![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Idę się kapać, jeszcze się z tż trzeba pogzić i iść spaaać, bo padam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do usypiania...wieczorem jak dostaje mleczko to zasypia mi na rękach w trakcie picia. Odkładam do łóżeczka i śpi. A w dzień gorzej. Czasem wystarczy że z nią siedzę , przytulam, zasypia i odkładam do łóżeczka, ale przeważnie nosić muszę przez jakieś 5-10 min. Cytat:
![]()
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Lucek się nam urwał z łańcucha i szczeka matoł pod oknem
![]() Paaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Pytacie czym mnie t. wkurzyła.... nie chce mi się teraz pisać o tym ![]() w poniedziałek muszę Darię z nią zostawić i bardzo się boję ![]() ![]()
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie ze tak nagle sie puściła i poszła ciekawe co siedzi w tych malych glowkach, ze nagle postanawiają ze se pójdą :p Mój tz wrócił z pracy z dwoma prezentami dla mnie legginsy z calzedoni takie w róże pastelowe - fajne bardzo i rozmiar dobry ![]() A drugi dla Hani spodnie i blizną z zary takie piękne ! Aż dziwne ze sam wybrał :p no i dostałam buziaka którego chciałam ![]() Nawet jest miło ![]() Ale strasznie spać mi sie chce chyba pojde.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Charliz zdrowka dla Oleńki ![]() A co do usypiania Hania baaardzo różnie. Czasem chce na rękach a często wybija sie odgina w tył odkladam do lozeczka a ona tam też sie miota... Dziś było tak ciężko. Nie wiem wtedy mi przykro ze chce jej sie spać a ja nie umiem jej uspac na rękach bo tego nie chce ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Jeju, czemu tyle dzieciaczków teraz choruje?!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | ||
Zadomowienie
|
Napisałam w k.
![]() Wróciłaś i od razu miło się zrobiło ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45503472] ---------------- Buty sobie kupiłam ![]() nic, że z sezonu 2012 ![]() i kupiliśmy lodówkę, wreszcie będę zamrażalnik miała duży! ale się jaram ![]() Jednak zakupy uszczęśliwiają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też - poszła parę kroczków. Potem codziennie próbowała, chyba po tygodniu było tak, że raczkowała tylko jeśli chciała się gdzieś bardzo szybko dostać. A teraz mi się wydaje, że chodziła całe życie ![]() Super, że tż się jednak spisał. Zdrówka dla Oli Charlizz! ![]() Biedne chorowitki nasze.. ![]() A wiecie co? jestem po sesji! nannana wreszcie! Masakra była bo ratowałam się tabletkami na gardło i piciem, bo egzamin ustny a moje gardło nie żyje, ledwo się odezwać mogę i łapie mnie mega kaszel.. ale 4 jest. Koniec koniec koniec ! ![]() ![]() Wierzcie mi, wszystkie soki ze mnie ta sesja wyssała, najpierw w cholerę projektów a potem egzaminy masakry. Znowu zarwałam noc, bo jak się kładłam była 4:20 ale same wiecie, że przy maluchu w dzień uczyć się ciężko. Ulga niesamowita. Będę się mogła zabrać za Margo S ![]() Ale wiecie co? biedna Amelcia znowu się popłakała jak z domu wychodziłam ![]() ![]() Jak chciałam się przebrać z galowych rzeczy i zrobić siku to się rozpłakała bida moja - jak wracam to natychmiast musi być przy mnie, na mnie, tulona, w centrum uwagi. Inaczej płacze. Czy Wasze pociechy też tak mają? Śmiesznie też ma ostatnio bo się nauczyła chodzić do tyłu - i jak siedzę z nią na ziemi np do bierze ksiązkę swoją, idzie tak tyłem, cofa się i cofa, a potem siada mi pupą na kolanach. Sadowi się. Śmieszne. Takie "pozycja zajęta - czytaj mamo!" ![]() Co do niekapków: czy z tego pstryczka nie cieknie? Bo ten Avent mnie denerwuje, muszę go porządnie i dokładnie zakręcić, bo cieknie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() charlizz zdrowka dla Olenki ![]() ![]() bokeh brawa dla Tzta ![]() ![]() silver ![]() Little i bardzo dobrze zrobilas, ze poszlas! Baw sie dobrze. Co za glupi tekst tzta ![]() ![]() gojka dla Twojego tztza rowniez brawa i w ogole dla wszystkich, ktorzy docenili dzisaj swoje kobiety ![]() Kciuki za prace ![]() Yellow witaj w klubie ![]() Debrah GRATULACJE ![]() ![]() ![]() ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-03-08 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje ukończenia sesji ![]() ![]() ![]() Jej jakie słodkie musi być takie powitanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piotrek też chodzi do tyłu i tak śmiesznie się usadawia ![]() My też mieliśmy cieknący, poszukałam w necie opinii i kupiłam ten: https://www.google.pl/search?q=nuk+k...76%3B531%3B320 I faktycznie nic nie ciekie, nawet jak weźmie się go do góry nogami ![]()
![]() |
#2351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja chyba kupię kubek pstryczek. Z naszego kapie ale nie ustnikiem tylko jakby w miejscu zakręcania. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niom bylo cudownie jak za starych dobrych czasów Nataszka ok, pyskuje, palusiem pokazuje co chce, albo bierze moja czy meza reka jak chce cos dostac, miny teraz grozne robi, zmarszczy brwi, i noski noski uwielbia robic jest wtedy taka kochna, osttnio z misiem tez robi kruszynka moja Cytat:
![]() Cytat:
zdróweczka dla Malutkiej Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Czytam czytam i znow nie moge Was dogonic. Chcialabym tylko prosic o kciuki na jutro, co by Kuba wytrzymal cala msze bez zdemolowania kosciola i bez koncertu :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Rozeznanie
|
Nawijko kciuki za spokojne wypędzanie diabełka
![]() Kurcze dziewczyny przepraszam że ja tak ciągle smęcę. Głupio mi że ciągle coś, źle się z tym czuję, Wy jesteście takie mądre i zaradne a ja sobie z niczym rady nie mogę dać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | ||
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Czesc!
Cytat:
U nas w dzien tatus jest ok, ale w nocy nagle przestal wystarczac. Takze chyba rzeczywiscie taki etap sie zaczal... ---------- Dopisano o 05:11 ---------- Poprzedni post napisano o 05:05 ---------- Cytat:
Zalatwione!! Kciuki! meduzzo jak Julianka? Zdrowka! Dla Olenki charliz rowniez! jaka u nas na co dzien jest prysznic normalny, od swieta, kiedy chcemy sie wygrzac wanna a w zlewie "prysznic" za noworodka, w lecie, by z potu oplukac i obecnie po kazdej kupalolo. Nie pamietam, ktora z Was pisala, ze dziecko rozbudza sie po kapieli. Nie prosciej byloby przesunac kapiel o 2h, ubrac w pidzamke i normalnie przetrwac pozostaly czas do spania? Wiekszosc moich kolezanek tak robi i bardzo sobie chwala ten system. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nawijko, kciuki!
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Konto usunięte
|
Yellow, przestań chrzanić
![]() Ponawiam pytanie o puder, dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zadomowienie
|
Szaja, u mnie super sprawdza sie stay matte z rimmela albo ryzowy/bambusowy z paese.
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#2360 |
Konto usunięte
|
Aniu, właśnie stay matte mam i mi się znudził, do tego nie wiem, jaki kolor dobrać, tylko transparentny...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zadomowienie
|
Hehe no ja tez zawsze transparentny :P Wyprobuj ten paese w takim razie, jak stay matte lubisz to i ten powinien Ci podpasowac
![]() nawijko, kciuki zacisniete ![]() Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-03-09 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
butelka jest straszna faktycznie. A i jeszcze miałam taki problem (raz siostrze podkradłam ![]() Chyba wypróbuję ten do skóry normalnej i suchej jak będzie na niego znowu promocja - bo ostatnio w rossmanie widziałam za 40 zł.
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#2364 |
Wtajemniczenie
|
szaja - chyba spróbuję odstawić marchewkę na jakiś czas. A powiedz czy ta w słoiczkach też uczula, bo o tych kupnych słyszałam. A marchewkę Borys je od małego i nic mu się nie działo, natomiast jak zaczęłam sama gotować obiadki od czasu do czasu, to może faktycznie ta marchew ma jakiś wpływ.
Dzisiaj rano znowu ma policzki bardziej suche i czerwone a żadnych nowości nie podawałam. Zastanawiam się jeszcze na wołowiną (bo ponoć czerwone mięso przy alergi na białko nie jest wskazane), ale mam kilka takich obiadków niby z bezpiecznych składników z Rossmana i pomyślałam, ze spróbujemy.
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2014-03-09 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Druga noc z rzędu przespana-już nie rozumiem o co chodzi i znowu wróciły nam dwie drzemki w ciągu dnia i to mi lepiej odpowiada. Debrah-Oskar też tylko mamusiny się zrobił. Może nie tak jak u Was bo ja się właściwie nie ruszam z domu ale jeśli płacze to tylko ja go mogę uspokoić. Tatuś jest dobry do zabawy na chwilę a tak tylko za mną biega ![]() I często go karmie na podłodze i on wtedy siada zamiast przodem do mnie to plecami ![]()
#2367 |
Konto usunięte
|
Blogerko, każda może uczulić, może uczulić też to, czym psikane, ale... jeszcze tak myślę - olcha pyliła teraz i brzoza, może to to a nie pokarmówka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() U nas dziś pobuska o 6.30 ale nocka ładnie przespana. Jedzimy dziś szukać dla mnie butów do biegania ![]() I od jutra biegam. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja Darii do tej pory nie zostawiałam tak na dłużej. Teraz zobaczę jak będzie się zachowywyać jak do pracy będę chodzić. Ostatnio się bardzo ucieszyła jak z pracy wróciłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2369 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45506202]Blogerko, każda może uczulić, może uczulić też to, czym psikane, ale... jeszcze tak myślę - olcha pyliła teraz i brzoza, może to to a nie pokarmówka?[/QUOTE]
U nas coś jest na rzeczy już od grudnia jakoś, więc to chyba nie pyłki - no, mam taką nadzieję, bo jeszcze tego by brakowało. Zmiany są już dużo, dużo mniejsze, ale ten rumień policzków nie chce zejść tak do końca.
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.