W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część II - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-08, 21:14   #4021
papryczzka
Rozeznanie

Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część II

Cytat:
Napisane przez fitnesowapani Pokaż wiadomość
Papryczka, a jaki jest Twoj cel ćwiczeniowy?
Bo zrzucać to Ty nie masz z czego

Kochana FITNESKO, przyznam szczerze, ze mam straszny kompleks moich nóg, ud w szczególności. tak jak teraz np... mam wrażenie że wszystko mi się odkłada w udach. nigdzie indziej
papryczzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 21:21   #4022
fitnesowapani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xKlaudja Pokaż wiadomość
Powiedz mu by uważał, bo całe opakowanie to 2000kcal!

A co do tego rozciągania to jak działa na łydki? (Byle by nie zaczeły zbytnio odstawać)
Aż tyle nie wiedziałam nawet... 90kilo żywej wagi, sądzę że jak przytyje kilogram czy dwa nie zrobi to na nim zadnego wrazenia
jak twierdzi "mięsnie muszą ważyć" a ja mam taką zajawkę wtedy z niego on to jest skromny, muszę brac z niego przykład

Co do rozciągania łydek, wyszczupla je... Podobno
fitnesowapani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 21:21   #4023
xKlaudja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papryczzka Pokaż wiadomość
Kochana FITNESKO, przyznam szczerze, ze mam straszny kompleks moich nóg, ud w szczególności. tak jak teraz np... mam wrażenie że wszystko mi się odkłada w udach. nigdzie indziej
To tak jak u mnie
Stary 2014-03-08, 21:22   #4024
ursaliana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez whiteglove Pokaż wiadomość
Ile zgrabnych lasek dzisiaj do oglądania, no no

Kojarzycie zestaw FB na spalenie 1000 kalorii? No to właśnie dzisiaj to zrobiłam Już koło 16 minuty miałam ochotę wyłączyć, ale wtedy przypomniałam sobie tą czekoladę którą zjadłam w dwa dni i poddałam się, ćwiczę dalej Byłam wykończona po tych ćwiczeniach, i to wykończona nie tak jak lubię tylko jakoś tak... w taki sposób że się odechciewa żyć, nie wiem jak to ująć Ale weszłam na wagę i jestem w szoku, bo coś ruszyło :O W środę było 76,7 , a dzisiaj 76,1. Po miesiącu coś ruszyło, szok. A ja nie z tych którym waga się codziennie waha kilka kilo w jedną albo drugą stronę, raczej kilka dag w jedną albo w drugą :P I teraz się zastanawiam czy to zeszła woda bo przestałam żłopać tyle kawy czy może mniej jeść (a fakt faktem że od środy trochę bardziej się pilnuję). No ale z drugiej strony pochłonęłam w dwa dni czekoladę z nadzieniem toffi, więc już sama nie wiem jak to jest Ale widzę że jednak waga ruszyła i ogromnie mnie to cieszy
Dasz linka do tych ćwiczeń FB?
ursaliana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 21:23   #4025
fitnesowapani
Zadomowienie

Cytat:
Przecież TY masz szczupłe uda!!!! może za długo ćwiczysz te same partie ciała i po prostu puchną?
A Dziewczyny sądzą, że to ja jestem maruda....
Stary 2014-03-08, 21:23   #4026
xKlaudja
Zakorzenienie

Cytat:
Aż tyle nie wiedziałam nawet... 90kilo żywej wagi, sądzę że jak przytyje kilogram czy dwa nie zrobi to na nim zadnego wrazenia
jak twierdzi "mięsnie muszą ważyć" a ja mam taką zajawkę wtedy z niego on to jest skromny, muszę brac z niego przykład

Co do rozciągania łydek, wyszczupla je... Podobno
Mój TŻ jest ektomorfikiem, jak ja mu zazdroszczę.... Je same słodycze i fast foody a NIC NIE TYJE

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Przecież TY masz szczupłe uda!!!! może za długo ćwiczysz te same partie ciała i po prostu puchną?
A Dziewczyny sądzą, że to ja jestem maruda....
Wszystkie jesteście!
Stary 2014-03-08, 21:33   #4027
fitnesowapani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ursaliana Pokaż wiadomość
Dasz linka do tych ćwiczeń FB?
ja mogę podać (chyba o te chodzi)
http://www.youtube.com/watch?v=ocWjGpBrTjg
Miłego ćwiczenia

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Mój TŻ jest ektomorfikiem, jak ja mu zazdroszczę.... Je same słodycze i fast foody a NIC NIE TYJE

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Wszystkie jesteście!
Mój też je i je... jest wielki nie ma co, ale u niego to raczej są mięsnie.
Bynajmniej tak twierdzi
Ja od jutra przestaje marudzić, poznacie nową fitnesową będę sobą zachwycona Bedziecie mnie miały dość
Stary 2014-03-08, 21:36   #4028
ursaliana
Rozeznanie

Cytat:
Miłego ćwiczenia[COLOR="Silver"]
to jest straszne Ale dzieki za linka Może kiedyś spróbuje
ursaliana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 21:41   #4029
xKlaudja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ursaliana Pokaż wiadomość
to jest straszne Ale dzieki za linka Może kiedyś spróbuje
Z akcentem na "może", ja na razie odpuszczam
Stary 2014-03-08, 22:16   #4030
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Wlasnie ogladam swoje zdjecia i mam wrazenie, ze z roku na rok wygladam coraz lepiej A co do slodyczy, fast foodow jakos nie lubie, ale tez zjem i efektow ubocznych nie ma. Tak naprawde pozniej 50 kg waze od prawie 3 lat

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

To nie dla mnie, bo to cardio, a ja tego nie preferuje
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 22:29   #4031
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Ile zgrabnych lasek dzisiaj do oglądania, no no

Kojarzycie zestaw FB na spalenie 1000 kalorii? No to właśnie dzisiaj to zrobiłam Już koło 16 minuty miałam ochotę wyłączyć, ale wtedy przypomniałam sobie tą czekoladę którą zjadłam w dwa dni i poddałam się, ćwiczę dalej Byłam wykończona po tych ćwiczeniach, i to wykończona nie tak jak lubię tylko jakoś tak... w taki sposób że się odechciewa żyć, nie wiem jak to ująć Ale weszłam na wagę i jestem w szoku, bo coś ruszyło :O W środę było 76,7 , a dzisiaj 76,1. Po miesiącu coś ruszyło, szok. A ja nie z tych którym waga się codziennie waha kilka kilo w jedną albo drugą stronę, raczej kilka dag w jedną albo w drugą :P I teraz się zastanawiam czy to zeszła woda bo przestałam żłopać tyle kawy czy może mniej jeść (a fakt faktem że od środy trochę bardziej się pilnuję). No ale z drugiej strony pochłonęłam w dwa dni czekoladę z nadzieniem toffi, więc już sama nie wiem jak to jest Ale widzę że jednak waga ruszyła i ogromnie mnie to cieszy
Nie obraź się, ale ilekroć czytam Twoje posty, to mam wrażenie, że jesteś taka w gorącej wodzie kąpana chodzi mi o to, że rozkminiasz dosłownie wszystko co się dzieje z Twoim ciałem, wagą i cm, a przez to można w nerwicę popaść. W kólko się mierzysz, ważysz, zastanawiasz się dlaczego tak, a dlaczego nie tak i albo jesteś zła, albo łapiesz doła. Tak nie można. Weź raz na zawsze na klatę fakt, że nie schudniesz i nie osiągniesz wymarzonej sylwetki w 5 min (bo mam wrażenie, że Ty chcesz wszystko na już, na teraz, na tip top). DAJ SOBIE CZAS - lepiej na tym wyjdziesz psychicznie i fizycznie.
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-08, 23:46   #4032
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
Nie obraź się, ale ilekroć czytam Twoje posty, to mam wrażenie, że jesteś taka w gorącej wodzie kąpana chodzi mi o to, że rozkminiasz dosłownie wszystko co się dzieje z Twoim ciałem, wagą i cm, a przez to można w nerwicę popaść. W kólko się mierzysz, ważysz, zastanawiasz się dlaczego tak, a dlaczego nie tak i albo jesteś zła, albo łapiesz doła. Tak nie można. Weź raz na zawsze na klatę fakt, że nie schudniesz i nie osiągniesz wymarzonej sylwetki w 5 min (bo mam wrażenie, że Ty chcesz wszystko na już, na teraz, na tip top). DAJ SOBIE CZAS - lepiej na tym wyjdziesz psychicznie i fizycznie.
Hahah, ja sobie tak daję czas od miesiąca Nie mierzę się bo nie mam miarki, pierwszy raz stanęłam na wagę trzy tygodnie po tym jak zaczęłam ćwiczyć i mniej jeść :P Wiem, że nie da się niczego osiągnąć w 5 minut, to jasne, ale mam porównanie sprzed 2 lat gdy się odchudzałam w dokładnie ten sam sposób. Jadłam zdrowo, ćwiczyłam codziennie albo prawie codziennie i waga leciała w dół, nie przemęczając się schudłam 10 kg w trzy miesiące. A teraz po miesiącu ważę więcej niż na początku, no to można się zdenerwować i zastanawiać co robię inaczej skoro nic się nie dzieje. Dlatego te pół kilograma to jest dla mnie naprawdę sukces i motywacja do dalszej walki
201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 00:34   #4033
joaszka83
Raczkowanie

Cytat:
zgadzam sie w 100 %, 500 gram to normalne wahanie wagi ciala w ciagu doby... ja zawsze rano waze te 500-700 g mniej wiec nie ma sie czym podniecac
joaszka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 01:38   #4034
Anijkaa
Raczkowanie

Ale wy piękne jesteście w tych sukienkach
Ja może jutro dodam coś bo nawet nie mam czasu swojej z szafy wyciągnąc..jest 1:30 a ja dopiero wróciłam z pracy
Wczoraj siedziałam tam do 5:30 - padam na dziob Te wszystkie imprezy z okazji dnia kobiet itp mnie wykończą
Ide spać i nic mnie z łóżka nie ruszy...
Stary 2014-03-09, 01:55   #4035
xxxLOLKAxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxLOLKAxxx

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość

lubie dopasowane, ale fakt trzeba uwazac i mam tutaj problem z bielizna nawet bezszwowa sie odznacza
Ja nie lubię obcisłych, bo na razie mam za grube uda, żeby w takich chodzić, ale wkrótce się to zmieni

Cytat:

Ja dzis na chwilke w pracy zalecialam do Chinczyka i jakie szpilki i baleriny byly W poniedzialek mam na 12sta i musze tam wpasc

Cieplusio 8 stopni. Ja tez dzis koszule z krotkim rekawem mialam

Na mnie na pewno - szkola podstawowa i gimnazjum. Kazdy mnie krtykowal i komentowal moje kilogramy, wyzwiska - przezwiska pod moim adresem, nawet lekarka rodzinna komentowala... A jak schudlam to wiele ludzi mnie nie poznawalo nawet z ulicy i rodziny ciotecznej i co wiekszosc zamknela sie i tylko szok jak ja to zrobilam i czy to rzeczywiscie ja... Wielu moich nowych znajomych nie wierzy mi, ze bylam kiedys tak otyla i naprawde wiecie, ze samoocena wzrasta. Moze jeszcze nie jestem idealna, ale faceci ogladaja sie i czasem mowia, ze nawet za chuda jestem
Buty to jest moja obsesja trochę, spodnie mogę mieć jedne na , ale butów mi nigdy nie za wiele
No u mnie było 19 stopni, także szał ciał

Ze mnie też się w szkole śmiali, że jestem gruba niby, chociaż tragedii nie było... Wiadomo to zaniża samoocenę o wiele, ale po czasie doszłam do wniosku, że jestem zaje.bista, nie muszę wyglądać jak modelka jeszcze teraz jak jestem tu we Francji i takie zainteresowanie ze strony mężczyzn mam, to samoocena 10000% w górę

Cytat:
Napisane przez NightwishLove Pokaż wiadomość
A teraz niespodzianka. Macie baleronik i śmiejcie się
jaki baleronik, chyba oszalałaś, super wyglądasz myślałam, że się nie doczekam tego zdjęcia
xxxLOLKAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 07:08   #4036
Marcusia
Rozeznanie

Kopnijcie mnie w _upe... Ledwo wstałam a już nic mi sie nie chce Nawet ćwiczyć

Edytowane przez Marcusia
Czas edycji: 2014-03-09 o 07:12
Marcusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 07:38   #4037
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marcusia Pokaż wiadomość
Przeraża mnie ilość osób przeglądających wątek, ale patrzcie, to jestem ja
Ech, czemu usuwacie te zdjęcia? Człowiek chce se popatrzeć a tu

Cytat:
Ja jak kazdemu znajomemu koledze marudze, ze chce wieksze cycki to coz zaczyna sie ich wywod na 30 min. i ze nie, bo... i tu wymieniaja co... Uwielbiam ich za to!!
Taaa, ale może to wina stereotypu, że faceci wolą laski z większymi piersiami

Cytat:
Wez Ty mnie kobieto nie draznij!! Pisz mi co niby z Toba jest nie tak! Jak chcesz podaj mi swoje dane na prv wystawie Ci 500 zl. W ostatecznosci mozesz i 1000 zl dostac, moze tym Cie dobije bardziej i zmotywuje, co?
I 24 pkt karne

Cytat:
Kornelciaczek
Przekonałas mnie Pani Władzo ! motywację to ja mam, ogromną, ale czasem dopada mnie załamanie. jestem przed @... Ale jak przypomnę sobie swoje nogi przed cwiczeniami, spojrze na nie teraz to od razu wiem, że mogę... Okey, okey jestem już grzeczna! i ładnie ćwiczę, kurde...
Chcę taki tyłek jak Ty!!!!

Po prostu uważam, że mogę duzo lepiej wygladac.
Ja też przed @, ale jakoś wcale tego nie czuję. Ani mi się płakać nie chce ani nie jestem drażliwa Ćwiczenia działają cuda

Też tak uważam.

Cytat:
a moze nie akcja zdjęciowa, tylko jakaś wyzwaniowa???
Ja mam wyzwanie Uczę się chodzić w butach na obcasie Liczy się?

Cytat:
A może zaczniemy biegać?
Ja się zbieram, ale czekam aż pogoda się poprawi. No i oczywiście rolki do tego

Cytat:
U mnie tak samo. Zawsze mi się wszystko w udach odkładało

Cytat:
Napisane przez xxxLOLKAxxx Pokaż wiadomość
Ja nie lubię obcisłych, bo na razie mam za grube uda, żeby w takich chodzić, ale wkrótce się to zmieni
Ja mam 2 pary spodni Przyznaję się bez bicia Ale to są takie hmmm luźniejsze, znaczy swego czasu (2 miesiące temu) były obcisłe w sam raz, teraz na mnie wiszą, nawet koleżanka mi to powiedziała

Cytat:
jaki baleronik, chyba oszalałaś, super wyglądasz myślałam, że się nie doczekam tego zdjęcia
Nie no, obiecałam

Cytat:
Miłego ćwiczenia
O jeżu kolczasty, spróbuję tego w przyszłym tygodniu

Cytat:
Mój też je i je... jest wielki nie ma co, ale u niego to raczej są mięsnie.
Bynajmniej tak twierdzi
Ja od jutra przestaje marudzić, poznacie nową fitnesową będę sobą zachwycona Bedziecie mnie miały dość
Mój też je, ale od jakiegoś czasu chudnie Jak nigdy nie nosił paska przy spodniach tak od jakiegoś pół roku musi bo mu spodnie z lecą Kolejna motywacja, też mi niedługo będą spodnie z spadać

Cytat:
Mi też się nic nie chce. Zaraz idę po kawę. Poczekam aż mi lakier na pazurkach wyschnie

Wczoraj z moich kwadratowych pazurków zrobiłam migdałki

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie

Edytowane przez NightwishLove
Czas edycji: 2014-03-09 o 07:40
NightwishLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 07:55   #4038
Marcusia
Rozeznanie

Nightwish specjalnie dla Ciebie, masz 6 min

Musisz mieć przepiękne pazurki, ja też lubie swoje pieścić, ale kurka nie mam czasu w tym roku na pieszczenie się ze sobą

MAtko, przewiało mnie, ledwo opanowałam katar a cały czas coś mi siedzi w płucach

Edytowane przez Marcusia
Czas edycji: 2014-03-09 o 08:13
Stary 2014-03-09, 08:06   #4039
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Nightwish specjalnie dla Ciebie, masz 6 min

Musisz mieć przepiękne pazurki, ja też lubie swoje pieścić, ale kurka nie mam czasu w tym roku na pieszczenie się ze sobą

MAtko, przewiało mnie, ledwo opanowałam katar a cały czas coś mi siedzi w płucach
Dziękować Ładna figura Podobna do mojej

Staram się o moje pazurki dbać. Nie są jakieś super długie - nad tym pracuję Staram się znaleźć jakiś idealny kształt dla nich - tak, żeby mi się nie łamały jak tylko trochę odrosną

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-03-09, 08:16   #4040
Marcusia
Rozeznanie

Dziękuję
Na serio jeśli codziennie będę ćwiczyła cardio to pozbędę się dodatkowego tłuszczyku? Bo tak ćwiczę od 2 miesięcy i na początku chciałam być tylko fit... ale, że apetyt rośnie w miarę jedzenia teraz marzy mi się zarys mięśni

No i kurka jak mam ten tyłek napompować??

Idę się uczyć, przyjdę później Miłej niedzielki
Stary 2014-03-09, 08:35   #4041
NightwishLove
Zakorzenienie

Mi też się marzy zarys mięśni No ale niestety szybko się nie zrobi Już sama się przekonałam, że na to potrzeba czasu. Całe szczęście mam prawie codziennie naoczną motywację także spinam pośladki i ćwiczę

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-03-09, 09:58   #4042
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:

Buty to jest moja obsesja trochę, spodnie mogę mieć jedne na , ale butów mi nigdy nie za wiele
No u mnie było 19 stopni, także szał ciał

Ze mnie też się w szkole śmiali, że jestem gruba niby, chociaż tragedii nie było... Wiadomo to zaniża samoocenę o wiele, ale po czasie doszłam do wniosku, że jestem zaje.bista, nie muszę wyglądać jak modelka jeszcze teraz jak jestem tu we Francji i takie zainteresowanie ze strony mężczyzn mam, to samoocena 10000% w górę

Musze Cie zmartwic, ale grubsze i masywniejsze nogi lepiej w krotszych spodnicach i sukienkach wygladaja niz spodenkach

Spodni to ja mam bardzo duzo ilosc, a chodze w kilku parach + leginsy, ktore kocham A odnosnie butow to ja musze miec niemierzone 36, a najlepiej 35.5 tylko z polowkami ciezko w szpilkach

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Mnie tez mialam miec dzien przerwy a mam juz dwa dzis musze chyba dwa treningi za kare zrobic

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Taaa, ale może to wina stereotypu, że faceci wolą laski z większymi piersiami

I 24 pkt karne

Ja też przed @, ale jakoś wcale tego nie czuję. Ani mi się płakać nie chce ani nie jestem drażliwa Ćwiczenia działają cuda

U mnie tak samo. Zawsze mi się wszystko w udach odkładało

Ja mam 2 pary spodni Przyznaję się bez bicia Ale to są takie hmmm luźniejsze, znaczy swego czasu (2 miesiące temu) były obcisłe w sam raz, teraz na mnie wiszą, nawet koleżanka mi to powiedziała

Mi też się nic nie chce. Zaraz idę po kawę. Poczekam aż mi lakier na pazurkach wyschnie

Wczoraj z moich kwadratowych pazurków zrobiłam migdałki
Ja juz sama nie wiem co wola faceci

Odrazu zabiore pj i wniosek do sadu

Ja kiedys slyszalam, ze cwiczenia sprawiaja, ze @ jest lagodniejsza NIEPRWADA!

U mnie w udach i dolna faldka na brzuchu

Uwielbiam obcisle spodnie, zas luznych nienawidze. Od obcislych czytalam kiedys, ze moze cellulit powstac

Mnie sie pazurki lamia ale zawsze kwadraciki nie umiem zrobic migdalkow.
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 10:34   #4043
Marcusia
Rozeznanie

Też kiedyś tak uważałam (łagodniejsza @ jak się ćwiczy), ale jeszcze muszę to sprawdzić, bo przedostatnio jak mnie złapało to płakałam i wymiotowałam z bólu

Na łamiące sie paznokcie polecam codziennie 1 caps tranu, u mnie pomogło Po 3 miesiącach miałam pięknie, silne paznokcie i NIEROZDWAJAŁY SIĘ a miałam wskaziciele zniszczone do połowy płytki

Ja jeszcze mam jeden trening do nadrobienia z zeszłego tygodnia

Chyba muszę sobie na ścianach powiesić jakieś fitness sexy panienki to zacznę się mocniej spinać Matulu, tyle do zrobienia, tyle marzeń.. a motywacji tak niewiele w dniu dzisiejszym...
Stary 2014-03-09, 10:35   #4044
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Hahah, ja sobie tak daję czas od miesiąca
No to tym gorzej bo miesiąc to jest całe nic
Cytat:

Staram się o moje pazurki dbać. Nie są jakieś super długie - nad tym pracuję Staram się znaleźć jakiś idealny kształt dla nich - tak, żeby mi się nie łamały jak tylko trochę odrosną
Moje się często łamią, ale jak jem dużo warzyw to trzymają się o wiele lepiej
Cytat:
Dziękuję
Na serio jeśli codziennie będę ćwiczyła cardio to pozbędę się dodatkowego tłuszczyku? Bo tak ćwiczę od 2 miesięcy i na początku chciałam być tylko fit... ale, że apetyt rośnie w miarę jedzenia teraz marzy mi się zarys mięśni
Cardio jest dobre na spalanie tłuszczu ale pamiętaj też o zdrowym żarciu.
Cytat:
Mi też się marzy zarys mięśni No ale niestety szybko się nie zrobi Już sama się przekonałam, że na to potrzeba czasu. Całe szczęście mam prawie codziennie naoczną motywację także spinam pośladki i ćwiczę
Mi też działamy
Stary 2014-03-09, 10:52   #4045
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:

Ja juz sama nie wiem co wola faceci

Odrazu zabiore pj i wniosek do sadu

Ja kiedys slyszalam, ze cwiczenia sprawiaja, ze @ jest lagodniejsza NIEPRWADA!

U mnie w udach i dolna faldka na brzuchu

Uwielbiam obcisle spodnie, zas luznych nienawidze. Od obcislych czytalam kiedys, ze moze cellulit powstac

Mnie sie pazurki lamia ale zawsze kwadraciki nie umiem zrobic migdalkow.
Myślę, że wszystko zależy od faceta. jedni wolą szczupłe laski o dużym silikonowym biuście. Inni wola naturalne

Co do ćwiczeń i @ - nie wiem. Zawsze miałam bolesne @ i wątpię, żeby ćwiczenia to zmieniły. Ale mówiłam o syndromie PSM - albo mi się okres spóźni albo po prostu nie mam objawów w tym miesiącu

Ja na pazurki chciałam odżywkę Eveline 8w1 ale popatrzyłam na necie i nie jestem do niej przekonana... Mam w domu Delia Coral Prosilk S.O.S. dla łamliwych paznokci i widzę, że pazurki rosną i są twardsze, ale się łamią. Będę szukać dalej

Cytat:
Też kiedyś tak uważałam (łagodniejsza @ jak się ćwiczy), ale jeszcze muszę to sprawdzić, bo przedostatnio jak mnie złapało to płakałam i wymiotowałam z bólu

Na łamiące sie paznokcie polecam codziennie 1 caps tranu, u mnie pomogło Po 3 miesiącach miałam pięknie, silne paznokcie i NIEROZDWAJAŁY SIĘ a miałam wskaziciele zniszczone do połowy płytki
Mnie też czasem tak łapie

Oooo, trzeba spróbować

Cytat:
Moje się często łamią, ale jak jem dużo warzyw to trzymają się o wiele lepiej [/COLOR]
No wiadomo, że warzywa też pomagają. Ale ja muszę mieć odżywkę bo inaczej jest porażka

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-03-09, 11:04   #4046
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:

No wiadomo, że warzywa też pomagają. Ale ja muszę mieć odżywkę bo inaczej jest porażka
Ja włąsnie też korzystam z tej eveline 8 w 1 i jestem bardzo zadowolona
Stary 2014-03-09, 11:07   #4047
xKlaudja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja używam Eveline diamentową, też jestem zadowolona, ale słyszałam, że nie można z nią przesadzić więc stosuję jako bazę.
Stary 2014-03-09, 11:08   #4048
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
No moja koleżanka i jej znajome z pracy też korzystają i sobie chwalą.

Przeleciałam neta i znalazłam blog, gdzie dziewczyna opisuje skutki tej odżywki i mnie to odstraszyło Ale i tak się nad nią zastanawiam cały czas Podobno 8w1 i paznokcie twarde i lśniące jak diament mają ten sam skład

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
Stary 2014-03-09, 11:14   #4049
Marcusia
Rozeznanie

Celestia nie wiem co jeszcze mogę zmienić w moim żarciu, chipsów, nap. gazowanych ani nic z tych rzeczy nie jem, jeśli już to raz na x czasu... ale to raczej święto.. Cały czas jem warzywa i owoce, jedzonko sama robie albo odgrzewam mamusiowe słoiki jak czasu nie ma... jak się uczę to przekąszam migdały... ale jeszcze coś muszę wymyślić... Tylko co?
Moimi jedynymi grzechami są: kaszki, woda z syropem wiśniowym/malinowym od czasu do czasu i jak wstaje nieprzytomna i nie mam czasu na śniadanie to w tramwaju zjadam ciasteczka śniadaniowe Belvity. Więc póki co sądze że moja dieta jest ok..
I do końca września mam odwyk od alkoholu (leki)

Szukam szukam po forum... Nie mogę znaleźć odpowiedniego wątka, może zwyczajnie Was zapytam.
Mam zakaz depilacji - a to był mój jedyny i ulubiony sposób pozbywania się włosków.. Golarek(maszynek) nie lubię, podrażniają mi (już i tak suchą) skórę, i przy odrastaniu wszystko niemiłosiernie swędzi...
Myślałam o kremach do depilacji (myślę o nogach, pachach i bikini), tylko nie wiem od czego zacząć, chciałabym, żeby jednak krem usuwał owłosienie (a pamietam kiedyś jakiś kupiłam, trzymałam 2 razy dłużej niz w instrukcji <to były nogi, ktore zwykle depilowałam, wiec włoski w miarę słabe> i w sumie pojedyncze włoski wyżarło)
Pomożecie?

Lol, gdyby można było uczyć się na forum, byłabym kujonem

A propos Eveline 8w1... wszystko fajnie, tylko jak przestaniesz stosować to płytka będzie sucha i zniszczona. Polecam tran, gorąco

Edytowane przez Marcusia
Czas edycji: 2014-03-09 o 11:16 Powód: 8w1
Stary 2014-03-09, 11:22   #4050
NightwishLove
Zakorzenienie

O odżywce cały czas myślę, zawsze warto spróbować

O kremach też widziałam, ale wujek google podpowiada kremy do depilacji intymnej Zboczeniec jeden

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie

Edytowane przez NightwishLove
Czas edycji: 2014-03-09 o 11:23
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości