![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: 9 letni raper, a "kodeina,dziw*ki, hajs"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Albo wszyscy, tylko 'szkoda' że dziewięciolatek nie bierze za siebie odpowiedzialności.
Na jego profilu na facebooku już ponad 22 tysiące fanów i ku mojemu zdziwieniu więcej tam "propsów" niż hejtów. Może dla ludzi to i śmieszne, tylko jakie to będzie miało konsekwencje potem i na większą skalę? Bo nie wierzę, że jego rówieśnicy nie będą tego słuchać. ![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Zebranie w przedszkolu, grupy 4 i 5 latków. Pani mówi do rodziców: uprzejmie proszę o niemalowanie paznokci dziewczynkom i nie nakładanie tuszu do rzęs, bo jak którejś wpadnie do oka lub jej się ukruszy lakier, to mamy problem.
Gdyby nie to, że sama byłam na tym zebraniu, to pomyślałabym, że to kolejna miejska legenda. Mówicie o podstawówce. Niestety, to co mi dziecko przynosi z PRZEDSZKOLA to już jest dramat. Ostatnio mówi, że nie chce tam iść, bo kolega kazał mu spier... i stał za to w kącie (kolega rzecz jasna). Ja w tym wieku nie znałam nawet takiego słowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Na alledrogo 31/35 i ostatni zakup dwie minuty temu. Masakra! Ciekawe, czy po tym wystąpieniu w telewizji zainteresuje się tym jakaś instytucja, ale wątpię.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
ja tam znałam słowo, ale nie wiedziałam czym wyekstrachowaną(?) kodę zapijać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
wy to się chyba z choinki urwałyście
![]() ![]() tak, oczywiście, dziecko przekleństwa może znać tylko od rodziców ![]() ![]() u mnie w domu się nie przeklinało, a od mamy to nawet jakiejś lajtowej 'cholery' nigdy w życiu nie usłyszałam, ale nie trzeba było zadawać się z patologią, żeby znać przekleństwa ![]() tak, najlepiej zabierzcie dziecko rodzicom ![]() ![]() to trzeba być autentycznie niespełna rozumu, żeby coś takiego proponować, chyba większej krzywdy dziecku wyrządzić nie można, niż zabierając go od rodziców, brawo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4552808 2]wy to się chyba z choinki urwałyście
![]() ![]() tak, oczywiście, dziecko przekleństwa może znać tylko od rodziców ![]() ![]() u mnie w domu się nie przeklinało, a od mamy to nawet jakiejś lajtowej 'cholery' nigdy w życiu nie usłyszałam, ale nie trzeba było zadawać się z patologią, żeby znać przekleństwa ![]() tak, najlepiej zabierzcie dziecko rodzicom ![]() ![]() to trzeba być autentycznie niespełna rozumu, żeby coś takiego proponować, chyba większej krzywdy dziecku wyrządzić nie można, niż zabierając go od rodziców, brawo ![]() zabrać i oddać dziadkom (choć to ostateczność), ale dobre by było przyjrzeć się rodzince przez służby odpowiednie, bo to nie jest normalne aby uczyć dzieciaka przeklinać i jeszcze takie filmiki do sieci wypuszczać, to już jest chore jak dla mnie i nie świadczy dobrze o inteligencji rodziców i tego kuzyna. poza tym to dziecko te bluzgi wzięło od rodziców/kuzyna którzy uczyli tego dzieciaka tekstu do tego super kozackiego numeru. przecież można zrobić porządny numer bez przekleństw, w bardziej "dziecięcym" klimacie to byłoby bardziej wiarygodne i sensowne niż dzieciak który to niedawno butelkę z mlekiem odstawił rymujący o cadilacach, dziwkach, hajsie... a że można tak zrobić to pokazano wczoraj w Must be the Music gdzie ta ośmiolatka zaśpiewała świetnie własny numer napisany przez inteligentną osobę a nie coś wzorowane na twórczość pełnoletnich, dojrzałych ludzi którzy wiedzą o czym nawijają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że takich dzieciaków jest na pęczki, ja nie mieszkam w jakichś "slumsach" a co wyjdę z psem to z ust takich różne rzeczy podobne słyszę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, wina nauczycieli i "Edukacji". co z tego, że nauczyciel w szkole nie może nic, jego działanie jest ograniczone, a na jakikolwiek ruch z jego strony przylatują zapienieni rodzice. mamuśki z pianą na ustach bronią pierworodnych. niestety, odebrano nauczycielom jakąkolwiek władze, a teraz płacze i jęki i belfer nic nie może. zresztą nauczyciel nie jest w szkole od wychowywania. rodzice dzieciaka zrobili, rodzice wychowują. nauczyciel ma uczyć. tak jest od dawien dawna.
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
raczej kuzyn, dzieciak średnio świadomy swojej sławy :d
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
![]() |
#45 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4552808 2]wy to się chyba z choinki urwałyście ![]() ![]() tak, oczywiście, dziecko przekleństwa może znać tylko od rodziców ![]() ![]() u mnie w domu się nie przeklinało, a od mamy to nawet jakiejś lajtowej 'cholery' nigdy w życiu nie usłyszałam, ale nie trzeba było zadawać się z patologią, żeby znać przekleństwa ![]() [/QUOTE] U mnie w domu się nie przeklinało, przekleństwa znałam z podwórka ale nie używałam. A jak już to po cichu. Gdyby moi rodzice usłyszeli jak tak mówię w takim wieku to podejrzewam, że użyliby wszystkich metod, żeby mnie tego oduczyć. A nie mówili "no musi być kontrowersja". Super, niech może penisa wywali na wierzch i walnie kupę na środku boiska, większy fejm będzie. Ci rodzice są niewydolni wychowawczo i kropka. Edytowane przez 201604191001 Czas edycji: 2014-03-11 o 09:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Straszne.. widać, że rodzice to nie mają zielonego pojęcia o świecie, o tym, o czym "rapuje" ich syn i w ogóle, ośmieszyli się tylko. Ja rozumiem, sama miałam te 9 lat, przeklinało się na siłę, żeby zgrywać dorosłego itd, były głupotki na podwórku, w szkole, ale tutaj mowa o dziwkach i narkotykach, a to już gruba przesada. Mam kuzyna 11letniego, z którym spędzam mnóstwo czasu i nie wyobrażam sobie jego mówiącego o takich rzeczach.. Gdzie ten świat zmierza.. Jestem w szoku
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Ten dzieciak nie jest swiadomy 1/3 spiewanych rzeczy, 1/3 slow i zwrotow nie wie jak uzyc stosownie do okazji i raczej ma tylko mgliste pojecie. Szkoda go bo tak jak myslalam - myslalam ze trolluje go starszy brat. A tu sie okazuje ze kuzyn :d
Mysle ze pedagog szkolny powinien zainteresowac sie rodzina i zdolnosciami wychowawczymi rodzicow. Dumny tata ze syn przeklina na temat nagich prostytutek i narkotykow. Dziewieciolatek. Rotfl. ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Bawi mnie zwalanie wszystkiego na szkole. Ta jasne w trzeciej klasie lekcje masz np na 11:30 do 14:45 i w tym czasie nauczyciel magiczna sila persfazji ma nawrocic 30 dziewieciolatkow czego nie potrafi zrobic dwojka rodIcow gdy maja tylko jedno w domu. Ludzie plis? Jak rodzic smieje sie pod wasem ze syn taki postepowy to tam chocby Papiez z doktorem Housem byliby wychowawcami klasy i tak kompletnie nic by to nie dalo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jud, pod Twojej emotce pokapowałam, że ktoś może potraktować mój post jako podanie "przepisu" na odurzającą miksturkę (choć mnie zadziwiło tylko mooooocno, że ta babka to wiedziała) - więc edytowałam. Edytuj i Ty z cytatu, co? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nauczycielom nic nie odebrano tylko rodzice- gnojeni w szkole teraz mają prawo bronic swoje dzieci- to tych rodziców wychowywali nauczyciele, którzy mieli niby władzę. Ciekawa jestem co na to powiedziałby człowiek, który prowadzi "Kąt", czy tez inny psycholog. Przeciez mogą to gdzieś zgłosić- tylko co i po co, skoro dziecko nie sprawia problemów wychowawczych i w szkole jest normalnym, grzecznym dzieciakiem, zwykłym 9 latkiem. Winni sa tylko i wyłącznie rodzice bo to jest ich dziecko,a jak widać nie wiedzą co mały robi. Oddali wychowanie 19 letniemu kuzynowi i super, może bedzie zbtego sława i hajs. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Emil String, edytowalam. Chociaz chodzilo mi o to, ze ja wiem co i jak. Mam dziwne zamilowanie do wiedzy jak dzialaja rozne srodki psychoaktywne, co sie z nimi robi, jak pozyskac, chociaz sama nie koniecznie uzywam.
zerknij na fb, plis. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Widać, że rodzice nie grzeszą rozumem, a dziecko to dziecko. Ciężko wyobrazić mi sobie mojego 9-letniego chrześniaka w takiej sytuacji
![]()
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda, że nie wyczułaś rynku i z tą wiedzą nie zostałas raperem ![]() Zerkam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
praktykantka musiała przy wsparciu dzieciaków z klasy udowadniać, że jej pulpecik naprawdę tak brzydko powiedział ![]() ![]() ta, mają prawo bronić. i bronią- nieuków, obiboków i zwykłych leni. nauczyciele za uszy wyciągają z klasy do klasy. a rodzic przyjdzie z pianą, że syn nie umie, to pani wina, pani nie umie uczyć. hehe. no bo jak syn się zwyczajnie opieprza po kątach i wszystko go interesuje oprócz szkoły, to nauczyciel powinien się zamienić w maga i tajemną mocą skłonić dzieciaka do nauki
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Strach pomyśleć co z tego dzieciaka wyrośnie. Jego rodzice to musi być niezła patola. I generalnie, 9 latek śpiewający o tym, że "dziw*i robią druta" brzmi...dziwnie. 9 latkowie mają erekcję?
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Patologia. Naprawdę.
![]() |
#57 |
Pani Mizantrop
|
Coś strasznego, i mam tu na myśli zarówno samego dzieciaka, jak i jego dumnych rodziców.
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam wrażenie że jego rodzice kompletnie nie zdają sobie sprawy jak potężną siłę ma internet, że za 4-5 lat rówieśnicy nie dadzą mu spokoju i będą się z chłopaka nabijać. Do tego już teraz wystawiają chłopaka na pośmiewisko tysięcy obcych ludzi, bo on zapewne wierzy że to co robi jest fajne, przecież piszą mu fb czy yt "super", "świetnie".
Dorośli ludzie często nie potrafią sobie poradzić z chamskimi i ośmieszającymi wypowiedziami, a co dopiero dziewięciolatek... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.