Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-10, 06:39   #211
201704210903
Konto usunięte

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

A u mnie dziwne rzeczy się dzieją. W czwartek miałam dość duże krwawienia przez 2 godz i myślałam że to @ ale po 2 ustało i do teraz nic. Ja chyba zwariuje z tym organizmem

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 07:04   #212
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Witam

Dzwoniłam do gina,mam dzwonić do rejestracji od 8.Ale pewnie nie będzie miejsc także uroczo

W dodatku mały zaczął w nocy bardzo kaszleć tak jak się dusić więc dziś czeka nas kolejna wizyta u pediatry

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Mam koło 12:00 podejść do gina zapytać czy mnie przyjmie.

Mały idzie do pediatry na 13:10.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 07:05   #213
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Macie już ewaluacje czy jeszcze przed jesteście?
od jutra...

MICHAŁKU kochany (spóźnione, ale najszczersze) życzenia urodzinkowe! Wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze z okazji Twoich pierwszych urodzinek

Zeberko że z fasolką wszystko dobrze!

Gryzelda super butki

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
A Ty Rena następnym razem rób zdjęcia ciuchów na sobie
nie chciałam psuć zdjęcia

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Hej

Na tym wątku jestem nowa. Persephone dała znać że jest taki wątek i warto tu zajrzeć. Jestem mamą dwóch aniołków pierwszy synek Tymuś zmarł w 28 tc przez zespół HELLP, było to w listopadzie 2012 r. Drugie dzieciątko straciłam 26 lutego tego roku w 7 tc. Byłam taka szczęśliwa gdy dowiedziałam się że jestem w ciąży. Teraz jest mi bardzo ciężko , czuje się źle sama ze sobą i chyba potrzebuję wsparcia i dobrego słowa ale od Was bo dobrze wiecie co znaczy strata upragnionego dziecka. Irytują mnie pocieszania znajomych i rodziny nie mają najmniejszego pojęcia co przeżyliśmy z Mężem. Teraz czeka mnie masa badań, mam nadzieję że nie będzie potrzebna długotrwała kuracja, chciałabym mieć dzieciątko jak najszybciej tylko będzie się dało.
bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do gina,mam dzwonić do rejestracji od 8.Ale pewnie nie będzie miejsc także uroczo

W dodatku mały zaczął w nocy bardzo kaszleć tak jak się dusić więc dziś czeka nas kolejna wizyta u pediatry
próbuj dzwonić - powiedz, że to pilna sprawa!

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 07:31   #214
fiolusiek
Zakorzenienie

Zeberko Ja czyściłam małą szczoteczą z butelki Dr Browna. A ostatnio daję Stasiowi kubek i zwykłą rurke, często wymieniam i nie muszę myć, zresztą radzi sobie już z piciem z kubka powoli.

Pani
Najlepszego dla Michasia
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 07:36   #215
agatkaa1
Zakorzenienie

Miachalku wszystkiego naj,naj,naj!

Zaraza dobrze ze jedziecie! Wypocznij!

Szkrabeniek witaj :róża:

Dziękuję za opinię...dziś dusi mnie jak gruźlika

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 07:49   #216
BERBIE
Zakorzenienie

kundzia mam nadzieję, że nadchodząca wiosna poprawi ci trochę humor. kiedy wracasz do pracy? może powrót do ludzi i zastrzyk gotówki by postawił by Cię na nogi. też nie znoszę jak coś jest niedokończone, niestety ciągle tak jest, że czegoś brakuje...

dziewczyny mam okropne bóle w pachwinie. w nocy miałam trudności z przewróceniem się z jednego boku na drug, budziłam się z bólu mam wrażenie że ścięgno naciągnęłam. to chyba nie jest groźne dla malucha?
Stary 2014-03-10, 08:06   #217
meire
Zakorzenienie

Dzień dobry, kobity..

Chciałam się z Wami na razie przywitać, a teraz lecę Was nadrabiać..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-10, 08:40   #218
BERBIE
Zakorzenienie

czarnula co tam u was? ostatnio mało jesteś?
Stary 2014-03-10, 08:52   #219
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Witam sie I ja. U mnie koniec laby, zaczelam nowy, bardzo zawalony semestr I od 6 na nogach. Jak,na zlosc nie moglam zasnac wczoraj wogole. Dobrze, ze juz kac mi odpuscil

Berbie te bole chyba sie zdarzaja I sa niejako,normalne ;/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 08:54   #220
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej!

Pamiętacie, jak Wam pisałam o moim szczęściu to piosenek w radio?
No to jeszcze wcześniej, jak miałam nastawione Chilli zet, to co drugi dzień witało mnie piosenką "Choć był jednym z nas" Karoliny Kozak, a dziś Trójka uraczyła mnie
Ja tak lubię radio, a radio mnie tak nie lubi
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 09:04   #221
Wika28
Zakorzenienie

Michałku, Wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
baciki, rena, baciki Ci się należą
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-10, 09:39   #222
meire
Zakorzenienie

Persephone_, włączyłam sobie piosenkę Karoliny Kozak, o której pisałaś.. i płaczę... od soboty ciągle myślę...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 10:10   #223
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Zeberko Ja czyściłam małą szczoteczą z butelki Dr Browna. A ostatnio daję Stasiowi kubek i zwykłą rurke, często wymieniam i nie muszę myć, zresztą radzi sobie już z piciem z kubka powoli.
:
tez to zastosowalam, zwykla rurka do zwyklego kubeczka

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
dziś dusi mnie jak gruźlika
To juz masz odpowiedz co dzisiaj zrobic

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 10:15   #224
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Fiol gdzie kupoalas emelki?? lepiej na rzepy czy sznurowane?

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 10:23   #225
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
palcem, to "coś" mnie nie przekonuje
Mnie też

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Wedera, berbie- ja nie mam zadnego ustrojstwa do luteiny, moze w tej nowej bedzie, ale zakladam tradycyjnie
Tylko czy paluchem nie jest za płytko?

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
jak nie urok to sraczkaPrzy kąpaniu wyczułam dużą kulka wystająca z pochwyJest duża.Naczytałam się w necieo wypadającej macicy,jestem załamanaMiałam jutro rano iść na ten cukier a teraz nie wiem co zrobić.
I jak zapisałaś się do gina? jak nie to jedź na IP... Ale wydaje mi się mało prawdopodobne, żeby to było to o czym piszesz...

Szkrabeniek witaj

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
A u mnie dziwne rzeczy się dzieją. W czwartek miałam dość duże krwawienia przez 2 godz i myślałam że to @ ale po 2 ustało i do teraz nic. Ja chyba zwariuje z tym organizmem
Może to coś innego? Może idź do gina?

Cytat:

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 10:26   #226
zebrawpaski
Zakorzenienie

Kunegundka-dobrze, ze piszesz o tych trudnych urokach macierzynstwa, dziecko faktycznie potrafi wyssac z nas cale poklady enrgii i czasami trudno nie wyjsc z rownowagi- zwlaszcza jesli chodzi o balagan-dla mnie to teraz ryzykowne poswiecenie usprzatnac rzeczy kasi a za chwile mam to samo...
Domyslam sie ze wiekszosc czasu jestes sama z mala?
A moze na poczatej pomoglby samotny wypad na chociazby spozywcze wieksze zakupy gdy tosia zostalaby. Z tz-etem?
Co do remontu wiem doskonale jak to jest..,
Jedziemy co prawda na dwie wyplaty ale jedna jest na remont a druga-moja na wszystko inne, przyznam z czasami mam dosc opowiesci kolezanki na temat regularnych wizyt u kosmetyczki i shoppingu, a ona szoku doznala jak jej ostatnio powiedzialam ze dla mnie kazy miesiac wyglada podobnie, po wyplacie place rachunki, uzupelniam trwala spozywke, kupuje pieluchy, chusteczki, mleka i desery na caly miesiac, tankuje auto i mam maksymalnie 300 zl do konca miesiaca, modle sie w duchu zeby nic nieprzewidzianego nie wypadlo bo wtedy tylko debet na koncie mi rosnie, ale wierze ze kiedys doczekam konca remontu, ktory trwa juz dwa lata a myslalam ze zajmie pare miesiecy_
U Ciebie bedzie podobnie-powoli wszystko sie doorganiauje, mimo trudow pewnie cieszysz sie tym nowym mieszkaniem

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2014-03-10, 10:42   #227
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Fiol gdzie kupoalas emelki?? lepiej na rzepy czy sznurowane?
Ja znalazłam tani stacjonarny sklep, tam można kupić modele ze starszych kolekcji, dużo taniej. Ale czasem problem z rozmiarem. My mamy sznurowane, ale co chwila czasem muszę wiązać, albo S. sam rozwiązuje, sznurówki są niestety trochę długawe. Rzepy na pewno wygodniejsze, ale dużo droższe.

Barbie Przy naciągniętej pachwinie musisz dużo leżeć, kiedyś też tak miałam, ale po kilku dniach było ok.

Edytowane przez fiolusiek
Czas edycji: 2014-03-10 o 10:44
Stary 2014-03-10, 10:43   #228
AnaBell_85
Rozeznanie

Hej, dołączam do Waszego wątku i powoli nadrabiam, co wcześniej pisałyście...
AnaBell - Aniołek 07.10.2013r. 9/10 tc, staram się o dzieciątko i leczę...
Stary 2014-03-10, 10:45   #229
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AnaBell_85 Pokaż wiadomość
Witam Cie AnaBell

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 10:47   #230
anitaxas
Zadomowienie

Szkrabeniek przykro mi bardzo z powodu Twoich strat.. zostań z nami i się rozgość.

Zaraz dobrze, że zdecydowaliście się na wyjazd. Mam nadzieję, że dzięki temu poczujesz się choć odrobinę lepiej.

Cytat:

Anitko pani doktor powiedziala ''co nalezysz wiele jak masz dziecko male w domu''? Ale na pytanie o powrot do pracy uslyszalam odpowiedz ''po co-zle ci w domu'' wiec zostaje na l4 do konca ciazy
Zeberko i dobrze. Bałabym się po akcji z łożyskiem i szpitalem powrotu do pracy. W domu to jednak w domu i zawsze choć na krótką chwilę możesz się położyć i odpocząć

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Ostatnio nie mam jakos weny do pisania wogole jakos dziwnie sie czuje - mam jakiegos nerwa...wrrrr....

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
A co do Clexane to właśnie miałam pytać czemu po porodzie i cc trzeba też brać...?
Chyba z tego samo powodu co w trakcie ciąży - żeby nie zrobił się np. zakrzep.

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Dziękuję za opinię...dziś dusi mnie jak gruźlika
Agatko a może trzeba by się wybrać do rodzinnego z tą infekcją i kaszlem? nie ma co ryzykować, że rozwinie się z tego coś gorszego a może dr przepisałbym jakiś lek, który można w ciąży.

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
dziewczyny mam okropne bóle w pachwinie. w nocy miałam trudności z przewróceniem się z jednego boku na drug, budziłam się z bólu mam wrażenie że ścięgno naciągnęłam. to chyba nie jest groźne dla malucha?
Barbi gdzie Ty to ścięgno naciągnęłaś? Taki bólu mogę się zdarzać - macica cały czas rośnie, wszystko się rozciąga i naciąga, ale wiadomo jeśli Cię to bardzo niepokoi to zadzwoń do gina. A w ogóle jak się czujesz? te bóle z którymi byłaś ostatnio na IP przeszły?

Perse te utwory przygniatające.. zwłaszcza ten K. Kozak dawno go nie słuchałam i jak puściłam go przed momentem to łzy mi lecą do teraz..

W ogóle od wczoraj odczuwam takie skrajne emocje.. nie mogę ich (znaczy siebie) ogarnąć.. To takie pomieszanie radości z przygotowań dla Maleńkiej a z drugiej strony ogromny żal i tęsknota, że dla dwójki moich dzieci nie było mi dane robić tego samego.. Że odeszły i nic ich mi zwróci. No i ten ciągły strach i lęk i myśl "czy teraz się wszystko skończy dobrze?" Jak myślę o moich aniołkach to mam wyrzuty sumienia, że przecież nie powinnam, bo mam w brzuchu Córeczkę i o niej teraz powinnam myśleć.. Trudne to dla mnie i jakoś nie mogę tego poukładać ani w głowie ani w sercu..
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 10:50   #231
201704210903
Konto usunięte

Hej - zaczęłam dziś 1 dc - owulacja wypadnie akurat pomiędzy delegacjami
strasznie się cieszę
@ nastraszyła w czwartek, ale to chyba z nerwów było

ANITKO chyba każda tak ma..... po prostu się tęksni za tamtymi dziećmi

Edytowane przez 201704210903
Czas edycji: 2014-03-10 o 10:51
Stary 2014-03-10, 11:25   #232
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
W ogóle od wczoraj odczuwam takie skrajne emocje.. nie mogę ich (znaczy siebie) ogarnąć.. To takie pomieszanie radości z przygotowań dla Maleńkiej a z drugiej strony ogromny żal i tęsknota, że dla dwójki moich dzieci nie było mi dane robić tego samego.. Że odeszły i nic ich mi zwróci. No i ten ciągły strach i lęk i myśl "czy teraz się wszystko skończy dobrze?" Jak myślę o moich aniołkach to mam wyrzuty sumienia, że przecież nie powinnam, bo mam w brzuchu Córeczkę i o niej teraz powinnam myśleć.. Trudne to dla mnie i jakoś nie mogę tego poukładać ani w głowie ani w sercu..
kochana inaczej niż DOBRZE nie może się skończyć - chyba jakieś hormonki szaleją u Ciebie

Cytat:
Napisane przez AnaBell_85 Pokaż wiadomość
bardzo mi przykro - napisz coś więcej o sobie...

Cytat:
Hej - zaczęłam dziś 1 dc - owulacja wypadnie akurat pomiędzy delegacjami
strasznie się cieszę
@ nastraszyła w czwartek, ale to chyba z nerwów było
a ja 2dc może parą będziemy choć w moim tempie to nie wiem...a Ty szybko zachodzisz??

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
ejjj co to za baty

Stary 2014-03-10, 11:26   #233
fiolusiek
Zakorzenienie

Anito Wiem co czujesz. Sama miałam takie wyrzuty. Kupowałam w pierwsze ciąży jakieś ubranka, potem po stracie oddałam je siostrze. Przed narodzinami siostra mi je oddała, ale ja i tak ich nie ubrałam, bo czułam, że Stasio coś zabiera Filipowi. Irracjonalne. Teraz wiem, że te ubranka, to moja jakaś blokada, marzenia utracone.
Teraz wiem, że nic nie uszczęśliwi F. tak jak nasze szczęście, jemu nic nie trzeba, to on nam pomaga, dzięki niemu mam Stasia, jestem znowu w ciąży. Aniołki chcą Cię widzieć szczęśliwą, im jest dobrze, tego samego chcą dla Was. Wydaje mi się, że powinnaś przed porodem pójść na cmenatarz i porozmawiać z nimi.
Stary 2014-03-10, 11:37   #234
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
kochana inaczej niż DOBRZE nie może się skończyć - chyba jakieś hormonki szaleją u Ciebie

bardzo mi przykro - napisz coś więcej o sobie...

a ja 2dc może parą będziemy choć w moim tempie to nie wiem...a Ty szybko zachodzisz??

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

ejjj co to za baty
ja błyskawicznie, chociaż teraz mamy 1 dzień razem pomiędzy delegacjami, więc by było szczęscie jakbym zaszła, raczej liczę na nastepny cykl w którym bede robić monitoring; może sie uda, że będziemy razem mamusiami grudniowymi lub styczniowymi
Stary 2014-03-10, 11:45   #235
czarnula 1982
Rozeznanie

Witam

Michałku-sto lat

dziewczyny przepraszam,że was nie nadrabiam ale nie mam siły. Wywołała mnie Berbie,więc pisze czemu mnie nie ma. Amelka ma zapalenie oskrzeli i od dzisiaj bierze zastrzyki dwa razy dziennie. Od zeszłego tyg od czwartku brała antybiotyk klacid ,który na nią nie podziałał ,jest gorzej gorączkuje już 4 dzień do tego zęby jej idą,masakra jakaś
czarnula 1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 11:58   #236
zebrawpaski
Zakorzenienie

AnaBell witaj, napisz cos wiecej o sobie
Czarnulka- biedna Amelka a Ty przy niej, kurujcie sie
Agatko--jedziecie wylewki? Z tym dokuczajacym przeziebieniem to lepiej od razu do gin...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2014-03-10, 12:03   #237
agatkaa1
Zakorzenienie

Anita ja myślę ze nie jedna AM ma/miała takie odczucia,wyrzuty i myślę ze to jest normalne w naszej sytuacji! Tym razem wszystko dobrze się skończy! A Ty musisz w to wierzyć bo tak niewiele już zostało! A imię w końcu wybrane na 100%?

Mebli no to będziecie mieli dzień szaleństw

Rena przykro mi ze ta franca znów przyszła!

Anbel witaj przykro mi bardzo...napisz coś więcej, leczysz się w jakim sensie?

Katar odpuścił ale kaszel mam a taka piękna pogoda chciałam iść do tego kościoła chociaż strach we mnie jeszcze większy ale jak pow tz ze pójdę to się wściekł... no nic w środę kolejna msza....

Iza i jak tam? Dostalas się do gin? Ja myślę ze to nie to o czym czytalas! A jak Dominik? Zdrowka!

Czarnula o jej, zdrowia dla Was!

Ja głównie podczytuje i pisZe z tel bo jakoś nie chce mi się laptopa zalaczac! Poza tym skończył się limit więc chodzi marnie...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 12:03   #238
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
ja błyskawicznie, chociaż teraz mamy 1 dzień razem pomiędzy delegacjami, więc by było szczęscie jakbym zaszła, raczej liczę na nastepny cykl w którym bede robić monitoring; może sie uda, że będziemy razem mamusiami grudniowymi lub styczniowymi
no to raczej parą nie będziemy - skoro Ty błyskawicznie...

Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
dziewczyny przepraszam,że was nie nadrabiam ale nie mam siły. Wywołała mnie Berbie,więc pisze czemu mnie nie ma. Amelka ma zapalenie oskrzeli i od dzisiaj bierze zastrzyki dwa razy dziennie. Od zeszłego tyg od czwartku brała antybiotyk klacid ,który na nią nie podziałał ,jest gorzej gorączkuje już 4 dzień do tego zęby jej idą,masakra jakaś
bidulki

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2014-03-10 o 12:09
Stary 2014-03-10, 12:03   #239
zebrawpaski
Zakorzenienie

Ciekawe czy iza dostala sie do gin i jak tam Dominik

U paniki chyba pourodzinowe odsypianie albo zegnanie gosci bo jej nie widaac

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2014-03-10, 12:10   #240
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
U paniki chyba pourodzinowe odsypianie albo zegnanie gosci bo jej nie widaac
tja... odsypianie...
choć T., owszem, właśnie śpi
jestem, czytam, moja mama robi obiad. highlife

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości