Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-10, 21:15   #3661
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Ślicznie dziękuję za komentarze
Tylko mnie utwierdzacie, że to dobra decyzja

Cytat:
Napisane przez patricia_pati Pokaż wiadomość
prześliczna suknia i przepięknie w niej wyglądasz!! mogę zadac niedyskretne pytanie jaki nosisz rozmiar??? Masz ślub tego dnia co ja dopiero ją kupiłaś czy to jakieś przymiarki już po przeróbkach>??

bo ja jeszcze mam całą do przerobienia i się zastanawiam kiedy z nią iśc do krawcowej, mówiła, że dopiero w lipcu, ale chyba wezmę już w maju, bo chcę dobrac welon itd. eh...
Na co dzień noszę rozmiar M Zdarza się coś czasem w S Suknia jest w rozmiarze 6 (cokolwiek to znaczy )
Suknię kupiłam na wyprzedażach we wrześniu, teraz podjechałam dopasować welony i zobaczyć jaką wysokość butów mogę kupić. Suknia jest na tyle dobrze dopasowana, że nie będę miała żadnych przeróbek (normalnie szyta na mnie ), jedynie panie wszyją mi tunel na biustonosz i ewentualnie zetną tren
Zanim kupiłam panie w salonie mówiły, że musiałabym przyjechać pod koniec czerwca na przymiarki i wtedy będą robić ewentualne przeróbki.
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 21:22   #3662
Le_lena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
ja mam jeszcze 229 ;/ do wesela
O to ja też
Stary 2014-03-10, 21:28   #3663
Robusta
Wtajemniczenie

[QUOTE=mojakaren;45527435]Robusta a nie myśleliście, że zdrapka + wino to bedzie dużo? ostatnio znajoma tak sobie zażyczyła i bardzo dużo niefajnych komentarzy było, że "chcą się nachapać" oczywiście wiadomo, nie ma się co ludźmi przejmować, ale ja bym brała albo to albo to :ehem

chcemy napisać zdrapkę lub wino i goście przyniosą co chcą

czekooczekolada, cude
dzięki utwierdziłyście mnie w wyborze

iLoNuS_ktl
piękna !!!

Le_lena, TysiaBB1989
ja mam 221 i mnie tez jeszcze wydaje sie ze to daleko, ale mysle ze zleci ten czas

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html

Edytowane przez Robusta
Czas edycji: 2014-03-10 o 21:31
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 21:34   #3664
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Aaaa właśnie co do salonów nie wiem o którym konkretnie mowa, a raczej gdzie, a nie chcę robić antyreklamy ale akurat "Madonna" w Krakowie - odradzam (właśnie stamtąd uciekałyśmy z siostrą w podskokach) natomiast w Katowicach ładnie czysto przyjemnie i sukienki jak dla mnie były oki
zgadzam się - Madonna w Krakowie mnie odstraszyła dzikim tłumem oczekujących na przymiarkę, paniami, które nie wiedziały już w co ręce włożyć i ponad godzinnym opóźnieniem

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
chcemy napisać zdrapkę lub wino i goście przyniosą co chcą
a to tak będzie w sam raz, mnie też kusiło wino

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 21:38   #3665
mala_czarna_21
Zakorzenienie

mam podobne odczucia odnośnie Madonny w Krakowie

Pani ubrała mnie w rybkę a ja mam 163cm wzrostu i dość krągłe kształty i ledwo ją dosunęła i powiedziała, że wyglądam obłędnie i nic innego mi nie przyniesie bo to jest suknia dla mnie
nie muszę mówić, że suknia była za ciasna i ledwo mogłam oddychać, dodatkowo nie mogłam kroku w niej zrobić, spadłam z podestu, wtedy strzelił zamek i po zawodach ale Pani szybko zabrała się za reperowanie zamka i powiedziała, że to nic, zamówi się większą i nara
i nie przyniosła mi nic innego

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 21:42   #3666
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

Pani ubrała mnie w rybkę a ja mam 163cm wzrostu i dość krągłe kształty i ledwo ją dosunęła i powiedziała, że wyglądam obłędnie i nic innego mi nie przyniesie bo to jest suknia dla mnie
nie muszę mówić, że suknia była za ciasna i ledwo mogłam oddychać, dodatkowo nie mogłam kroku w niej zrobić, spadłam z podestu, wtedy strzelił zamek i po zawodach ale Pani szybko zabrała się za reperowanie zamka i powiedziała, że to nic, zamówi się większą i nara
Miałam tak samo w Madonnie w Gdyni Byłam umówiona na przymiarki, na początku wszystko ładnie pięknie, kawka, herbatka, obejrzałyśmy kiecki, pani wzięła 3 sztuki. Przymierzyłam, żadna szału nie zrobiła więc pytam czy może mi coś jeszcze zaproponować, a ona że nie bo w jednej to świetnie wyglądałam i nic lepszego nie znajdę nigdzie
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 21:44   #3667
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Miałam tak samo w Madonnie w Gdyni Byłam umówiona na przymiarki, na początku wszystko ładnie pięknie, kawka, herbatka, obejrzałyśmy kiecki, pani wzięła 3 sztuki. Przymierzyłam, żadna szału nie zrobiła więc pytam czy może mi coś jeszcze zaproponować, a ona że nie bo w jednej to świetnie wyglądałam i nic lepszego nie znajdę nigdzie
To samo!! Właśnie w Gdyni
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 21:55   #3668
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Le_lena, ta suknia z Agnes śliczna

A w załączeniu obiecane zdjęcia z mojej przymiarki
ja już mówiłam

Cytat:

no co Ty ! co za babka ! jak ja nienawidze jak mi ktos cos narzuca ! mi kolezanka doradzała rybkę - a ja sie w niej nie widzę.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-03-10, 21:57   #3669
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

tragedia ja byłam w wielu salonach, ale mierzyłam tylko w 3. W dóh z nich się tyle naprzymierzałam, że określiłam swój typ. W jednym z ich to panie same przynosiły mi coraz to inne modele żebym mierzyła byłam w szoku
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 22:00   #3670
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:

Ja umówiłam się na godz 11.00 (chyba za wcześnie) i jak już weszłyśmy z siorą to widać było że Panie nie były skore aby cokolwiek dać do mierzenia, ponieważ o co nie zapytałam to usłyszałam: "niestety tej sukienki nie mamy, tego modelu również bo już nie współpracujemy z tymi firmami"... Jak już na "upartego" sama wytargałam sobie suknie z szafy to jedna Pani do drugiej "bierzemy wpisowe"? po czym odwiesiłam ją z powrotem i rura stamtąd- tak uciekłyśmy śmiejąc się od ucha do ucha że o mało nie wpadłam na kobietę z dzieckiem masakra

Niestety najgorzej wspominam ten salon

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-03-10 o 22:01
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 22:07   #3671
myboyismine
Zakorzenienie

salony zamiast przyciągać do siebie klientów to odpychają, bez sensu. Ja tak z jednego salonu wyszłam, jak pytałam o pewien styl sukni, a babki wogóle nie wiedziały o co mi chodzi, a później jedna na drugą krzywo się patrzyły i z wielką łaską pokazały w którym koncie mogę coś takiego znaleźć. A na koniec powiedziały, że wydziwiam, ale jak bardzo chcę to moga mi uszyć...
Stary 2014-03-10, 22:14   #3672
mala_czarna_21
Zakorzenienie

skoro tyle z nas miało z Madonną takie przejścia to znaczy że coś w tym jest oczywiście są wyjątki

ja tam się cieszę, że zamówiłam w prywatnym niedużym salonie pod Krakowem gdzie wszystko jest do dogadania

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
salony zamiast przyciągać do siebie klientów to odpychają, bez sensu. Ja tak z jednego salonu wyszłam, jak pytałam o pewien styl sukni, a babki wogóle nie wiedziały o co mi chodzi, a później jedna na drugą krzywo się patrzyły i z wielką łaską pokazały w którym koncie mogę coś takiego znaleźć. A na koniec powiedziały, że wydziwiam, ale jak bardzo chcę to moga mi uszyć...
wydziwiasz?? masz do tego święte prawo !!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 22:22   #3673
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

wydziwiasz?? masz do tego święte prawo !!

noo ale...
Stary 2014-03-10, 22:31   #3674
Le_lena
Raczkowanie

Bierz to co wisi na wieszaku, nie wydziwiaj i ... next please!
Stary 2014-03-10, 22:32   #3675
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Mam też pytanie do dziewczyn, które miały do czynienia z czekoladkami Hershey's kisses (zwłaszcza nasze amerykańskie koleżanki ) Czy te czekoladki są smaczne? Ile ich jest (tak mniej więcej) w 300 g opakowaniu? Od dłuższego czasu szukałam srebrnych czekoladek, żeby zrobić z nich "podstawę" pod winietki. I znalazłam coś takiego:

Na All można kupić srebrne całuski w 340 g opakowaniach. Zastanawiam się tylko ile ich tam w środku jest. Jakby któraś miała pojęcie to plizzz dajcie znać
Nie wiem jak smakują, ale mogę sprawdzić ile ich mniej więcej jest w opakowaniu, gdy skoczę dziś na zakupy

iLoNuS_ktl, ślicznie na Tobie leży ta suknia!

Cytat:

Przeprszam, ale...Masakra
Ja odradzam ten salon z całego serca! A konkretnie ten na Floriańskiej

Dziewczyny, odebrałam dziś suknię i welon Czekają już w walizce na wylot do Polski- one są już gotowe na podróż, ja nie
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-10, 22:42   #3676
rabbitka
Rozeznanie

Dziekuje slicznie Dziewczyny
Mega sie ciesze, ze jutro zmiana kody i juz tylko dwucyfrowa liczba

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Rabbitka gratki! Miłej studniówkiUwielbiam Twoją suknię ślubną! Welon masz taki z koronką jak na zdjęciu?
Dziekuje tak z koronka, ale tylko na ceremonie zakladam, bo potem to by mi sie za bardzo platal

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
rabbitka piękny kolaż

Można wiedzieć gdzie kupiłaś takie śliczne kolczyki i grzebyczek???

I gdzie to taka śliczna sala?
Grzebyk i kolczyki www.debenhams.com ale nie wysylaja do Polski, sala to miejscowosc pod Edynburgiem, w Szkocji.

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Dam Wam znać, jak wygląda sytuacja. Najwyżej będzie rustykalne wesele w stodole
Kurcze, bardzo nieciekawa sytuacja.. Mam nadzieje, ze jakos sie wyjasni i mie bedziecie miec z sala zadnych problemow

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Rabbitka na Twoim kolarzu jest fioletowe pudełko na obrączki, moje pytanie brzmi SKĄD JE MASZ?????

Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app
Eee, dostalismy w nim obraczki od jubilera, to ich firmowe pudeleczko, nic szczegolnego

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość

Udało się wstawić

Super! Zwlaszcza ta druga

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Zapowiada się rewelacyjnie!

Masz tatuaż na ramieniu/obojczyku?
Ano mam mojej mamy pierwsze slowa jak zrobilam bylo 'jak Ty kiedys suknie slubna zalozysz'. Jak widac normalnie, niektore panie z salonow proponowaly mi go ozdobic cyrkoniami na slub

Cytat:
Le_lena, ta suknia z Agnes śliczna

A w załączeniu obiecane zdjęcia z mojej przymiarki

Wygladasz bajecznie! suknia lezy swietnie! Bedziesz piekna PMka!

Co do rozmiarow obraczek ja mam 14 a TZ 20/21. Tak piszecie o salonach Madonna, ja sie wlasnie naczytalam zlych opinii i odpuscilam w ogole :p za to moja kumpela bardzo byla zadowolona z Krakowskiego salonu, mowila, ze czula sie traktowana jak ksiezniczka, wiec moze zalezy ma kogo sie trafi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 22:47   #3677
say-hello
Zakorzenienie

Exist, my mamy napisane " P.S. Prosimy Szanownych Gości, którzy chcieliby przynieść kwiaty, o wybranie butelki wina zamiast bukietu"

z Madonną mam same dobre wspomnienia byłam w kilku trójmiejskich salonach i tam była najlepsza obsługa. poza tym to pani obsługująca znalazła mi moją suknię, mimo że ja upierałam się przy rybkach i koronkach a jak przymierzyłam tą przyniesioną przez ekspedientkę, to od razu się zakochałam

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2014-03-10 o 22:49
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 22:49   #3678
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Robusta, to był jeden z moich typów, ale nr 1

cornflower_girl, spytajcie ich o co chodzi i zróbcie jakiś aneks. Tyle mi przychodzi do głowy. Mam nadzieję, że się ułoży.
Dzięki za opinię

Lemon_Drop, tutaj czytałam, że są właśnie msze ze spowiedzią lub czas własny (ktoś tu pisał, że ksiądz wysłał wszystkich na ciacho)

marlenqa22, pochwal się gdzie kupiłaś (bo chyba jesteś z Białego?)

KaMilka4891, powodzenia w poszukiwaniach Ja nawet się nie rozglądałam...

I ja:|

misia880, bo masz piękne i gęste włosy Mój kucyk ma 5 cm obwodu

Le_lena, to zależy jak często przymierzany jest model. W jednym salonie spotkały mnie czarne rąbki sukni, w innych było ok. Te które wybrałaś na pewno są piękne Znasz modele?

Liana, nam ksiądz kazał wszystko przynieść na protokół
Sztuczne włosy kupiłam w Galerii Białej (nazywa się prawidłowo chyba Atrium Biała ) w sklepie Claire's.
Bardzo ładne tam rzeczy są! Polecam

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 23:01   #3679
iza1336
Raczkowanie

Hej!

Jestem dziś po pierwszym spotkaniu nauk przedmałżeńskich. Było fajnie, tylko szkoda, że kolejne terminy spotkań mają być wtedy, kiedy będę miała urlop i mam jechać do Tż rozdawać zaproszenia. Wkurzyłam się, ponieważ przez te spotkania muszę teraz wszytko poprzesuwać tak, żeby wyszło wszystko dobrze. Wyjdzie tak, że na jedne nauki nie pójdę, trudno. Poradnie mam tez tam gdzie nauki tylko, że w środy, więc super. Ogólnie wszystko zejdzie mi w miesiąc. W sobotę wybiorę się na ten dzień skupienia czy jak to się tam zwie :P i będzie zaliczone. Nauki z poradnią wyniosą 100 zł. Co prawda była mowa za parę, a ja chodzę sama więc nie wiem czy zapłacę 50 zł czy tak jak pary 100,- zobaczymy?!

Ktoś pytał o wierszyk o wino lub książkę, ja skleciłam sobie taki:
"Szanowny Gościu.
Zamiast na kwiaty wydawać pieniążki,
prosimy o wino lub zadedykowane książki."

Piękne suknie PMki dziś dodały tu widziałam Gratulacje!

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

MojaKaren za 2 dni mamy 200, a za 3 zmiana kodu!! Juuuhuuuuu!!!
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 23:25   #3680
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

rabbitka tak przypuszczałam że takie cuda to nie PL
zazdroszczę piękne to wszystko

ewaden ja też właśnie ten sam salon odradzam ale tak ja pisze rabbitka może faktycznie na kogo się tam trafi
A po przylocie do Polski chwal się chwal i wrzucaj focie tej Twojej kiecuszki i welonu
Stary 2014-03-10, 23:48   #3681
patricia_pati
Raczkowanie

PMki kochane podpowiedzcie nowicjuszce o co chodzi z tymi zmianami kodów ?? byłabym wdzięczna za pomoc w ogóle na wizażu.. a ten klub gdzie zdjęcia to jak się można tam dostac?

odkąd czytam to forum żałuję, że ślubuję dopiero w sierpniu, ehh...

razem od 14.07.2009
zaręczeni od 13.01.2012
ślub 2.08.2014r.
patricia_pati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-10, 23:50   #3682
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Hej!

MojaKaren za 2 dni mamy 200, a za 3 zmiana kodu!! Juuuhuuuuu!!!

jak dobrze pojdzie w Sob. zamowie buty jakieś

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-03-11, 00:18   #3683
cornflower_girl
Zakorzenienie

alucior Oczywiście, że ma urok

swiat_katarzyny Gratuluję makijażowego bloga - mam nadzieję, że się rozkręci

Elrosa Bardzo nieprzyjemny tekst, ale jak sama piszesz - dla takiego podejścia nie warto. I gratuluję przymiarki

Kamilka Nie ma żadnej dobrej makijażystki w okolicy? Trzymam kciuki za kwiaty, niefajnie że wyszedł taki nagły wydatek

Le_lena Ale maraton Bardzo podobają mi się sukienki, które wkleiłaś.

Ilonus Przepiękna - wygląda jakby była stworzona dla Ciebie. Idealnie podkreśla figurę i kolor włosów

ijaa Szkoda, że nie zatańczycie tanga, ale w pełni rozumiem - najbardziej w pierwszych tańcach podoba mi się ten nastrój wyciszenia, zachwytu u młodych niż dynamiczne choreografie.

iliyZ tą krakowską Madonną to różnie bywa. Na Floriańskiej miałam niemal identyczne przejścia - aż dziwi mnie, że salon z takim podejściem do klientów funkcjonuje i jest postrzegany jako ekskluzywny. Za to Madonna przy Rynku - inna bajka. Co prawda nie znalazłam tam swojej sukienki, ale miło wspominam

Co do przybrudzonych sukien w salonach - niestety nie każdej klientce da się wytłumaczyć, żeby delikatnie przymierzać, nie przeciskać materiału przy umalowanej twarzy. Druga sprawa - niestety wiele sukienek, nawet i droższych, jest szytych z kiepskich materiałów. Mierzyłam kilka sukien z tych droższych - aplikacje były bardzo słabo przyszyte, materiał się zaciągał. Według mnie nie powinno takie coś mieć miejsca.

Widzę, że dziś na tapecie obrączki Czy któraś z Was ma palce, gdzie nie ma żadnej różnicy między kostką a palcem na wysokości śródręcza - jakie szerokości się u Was sprawdziły, a jakie nie? Ja tak mam, mierzę obrączki i niestety mam wrażenie, że żadna z nich nie wygląda dobrze na dłoni (za to na pocieszenie - na dłoniach TŻ-ta niemal każdy model wygląda dobrze )

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-11, 01:27   #3684
patricia_pati
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

Widzę, że dziś na tapecie obrączki Czy któraś z Was ma palce, gdzie nie ma żadnej różnicy między kostką a palcem na wysokości śródręcza - jakie szerokości się u Was sprawdziły, a jakie nie? Ja tak mam, mierzę obrączki i niestety mam wrażenie, że żadna z nich nie wygląda dobrze na dłoni (za to na pocieszenie - na dłoniach TŻ-ta niemal każdy model wygląda dobrze )
Ja mam równe palce, ale rozmiar 10. zdjęcie obrączek wstawiałam. wybrałam szerokośc 4mm, gdybym mogła brałabym 3mm ale to chyba moje upodobanie do bardzo delikatnej skromnej (nie zawsze oznacza to taniej ) biżuterii, ale nie weszłyby te 3 brylanciki na skos.
Za to mój TŻ ledwo wciąga przez kośc, a potem ma luźną, ale mniejszej nie przeciśnie. nieciekawie to wygląda i mi byłaby niewygodna taka luźna więc myślę, że nie będzie jej nosił a bardzo chce nosic i ja też bym chciała żeby nosił.
Może któraś z Was się wypowie, która ma dużo szerszą kośc na paluszku niż dalej grubośc palca.. wygodnie Wam się nosi np. pierścionki??

razem od 14.07.2009
zaręczeni od 13.01.2012
ślub 2.08.2014r.
patricia_pati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 06:54   #3685
ewaden
Raczkowanie

Ja mam szczupłe palce, ale szersze kostki, ale mój jubiler miał dla mnie na to patent. Po tym jak połączyłam obrączke z pierścionkiem, zamontowano mi ( "przyspawano" ) takie dwie kulki na spodzie obrączki, po wewnętrznej stronie, widoczne patrząc na profil pierścieni od spodu palca (niezauważalne dla niepoinformowanych obserwatorów ), i już nie mam problemu z przyciąganiem biżuterii przez kostkę i przekrecaniem sie na boki pierścienii mych Jeśli chcesz to moim rankiem wrzuce zdjecia tego rozwiazania

Sent from my iPhone using Tapatalk
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 07:16   #3686
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam się cieszę, że zamówiłam w prywatnym niedużym salonie pod Krakowem gdzie wszystko jest do dogadania
Byszyce?

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Ja odradzam ten salon z całego serca! A konkretnie ten na Floriańskiej
mi też chodziło właśnie o Floriańską

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

[/COLOR]MojaKaren za 2 dni mamy 200, a za 3 zmiana kodu!! Juuuhuuuuu!!!

a mi pokazuje, że to dzisiaj zostało 200 ddś

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 07:58   #3687
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ja jestem anty dopinaniu czegokolwiek do wlosow
misia Ty masz tak gęste włosy, ze o dopinaniu w ogóle mowy nie ma

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

zaproszenia prawie wszystkie rozdane, zostały mi tylko miejscowe, kwestia miesiąca

zostałam bez makijażystki......(...)

Dowiedziałam się, że za kwiaty, jeśli się zdecyduję na sali, będę musiała dopłacić 1700 zł (coś dużo mi sie to wydaje) ale w przyszłym tygodniu jadę spotkać się z babka od kwiatów... zobaczymy
Heeej! Super, ze zaproszenia już prawie rozdane!
za znalezienie makijażystki!!
Ja się boje normlanie, bo szczerze przyznam się, ze nigdy nie byłam u kosmetyczki ani wizażystki i mam straszne opory jak ktoś chce mi coś przy oczach robić (nie wiem czy w ogóle dam sobie wytuszować rzęsy )
1700 za kwiaty

Cytat:

OMG to co piszecie o tych salonach to nie do wiary!

Dziewczyny, proszę o radę w klubie

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2014-03-11 o 08:16
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 08:17   #3688
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patricia_pati Pokaż wiadomość
PMki kochane podpowiedzcie nowicjuszce o co chodzi z tymi zmianami kodów ?? byłabym wdzięczna za pomoc w ogóle na wizażu.. a ten klub gdzie zdjęcia to jak się można tam dostac?

odkąd czytam to forum żałuję, że ślubuję dopiero w sierpniu, ehh...
Prawie wszystkie liczymy ile jeszcze dni do ślubu. Zmiana kodu to przejście z liczby (dni do ślubu ) 200 na 199 albo z liczby 100 na 99. Ogólnie zmiana pierwszej cyfry w liczbie.
Informacja o klubie znajduje się na pierwszej stronie forum. (Zrobiłam Ci odnośnik w słowie "informacja" )
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 08:29   #3689
Magheru
Raczkowanie

Ja zanim będę mogła ubiegać się o dodanie do klubu, już będę żoną :p

TŻ sie zastanawiał i zastanawiał czy się oświadczyć... (więc zaczęto mówić o nas ślimaki , a jak już się namyślił to polka galopka.

Dziś wraca i idziemy na pierwszą lekcję tańca... tylko muszę jakieś tenisówki kupić...i kołnierz ortopedyczny
Stary 2014-03-11, 08:34   #3690
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Magheru Pokaż wiadomość
Ja zanim będę mogła ubiegać się o dodanie do klubu, już będę żoną :p

TŻ sie zastanawiał i zastanawiał czy się oświadczyć... (więc zaczęto mówić o nas ślimaki , a jak już się namyślił to polka galopka.

Dziś wraca i idziemy na pierwszą lekcję tańca... tylko muszę jakieś tenisówki kupić...i kołnierz ortopedyczny
Nie będzie tak źle Nam kazał instruktor mieć buty wyjściowe, ja na obcasie

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości