|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
i zamiast kwiatów poprosili gości o płyty CD z muzyką. Fajny pomysł? Chyba tak!
|
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3573 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edit: 4,91 zł za 2 butelki
Zaręczyny 18 grudnia 2013 r. ![]() Ślub 28 czerwca 2014 r. Edytowane przez Magheru Czas edycji: 2014-03-10 o 11:18 |
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się z kubkiem kawy
![]() Cytat:
U nas jest liścik zaczynający się słowami "drodzy goście", a dalej: "będziemy wdzięczni, jeśli zamiast kwiatów podarujecie nam książkę z dedykacją lub inną pamiątkę". Mamy tam też prośbę o potwierdzenie przybycia i info o poprawinach i noclegu.
|
|
#3575 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Macie śliczne zaproszenia!! Teraz jak zamówiłam swoje to nie wiem czy będą mi sie wydawać tak samo piekne nr 3 : http://allegro.pl/show_item.php?item=4022766572 ![]() Teraz musimy wybrać treść itd. My chcemy zdrapki i wino
|
#3576 |
|
Rozeznanie
|
Linaewen bardzo wspolczuje
![]() Klaudyna super tyle zalatwione gratki! Mala super buty Ja to jestem jakas dziwna bo ja zapraszam wszystkich z pracy (10 osob) no ale my ogolnie jestesmy disc blisko poza praca rowniez.A poza tym dzis studniowka! Zrobilam Wam maly kolaz z tej okazji co mamy i jak bedzie ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#3577 |
|
Zadomowienie
|
Jejku dziewczyny dziękuję za wszystkie miłe słowa dotyczące moich zaproszeń
![]() Trochę się obawiałam wstawiając je że nie są wystarczająco ładne.. No ale pocieszyłyście mnie że są ok ![]() Do tego takie same zawieszki i winietki będą z tymi różami. Wszystko na różowo bo różowy to przewodni kolor mój. jestem tak podekscytowana tym zbliżającym się zapraszaniem że już zapomniałam o problemach w pracy najwyżej mnie wywalą, no cóż, żyć trzeba dalej.
|
#3578 |
|
Raczkowanie
|
rabbitka piękny kolaż
![]() Można wiedzieć gdzie kupiłaś takie śliczne kolczyki i grzebyczek??? ![]() I gdzie to taka śliczna sala?
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-10 o 11:00 |
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Exist, podkradaj śmiało
![]() Co do dedykacji - ci, którzy chcą, i tak napiszą ![]() Rabbitka, super
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Rabbitka fajnie Ci wyszedł ten 100dniówkowy kolaż
![]() U mnie dziś 75 DDŚ. Zaczynam się bać Mam wrażenie że czas leci a u nas załatwionych spraw nie przybywa.
|
#3581 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Prześliczna
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3582 |
|
Zadomowienie
|
Rabbitka gratki! Miłej studniówki
Uwielbiam Twoją suknię ślubną! Welon masz taki z koronką jak na zdjęciu?
|
#3583 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę 100 dni
|
|
#3584 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurczę, jakoś ciągle zapominam, że Wy "tylko" 3 lata razem Mało i dużo zarazem, ja już się czuję jak stare małżeństwo z naszą przekroczoną 5-tką ![]() Cytat:
Nasza znajoma miała na weselu te czekoladki w pudełeczkach jako podziękowanie dla gości, ale szczerze powiedziawszy - te czekoladki dla mnie były mega przeciętne, a nawet słabsze od większości innych... Ona dużo na nie wydała, ale u niej chyba każdy z gości dostawał ok.5 czekoladek. Nie mam pojęcia, ile mieści się w opakowaniu 300g... ale jeśli są drogie to bym poszukała tańszego zamiennika, tym bardziej, że te czekoladki są malutkie i winietki mogą być bardzo chwiejne i niestabilne.Cytat:
Będzie pięknie! ) i trochę mi głupio jej siostrę zaprosić na ślub i wesele, a ją tylko na ślub albo wcale... tym bardziej, że oni wszyscy w biurze są prywatnie też "długoterminowymi" przyjaciółmi i boję się, że ta dziewczyna poczuje się odrzucona czy coś...
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-03-10 o 11:20 |
|||
|
|
|
#3585 | |
|
Zadomowienie
|
Super, masz przepiękną suknię!
Cytat:
za 75 dni
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
W środę idziemy po obrączki
Ja uwielbiam klasyczne wypukłe obrączki,obawiałam się, że tż będzie raczej myślał o nowoczesnych wzorach. Jedyne co powiedział jak pokazałam mu jakie chce "no nawet jeszcze lepiej, że są zwykłe gładkie, bo nie będzie brud wchodził w rowki"
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
ja musiałam schować nasze obrączki przed TŻ bo ciagle chodził otwierał i sie na nie patrzał wariat
![]() ale nie przymierzamy
|
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcemy takie obrączki, kupować nie będziemy w Aparcie tylko u złotnika ale taki model.http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,ko...,Obietnica,177
|
|
#3589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekają na Wielki Dzień
|
|
#3590 | ||
|
Zadomowienie
|
Mimi, Marlenka - bardzo ładne zaproszenia!
![]() Takie jak w załączniku ![]() Cytat:
Z tego co czytałam to w Lublinie trwa to ok 4 godzin, ale nie wiem czy to prawda![]() Ijaa piękna suknia Robusta twoje zaproszenia też są bardzo ładne ![]() Rabbitka kolaż jest super! ![]() Cytat:
|
|
#3591 |
|
Raczkowanie
|
Lemon_Drop wiem że jestem ślepa ale niestety nie widzę Twoich bucików w załączniku
![]() docik10 model obrączek bardzo ładny, klasyczny, sami o takich myślimy ale póki co bylismy tylko w aparcie i yes-ie więc konkretne polowanie jeszcze przed Nami
|
#3592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja osobiście dedykacje zawsze piszę Cytat:
![]() Będzie pięknie! U nas w tym roku 5 lat, nie mogę w to uwierzyć! Fakt faktem muszę na te 5 lat jeszcze trochę poczekać (jakbym nie była sztywniacka to byśmy świętowali miesiąc po ślubie, tak jak Wy )
|
|
|
#3593 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przymierzamy oboje z TZtem męskie, na mnie jest za duża, ale przynajmniej wchodzi ![]() obrączki bardzo ładne, klasyka najlepsza
Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2014-03-10 o 12:08 |
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
to jakie Wy macie rozmiary
|
|
|
|
#3595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już się poprawiam
|
|
#3596 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam chyba 17
mam grube kości, co mam poradzić, przynajmniej dłuższy grawer będę mogła sobie machnąć
|
|
|
|
#3597 |
|
Wtajemniczenie
|
Lemon_drop mam identyczne praktycznie (ja mam tylko takie brokatowe bardziej)!!! Piękne sa
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Linaewen
Bardzo mi przykro... Trzymaj się ciepło :glaszcze: Szkoda, ze nie będzie Go na Waszym ślubie, ale z tego co piszesz wynika, że nie cierpiał. Świetny pomysł z sesją - Twoja sukienka ma w sobie coś elfiego, niezwykłego - więc tym bardziej jestem ciekawa zdjęć ![]() asiulek A rozciąganie butów u szewca i spray rozciągający? To ostatnie często stosowałam i działało. Tysia Jestem na tak dla tego koloru - żywy, piękny akcent ![]() Anesthesia za zespół, wg mnie naprawdę niewiele za taką jakość grania.cude Pięknie wygląda - bardzo podoba mi się koronka i krój - niesamowicie kobiecy. Mam nadzieję, że wygląda na Tobie lepiej niż na modelce ![]() Le_lena Mierz dużo różnych krojów, niestety zdjęcia katalogowe mają to do siebie, że rzadko kiedy wiernie odwzorowują wygląd sukni. Czasami też nie są dobrze dobrane do modelki. A moja sukienka - nie była moją faworytką, aczkolwiek przypomniało mi się, że zdjęcie miałam w folderze inspiracji (choć tam to i kilkaset modeli było ).patricia_pati Wydaje mi się, że o ile na ślub buty z platformą się sprawdzą, tutaj dobrze będzie mieć coś na przebranie. Ja buty taneczne bardzo polecam (tylko nie wszystkich firm) :tak: Przebierzesz sukienkę na krótszą po północy - wg mnie też fajny efekt po oczepinach. Wcześniej ciężko będzie znaleźć równie ważny moment na zmianę. A co do pośpiechu z kupnem garniaka - jest dobry czas na to (rozmiary typowe szybko znikają, jest sporo przecen). magheru Piękne te inspiracje, zwłaszcza bukietowe A co do pierwszego tańca - tańczycie argentino czy salonowe ?Kaes Uwielbiam jaskry, świetnie jeśli będziesz miała je w bukiecie ![]() ijaa Kielonek się przyda - ale nie za dużo A też fajnie, że goście tak szybko potwierdzają ![]() Moge zapytać, czemu nie chcecie tanga na pierwszy taniec? Kate Noir Gratuluję przymiarki ![]() wenedka Jestem na tak dla księgi - podobają mi wzór kwiatowy mala_czarna_21 Piękne te meliski - do Twojej sukni idealne ![]() Lemon_Drop Bardzo ładne zaproszenia ![]() marlenqa Dobrze, że nic mu się nie stało. A papeteria piękne ![]() mimi Bardzo pdooba mi się ten pomysł z kalendarzem, świetnie wyszły rabbitka Pięknie będziecie wyglądać z TŻ-tem ![]() Po weekendzie miałam się chwalić, że znaleźliśmy miejsca z noclegami dla gości w miłym, przyjemnym miejscu. Ale... Niestety właściciel motelu powiedział nam coś, co nas bardzo zmartwiło. Jest z tej samej miejscowości, co nasz hotel i ma wiadomości, co do tamtejszego hotelarskiego światka. Normalnie podejrzewałabym go o podkopywanie konkurencji, ale wesel nie organizuje. Wg tych pogłosek nasz hotel ma zostać sprzedany - kiedy i komu - nie wiadomo. Boję się, że jeśli to nastąpi przed naszym ślubem, to nowy własciciel nie przejmie naszych zobowiązań lub zmieni umowę na mniej korzystną dla nas (umowę mamy wpisaną nie z hotelem, a z właścicielem spółki, pod którą działa hotel). Do końca marca mamy wpłacić kolejną ratę zaliczki, nie wiem, co z tym fantem zrobić.
|
#3599 |
|
Raczkowanie
|
A już myślałam że ja po prostu załącznika nie widzę
![]() Buciki ślicznie, jaki rozmiar i ile cm ma szpila? Bo chyba wysokie? ![]() Co do rozmiaru paluszków to mój 13, a TŻ 23 więc nie mogło być inaczej jak ślub mamy 13-stego haha
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-10 o 12:21 |
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 12 a TŻ 18 a wcale nie ma małej ręki, ale widocznie szczupłe palce ![]() i zmieścił mi sie na 12 grawer dośc duży bo I ślubuję Ci miłość.. 06.09.2014 i jeszcze troszke miejsca zostało
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

i zamiast kwiatów poprosili gości o płyty CD z muzyką. Fajny pomysł? Chyba tak! 
właśnie byłyśmy z koleżanka z pracy się zaopatrzyć 

ratuje mnie pasek 

) i trochę mi głupio jej siostrę zaprosić na ślub i wesele, a ją tylko na ślub albo wcale... tym bardziej, że oni wszyscy w biurze są prywatnie też "długoterminowymi" przyjaciółmi i boję się, że ta dziewczyna poczuje się odrzucona czy coś...