|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: VIII część! | |||
| Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 |
|
1 | 2,94% |
| Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki |
|
0 | 0% |
| Mamo, tato, czy wy wiecie, ze już pół roczku jestem na świecie? |
|
2 | 5,88% |
| Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię |
|
11 | 32,35% |
| W oczach mamy łzy wzruszenia, bo się garnę do siedzenia |
|
5 | 14,71% |
| Piski, krzyki i uśmiechy - jak szybko rosną te nasze pociechy |
|
1 | 2,94% |
| Mamy sie nami zachwycają i wszystkie bezsenne noce nam wybaczają |
|
0 | 0% |
| Wiosna przyszła, słonko świeci, co raz większe nasze dzieci |
|
5 | 14,71% |
| Uczę się tu, krok po kroczku, przecież kończę już pół roczku |
|
9 | 26,47% |
| Głosujący: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.
Na Dziewczyny z wizażu zawsze można liczyć
ja w mej małej mieścinie niestety h&m nie mam
9.09.2013 30.07.2015 Edytowane przez MsLullaby Czas edycji: 2014-03-09 o 11:07 |
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.
eee jakie to poswiecenie
nie ma za coszkoda tylko ze ich nie ma
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ah my dziś pospaliśmy do 8:30 Stasik obudził się coś po 6, zmieniłam mu pieluchę, wypił 170 ml mleka i po jakimś czasie zasnął
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak wy ubieracie dzieci na spacer w taki dzien jak dzis np tj slonce i ok 10 stopni,?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1415 |
|
Wtajemniczenie
|
MOTYL ale zazdroszcze
LOGASIU masz świetna córe ekstra miejsce na drzemkę! ![]() POLI może miał zły dzień tylko? GORGULKU dla Miłoszka ![]() CZASZKA to normalne ceny bo mieliśmy mieć wesele na 160 osób ale nam troszkę ubyło i było jakieś 140 ale szarlotka się ceni ;-)
|
#1416 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#1417 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U nas dziś piękny dzień, ciepło i słonecznie, dziadek zabrał Miłka na spacer, a Dawid gdzieś z tatusiem poszedł. Nie mogę też na nocne spanie narzekać, Miłek spał od 20 do 1.30, a potem po jedzeniu do 6. Dawid położył się razem ze mną po 22. Po południu jedziemy w odwiedziny do brata męża, a potem wracamy do siebie. Motyl najlepsze życzenia urodzinowe Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kurcze kiepsko z tym ściąganiem a jak z jedzeniem bezpośrednio z piersi? dalej odmawia? Cytat:
a taki odkryty basen na słoneczku to już w ogóle wypas![]() ile u Was stopni? |
|||||
|
|
|
#1418 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc mamusie
mój marcin niestety złapał syfa od Anki, na noc dostał gorączkę, teraz gile z noska lecą eh... modliłam się żeby jednak sie udało bez infekcji. poki co sciągam gile, robię inhalację, poję i oczywiscie pgorączkowe leki trzymajcie kciuki zeby byczek szybko wyzdrowiała co do Ani to biedna chora juz 10 dzień, więc ostatnio w dziwnych pozycjach zdarza jej się zasnąć ![]() Cytat:
my mamy medela calma, wcześniej avent natural 2 Cytat:
|
||
|
|
|
#1419 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
body z długim rękawem, rajstopki, spodnie dresowe, kapciuchy ze skórzaną podeszwą, kurtka taka przejściowa na polarze, czapka cienka bawełniana, kocyk polarowy średniej grubości |
|||
|
|
|
#1420 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Jak zwykle w weekend wzięłam się za wiosenne porządki w mieszkaniu, do tego jeszcze spacerki z małym i na wizaż brakło mi czasu Piękna pogoda u nas ostatnio że aż żal w domu siedzieć więc zbieram się na dwór![]() Endżi, Snow, Papuga, Kropla – spóźnione buziaki za kolejne miesiące dla Waszych maluszków Lulla i Madzia- wszystkiego najlepszego dla Bartusia i Jasia z okazji pół roczku bonusowo w załączniku Wikuś ledwo mieszczący się w 80cm gondoli
|
#1421 |
|
Wtajemniczenie
|
MADZIA moja się też nie przekreća no ale ma 4.5 miesiąca wiec jest jeszcze czas ;-)
LULA za pół roczku ![]() Nadrobilam ale pewnie zacznie się tydzień i bede znów do tylu ;-) wczoraj z Lenka dostaliśmy tyle kwiatkow że hej i ja i ona :-D i do tego mąż kupił mi niespodziewanie naszyjnik z serduszkiem :-D a w piatek kupił mi bluzkę jak byliśmy na spacerze aż w szoku byłam ;-) nadrabia chyba swoje złe zachowanie :-P ok uciekam się ogarniac i lecimy do kościoła
|
#1422 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No chyba, ze znacie jakis bez izofixa co ma najwieksza liczce punktow. |
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Bajka my mieszamy 1ml mucosolvanu z 5ml soli fizjologicznej
|
|
|
|
#1424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() :p ijemy:![]() Cytat:
ale słodziak My mamy gondolę 84 cm, ale dzisiaj chyba już przesiądziemy Tuśkę w spacerówkę jak pójdziemy na spacer.Ale on ma super te spodenki i butki!!! ![]() Aaa wyminiłam tę czapkę z daszkiem na 68,jest trochę duża,ale juz nie spada na oczy i dorośnie. I taki bawełniany kapelusz z rondem, nie ma go na stronce H&M,ale będzzie świetny na lato i na słońce. Tusia się rozchichotała jak jej pokazałam w lustrze jak wygląda ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Dziewczyny,które kupiły te czeskie puzzle- macie grubość 8mm?Moja mama chce kupić Nataśce z okazji pół roczku i teraz rozkminiam. Te o grubości 8 mm wcale nie wychodzą tak drogo. Ja za moje 90x90 cm zapłaciłam 60 zł, a tutaj za 120x180 jest 97 zł,więc nie tak źle. Kupię chyba takie + te rogi,żeby łądnie wyglądało i było troszkę większe
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Wczoraj ja miałam stracha na basenie, bo Adaś sam nurkował. Instruktorka popchnęła go w moją stronę spory kawałek. ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Ja wczoraj byłam w klubie po urodzinach szwagierki. Adaś tęsknił.
|
|
#1426 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Już chciałam je kliknąć ale zauważyłam, że są od sprzedawcy z którym miałam spore problemy przy reklamacji karuzelki. Więc znowu jestem w Ja widzę, ze twoja córeczka ma na imię Pola My już dzisiaj po jednym spacerze, ale jak Leo się obudzi to chyba wybierzemy sie na drugi bo pogoda wspaniala. ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
U Kahuni też ich nie ma, więc jeśli któraś z Was będzie się wybierać do H&M to dajcie znać
![]() ![]()
|
#1428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Motyl Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Mój Kamil też kończy dziś 14 lat, jak ten czas szybko leci Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam uff ale ciężko było
![]() Maja przestała nam przesypiać noce mamy masakre. Budzi sie co chwile z płaczem. Dziś o 1 była już wyspana i chętna do zabawy eh Poszłam spać o 3 w nocy . Tak zle to nigdy nie bylo :/ nie wiem co sie dzieje oznak ząbkowania brak. Może gluten? Dzisiaj jej nie podam i zobaczymy.Terqz odsypia noc a my chcemy jechać do rodziców :/ Wstrząsający film. Jak można tak własne dziecko traktować. Miałam łzy w oczach wiele razy Cytat:
Cytat:
zdolniacha. No to sie zaczęło !
|
||
|
|
|
#1431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#1432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale sie na nie ludzie rzucili
|
|
#1433 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
cisza weekendowa
![]() ale w sumie dobrze, bo tez nie mam kiedy nadrabiać właśnie czekamy na gości.Cytat:
kochana dalej trzymamy kciuki za twoje kpCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i wszytskiego naj naj naj lepszego motylku Cytat:
rzeczywiście już na styk super wygląda twoj Wikuś![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla synka ![]() Cytat:
i też nie widzę powodu do tak z łego spania i zachowania
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję w imieniu syna
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki.Cytat:
straszna patologia. Nie lubię takich filmów.---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]() My też byliśmy na długim spacerze, u nas niby słońce ale zimno. |
|||
|
|
|
#1436 | ||
|
czyli Endżi
|
Na brzuszku nie za bardzo lubi - to fakt
![]() Ale ogólnie mocno ruchliwy, majta nóżkami cały czas, wierci się itd Cytat:
Cytat:
Takie orientowanie się w rynku to też przyjemna sprawa ![]() Ogólnie to mocno wychodzi na to, że to do mnie należy ostatnie zdanie w kwestii tych weselnych decyzji. Tż nie ogarnia i mówi "jak chcesz" - oby mi potem nie kwękał ![]() Ja : ), uwielbiam bawić się w jakieś cukiernicze rzeczy (lepienie różyczek z marcepanu, dekorowanie babeczek itd), ale masz rację - taki tort to już lepiej oddać w ręce profesjonalistom
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl a moze te spodnie dopiero beda w h&m ja tak mialam z kurtka ze u mnie niebylo pani mowila ze maja dosrawy co 3 dni. TZ byl w duzym h&m niebylo a 3 i pozniej przyjechaly i man
a na stronie widzislam ja connajmniej 3 tyg wczesniej. Wstaw jeszcze ra linka? Rozowe z duzym kroczem na pieluche tak?
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki dziewczyny za odpowiedzi ja wczoraj na 1 ml mucosolvanu wlalam fiolke soli, a dzis 1:1 ![]() alez dzis jestescie laskawe ja juz mam wolne, bylam juz kupic dwa kartony pampow w lidlu, wzielam 4 bo nie wiem ile jeszcze w 3 pochodzi. multum zalatwiania przez caly weekend, jestem wypompowana ![]() wykapie dziewczyny i nadrobie zaleglosci. |
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Nadrobiłam wszystko- dobrze, że to był weekend i dużo nie napisałyście napiszę tylko, że Motyl nie było u mnie w h&m tych spodenek co gorsza nie ma jeszcze tych dresików z owcą dla Mikiego- ale pani mi powiedziałam, że na stronce są rzeczy dodane ok 2 tygodnie wcześniej niż są dostępne w sklepie także czekam
|
#1440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję za życzenia, same pamietalyscie ![]() Dzis wpakowalismy go do spacerowki. A na tarasie bylo ponad 20 st i siedzialam w krotkim rekawku. Tylko nie bardzo wiedzialam, w co ubrac mlodego w taka pogodę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
08.09.2013 Adaś Edytowane przez Snow_White1 Czas edycji: 2014-03-09 o 19:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

nie ma za co
Stasik obudził się coś po 6, zmieniłam mu pieluchę, wypił 170 ml mleka i po jakimś czasie zasnął 
02.08.2006 r Ty i Ja...
29.09.2012 r Na zawsze razem..
dla Miłoszka
czekam do rana i mam nadzieje, ze przejdzie 

Piękna pogoda u nas ostatnio że aż żal w domu siedzieć więc zbieram się na dwór

:p ijemy:
no ale nei dziwne zasnał mi ok 16;30 w aucie i nie raczył sie obudzić do tej 4... o ni eprzepraszam obudził sie o 17 zrobilismy siku i poszedł spac ...budziłam go o 18 z marym skutkiem