|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Hej laseczki, teraz to już w życiu nigdy Was nie nadrobię
mój mały cały i zdrowy, wciąż ma siusiaka waży 350g i ma ok. 20 cm
|
|
|
|
#3182 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Sunfire pewnie tak, bo z moją kondycją nie powinno być aż tak źle.
Wisienka gratuluję udanej wizyty, nasze maluszki są bliskie wagą i wzrostem ![]() A tak w ogóle to muszę się pochwalić, dziś mój synek pierwszy raz powiedział mama
|
|
|
|
#3183 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=A tak w ogóle to muszę się pochwalić, dziś mój synek pierwszy raz powiedział mama
[/QUOTE]łezka pewnie się zakręciła ja pamiętam jak chciałam aby julka zaczęła mówić a teraz czasem chciała bym aby zamilkła choć na chwilę hehe Edytowane przez dusia_tcv Czas edycji: 2014-03-10 o 19:58 |
|
|
|
#3184 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się dziewczyny
Nawet nie miałam kiedy Was nadrobić ![]() wszystkim chorowitkom zdrówka, wszystkim po wizytach gratulacje ![]() ![]() Jestem z Wami serduszkiem cały czas tylko pracy tyle w ogrodzie, a poza tym wszystko powolutku muszę robić no i schodzi cały dzień ale pogoda wynagradza wszystko piękne słoneczko i 16 stopni dzisiaj było koniec zimy !Sunfire i Roksanka ja jestem za soczkiem tylko mówcie gdzie i o której przybędę ![]() Ale mnie mała kopie, a właściwie chyba boksuje to po tych kebabach
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
#3185 |
|
Zadomowienie
|
Caramel gratulacje "mamy" piękna chwila, ja też nie mogłam się doczekać na to słowo, w pierwszej kolejności był tata, Odyn (nasz pies) baba, dziadzia... no cóż ostatni będą pierwszymi
![]() Celebrinfea gratuluję córeczki! |
|
|
|
#3186 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
Uciekam się powylegiwać trochę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy jak się będę czuła jutro czy się pogorszy czy nie |
|
|
|
|
#3188 |
|
Raczkowanie
|
Malwiska, wspolczuje choroby. Ja ostatnio jak bylam chora te dwa tygodnie temu to jakies zalamanie przechodzilam i ciagle ryczalam. Wiec wracaj szybko do zdrowia a i samopoczucie sie napewno poprawi.
Ja wlasnie wrocilam od gina po polowkowym. Nadal jest coreczka, wazy 390g i ma wszystko na miejscu. Wrzucam pierwsze zdjecie buzi malej w 4d, moze tez dojzycie ja tam. ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
|
#3189 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny gratuluje wszystkim weekendu, płci danych badań i wizyt - hurtowo,.
Mam zagwozdkę - będziecie szczepić dzieci zaraz po urodzeniu? jak się na to zapatrujecie na związek szczepień z autyzmem? Ja nie wiem sama. W rodzinie TŻ jest dziecko z nie zdiagnozowanym autyzmem a jednak coś na rzeczy jest- matka twierdzi że mały rozwijał się dobrze do3 mc życia, w tej chwili ma 8-9 miesiecy i nie podnosi główki... wodzi tylko oczkami i jakoś tak ... krzyczy. Nie potępiam szczepień uważam że są ważne i więcej dają pożytku niż szkody ale szczepienie maleństwa i ładowanie w nie chemii sztucznej szkodliwe rtęci która ma wielki wpływ na kom. nerwowe mnie przeraża. Po rozmowie z położna dowiedziałam się że mogę przynieść własna szczepionkę do szpitala - bez rtęci ale musi być przechowywana w lodówce ( przeciw wzw B i gruźlicy) Boję się tż jako dziecko tez miał problemy, płakał nadpobudliwy był nie wiem co zrobić. A wy? jak się zapatrujecie na szczepionki? MOja znajoma pracuje w poradni autystycznej - mówi żeby jak najbardziej opóźniać te szczepienia.
Pod moim sercem, inne bije serce, Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane, Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukaja do mojego serca, Myślę sobie wtedy: może być wspanialej? Nosze w sobie życie które Bog mi daje ! |
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
celebrinfea gratuluje coreczki
Vegetka oby ten guzek to nic powaznego, na pewno bedzie dobrze, szkoda tylko ze tyle czasu na badanie teraz trzeba czekac. Ale nie martw sie na zapas. ecencia szczerze to nic nie widze, zwlaszcza jak otwieram zdjecie, tylko plama ![]() Gratuluje udanych wizyt ![]() U nas piekna pogoda, mogloby tak zostac, bo od tych deszczow i wiatrow to mozna w depresje wpasc :/ Myslalam, ze bede miala z 8 str nadrabiania po calym dniu, a tu tylko 3, wiec chyba i u was cieplo
|
|
|
|
#3191 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ______ Melduję się po wizycie z synkiem wszystko w porządku buszuje jak szalony![]() Uciekam spać dobrej nocki
Nasze Szczęście "Tam jest Ci najlepiej, wiem. Cicho... ciepło... ciemno... I długo śni się dobry sen, że zawsze będziesz ze mną. Tam, moje serce stuku puk, szepce Ci zaklęcia. A ja czekam jak na cud, jak na małego księcia." Edytowane przez roksanka88 Czas edycji: 2014-03-10 o 21:56 |
|||
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
malwiska - teraz świetnie rozumiem Twój spadek samopoczucia i złe myśli
|
|
#3193 | |
|
Zadomowienie
|
eccencia widzę buźkę, gratulacje udanej wizyty!
Cytat:
Uciekam do spania, pisanie nieszczęsnej pracy tż idzie mi coraz lepiej, może też zrobię dziennikarstwo idąc za ciosem Czosnek dziś zdziałał cuda już prawie oddycham przez nos Paaa dziewczyny |
|
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie... gardło mi wywalilo ale to jeszcze nie angina. Gorączki nie mam więc jest ok. Nos zatkany, próbowałam wczoraj z czosnkiem w nosie ale tak zaczęłam kichac i lzawic ze musiałam wyjąć...
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3195 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z rańca
![]() Miłego dnia Wam życzę
|
|
|
|
#3196 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki za szybki porót do zdrowia Witam was z ranka u nas piękne słonko.. Synek gimnastykę z rana zrobił aż mi brzuchal skakał..pospać nie dał Edytowane przez simka234 Czas edycji: 2014-03-11 o 07:38 |
||
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Ją się wogóle nie zastanawiałam nad szczepieniami... można nie pozwolić szczepic w pierwszej dobie życia? ?
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Celebrinfea, gratuluję córci
poza tym nie nadrabiałam, bo wczoraj praktycznie cały dzień poza domem, na chwilę wpadłam na Wizaż i tyle mnie widziano dzisiaj też pewnie mało w domu, bo taka piękna pogoda się zapowiada, że szkoda nie wykorzystać jej na spacer
|
|
#3203 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie strasznie dużo tych kontrowersji związanych ze szczepieniami...
Jedni szczepić inni nie, Człowiek ma mętlik w głowie.. |
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic jeszcze nie czytałam na temat szczepionek i się boję zacząc.
|
|
|
#3205 |
|
Wtajemniczenie
|
Też czekam tylko się ociepli i na dworek
Ogarnę chatę i dotleniać się, chociaż gardełko sie cos odezwało po wczorajszych wojażach.. |
|
|
|
#3206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super uczucie![]() Cytat:
Aczkolwiek jeśli teraz zaleci inną drogę, to też posłucham. Vegetka - oby guz był niegrozny ![]() -------------------------- Dzień dobry ![]() My już z synkiem po śniadanku, coś ostatnio codziennie pobudka ok. 7
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja bym chciala mnie już mojego dziecia przy sobie... napilam się kawy i ciągle mi się.przelewa. ale już wątpię bo czuje tylko na wysokości pępka i ciut niżej, a czasami wyżej ale przecież dziecka nie ma aż tak wysoko... co mi się przesunęło teraz nad pepek? żołądek??
|
|
|
#3208 | |
|
Zadomowienie
|
witam porannie
celebrinfea, gratuluję córeczki! ![]() Jagódka - piękne imię, byłoby nasze gdyby nie TŻ ![]() Cytat:
wczoraj odebrałam wyniki i ![]() stąd pytanie do dziewczyn biorących euthyrox - zapisuje go Wam ginekolog czy musicie się fatygować do endo? jeszcze nigdy nie brałam, więc nie wiem ... resztę nadrobię potem, bo obowiązki wzywają wymiękam już w tej pracy
|
|
|
#3209 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
A co ma sanepid do tego ze nie chce aby moje dziecko było szczepione w pierwszej dobie?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

mój mały cały i zdrowy, wciąż ma siusiaka
waży 350g i ma ok. 20 cm

tylko pracy tyle w ogrodzie, a poza tym wszystko powolutku muszę robić no i schodzi cały dzień
ale pogoda wynagradza wszystko
koniec zimy !

też byłam dziś u endo i mam niedoczynność, dostałam euthyrox i do zrobienia pakiet badań, a za miesiąc kolejna wizyta