|
|
#1231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Snad mega doła który zawssze towarzyszy wysyłaniu CV
Cytat:
Fajne opisy a co powiesz na ładunek 200 http://www.filmweb.pl/Ladunek.200 ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- :d ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() A gdzie będzie moszna zdjęcia zobaczyć? ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-03-10 o 12:59 |
||||
|
|
|
#1232 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Znamy ten smak Ale dziś spędzamy dzień together się wspierając nawzajemnie zatem snikam, ze stanem zapalnym poduszeczki ósemkowej na dobitkę i spalonym (czyt, zepsutym czajnikiem) Nie wiem, może na blogu Sabb ? Jak będą damy znaka Ciekawy tytuł chyba nie widziałam (ja rzadko po tytułach rozpoznaję )papa |
|
|
|
|
#1235 |
|
Nindżopesz
|
Szczerze mówiąc nie wiem czy to dobry pomysł
![]() Masz konto na filmwebie i oceniasz? |
|
|
|
#1236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 hehehheh i te teksty jakie trza w mailu napisać żeby gołego CV nie słać... ![]() Gruz to jest film bardzo ciężki w skali ciężkości do 10 ma u mnie 20 Jest jednak film który przebija "Gruz" ( tak potocznie nazywamy "ładunek ) zwie się "Kieł" który w skali ciężkości, makabry i obrzydzenia osiąga nieskończoność...---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]() Nie mam takiego konta jeszcze
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-03-10 o 14:29 |
||
|
|
|
#1237 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ponownie szkoda bo chyba mamy podobne upodobania, mogłabym się zasugerować Twoją listą. Załóż
|
|
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozśmieszył mnie czyjś komentarz : " Siadam z rodziną przed tv a tam Kieł ..." 2 To można gdzieś na wizażu ? Ja prawie nigdzie nie chodzę
|
|
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra już znikam na prawdę pomerdało mi się cytowanie z edycją ale co tam chodziło o to ze zdjecia już są na blogu Sabb papa po raz drugi |
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Nindżopesz
|
Hmm... Tylko książki bywały gorsze. Inne filmy, które mnie zdołowały dość porządnie (ale mniej) to:
Ziemia niczyja Harakiri (1962) Przeklęta góra (chiński) Dogville Tańcząc w ciemnościach Listy martwego człowieka Nieodwracalne Chwilowo nic więcej nie pamiętam. A Ty co polecisz z tej kategorii? |
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zielono widziała i zgadzam się dołujące to "Requiem dla snu" "Przesłuchanie" "Dom Zły" myślę że "Róża" ale jej jeszcze nie widziałam ![]() "Kalifornia" ale to bardziej lajtowy "Spaleni Słońcem" Jak coś mi się przypomni to dam znak sygnał. Że ja Dogville nie widziałam to dziwne... Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-03-10 o 15:21 |
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
fak!
Od kilku miesięcy dumam jakie glany i skóry założyć na jedyną w naszym regionie imprezę rockową w maju i przebieram nogami z niecierpliwości, a tu się okazuje, że jest w tą samą sobotę, co to zasrane wesele teraz, to już w ogóle nie mam ochoty na nie iść
|
#1244 |
|
Wtajemniczenie
|
Maja
Mimo wszystko miłego popołudnia Baru
|
|
#1245 | |||||
|
Mother of Cats
|
Znad ciastka z dużą ilością różowego kremu - ani chybi będę po nim świecić
![]() Cytat:
![]() Było. I nic nie wykazało ![]() Cytat:
I to niestety, też jest za dużo ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam ![]() Cytat:
Edit: doczytałam. ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- No to faktycznie pech. A nie możesz się urwać z tego wesela szybciej i załapać na chociaż część imprezy? |
|||||
|
|
|
#1246 | ||
|
Panaroja
|
snad kawusi i kaszlu
![]() i kataru ![]() Cytat:
Cytat:
2.no to samo napinanie Ci zostaje - izometria przy ścianie . idę walczyć z zarazą
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
impreza trwa od południa do 22, a wesele jest w innym mieście 40km dalej ![]() jeszcze nie dobre? ![]() :flasiu:
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Zaprawdę powiadam wam, pracuję w małpim gaju
Czas zacząć grać w totka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Yyy nii
![]() ![]() Ewuś czymam kciuki za białe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
To ja dodatkowo macham znad opryszczki
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1250 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ja wiem?
Pewnie podobnie tak samo jadalne jak "karma dla szynszyli" (chrupki błonnikowe"), wióry dla chomika (błonnik z śliwka), styropian (pieczywo ryżowe) i karma dla papug (batoniki musli lub ciastka owsiane z bakaliami) ![]() A tak serio. Jadalne na początku trochę zbyt aromatyczny wydawał mi sie ten seler ale po przyzwyczajeniu sie do tego smakuje ni normalnie. Tak samo na początku nie byłam w stanie chrupać "białej rzodkwi", a teraz sobie bez problemu podgryzam samą.
|
#1252 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda że nie mogłaś zostać dłużej Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ad 1 ad 2 Jedziemy piątek 6 rano kierunek Maroko wreszcie urlop |
||||
|
|
|
#1253 |
|
To ja :)
|
Zazdroszczę!!! Bawcie się dobrze, ja tu będę budzić Bar, ale jesienią Ty na dyżurze zostajesz
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zobaczyłam Barowe tagi.....
Zatkało mnie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1256 |
|
To ja :)
|
Zapewniamy sobie popularność ;-)
Dżem dobry... Rany, poszłam wcześniej spać, całe 6 godzin snu, a ja nieprzytomna...
|
#1257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Sześć całemu baru
Cytat:
Jak rozmawiałam z Sabb to padło że super by było gdybyśmy zrobili taki 3-dniowy zlot perfumowy. Ale byłyby czad Maroko mm,rozmarzyłam się.. cieszę się że się jednak udało Madzik toć to BAR Najlepszy jest sperman Rejcz w czwartek wypada mój dyżur ,idę z tatą do neuro.Popytam więc o ''nasz'' problem z czym to się je . Mursz niby tu jestem od niedawna ale byłabym zaniepokojona gdybym nie zobaczyła z rańca Twojego wpisu ![]() Miłego
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
![]() gratuluję i zazdroszczę
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
1. nie ma takowej, nie ma żadnej
2. moje zapalenie dziąsła daje popalić, ibupromy nie pomagają wczoraj byłam słaba jak mysz ![]() Ewuś - co tam jeszcze - acha okulary kujonki - dzięki zbiorowe A ja jestem tak zacofana, że nie wiedziałam co biorę Pan mi wciskał jakieś, moim zdaniem kujonki telewizorki ale wzięłam takie (nota bene cena czyni cuda 70 zł, polskie nie-chińskie) i on powiedział, o wzięła Pani te tu cytatt z Pana "finezyjne" ![]() Tak czy owak, przy całej mej szczerej, nieskrywanej nienawiści do noszenia okularów to są pierwsze ( z 3), których nei widzę, nie czuję i anwetw nich zasnęłam. Także po raz pierwszy jestem zadowolona. Jak mi chuop kiedyś cyknie focię to Wam wrzucę w album. Ja w przeciwieństwie do Madzika, mam taką urodę co cud, że muszę zamalowywać kolory . Całe poliki świński róż, jak u rasowej brytyjki Ad syfy, to obecnie wysypało mnie nawet na przegubie ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
2. Prawda? i Ewuś. Takie miłe rytuały (tzn dla kogo miłe dle tego miłe )Ja dziś zaraz spadam do Mam, tzn jak piorun mi wyschnie. |
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł snad herby z cynamonem
bardzo bym chciała ale obawiam się że mój obecny stan umysłu nie jest sprzyjający .... ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
2 a bo Ci ibupromy nie pomogą, jak to kieszonka 8 mkowa to trza polać ją wodą utlenioną , przechylić paszczę na bok żeby woda była przez chwilę na dziąśle, ja dodatkowo jako sado maso przesuwałam dziąsło po wyżynającym się zębie coby ta woda jak najgłębiej się dostała. Efekt 2 płukania i dziąsło bez puchliny i niebolące ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Super wyjazd naładujecie akumulatory |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

Zgadzams ie z Ewuś co do Sabb, ogólnie się zgadzam
Np mam zamiar obejrzeć Sierpień w Hrabstwie Osage, doskonale zdając sobie sprawę o czym to będzie. Kolejny obyczajowy dramat rodzinny, ale mnei np zawsze kręciło oglądanie filmów o ludziach, ludzkich problemach, emocjach, relacjach, tych najzwyklejszych. Kręci mnie w takich filmach, jak ktoś buduje, pokazuej takei postacie. Mimo iż są to filmy przewidywalne, od nich nei oczekuję suspensu, od nich oczekuję jakości gry aktorskiej, wprowadzenia mnie w historię tak, jakby była moja. Także jak mierzyć coś tak bardzo różnorodnego jak filmy, jedną miarą? Jedną skalą?
Skalą podobania się.
Skąd ktoś będzie wiedział, jaki jest punkt odniesienia po samych cyferkach za co ja je przyznałam ? Uważam, że o wiele lepszy jest opis, komentarz. Ja sobie nie wyobrażam dać oceny 7/10 i nie opatrzyć jej komentarzem, inaczej to bezcelowe dla mnie.
Wrodzony tak jak pisałaś potrafi sobie zdawać sprawę z tego , że jest nie tak , i może nawet podejmować próby leczenia , oczywiście nie każdy , bo im niższy ogólny poziom intelektualny i moralny , tym gorzej , ale taki nabyty to masakra

. Znamy ten smak
Ale dziś spędzamy dzień together się wspierając nawzajemnie zatem snikam, ze stanem zapalnym poduszeczki ósemkowej na dobitkę i spalonym (czyt, zepsutym czajnikiem) 

Trzymam 

moje zapalenie dziąsła daje popalić, ibupromy nie pomagają wczoraj byłam słaba jak mysz