Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-11, 08:37   #3691
Ad rem
Zadomowienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Nie będzie tak źle Nam kazał instruktor mieć buty wyjściowe, ja na obcasie

Wysłane z telefonu
A my na razie trenujemy w trampkach W domu próbowałam w szpilkach i czarno to widzę

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 08:48   #3692
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
a mi pokazuje, że to dzisiaj zostało 200 ddś
mi też

Ja mam szersze kostki niż palce i zaręczynowy trochę mi lata Tak samo niestety będzie z obrączką, no ale co zrobić. Będę miała 3mm ewentualnie 3,5mm.
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 08:56   #3693
cude
Zadomowienie

Le_lena, piękne

iLoNuS_ktl, ślicznie wyglądasz

marlenqa22, tam jeszcze nie byłam dzięki

iza1336, wyrobiliśmy się w miesiąc, została poradnia Pisałaś o super efektach odżywki do rzęs, pokażesz jakie masz teraz rzęsiska?

ewaden, pierwszy raz czymś takim słyszę, ale patent! Pytałam jubilerów, a oni bezradnie rozkładali ręce

Zamówiliśmy zaproszenia
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 09:04   #3694
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Le_lena, piękne

iLoNuS_ktl, ślicznie wyglądasz

marlenqa22, tam jeszcze nie byłam dzięki

iza1336, wyrobiliśmy się w miesiąc, została poradnia Pisałaś o super efektach odżywki do rzęs, pokażesz jakie masz teraz rzęsiska?

ewaden, pierwszy raz czymś takim słyszę, ale patent! Pytałam jubilerów, a oni bezradnie rozkładali ręce

Zamówiliśmy zaproszenia

ładne są chyba jeszcze księgi gości z taim motywem?? kiedys bardzo mi się podobały, ale nie mam linku
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 09:13   #3695
Magheru
Raczkowanie

Idziemy na kurs regularny dla początkujących, więc postawiłam na to, by było mi wygodnie, żebym po 15 minutach "steptania" nie usiadła na parkiecie płacząc, że chcę do domku.

Odnośnie kołnierza- to po pierwszym naszym wspólnym weselu nie mogłam się ruszyć, bo tak ścinał ręką obroty, że musiałam się jakoś tak dziwnie odchylać, żeby nie zarwać z łokcia....

Mimo to jestem nastawiona pozytywnie.

Ale co tam, ŻYJE SIĘ RAZ! xD
Stary 2014-03-11, 09:13   #3696
madziara889
Zakorzenienie

Linaewen bardzo mi przykro z powodu dziadka
Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mi zostało od dziś 75 dni

mam mega stresa!! nie wiem dlaczego
musimy pójść do kościoła zanieść dokumenty / świadectwa chrztu etc./, a jest napisane na www, że trzeba to zrobić co najmniej 3 miesiące przed ślubem. Mi się pomyliło, że "nie wcześniej niż" 3 miesiące przed ślubem, tak jak zaświadczenia z USC
Mam nadzieję że nie będzie problemu, jak myślicie? 3 miesiące było ok. 26 lutego
Nam ksiądz kazał zgłosić się z dokumentami nie wcześniej niż 3 m-ce przed ślubem. Wtedy wypisze dopiero skierowanie do poradni.

Wczoraj byliśmy na pierwszym spotkaniu nauk, co prawda ja nie muszę chodzić ale chcę i nie żałuję. Bardzo lubię tego księdza na dodatek jak Tż czegoś nie zapamięta to ja zapamiętam i będzie łatwiej. Dni skupienia nie musimy odbywać.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 09:20   #3697
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość

Nam ksiądz kazał zgłosić się z dokumentami nie wcześniej niż 3 m-ce przed ślubem. Wtedy wypisze dopiero skierowanie do poradni.
Do poradni jest potrzebne skierowanie?
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 09:25   #3698
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
My byliśmy kierowani z nauk bo to w tym samym budynku było.
Ksiądz który udzieli nam ślubu nas nie kierował nigdzie.
Stary 2014-03-11, 09:28   #3699
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

noo co Ty
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 09:30   #3700
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co piszą dziewczyny to nie wszędzie, ten ksiądz akurat daje skierowanie. Nie wiem od czego to zależy.
Mnie bardziej martwi, że dopiero na trzy miesiące przed ślubem można to załatwić, a nie już teraz.
Stary 2014-03-11, 09:35   #3701
Kishlaczkowa
Zadomowienie

rabitka wszystko komponuje się zachwycająco

Kochane, czy buty taneczne na wysokości 5 cm będą źle wyglądać? U mnie TŻ chciałby abym miała 3 cm, bo nie jest ode mnie dużo wysoki, ja mam 166, a on z 173 i chciałby aby było widać różnice, a nie byśmy byli na równi. I cała moja koncepcja butów poszła się je...

Mam zły dzień, więc pewnie moje zdołowanie na ten temat jest zdwojone.

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 09:39   #3702
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Kochane, czy buty taneczne na wysokości 5 cm będą źle wyglądać? U mnie TŻ chciałby abym miała 3 cm, bo nie jest ode mnie dużo wysoki, ja mam 166, a on z 173 i chciałby aby było widać różnice, a nie byśmy byli na równi. I cała moja koncepcja butów poszła się je...
Ja sama będę celować w buty 5-7cm, jeszcze niczego nie znalazłam co by mi się spodobało Jakbym miała wizję 3 cm, to już bym chyba baleriny wolała od takich 3 cm, nie lubię takich malutkich obcasów.
Stary 2014-03-11, 09:39   #3703
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Z tego co piszą dziewczyny to nie wszędzie, ten ksiądz akurat daje skierowanie. Nie wiem od czego to zależy.
Mnie bardziej martwi, że dopiero na trzy miesiące przed ślubem można to załatwić, a nie już teraz.
Mi kobitka z poradni mówiła, że zaświadczenie jest bezterminowe..... I nawet gdybyśmy chcieli ślub wziąć za 3 lata, to nie będzie przeterminowane
Poradnię zrobiliśmy we wrześniu zeszłego roku, a ślub mamy w czerwcu.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 09:50   #3704
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
W niektórych parafiach tak (podobnie jak na nauki przedmałżeńskie).

Zgadzam się z opiniami o Madonnie w Krakowie i nie polecam jej Ekspedientki robią łaskę, że cokolwiek przyniosą. O doradzeniu nie ma mowy, bo dla nich w każdym fasonie wygląda się pięknie i wspaniale. Po przymierzeniu trzech nic więcej nie mogą zaproponować. Może mają limit
Zupełnie inna atmosfera panuje w Madonnie w Warszawie na Wilczej. Ten salon polecam jak najbardziej

Sprawy ślubne stoją w miejscu - czekamy na zaproszenia, które po poprawkach mają być gotowe na czwartek. Mam ogromnego stresa, że coś może pójść nie tak, z nerwów aż mnie żołądek boli i spać nie mogę
Jeżeli rozważacie zamówienie zaproszeń w Galerii Ślubnej (teraz Centrum Ślubne) w Kielcach - odradzam!

Na pocieszenie, znalazłam buty do ślubu. Niestety w salonie w pobliżu jeszcze ich nie mają. KLK
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg badura.jpg (22,9 KB, 13 załadowań)

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2014-03-11 o 10:00
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 09:50   #3705
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Mi kobitka z poradni mówiła, że zaświadczenie jest bezterminowe..... I nawet gdybyśmy chcieli ślub wziąć za 3 lata, to nie będzie przeterminowane
Poradnię zrobiliśmy we wrześniu zeszłego roku, a ślub mamy w czerwcu.
No tak ale to ksiądz daje tak późno to skierowanie więc nie będziemy już kombinować, żeby to załatwić wcześniej.
Stary 2014-03-11, 09:53   #3706
201605100
Konto usunięte

Czasami się czuję jakbyśmy wszystkie w innych krajach żyły, wszędzie inne zwyczaje
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 10:01   #3707
Sunrise28
Rozeznanie

Ja swoją suknię zakupiłam u koleżanki mojego brata.
Mają wynajęte mieszkanie,tam się jedzie,przymierza i być może kupuje :P
Powiem szczerze, że jestem mega zadowolona. Dziewczyna dała mi do przymierzania różne rodzaje sukien, a nie tylko princeski (bo w nich wyglądam podobno OK). Była miła, doradzała, suknie były czyste, nie śmierdzące i przede wszystkim mogę sobie sama "złożyć" suknię Nie muszę brać akurat dokładnie tego przymierzanego modelu
Bo w pewnym salonie w Warszawie - co bym nie chciała zmodyfikować (suknia była akurat z kolekcji salonu więc podobno można było modyfikować, bo same szyją) to Pani na wszystko kręciła nosem i próbowała mi wmówić, że to co wybrałam jest złe, bo ich wybór jest najlepszy.
Ps. nie to jest reklama :P

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
U mnie też dziś 75 dni!

Hmmm serio minimum 3 miesiące wcześniej? Właśnie o to chodzi że dokumenty są ważne 3 miesiące, i nam ksiądz powiedział że nie ma co wcześniej tego załatwiać
Zaświadczenie z USC (jeśli bierzesz konkordatowy) musi być ważne w dniu ślubu, a ważne jest 3 miesiące.
Więc jeśli ja biorę ślub 26 lipca to po zaświadczenie nie mogę się udać wcześniej niż 26 kwietnia. Mi potrzeba też akt chrztu (chociaż już nie raz dostarczałam mi.in. na komunię i bierzmowanie) więc załatwię to od razu ok 26 kwietnia. A następnie w maju pójdziemy spisać protokół.
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 10:02   #3708
ysia
Zadomowienie

Cytat:

Ja bym postawiłam przy 3cm na obcas klocek. Jak będziesz tańczyć będzie Ci na prawdę wygodnie. Z takim nikim obcasem nie robiłabym szpilki, bo but jest totalnie niestabilny, przynajmniej z mojego doświadczenia z butami tanecznymi. Buty z klockiem wyglądają tak :

i tez na pewno można w nich dobrać kolor itd.

5cm ze szpilką

Tez nie wygląda źle, tylko obawiałabym się czy będzie stabilnie. Tak "norma" dla obcasie w takim bucie to 6,5cm.

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 10:04   #3709
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Moja mama mi truje, że w piątek 7.03 minęły 3 równe miesiące do ślubu i dlaczego jeszcze nie idziemy do księdza

Nie potrzebuję aktu urodzenia jeżeli biorę ślub w mieście w którym się urodziłam?
Dzwoniłam w Warszawie do USC i Pani sprawdziła w bazie, że nie mają ani mojego aktu urodzenia, ani Tż-ta. Zapytała o moje dane i powiedziała, że "ściągnie" do bazy akt urodzenia, a Tż skoro ma w domu to ma przynieść.
Więc najlepiej by było jakbyś zadzwoniła do swojego USC i dopytała o to
Z tego co wiem, oni i tak pobiorą opłatę za akt urodzenia, nawet jeśli jest w bazie

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość

cude postaram się wstawić zdjęcia (katalogowe) tylko muszę sprawdzić jak się to robi

Udało się wstawić
Pierwsza jest śliczna
Stary 2014-03-11, 10:05   #3710
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sunrise28 Pokaż wiadomość
ja swoją suknię zakupiłam u koleżanki mojego brata.
Mają wynajęte mieszkanie,tam się jedzie,przymierza i być może kupuje :p
powiem szczerze, że jestem mega zadowolona. Dziewczyna dała mi do przymierzania różne rodzaje sukien, a nie tylko princeski (bo w nich wyglądam podobno ok). Była miła, doradzała, suknie były czyste, nie śmierdzące i przede wszystkim mogę sobie sama "złożyć" suknię nie muszę brać akurat dokładnie tego przymierzanego modelu
bo w pewnym salonie w warszawie - co bym nie chciała zmodyfikować (suknia była akurat z kolekcji salonu więc podobno można było modyfikować, bo same szyją) to pani na wszystko kręciła nosem i próbowała mi wmówić, że to co wybrałam jest złe, bo ich wybór jest najlepszy.
Ps. Nie to jest reklama :p

r s ?

Profil FB
Stary 2014-03-11, 10:08   #3711
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
r s ?
Chyba tak
Pierwszy wyraz ma 5 liter drugi 7
Stary 2014-03-11, 10:11   #3712
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
enzunio teraz to padłam ja nie jestem jakaś pedantka (na pewno nie!) i nie przeszkadzałoby mi gdyby te suknie były pudrem przybrudzone ale w zdecydowanej większości były po prostu szare i uszargane - wyglądały jakby były noszone przez 5 lat... a zapewnienia , że to kolekcja 2014 wprawiła mnie w osłupienie w nie jednym salonie.
Najgorsze wrażenie sprawił pewien salon, który reklamują znane osoby - tam myślałam, że padnę z zachwytu...zanim weszłam a jak już weszłam to po prostu wyszłam zniesmaczona
We wtorek jadę w inną część Warszawy - liczę na to, że tam będzie lepiej
Nie zrozumcie mnie absolutnie, że chciałabym aby te mierzone przeze mnie były nowe i dopiero co z pokrowca wyjęte , no ale to co dzisiaj widziałam w zdecydowanej większości przeraziło mnie i wołało o pralnię!

cude postaram się wstawić zdjęcia (katalogowe) tylko muszę sprawdzić jak się to robi

Udało się wstawić
To się zdziwiłam...
Mam kupioną sukienkę z Madonny właśnie (Warszawa), zamawiałam ją z pół roku temu i nie przypominam sobie nic takiego, sukienki były czyste, obsługa bardzo profesjonalna. Zdecydowanie najlepszy salon w jakim byłam (ok, nie byłam w zatrważającej ilości salonów, bo akurat wtedy się remontowały jakieś, no ale jednaki widać było ogromną różnicę). I nie chodzi tu o kawkę/herbatkę, wygląd miejsca, a o to jak mnie traktowały panie tam pracujące.
Może mi się trafiła taka super ekspedientka/doradczyni - taka blondynka, pani Magda. Faktycznie słuchała co bym chciała, znosiła mi pierdyliard różnych sukienek nawet jak już nie chciałam a ona cały czas, a moze jeszcze jedną, a może jeszcze przymierzyłam inne fasony od tego mojego wybranego żeby mieć porównanie. Jak już zamówiłam sukienkę to jeszcze mnie pognały żebym ją znów założyła i koniecznie dokładnie sfotografowała, żeby pokazać później fryzjerce/florystce i innym tam takim. I jeszcze mi welon gratis dorzuciły. Naprawdę nie mogę ani jednej złej rzeczy powiedzieć. Właśnie tak sobie wyobrażam porządny salon ślubny.

Może się tam pozmieniało odkąd ja kupowałam, nie wiem, ale się bardzo zdziwiłam negatywnymi opiniami....

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Ja mam takie same wrażenia po Madonnie to był pierwszy salon sukien ślubnych jaki odwiedziłam i od razu pomyślałam: " o mamo! jak te suknie są takie ekskluzywne i tak wyglądają, to co mówić o zwykłych sklepach??". tymczasem często w tych "zwyklejszych" sklepach suknie wcale nie były szare i szmatowate
Madonna w Warszawie?
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
U mnie też dziś 75 dni!
Uuuuu to u mnei też

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
mam podobne odczucia odnośnie Madonny w Krakowie

Pani ubrała mnie w rybkę a ja mam 163cm wzrostu i dość krągłe kształty i ledwo ją dosunęła i powiedziała, że wyglądam obłędnie i nic innego mi nie przyniesie bo to jest suknia dla mnie
nie muszę mówić, że suknia była za ciasna i ledwo mogłam oddychać, dodatkowo nie mogłam kroku w niej zrobić, spadłam z podestu, wtedy strzelił zamek i po zawodach ale Pani szybko zabrała się za reperowanie zamka i powiedziała, że to nic, zamówi się większą i nara
i nie przyniosła mi nic innego

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Miałam tak samo w Madonnie w Gdyni Byłam umówiona na przymiarki, na początku wszystko ładnie pięknie, kawka, herbatka, obejrzałyśmy kiecki, pani wzięła 3 sztuki. Przymierzyłam, żadna szału nie zrobiła więc pytam czy może mi coś jeszcze zaproponować, a ona że nie bo w jednej to świetnie wyglądałam i nic lepszego nie znajdę nigdzie
A to babsko
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Exist, my mamy napisane " P.S. Prosimy Szanownych Gości, którzy chcieliby przynieść kwiaty, o wybranie butelki wina zamiast bukietu"

z Madonną mam same dobre wspomnienia byłam w kilku trójmiejskich salonach i tam była najlepsza obsługa. poza tym to pani obsługująca znalazła mi moją suknię, mimo że ja upierałam się przy rybkach i koronkach a jak przymierzyłam tą przyniesioną przez ekspedientkę, to od razu się zakochałam
Jak widać nawet w sieci sklepów trzeba dobrze wiedzieć do którego konkretnie salonu się udać żeby się nie sparzyć... Ale uważam że powinni lepiej pilnować swoich pracowników, bo jak czytam te historie pisane tu przez dziewczyny to aż strach się bać.

Fajnie ujęte te kwiatki, też chcę tak jakoś zwyczajnie prostu, bez wierszyków, które doprowadzają mnei do szewskiej pasji
Stary 2014-03-11, 10:12   #3713
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Chyba tak
Pierwszy wyraz ma 5 liter drugi 7
Royal Splendor Ja tam przerabiałam, i oprócz wpadki z komisem jestem zadowolona. Panie są na prawdę miłe, doradzają, mają cierpliwość. Jest u nich dużo popularnych modeli sukienek i takich do których wzdychałam w internecie Same też szyją na zamówienie, mają komis, można kupić używaną itd. Ja też je polecam

Profil FB

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-11, 10:13   #3714
Grace O Malley
Raczkowanie

Aaaa i się jeszcze pochwalę że udało mi się zamówić buty. Cieszę się, że zmusiłam się ruszyć 4 litery jeszcze teraz kurs tańca dziewczyny z Warszawy, polecacie coś?
Stary 2014-03-11, 10:14   #3715
enzunio
BAN stały

Cytat:

Ja bralabym jakikolwiek obcas ale obcas, sylwetka inaczej wtedy wygląda, moja kuzynka miała baleriny
i... nie wiem czy widziałaś jak stała przed ołtarzem (to ta od źle wpietego welonu), nie przejmuj się wyglądem butów i tak obcasa nie będzie widać, zrób sobie taneczne w jakimś fajnym kolorze

Cytat:
Czasami się czuję jakbyśmy wszystkie w innych krajach żyły, wszędzie inne zwyczaje
Ja też

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 10:14   #3716
cornflower_girl
Zakorzenienie

patricia_pati Po obrączkach widzę, że najlepsza klasyka. Zamieszczałaś gdzieś zdjęcie na palcu?niestety nie moge sobie przypomnieć...

cude Który wzór zaproszeń wybraliście? Bardzo podoba mi się motyw z drzewem

magheru Trzymam kciuki za kurs U nas na użytkowym instruktorzy bardzo zwracają uwagę na panów, co by nie szarpali i nie byli źródłem kontuzji.

Kishlaczkowa A jaki masz rozmiar stopy? U calineczek obcas 5 cm wygląda na bardzo wysoki, u dziewczyn z dużą stopą trzeba się bardzo namęczyć, żeby znaleźć model, który wygląda proporcjonalnie. Ja bym Ci poradziła brać te 5 cm - Twój TŻ będzie miał buty wizytowe, a one dodają 2cm do wzrostu (przetestowaliśmy to rozwiązanie, bo u nas różnica wzrostu jest niewielka). Tylko jest jedno ale - nie wszystkie niskie obcasy butów tanecznych wyglądają zgrabnie.

anka Mam nadzieję, że zaproszenia przyjdą na czas. A buty przepiękne - bardzo zgrabny model.

Kilka inspiracji w temacie grzebyków i ozdób włosów - te koronki są cudne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sohto16.jpg (69,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sohto13.jpg (82,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sohto24.jpg (73,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sohto33.jpg (91,7 KB, 16 załadowań)

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 10:16   #3717
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Royal Splendor Ja tam przerabiałam, i oprócz wpadki z komisem jestem zadowolona. Panie są na prawdę miłe, doradzają, mają cierpliwość. Jest u nich dużo popularnych modeli sukienek i takich do których wzdychałam w internecie Same też szyją na zamówienie, mają komis, można kupić używaną itd. Ja też je polecam
Można pisać nazwę :P?
Jakiej wpadki? Co się stało?

Dokładnie - po stokroć zgadzam się ze Twoimi słowami

Jestem mega, mega zadowolona, że tam pojechałam :P
Stary 2014-03-11, 10:20   #3718
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
Aaaa i się jeszcze pochwalę że udało mi się zamówić buty. Cieszę się, że zmusiłam się ruszyć 4 litery jeszcze teraz kurs tańca dziewczyny z Warszawy, polecacie coś?
Jakie?Pokaż!

a chcecie kurs otwarty, czy indywidualny?

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Można pisać nazwę :P?
Jakiej wpadki? Co się stało?

Dokładnie - po stokroć zgadzam się ze Twoimi słowami

Jestem mega, mega zadowolona, że tam pojechałam :P
Chyba można, mi nikt nie płaci za reklamę, co więcej to ja musiałam im zapłacić za suknie

Moja suknia zamiast na skrócenie poszła do komisu, ale to chyba błąd ludzki, musieli się pomylić przy przyjmowaniu (teraz tak mówię, ale wtedy prawie miałam zawał, a Warszawiak już pisał pozew na kolanie) ale ogólne wrażenie bardzo dobre, jeszcze mi zwężali od ręki

Profil FB
Stary 2014-03-11, 10:27   #3719
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:
Jakie?Pokaż!

a chcecie kurs otwarty, czy indywidualny?
Myślałam o grupowym najpierw, żebyśmy się rozruszali, żebym wreszcie dała się prowadzić A potem indywidualnie na pierwszy taniec

A buty to takie, tylko że bez paseczka:
http://www.akces2.com/venus-y-obuwie...ie-slubne.html
Kolor brzoskwinia ze skór naturalnych, ale to z brzoskwinią nie ma nic wspólnego to jest taki po prostu cielisty kolor. I co tam jeszcze... a, obcas slim 8cm (chciałam 7cm, ale pani mi powiedziała ze będzie wtedy niestabilny... :/) Już się nie mogę ich doczekać
Stary 2014-03-11, 10:30   #3720
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Chyba można, mi nikt nie płaci za reklamę, co więcej to ja musiałam im zapłacić za suknie

Moja suknia zamiast na skrócenie poszła do komisu, ale to chyba błąd ludzki, musieli się pomylić przy przyjmowaniu (teraz tak mówię, ale wtedy prawie miałam zawał, a Warszawiak już pisał pozew na kolanie) ale ogólne wrażenie bardzo dobre, jeszcze mi zwężali od ręki
O matko, sama bym pewnie zawału dostała
Dobrze, że nikt jej nie kupił.

Moja się zaczyna szyć, muszę weryfikować czy jest cała i zdrowa :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości