|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Ślicznie dziękuję za komentarze
![]() Tylko mnie utwierdzacie, że to dobra decyzja ![]() Cytat:
Zdarza się coś czasem w S Suknia jest w rozmiarze 6 (cokolwiek to znaczy )Suknię kupiłam na wyprzedażach we wrześniu, teraz podjechałam dopasować welony i zobaczyć jaką wysokość butów mogę kupić. Suknia jest na tyle dobrze dopasowana, że nie będę miała żadnych przeróbek (normalnie szyta na mnie ), jedynie panie wszyją mi tunel na biustonosz i ewentualnie zetną tren Zanim kupiłam panie w salonie mówiły, że musiałabym przyjechać pod koniec czerwca na przymiarki i wtedy będą robić ewentualne przeróbki. |
|
|
|
|
#3662 |
|
Raczkowanie
|
|
#3663 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=mojakaren;45527435]Robusta a nie myśleliście, że zdrapka + wino to bedzie dużo? ostatnio znajoma tak sobie zażyczyła i bardzo dużo niefajnych komentarzy było, że "chcą się nachapać" oczywiście wiadomo, nie ma się co ludźmi przejmować, ale ja bym brała albo to albo to :ehem
chcemy napisać zdrapkę lub wino i goście przyniosą co chcą ![]() czekooczekolada, cude dzięki utwierdziłyście mnie w wyborze ![]() iLoNuS_ktl piękna !!! Le_lena, TysiaBB1989 ja mam 221 i mnie tez jeszcze wydaje sie ze to daleko, ale mysle ze zleci ten czas
Razem Zaręczeni: 07.12.2013 Ślub: 18.10.2014 ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html Edytowane przez Robusta Czas edycji: 2014-03-10 o 21:31 |
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to tak będzie w sam raz, mnie też kusiło wino
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
mam podobne odczucia odnośnie Madonny w Krakowie
Pani ubrała mnie w rybkę a ja mam 163cm wzrostu i dość krągłe kształty i ledwo ją dosunęła i powiedziała, że wyglądam obłędnie i nic innego mi nie przyniesie bo to jest suknia dla mnie ![]() nie muszę mówić, że suknia była za ciasna i ledwo mogłam oddychać, dodatkowo nie mogłam kroku w niej zrobić, spadłam z podestu, wtedy strzelił zamek i po zawodach ale Pani szybko zabrała się za reperowanie zamka i powiedziała, że to nic, zamówi się większą i nara ![]() i nie przyniosła mi nic innego
|
|
#3666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam umówiona na przymiarki, na początku wszystko ładnie pięknie, kawka, herbatka, obejrzałyśmy kiecki, pani wzięła 3 sztuki. Przymierzyłam, żadna szału nie zrobiła więc pytam czy może mi coś jeszcze zaproponować, a ona że nie bo w jednej to świetnie wyglądałam i nic lepszego nie znajdę nigdzie
|
|
|
|
|
#3667 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co za babka ! jak ja nienawidze jak mi ktos cos narzuca ! mi kolezanka doradzała rybkę - a ja sie w niej nie widzę.
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam w szoku
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jak już weszłyśmy z siorą to widać było że Panie nie były skore aby cokolwiek dać do mierzenia, ponieważ o co nie zapytałam to usłyszałam: "niestety tej sukienki nie mamy, tego modelu również bo już nie współpracujemy z tymi firmami"... Jak już na "upartego" sama wytargałam sobie suknie z szafy to jedna Pani do drugiej "bierzemy wpisowe"? po czym odwiesiłam ją z powrotem i rura stamtąd- tak uciekłyśmy śmiejąc się od ucha do ucha że o mało nie wpadłam na kobietę z dzieckiem masakra Niestety najgorzej wspominam ten salon
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-10 o 22:01 |
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
salony zamiast przyciągać do siebie klientów to odpychają, bez sensu. Ja tak z jednego salonu wyszłam, jak pytałam o pewien styl sukni, a babki wogóle nie wiedziały o co mi chodzi, a później jedna na drugą krzywo się patrzyły i z wielką łaską pokazały w którym koncie mogę coś takiego znaleźć. A na koniec powiedziały, że wydziwiam, ale jak bardzo chcę to moga mi uszyć...
|
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
skoro tyle z nas miało z Madonną takie przejścia to znaczy że coś w tym jest
oczywiście są wyjątki ja tam się cieszę, że zamówiłam w prywatnym niedużym salonie pod Krakowem gdzie wszystko jest do dogadania ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
masz do tego święte prawo !!
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3674 |
|
Raczkowanie
|
Bierz to co wisi na wieszaku, nie wydziwiaj i ... next please!
|
#3675 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() iLoNuS_ktl, ślicznie na Tobie leży ta suknia! Cytat:
![]() Ja odradzam ten salon z całego serca! A konkretnie ten na Floriańskiej Dziewczyny, odebrałam dziś suknię i welon
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3676 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dziekuje slicznie Dziewczyny
![]() Mega sie ciesze, ze jutro zmiana kody i juz tylko dwucyfrowa liczba ![]() Cytat:
tak z koronka, ale tylko na ceremonie zakladam, bo potem to by mi sie za bardzo platal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super! Zwlaszcza ta druga Ano mam mojej mamy pierwsze slowa jak zrobilam bylo 'jak Ty kiedys suknie slubna zalozysz'. Jak widac normalnie, niektore panie z salonow proponowaly mi go ozdobic cyrkoniami na slub ![]() Cytat:
Wygladasz bajecznie! ![]() Co do rozmiarow obraczek ja mam 14 a TZ 20/21. Tak piszecie o salonach Madonna, ja sie wlasnie naczytalam zlych opinii i odpuscilam w ogole :p za to moja kumpela bardzo byla zadowolona z Krakowskiego salonu, mowila, ze czula sie traktowana jak ksiezniczka, wiec moze zalezy ma kogo sie trafi. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Exist, my mamy napisane " P.S. Prosimy Szanownych Gości, którzy chcieliby przynieść kwiaty, o wybranie butelki wina zamiast bukietu"
z Madonną mam same dobre wspomnienia byłam w kilku trójmiejskich salonach i tam była najlepsza obsługa. poza tym to pani obsługująca znalazła mi moją suknię, mimo że ja upierałam się przy rybkach i koronkach a jak przymierzyłam tą przyniesioną przez ekspedientkę, to od razu się zakochałam
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-03-10 o 22:49 |
|
|
|
#3678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) w sklepie Claire's.Bardzo ładne tam rzeczy są! Polecam
|
|
#3679 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Jestem dziś po pierwszym spotkaniu nauk przedmałżeńskich. Było fajnie, tylko szkoda, że kolejne terminy spotkań mają być wtedy, kiedy będę miała urlop i mam jechać do Tż rozdawać zaproszenia. Wkurzyłam się, ponieważ przez te spotkania muszę teraz wszytko poprzesuwać tak, żeby wyszło wszystko dobrze. Wyjdzie tak, że na jedne nauki nie pójdę, trudno. Poradnie mam tez tam gdzie nauki tylko, że w środy, więc super. Ogólnie wszystko zejdzie mi w miesiąc. W sobotę wybiorę się na ten dzień skupienia czy jak to się tam zwie :P i będzie zaliczone. Nauki z poradnią wyniosą 100 zł. Co prawda była mowa za parę, a ja chodzę sama więc nie wiem czy zapłacę 50 zł czy tak jak pary 100,- zobaczymy?! Ktoś pytał o wierszyk o wino lub książkę, ja skleciłam sobie taki: "Szanowny Gościu. Zamiast na kwiaty wydawać pieniążki, prosimy o wino lub zadedykowane książki." Piękne suknie PMki dziś dodały tu widziałam Gratulacje!---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- MojaKaren za 2 dni mamy 200, a za 3 zmiana kodu!! Juuuhuuuuu!!!
|
#3680 |
|
Raczkowanie
|
rabbitka tak przypuszczałam że takie cuda to nie PL
![]() zazdroszczę piękne to wszystko ewaden ja też właśnie ten sam salon odradzam ale tak ja pisze rabbitka może faktycznie na kogo się tam trafi ![]() A po przylocie do Polski chwal się chwal i wrzucaj focie tej Twojej kiecuszki i welonu
|
#3681 |
|
Raczkowanie
|
PMki kochane podpowiedzcie nowicjuszce o co chodzi z tymi zmianami kodów ?? byłabym wdzięczna za pomoc w ogóle na wizażu.. a ten klub gdzie zdjęcia to jak się można tam dostac?
odkąd czytam to forum żałuję, że ślubuję dopiero w sierpniu, ehh...
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() jak dobrze pojdzie w Sob. zamowie buty jakieś
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
alucior Oczywiście, że ma urok
![]() swiat_katarzyny Gratuluję makijażowego bloga - mam nadzieję, że się rozkręci ![]() Elrosa Bardzo nieprzyjemny tekst, ale jak sama piszesz - dla takiego podejścia nie warto. I gratuluję przymiarki ![]() Kamilka Nie ma żadnej dobrej makijażystki w okolicy? Trzymam kciuki za kwiaty, niefajnie że wyszedł taki nagły wydatek ![]() Le_lena Ale maraton Bardzo podobają mi się sukienki, które wkleiłaś.Ilonus Przepiękna - wygląda jakby była stworzona dla Ciebie. Idealnie podkreśla figurę i kolor włosów ![]() ijaa Szkoda, że nie zatańczycie tanga, ale w pełni rozumiem - najbardziej w pierwszych tańcach podoba mi się ten nastrój wyciszenia, zachwytu u młodych niż dynamiczne choreografie. iliyZ tą krakowską Madonną to różnie bywa. Na Floriańskiej miałam niemal identyczne przejścia - aż dziwi mnie, że salon z takim podejściem do klientów funkcjonuje i jest postrzegany jako ekskluzywny. Za to Madonna przy Rynku - inna bajka. Co prawda nie znalazłam tam swojej sukienki, ale miło wspominam ![]() Co do przybrudzonych sukien w salonach - niestety nie każdej klientce da się wytłumaczyć, żeby delikatnie przymierzać, nie przeciskać materiału przy umalowanej twarzy. Druga sprawa - niestety wiele sukienek, nawet i droższych, jest szytych z kiepskich materiałów. Mierzyłam kilka sukien z tych droższych - aplikacje były bardzo słabo przyszyte, materiał się zaciągał. Według mnie nie powinno takie coś mieć miejsca. Widzę, że dziś na tapecie obrączki Czy któraś z Was ma palce, gdzie nie ma żadnej różnicy między kostką a palcem na wysokości śródręcza - jakie szerokości się u Was sprawdziły, a jakie nie? Ja tak mam, mierzę obrączki i niestety mam wrażenie, że żadna z nich nie wygląda dobrze na dłoni (za to na pocieszenie - na dłoniach TŻ-ta niemal każdy model wygląda dobrze )
|
|
#3684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za to mój TŻ ledwo wciąga przez kośc, a potem ma luźną, ale mniejszej nie przeciśnie. nieciekawie to wygląda i mi byłaby niewygodna taka luźna więc myślę, że nie będzie jej nosił a bardzo chce nosic i ja też bym chciała żeby nosił.Może któraś z Was się wypowie, która ma dużo szerszą kośc na paluszku niż dalej grubośc palca.. wygodnie Wam się nosi np. pierścionki??
|
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam szczupłe palce, ale szersze kostki, ale mój jubiler miał dla mnie na to patent. Po tym jak połączyłam obrączke z pierścionkiem, zamontowano mi ( "przyspawano"
) takie dwie kulki na spodzie obrączki, po wewnętrznej stronie, widoczne patrząc na profil pierścieni od spodu palca (niezauważalne dla niepoinformowanych obserwatorów ), i już nie mam problemu z przyciąganiem biżuterii przez kostkę i przekrecaniem sie na boki pierścienii mych Jeśli chcesz to moim rankiem wrzuce zdjecia tego rozwiazaniaSent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi też chodziło właśnie o Floriańską ![]() Cytat:
a mi pokazuje, że to dzisiaj zostało 200 ddś
|
|
#3687 | ||
|
Zadomowienie
|
misia Ty masz tak gęste włosy, ze o dopinaniu w ogóle mowy nie ma
![]() Cytat:
![]() za znalezienie makijażystki!!Ja się boje normlanie, bo szczerze przyznam się, ze nigdy nie byłam u kosmetyczki ani wizażystki i mam straszne opory jak ktoś chce mi coś przy oczach robić (nie wiem czy w ogóle dam sobie wytuszować rzęsy ) 1700 za kwiaty ![]() Cytat:
Dziewczyny, proszę o radę w klubie
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-03-11 o 08:16 |
||
|
|
|
#3688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Informacja o klubie znajduje się na pierwszej stronie forum. (Zrobiłam Ci odnośnik w słowie "informacja" )
|
|
|
|
|
#3689 |
|
Raczkowanie
|
Ja zanim będę mogła ubiegać się o dodanie do klubu, już będę żoną :p
TŻ sie zastanawiał i zastanawiał czy się oświadczyć... (więc zaczęto mówić o nas ślimaki , a jak już się namyślił to polka galopka.Dziś wraca i idziemy na pierwszą lekcję tańca... tylko muszę jakieś tenisówki kupić...i kołnierz ortopedyczny
|
#3690 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nam kazał instruktor mieć buty wyjściowe, ja na obcasie![]() Wysłane z telefonu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

Zdarza się coś czasem w S
Suknia jest w rozmiarze 6 (cokolwiek to znaczy 

natomiast w Katowicach ładnie czysto przyjemnie i sukienki jak dla mnie były oki 

masz do tego święte prawo !!

za znalezienie makijażystki!!
)