|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o ZUMBIE cz. II.
Hej dziewczyny, mam pytanie kojarzy może któraś piosenkę gdzie część tekstu jest po polsku, a część w obcym języku (zielonego pojęcia nie mam w jakim) i we fragmencie polskiego tekstu jest nie wiem co będzie jutro.. i coś o piciu szampana, za nic nie mogę skojarzyć większej ilości tekstu.
pomoże któraś? |
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety to nie to;/ najprościej chyba będzie jak zapytam Yenny na następnych zajęciach
|
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak najprościej.Przedstawiam Wam... króla Zumby Zeke'a! Mój nowy bohater! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=iFcta...&feature=share http://www.youtube.com/watch?v=IrCY7k7Zsk4 |
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
Hej a pomoże mi któraś z Was z tytułem? Piosenka jest raczej nowa, słyszałam ją już u kilku instruktorek
W tekście padają słowa corazon i chwilę później lloras. Ktoś coś?
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Wtajemniczenie
|
Bolały, zaczęłam brac Artresan, biorę już ponad 2 lata i ból nie wrócił. Spróbuj.
|
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam do Was, po 3 latach przerwy a może nawet już 4 minęły? Czasu nie mam na chodzenie na zajęcia, ale odkopałam jakieś kawałki w necie i już jestem dzisiaj po kilku, liczę na to, że znajdę tu jakieś ciekawe utwory i choreografie przy których będę mogła spalać moją oponkę. Niestety, kluby fitness nie są otwarte w nocy
![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale dziękuję, że odpowiedziałaś.
|
|
|
|
|
|
#1180 |
|
Zadomowienie
|
hej
w ten weekend miałam masterclass z Karolem Ucińskim i Martą Frankel )) Karol to pierwszy zumbowy instruktor, którego widziałam na żywo , i wrażenie super, fajnie wykańcza ruchy, ale jest przy tym zabawny Marta też fajnie, ale jakoś mnie nie porwało to mam taki problem, że mało kto ma taki fajny uliczny styl jak moja pierwsza instruktorka, na której zajęcia ciągle chodzę pewnie żeby miała zajęcia w Warszawie byłaby mega gwiazdą, ale to może dobrze że nie jest, przynajmniej można się dopchać na jej zajęcia szczerze ją propsuję - Marlena Rutkowska - z Białegostoku
Edytowane przez agaczini Czas edycji: 2014-02-17 o 09:25 |
|
|
|
|
#1181 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() spodnie jednak wolę mniej obcisłe, na legginsy mam za dużą tylną część
|
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a ile u was kosztuje np. godzina zumby w ośrodku jakimś? Pytam, bo chcę porównać ceny
|
|
#1184 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak? Cytat:
Cytat:
A to Harrison, a to Harry, Yesid pojawia się i znika...Cytat:
One jeszcze dodatkowo powiększają. Szare to chyba nawet bardziej niż kolorowe. Są super!Średniej wielkości miasto, klub fitness 20 złotych za pojedyncze, "wolna" instruktorka 15 bez karnetu, w karnecie 12 i 10. |
||||
|
|
|
|
#1185 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=Mini007;45198836]
I jak? jednak sie przesunely plany i juz na 100% od jutra ruszam jestem podekscytowana ![]() Sent from my LG-P760 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#1186 |
|
Raczkowanie
|
cześć,
czy znacie filmiki w sieci, przy których można nauczyć się zumby? Chodzi mi o takie z instruktażem i jednocześnie z muzyczką w tle ![]() [dopiero chcę zacząć tą przygodę..] znalazłam póki co jedynie jednominutowe instruktaże pojedynczych kroków. pomożecie?
|
|
|
|
|
#1187 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
3 instruktor na tym meskim maratonie pewnie będzie kogoś tam znajdą. Tego Yesida to nie znam. To znaczy kojarze z wyglądu ale nigdy nie widzialam jak densuje ![]() harry to ostatnio moj number 1 na pocieszenie po Monice ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
http://www.youtube.com/user/PrzemoZumba/videos http://www.youtube.com/user/ZUMBATEAMpl/videos ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
cala filozofia ![]() Na takich filmikach możesz poobserwowac instruktorow , zobaczyc co to zumba i na czym polega. Ale najlepiej to zawsze wybrac sie na jakieś zajęcia W g rupie zawsze się człowiek lepiej bawi niz jak cwiczy przed tv
|
|||
|
|
|
|
#1188 |
|
Raczkowanie
|
ooo znalazlam !! dlugo szukalam tego kawalka
mamy nawet taki sam uklad http://www.youtube.com/watch?v=3ZpW9zUCqQ0 |
|
|
|
|
#1189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Go Red Por Tu Corazon ale to nie jest nowa, wolne czy szybkie tempo?Przy okazji witam wszystkie Zumbomaniaczki
Edytowane przez Caramelka Czas edycji: 2014-02-19 o 01:07 Powód: Dopytanie |
|
|
|
|
|
#1190 |
|
Przyczajenie
|
kochane jestem juz po swoich pierwszych zajeciach
to jest cos niesamowitego juz sie wkrecilam niby nic a tyle wysilku i sie z czlowieka leje jestem na tak Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1191 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, pamięta mnie tu ktokolwiek?
Byłam dość aktywna 2 lata temu jeszcze w pierwszym wątku, zumbowałam w Lublinie u Ani Banaś. Niestety, z różnych przyczyn miałam ponad rok przerwy, ale... w tym tygodniu wróciłam, z nowym karnetem i nowym zapałem. ![]() Pozdrawiam gorrrrąco wszystkie zumbowiczki, z Lublina i z każdego innego miasta.
|
|
|
|
|
#1192 |
|
Zadomowienie
|
Ja Cię kojarzę
![]() też mnie tu daaaawno nie było, udzielałam się w poprzednim wątku ale od paru lat nie chodzę na zumbę tylko czasem ćwiczę w domu do filmików z YT. Ale chce mi się powrotu bo nie ma to jak zumba w grupie. ![]() Przychodzę z zapytaniem - kogo polecacie na zajęcia w Poznaniu? Najlepiej nie na totalnym odludziu mam na myśli przedmieścia / peryferia, z wyjątkiem południowych (Dębiec / Luboń) - te okolice akurat preferuję.Słyszałam, że w Olympie na Smoluchowskiego jest fajnie ale dla mnie podróż tam to prawie godzina w jedną stronę ![]() Jakby ktoś chciał znać moje zdanie o Lublinie to tylko Verka
|
|
#1193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie nr 1 teraz to Natalia Danielczak I harry FF Greenpoint na Wildzie
|
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Jasny pierun! Ciągle mam laptopa w naprawie i nawet nie mogę się podzielić wrażeniami z Wielkiego Maratonu w Kazimierzu Biskupim.
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Raczkowanie
|
Ale tu cisza
![]() Ja miałam okazje na początku marca wziąć udział w mega maratonie z Eszter Mezei, Adamem Horvath, Michałem Kurpetem oraz ze stałymi instruktorkami, Asia i Magdą. Teraz w kwietni, w nasze skromne szczecińskie progi zawita Ania Dąbrowska oraz Stefan Jakóbczyk. Byle do kwietnia
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Zadomowienie
|
moja asia wesolowska? juz nie moge sie doczekac sierpnia...
wroclaw z kolei jedzie z jackiem i tomkiem w kwietniu na zumbowy weekend... a cisza rzeczywiscie straszna... ps. jest tu ktos jarkowy?
|
|
#1197 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, może któraś ma podobne odczucia, otóż zauważyłąm że zumba najlepiej wygląda w wykonaniu filigranowych osób ;D wtedy ich ruchy wydają się takie lekkie i niewymuszone. jestem szczpułą osobą, wysportowaną, jednak mam duuuży, naprawdę duży biust, i czasem, mimo że jako zumbowiczka jestem na zaawansowanym poziomie, czuję się jak podrygujący morświn - nogi w jedną biust w drugą. to dolujące.. ogólnie tak spojrzałam że większość dziewczyn biuściastych wygląda o wiele mniej atrakcyjnie podskakując od tych drobniejszych w klacie
czy tylko ja tak uważam? u mnie w Białymstoku niebawem będzie master class z Przemem .. nie możemy się doczekać z dziewczynami
|
|
|
#1198 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1199 | |
|
Rozeznanie
|
ze masz w nim atrakcyjnie wyglądać :p
Cytat:
A jak dla mnie najlepiej wyglądają osoby, które mają czym poruszać i tyłkiem i biustem
|
|
|
|
#1200 |
|
Zadomowienie
|
dzięki, podniosłaś mnie na duchu
panache mam i chwalę sobie heheheh
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

Ale tak najprościej.
W tekście padają słowa corazon i chwilę później lloras. Ktoś coś?

mam taki problem, że mało kto ma taki fajny uliczny styl jak moja pierwsza instruktorka, na której zajęcia ciągle chodzę

Byłam dość aktywna 2 lata temu jeszcze w pierwszym wątku, zumbowałam w Lublinie u Ani Banaś.