślę że on jest zagubiony wiesz nowa sytuacja, nowa rola jako ojca itd a facet sie nie przyzna że go to przeraża a wtedy też się rodzi niechęć do zbliżeń... Nie chce Ci nic doradzać bo Was nie znam, chociaż bardzo bym chciała jakoś pomóc
Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja bym chyba już opuściła i poczekala. Niebawem rodzisz, przestaniesz być kobietą w ciąży o myślę że wszystko wróci do normy. Jesteście młodym związkiem a tu takie wielki zmiany. Facet widocznie potrzebuje czasu. Cytat:
wysłane z fona
|
|||
|
|
|
#373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie to tez wszystko jest nowe. Bede mama i bardzo sie boje czy sprostam temu wszystkiemu. Nasza sytuacja finansowa tez jest niestabilna i bylo sporo stresow. Myslalam ze problemy nas zbliza a my sie od siebie oddalamy. Dla mnie ta ciaza byla bardzo trudna i duzo mnie kosztowala stresow. Zreszta tu na forum jestem nadwornym maruda i nie wypieram sie tego ![]() Jak zaszlam w ciaze balam sie ze dziecko zepsuje nasze fantastyczne relacje i tak niestety sie stalo. On cieszy sie z dziecka a jednocześnie jest coraz dalej ode mnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nadzwyczajna Czas edycji: 2014-03-09 o 07:56 |
|
|
|
|
#374 |
|
Zadomowienie
|
Nadzwyczajna nie jesteś marudą rozumiemy przecież że potrzebujesz soe wygadać
lewek ma rację on może potrzebuje czasu, zobaczy maleństwo i zmieni podejście, znowu będziecie szczęśliwi. A w związkach niestety tak jest że czesto problemy finansowe prowadzą do spięć ale wtedy najważniejsza jest rozmowa. Trzymam za Was ![]() Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#375 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#378 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Jezeli mowi to doswiadczona mamusia to tak wlasnie musi byc ![]() Cytat:
Gratulacje!!! |
||
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Czbasia - wielkie gatulacje!!!
To co ? Teraz znow seria dziewczynek bedzie? ![]() Side - czyli Piotrus jest taki jak w brzuchu? ![]() Nadzwyczajna - nie wiem co Ci doradzic... trzymam kciuki, zeby bylo lepiej |
|
|
|
#380 |
|
Rozeznanie
|
dzien doberek w przepiękny niedzielny poranek
![]() kolejny dzień przeterminowania czas zacząć to już 40t5d.. mój suwaczek na kompie tego nie ogarnia i odlicza dalej :P ale ten nasz synek uparty ![]() ![]() ![]() CZBASIA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! KOLEJNA SUPER MAMUSIA TULI SWE DZIECIĄTKO
Edytowane przez 12mu05 Czas edycji: 2014-03-09 o 08:26 |
|
|
|
#381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli budujesz relacje ze swoim Tz na kontaktach intymnych to wam wspolczuje. Sorry- ale to robi sie nudne i niesmaczne czytanie tylko jak ON Ciebie odepchnal, bo Ty mialas ochote pomimo spuchnuetych stop. Bedziesz miala dziecko i rzeczywiscie ostatnia rzecza o ktorej pomyslisz bedzie seks. Dziewczyno- poukladaj sobie w glowie, zebys nie zaszkodzila takim mysleniem i nerwami przynajmniej dziecku. Nie oczekuje komentarza zwrotnego. Czbasia- ogromne gratulacje
|
|
#382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I staram sie rzeczywiście poukladac sohie w glowie bo mam metlik. Byc moze jeszcze musze sie duzo nauczyc o byciu w zwiazku. Nie neguje tego co piszesz. Ale nic nie poradze ze mimo ciazy i dolegliwości mam wysokie libido. Poza tym chcialabym ten porod przyspieszyc a wszystkie wiemy co pomaga. Skonczmy temat. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#383 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#384 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już też chcę być mamusią, nawet wzielam się wczoraj za pracę w ogródku tzn wygrabilam liście z truskawek bo taka ładna pogoda była Cytat:
![]() Pięknego, słonecznego dnia wszystkim Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#385 |
|
Raczkowanie
|
koziemleko GRATULACJE z okazji narodzin FRANKA
Side85 GRATULACJE z okazji narodzin PIOTRUSIA Czbasia GRATULACJE z okazji narodzin MISI
|
#386 |
|
Zadomowienie
|
Filupka aż smaka na truskawki zrobiłaś
Zaczyna mnie dopadać strach przed bólem porodowym, myślałam że tak się nie stanie a jednak... Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#387 |
|
Wtajemniczenie
|
Basia! Gratulacje
))Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#389 |
|
Moderator
|
Trisdom i Side maja racje - ja ze swojej strony dodam ze dziecko i tak wyjdzie kiedy bedzie mialo ochote. Zmuszanie faceta do wspolzycia tylko dla rzekomego wywolania porodu jest totalnie aseksualne.
|
|
|
|
#390 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie wiem czy jechać na IP bo od 2 nocy męczy mnie świąd skóry:/ na początku bylo tylko na brzuchu między rozstępami i w czwartek uznaliśmy z ginem, ze to uczuleniowe, np.na któryś kosmetyk-odstawiłam wszystkie. No ale zaczęły swedziec przedramiona i gdzieniegdzie nogi. Niedawno miałam robione próby watrobowe- w normie.
Czytałam, ze niektóre kobiety mają taki świąd i on nie zagraża ani mi ani dziecku ale chcę byc odpowiedzialna i nie olewac myślicie, ze taka wizyta jest wskazana?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

za Was