9 letni raper, a "kodeina,dziw*ki, hajs" - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-03-10, 19:13   #31
String Emil
Raczkowanie

Dot.: 9 letni raper, a "kodeina,dziw*ki, hajs"

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Raczej jego kuzyn lub rodzice.
String Emil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-10, 19:17   #32
solaola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez String Emil Pokaż wiadomość
Raczej jego kuzyn lub rodzice.
Albo wszyscy, tylko 'szkoda' że dziewięciolatek nie bierze za siebie odpowiedzialności.
Na jego profilu na facebooku już ponad 22 tysiące fanów i ku mojemu zdziwieniu więcej tam "propsów" niż hejtów. Może dla ludzi to i śmieszne, tylko jakie to będzie miało konsekwencje potem i na większą skalę? Bo nie wierzę, że jego rówieśnicy nie będą tego słuchać.

Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka:
#23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki!
http://blondiewales.blogspot.co.uk/
solaola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-10, 19:17   #33
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
Raczej jest wykorzystywany i manipulowany przez dorosłych.
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-10, 19:18   #34
String Emil
Raczkowanie

Cytat:
Treść usunięta
Mnie oburzają rodzice.
I jeszcze kciuki w górę pod filmikiem na Judupie
Stary 2014-03-10, 19:22   #35
AniaKW
Zadomowienie

Zebranie w przedszkolu, grupy 4 i 5 latków. Pani mówi do rodziców: uprzejmie proszę o niemalowanie paznokci dziewczynkom i nie nakładanie tuszu do rzęs, bo jak którejś wpadnie do oka lub jej się ukruszy lakier, to mamy problem.

Gdyby nie to, że sama byłam na tym zebraniu, to pomyślałabym, że to kolejna miejska legenda.

Mówicie o podstawówce. Niestety, to co mi dziecko przynosi z PRZEDSZKOLA to już jest dramat. Ostatnio mówi, że nie chce tam iść, bo kolega kazał mu spier... i stał za to w kącie (kolega rzecz jasna). Ja w tym wieku nie znałam nawet takiego słowa.
AniaKW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-10, 19:24   #36
solaola
Zakorzenienie

Na alledrogo 31/35 i ostatni zakup dwie minuty temu. Masakra! Ciekawe, czy po tym wystąpieniu w telewizji zainteresuje się tym jakaś instytucja, ale wątpię.

Stary 2014-03-10, 19:27   #37
String Emil
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AniaKW Pokaż wiadomość
Mówicie o podstawówce. Niestety, to co mi dziecko przynosi z PRZEDSZKOLA to już jest dramat. Ostatnio mówi, że nie chce tam iść, bo kolega kazał mu spier... i stał za to w kącie (kolega rzecz jasna). Ja w tym wieku nie znałam nawet takiego słowa.
ja tam znałam słowo, ale nie wiedziałam czym wyekstrachowaną(?) kodę zapijać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-10, 19:28   #38
solaola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaKW Pokaż wiadomość
Zebranie w przedszkolu, grupy 4 i 5 latków. Pani mówi do rodziców: uprzejmie proszę o niemalowanie paznokci dziewczynkom i nie nakładanie tuszu do rzęs, bo jak którejś wpadnie do oka lub jej się ukruszy lakier, to mamy problem.

Gdyby nie to, że sama byłam na tym zebraniu, to pomyślałabym, że to kolejna miejska legenda.

ludziom się w głowach poprzewracało i to konkretnie... A co do tych przekleństw, to bardzo dużo jest wynoszone z domu/muzyki/internetu...Ale żeby aż tak?

Stary 2014-03-10, 19:35   #39
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

wy to się chyba z choinki urwałyście

tak, oczywiście, dziecko przekleństwa może znać tylko od rodziców bo przecież nie chodzi do przedszkola/szkoły z różnymi grupami społecznymi, nie wychodzi na dwór, nie miga mu w tle telewizja

u mnie w domu się nie przeklinało, a od mamy to nawet jakiejś lajtowej 'cholery' nigdy w życiu nie usłyszałam, ale nie trzeba było zadawać się z patologią, żeby znać przekleństwa

tak, najlepiej zabierzcie dziecko rodzicom dziecku to na pewno zrobi dobrze i będzie wtedy najszczęśliwsze na świecie
to trzeba być autentycznie niespełna rozumu, żeby coś takiego proponować, chyba większej krzywdy dziecku wyrządzić nie można, niż zabierając go od rodziców, brawo
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-10, 19:56   #40
dominikmeller25
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4552808 2]wy to się chyba z choinki urwałyście

tak, oczywiście, dziecko przekleństwa może znać tylko od rodziców bo przecież nie chodzi do przedszkola/szkoły z różnymi grupami społecznymi, nie wychodzi na dwór, nie miga mu w tle telewizja

u mnie w domu się nie przeklinało, a od mamy to nawet jakiejś lajtowej 'cholery' nigdy w życiu nie usłyszałam, ale nie trzeba było zadawać się z patologią, żeby znać przekleństwa

tak, najlepiej zabierzcie dziecko rodzicom dziecku to na pewno zrobi dobrze i będzie wtedy najszczęśliwsze na świecie
to trzeba być autentycznie niespełna rozumu, żeby coś takiego proponować, chyba większej krzywdy dziecku wyrządzić nie można, niż zabierając go od rodziców, brawo [/QUOTE]

zabrać i oddać dziadkom (choć to ostateczność), ale dobre by było przyjrzeć się rodzince przez służby odpowiednie, bo to nie jest normalne aby uczyć dzieciaka przeklinać i jeszcze takie filmiki do sieci wypuszczać, to już jest chore jak dla mnie i nie świadczy dobrze o inteligencji rodziców i tego kuzyna.

poza tym to dziecko te bluzgi wzięło od rodziców/kuzyna którzy uczyli tego dzieciaka tekstu do tego super kozackiego numeru.

przecież można zrobić porządny numer bez przekleństw, w bardziej "dziecięcym" klimacie to byłoby bardziej wiarygodne i sensowne niż dzieciak który to niedawno butelkę z mlekiem odstawił rymujący o cadilacach, dziwkach, hajsie...
a że można tak zrobić to pokazano wczoraj w Must be the Music gdzie ta ośmiolatka zaśpiewała świetnie własny numer napisany przez inteligentną osobę a nie coś wzorowane na twórczość pełnoletnich, dojrzałych ludzi którzy wiedzą o czym nawijają.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-10, 20:07   #41
chwast
Zakorzenienie

Myślę, że takich dzieciaków jest na pęczki, ja nie mieszkam w jakichś "slumsach" a co wyjdę z psem to z ust takich różne rzeczy podobne słyszę... tak już jest, w większości w domu są inni niż na dworze przy kolegach.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-10, 20:18   #42
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misseczka Pokaż wiadomość
Nie do końca sie zgodze.Ja widze tez winę w... Edukacji. Dzieci w szkołach moga wszystko. Czasem matka flaki wypruwa a pójdzie taki w to środowisko i będzie wymuszal takie w domu. Nie mówiac juz o postawie: mam gorzej niz koledzy bo nie siedze na kompie ile chce!

tak, wina nauczycieli i "Edukacji".
co z tego, że nauczyciel w szkole nie może nic, jego działanie jest ograniczone, a na jakikolwiek ruch z jego strony przylatują zapienieni rodzice. mamuśki z pianą na ustach bronią pierworodnych.
niestety, odebrano nauczycielom jakąkolwiek władze, a teraz płacze i jęki i belfer nic nie może.

zresztą nauczyciel nie jest w szkole od wychowywania. rodzice dzieciaka zrobili, rodzice wychowują. nauczyciel ma uczyć. tak jest od dawien dawna.
Stary 2014-03-10, 20:24   #43
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
co z tego, że nauczyciel w szkole nie może nic, jego działanie jest ograniczone, a na jakikolwiek ruch z jego strony przylatują zapienieni rodzice. mamuśki z pianą na ustach bronią pierworodnych.
niestety, odebrano nauczycielom jakąkolwiek władze, a teraz płacze i jęki i belfer nic nie może.

zresztą nauczyciel nie jest w szkole od wychowywania. rodzice dzieciaka zrobili, rodzice wychowują. nauczyciel ma uczyć. tak jest od dawien dawna.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-10, 20:25   #44
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
raczej kuzyn, dzieciak średnio świadomy swojej sławy :d

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Stary 2014-03-10, 23:05   #45
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Misseczka Pokaż wiadomość
Nie do końca sie zgodze.Ja widze tez winę w... Edukacji. Dzieci w szkołach moga wszystko. Czasem matka flaki wypruwa a pójdzie taki w to środowisko i będzie wymuszal takie w domu. Nie mówiac juz o postawie: mam gorzej niz koledzy bo nie siedze na kompie ile chce!
Jak matka stanie na głowie to głupie środowisko tylko odbije się od dziecka. Szkoła ma uczyć, przekazywać wiedzę.

Cytat:
Napisane przez String Emil Pokaż wiadomość
Mama udająca matkę polkę z poprzedniego wieku wie, że kodeinę się pije. A ja musiałam w necie się dowiadywać (ciachu ciachu ciach). Ale ona nic nie wie, no przecież. To zabawa miała być!

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4552808 2]wy to się chyba z choinki urwałyście

[/QUOTE]

U mnie w domu się nie przeklinało, przekleństwa znałam z podwórka ale nie używałam. A jak już to po cichu. Gdyby moi rodzice usłyszeli jak tak mówię w takim wieku to podejrzewam, że użyliby wszystkich metod, żeby mnie tego oduczyć. A nie mówili "no musi być kontrowersja". Super, niech może penisa wywali na wierzch i walnie kupę na środku boiska, większy fejm będzie.
Ci rodzice są niewydolni wychowawczo i kropka.

Edytowane przez 201604191001
Czas edycji: 2014-03-11 o 09:14
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-10, 23:17   #46
Hejnarka
Rozeznanie

Cytat:

Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-10, 23:20   #47
TakaAgnieszka
Przyczajenie

Straszne.. widać, że rodzice to nie mają zielonego pojęcia o świecie, o tym, o czym "rapuje" ich syn i w ogóle, ośmieszyli się tylko. Ja rozumiem, sama miałam te 9 lat, przeklinało się na siłę, żeby zgrywać dorosłego itd, były głupotki na podwórku, w szkole, ale tutaj mowa o dziwkach i narkotykach, a to już gruba przesada. Mam kuzyna 11letniego, z którym spędzam mnóstwo czasu i nie wyobrażam sobie jego mówiącego o takich rzeczach.. Gdzie ten świat zmierza.. Jestem w szoku

maturamaturamatura!
TakaAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-11, 00:26   #48
201604181004
Konto usunięte

Ten dzieciak nie jest swiadomy 1/3 spiewanych rzeczy, 1/3 slow i zwrotow nie wie jak uzyc stosownie do okazji i raczej ma tylko mgliste pojecie. Szkoda go bo tak jak myslalam - myslalam ze trolluje go starszy brat. A tu sie okazuje ze kuzyn :d
Mysle ze pedagog szkolny powinien zainteresowac sie rodzina i zdolnosciami wychowawczymi rodzicow. Dumny tata ze syn przeklina na temat nagich prostytutek i narkotykow. Dziewieciolatek. Rotfl.

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

Bawi mnie zwalanie wszystkiego na szkole. Ta jasne w trzeciej klasie lekcje masz np na 11:30 do 14:45 i w tym czasie nauczyciel magiczna sila persfazji ma nawrocic 30 dziewieciolatkow czego nie potrafi zrobic dwojka rodIcow gdy maja tylko jedno w domu. Ludzie plis? Jak rodzic smieje sie pod wasem ze syn taki postepowy to tam chocby Papiez z doktorem Housem byliby wychowawcami klasy i tak kompletnie nic by to nie dalo.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-11, 08:05   #49
String Emil
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Jak matka stanie na głowie to głupie środowisko tylko odbije się od dziecka. Szkoła ma uczyć, przekazywać wiedzę.
Szkoła ma też wychowywać-trochę Ale gdzie tu w tym konkretnym przypadku wina szkoły to ja nie wiem. Skoro rodzice popierają działania synka i twierdzą, że zareagują "jak przekroczy pewne granice".

Jud, pod Twojej emotce pokapowałam, że ktoś może potraktować mój post jako podanie "przepisu" na odurzającą miksturkę (choć mnie zadziwiło tylko mooooocno, że ta babka to wiedziała) - więc edytowałam. Edytuj i Ty z cytatu, co?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-11, 08:08   #50
paula78
Zakorzenienie

Cytat:

O jakiej władzy nauczycieli mówisz? rzucanie kluczami w ucznia czy gnojenie na lekcji?- bo tylko z tym mi się to kojarzy.
Nauczycielom nic nie odebrano tylko rodzice- gnojeni w szkole teraz mają prawo bronic swoje dzieci- to tych rodziców wychowywali nauczyciele, którzy mieli niby władzę.

Ciekawa jestem co na to powiedziałby człowiek, który prowadzi "Kąt", czy tez inny psycholog.

Przeciez mogą to gdzieś zgłosić- tylko co i po co, skoro dziecko nie sprawia problemów wychowawczych i w szkole jest normalnym, grzecznym dzieciakiem, zwykłym 9 latkiem.

Winni sa tylko i wyłącznie rodzice bo to jest ich dziecko,a jak widać nie wiedzą co mały robi. Oddali wychowanie 19 letniemu kuzynowi i super, może bedzie zbtego sława i hajs.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-11, 09:17   #51
201604191001
Konto usunięte

Emil String, edytowalam. Chociaz chodzilo mi o to, ze ja wiem co i jak. Mam dziwne zamilowanie do wiedzy jak dzialaja rozne srodki psychoaktywne, co sie z nimi robi, jak pozyskac, chociaz sama nie koniecznie uzywam.
zerknij na fb, plis.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-11, 09:22   #52
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Widać, że rodzice nie grzeszą rozumem, a dziecko to dziecko. Ciężko wyobrazić mi sobie mojego 9-letniego chrześniaka w takiej sytuacji Pomijam już fakt, że z rapem to nie ma nic wspólnego. Ten mały powinien zająć się nauką i zabawą, tak jak dzieci w jego wieku, nawet niech sobie śpiewa, ale rap to nie jest ewidentnie jego muza.
Stary 2014-03-11, 09:24   #53
String Emil
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Emil String, edytowalam. Chociaz chodzilo mi o to, ze ja wiem co i jak. Mam dziwne zamilowanie do wiedzy jak dzialaja rozne srodki psychoaktywne, co sie z nimi robi, jak pozyskac, chociaz sama nie koniecznie uzywam.
zerknij na fb, plis.
Dzięki!
Szkoda, że nie wyczułaś rynku i z tą wiedzą nie zostałas raperem Nie martw się, możesz sobie machnąć dzidzię i za kilka lat zostać mama rapera. Niekoniecznie musisz czekac aż 9 lat skończy. Nawet nie powinnaś, bo to juz było, teraz czas na młodsze "gwiazdy".
Zerkam
Stary 2014-03-11, 09:25   #54
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
O jakiej władzy nauczycieli mówisz? rzucanie kluczami w ucznia czy gnojenie na lekcji?- bo tylko z tym mi się to kojarzy.
Nauczycielom nic nie odebrano tylko rodzice- gnojeni w szkole teraz mają prawo bronic swoje dzieci- to tych rodziców wychowywali nauczyciele, którzy mieli niby władzę.

Ciekawa jestem co na to powiedziałby człowiek, który prowadzi "Kąt", czy tez inny psycholog.

Przeciez mogą to gdzieś zgłosić- tylko co i po co, skoro dziecko nie sprawia problemów wychowawczych i w szkole jest normalnym, grzecznym dzieciakiem, zwykłym 9 latkiem.

Winni sa tylko i wyłącznie rodzice bo to jest ich dziecko,a jak widać nie wiedzą co mały robi. Oddali wychowanie 19 letniemu kuzynowi i super, może bedzie zbtego sława i hajs.
tak, dzieciak nawyzywał praktykantkę od dziwek, dostał uwagę (na moje to powinien dostać wyjazd do dyrektora, ale to ja), przyleciała obrażona mamuśka.
praktykantka musiała przy wsparciu dzieciaków z klasy udowadniać, że jej pulpecik naprawdę tak brzydko powiedział bo uwierzyć nie chciała przecież syncio miły i kochany.
ta, mają prawo bronić. i bronią- nieuków, obiboków i zwykłych leni. nauczyciele za uszy wyciągają z klasy do klasy. a rodzic przyjdzie z pianą, że syn nie umie, to pani wina, pani nie umie uczyć.
hehe. no bo jak syn się zwyczajnie opieprza po kątach i wszystko go interesuje oprócz szkoły, to nauczyciel powinien się zamienić w maga i tajemną mocą skłonić dzieciaka do nauki
Stary 2014-03-11, 09:34   #55
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Strach pomyśleć co z tego dzieciaka wyrośnie. Jego rodzice to musi być niezła patola. I generalnie, 9 latek śpiewający o tym, że "dziw*i robią druta" brzmi...dziwnie. 9 latkowie mają erekcję?
Stary 2014-03-11, 09:39   #56
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Patologia. Naprawdę.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-11, 10:03   #57
kasztanka3
Pani Mizantrop

Coś strasznego, i mam tu na myśli zarówno samego dzieciaka, jak i jego dumnych rodziców.
Stary 2014-03-11, 10:41   #58
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Coś strasznego, i mam tu na myśli zarówno samego dzieciaka, jak i jego dumnych rodziców.
Patola pełną gębą,głupi mlody szczurek i jego głupawi rodzice.
Chore jest pozwalanie dzieciakowi śpiewanie takich rzeczy,chore jest reakcja rodziców.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-11, 11:44   #59
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Ja mam wrażenie że jego rodzice kompletnie nie zdają sobie sprawy jak potężną siłę ma internet, że za 4-5 lat rówieśnicy nie dadzą mu spokoju i będą się z chłopaka nabijać. Do tego już teraz wystawiają chłopaka na pośmiewisko tysięcy obcych ludzi, bo on zapewne wierzy że to co robi jest fajne, przecież piszą mu fb czy yt "super", "świetnie".
Dorośli ludzie często nie potrafią sobie poradzić z chamskimi i ośmieszającymi wypowiedziami, a co dopiero dziewięciolatek...
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-11, 11:56   #60
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość
Do tego już teraz wystawiają chłopaka na pośmiewisko tysięcy obcych ludzi, bo on zapewne wierzy że to co robi jest fajne, przecież piszą mu fb czy yt "super", "świetnie".
Dorośli ludzie często nie potrafią sobie poradzić z chamskimi i ośmieszającymi wypowiedziami, a co dopiero dziewięciolatek...
dokładnie, matka wypowiadała się, że dziękuję fanom, bo pojawiają się też przychylne opinie - a tak naprawdę wszyscy cisną bekę z chłopaczka i dla jaj go ''propsują''. Przykre.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości