|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 7
teQiba no oczywiście, inne idą na łatwiznę a my będziemy mamy pełną gębą
|
|
|
|
#542 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam mocno kciuki. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam dobierane przez fizjo stosownie do mojego stanu, układała mi ćwiczenia z wizyty na wizytę i mówiła ile powtórzeń. Generalnie wszystkie te, które stabilizują miednice. Plus nosilam pas. I robi sie po kilka ale pare razy dziennie, absolutnie bez forsowania. Wybacz, ze nie jestem pomocna w tej kwestii. ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Czbasia najserdeczniejsze gratulacje. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amelcia http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2014-03-10 o 09:59 |
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wychodzimy ![]() Pięknie ssie i przybiera ale musimy podciać wędzidełko niestety...jak ja przeżyje że piotrulkowi robią ała :banghead: :banghead:![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#548 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
2. możesz 3. płyn może uczulać, ale ja i tak używałam tylko minimalnie no i dawałam dodatkowe płukanie, a oprócz tego prałam na dzieciowym programie ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- dla wszystkich terminówek i przeterminowanych Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-03-10 o 10:59 |
|||
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w lozku Marco nie mialam za maly ![]() Antonio pierwszy raz z nami spal jak mial 8 miesiecy i byl chory nie zamierzam spac z Marco, a zrobic ten krok do kolyski nie jest mi ciezko, przeciez i tak zmieniam mu pieluche.
|
|
#550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#551 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#552 |
|
Wtajemniczenie
|
Opowiem Wam moją przygodę z dzisiejszą wizytą na IP. Prócz jakiś odwiedzin nigdy nie byłam w szpitalu więc się dodatkowo stresowałam. Wstawiłam się na IP, oczywiście pół godziny czekania w kolejce aż do mnie doszło. Powiedziałam, że mnie skóra swędzi i padło pytanie o lekarza prowadzącego ciążę-podałam- komentarz "a to nie nasz lekarz". i sie zastanawiały co maja zrobić. Jakaś babka mnie zaprowadziła do osobnego pokoju i kazała czekać na lekarza. Przyszedł po pół godzinie, mimo, że 2 razy po niego szły i mówiły że pacjentka czeka. Nie wiem co to był za lekarz, pewnie jakiś ogólny. Pytał o to od kiedy mnie swędzi i czy coś brałam na to. i skąd jestem i czy pod ten szpital podlegam
Jedyny plus albo minus to to że z wydruku z usg wagę odczytałam i młoda w 37t6d ma 3449g. |
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Melduję, że byłam na KTG, Niuśka tak fikała, że aparat co chwilę piszczał i zsuwały się pasy i każą mi dziś się położyć więc zaraz jadę. A mój gin to dno.... Był dziś wyjątkowo na oddziale i jak oddziałowa (położnych) poleciała z wynikiem do niego a ja za nią to nawet głowy nie podniósł, podbił pieczątką i do położnej 'to niech dziś się kładzie' jakby mnie tam nie było .Trzymajcie proszę kciuki za mnie i za Niusię.
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
Meldujemy się po wizycie położnej- Emi waży już 3560, czyli w 5 dni przybrała 200 gram.
Wlasnie probuje mala uspic, to moze ns spacer wyjdziemy. Pierwszy dzien samemu... Side- fajnie, że wychodzicie. Tequiba, Maggie, virginia- Mariola- jak tam Marco??
|
#555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a czemu musicie? Źle łapie czy co? W szpitalu podcinają? ![]() ![]() Smarrita no to faktycznie wyszła ta wizyta na IP trochę bez sensu lekarze to czasem takie buce są
|
||
|
|
|
#556 | ||
|
Rozeznanie
|
Smarrita rzeczywistość naszej służby zdrowia
za wagę---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
virginia
![]() trisdom to szybko Ci Emilka przybrała dajesz sobie radę sama?
|
|
|
|
#558 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz jak najbardziej pół na pół, ale ja poszłam na całość ![]() Nie używałam płynu do płukania. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dasz radę, najgorszy pierwszy raz, z każdym następnym jest lepiej Lepiej też od razu na głęboką wodę się rzucić i zacząć od trudniejszych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakoś dacie radę z tym wędzidełkiem
|
|
#559 | |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze się wkurzyłam, bo okazało się, że w pracy u Tż do tygodnia się wyjaśni czy będzie praca, bo jest zastój i nie wiadomo czy wszystkim umów o pracę nie rozwiąże. Póki co wszyscy cały tydzień siedzą w domu na urlopie. Plus taki, mogę w tym tyg rodzić. Tż jest na miejscu
Ale co potem...;/Świetny początek tygodnia. ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#560 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Biedactwo Gratulacje za wyjście
Edytowane przez Tequillla Czas edycji: 2014-03-10 o 11:10 |
||
|
|
|
#561 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i wie jak o to walczyćCytat:
możesz razem z exem napisać i jak on i ty podpiszecie, że prosicie o wydanie wyroku zaocznie to nigdzie nie będziesz musiała biegać - wyrok dostaniesz do skrzynki Cytat:
mariolasl jak tam Marco? virginia |
|||
|
|
|
#562 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. W dzidziusiu, ale jak wykończę to opakowanie będę przechodziła powoli na zwykły - chociaż z wrażliwością mojego dziecka pewnie nic z tego. 3. Bez płynu. Miałam parę body do szpitala, ale mąż szybko zabrał z powrotem. Mnie najlepiej na razie w kaftanikach i śpiochach, chociaż tak się zarzekałam. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a gin super ![]() Mikołajowi odpadł pępek wczoraj
|
|
#563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widzisz jak Cie synek słucha ;p
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O to prawie jak moja 37t3d 3660 ) słuchaj, no dno.. jak zwykle w takich miejscach, ja wczoraj zamiast 'dzien dobry' uslyszalam od położnej na wejściu "no dziewczyno, o 17:00 w niedzielę to się nie przychodzi z takimi rzeczami" a od lekarza " co ma swędzenie do ginekologa"?! myślałam, że ich oboje wzrokiem zabiję...
|
|
#565 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie zdazylam trzymac kciukow za Piotrusiowa kupe ale widac nie byly potrzebne Super, ze wychodzicie ![]() za to trzymam zeby go nie bolaloCytat:
co za cham ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam za prace tzta Ja dzis nie mam czasu, tz ma wolne to korzystamy i zalatwiamy milion spraw W ogole piekna pogoda I umowilam sie na sesje ciazowa za 2 tygodnie
|
|
|
#566 |
|
Zadomowienie
|
Cayenne dziekuje Ci za tak obszerną odpowiedź, rzeczywiście macie rację, nigdy nie wiadomo co typ wymyśli a lepiej się zabezpieczyć. Muszę się podowiadywać ile tych alimentów proponować w sądzie, jakie papiery potrzebne itd. Jeszcze raz dziękuję. :-*
Nadzwyczajna ale to jest ugoda z zasądzeniem alimentów tak? Smarrita to nie zazdroszczę przygody na IP :/ ale za to za wagę ![]() Virginia za Was :-*Trisdom ![]() Olakola ja nawet nie wiedziałam że tak można dzięki :-*Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będziemy miały spore dzieci jak będą chciały czekać do 40tyg ![]() Nie dziękuję żeby nie zapeszać. Mam nadzieję, że coś z pracą ruszy i nie będzie zwolnień. |
|
|
|
|
#568 |
|
Zadomowienie
|
Side
Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Ma to po mamusi
![]() Ssie fajnie ale nie potrafi wystawić języczka na tyle daleko żeby mnie tak nie ranic i nie tracic tyle energii na samo ssanie. Może tez w przyszłości powodować seplenienie więc lepiej od razy to zrobić. Mnie podcieli w wieku nastoletnim bo ryczalam ze nie będę się i umiala całowac ![]() Ale nie miałam chłopaka to zaroslo ![]() :pWysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#570 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Jutro wizyta u mojej lekarki i skierowanie do spzitala na środę lub czwartek. Ja tylko bardzo chciałabym jeszcze odwlec wywoływanie, jeszcze wczoraj pogadałam z taką znajomą położną i ona mnie utwierdziła, że do 10 dni można spokojnie czekać, jeśli przepływy, wody są dobre. Ale wiadomo, chyba mi nikt nie da decydować ![]() Ty Już wiesz coś, TeQiba? Cytat:
Brawo za wagę ![]() Cytat:
To Ci tylko powiem, że szału nie ma (jak to moja babcia wczoraj powiedziała "dupy nie urywa" Cytat:
Smarrita, co za buce... Dobrze, że tam nie rodzisz skoro oni takie podejście reprezentują... za świetne noce i za kolki - niech nam się wszytsko idzie jak po masle
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

wczoraj był ok więc jeśli najadl się tyle ile bola mnie cyce to zrobimy wszystkim niespodziankę 

im mniej takich udziwnień tym lepiej ale próbki na warsztatach dawali to mam "dzidziusia" do prania

za mnie i za Niusię.

ale potem spała do 6:45