|
|
#3601 |
|
Marudziara
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Ja mam czas żeby myśleć jedynie wieczorami " na szczęście" mam sporo zajęć.
Wczoraj płakałam do 1 w nocy ... wiem nie powinnam, ale to boli 14 marca będą dwa miesiące ...
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie skończyłam ćwiczyć E.Chodakowską, Mama się ze mnie nabijała, przez chwile nie myślałam i jest mi trochę lepiej
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za 4 dopiero.Jeszcze nie umówiłam się,bo muszę wykorzystać dwie godziny jazdy i dopiero umówię się,ale bardzo cieszę się,że w końcu udało mi się ![]() Super,z kim randkę?
|
|
|
|
|
#3604 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz to w sumie nie ma już szans żeby mi namieszał w głowie, nawet jak by chciał wrócić czy coś. Ewentualnie może mnie jedynie bardziej wkurzyć No ale kij z nim![]() A ten wyjazd jak na razie całkiem spoko Jestem tutaj dopiero 2 dni, a już poznałam sporo fajnych ludzi Z pracą jak na razie nic pewnego ale jak dobrze pójdzie to za tydzień już zaczne Także przestałam się już dołować i przejmować pierdołami Jakoś się kręci ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3605 |
|
Raczkowanie
|
Ja zawsze jestem rozkojarzona i powiem wam kochane na poprawę humoru dzisiaj odkrytą życiową prawdę, że jak jednocześnie myjesz zęby i robisz peeling, to pilnuj żeby nie pomylić tubek.
Peeling smakuje złem ![]()
|
#3606 |
|
Zadomowienie
|
widziałam dziś ciekawa książkę psychologiczną w empiku, "Biblia rozstania" by się nam przydała taka
|
|
|
|
#3607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja raz przez zamyślenie się zamiast pasty wzięłam mój krem do rąk stojący obok - jak mnie mdliło z pół godziny jeszcze po...
04.07.2013 - jestem kierowcą! "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
|
|
|
|
#3608 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3609 |
|
Raczkowanie
|
A ja Zorkownie
|
|
|
|
#3610 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Niby rozstałam się z facetem kilka tygodni temu. Ale ciągle wracaliśmy, coś się zmieniało, taka cholerna huśtawka. Jakoś to wszystko do mnie nie docierało, jakby to nie było moje życie tylko czyjeś obok. Wczoraj w nocy napisałam mu, ze ma przyjeżdżać, po rzeczy, bo już dłużej tego przeciągania nie zniosę. I całą moją siłę szlag trafił. Wyję od wczoraj bez przerwy, nie dam rady zjeść śniadania. Zabrał to wszystko, co u mnie miał, a mi po prostu łzy leciały, nie umiałam tego powstrzymać. To było 4,5 roku. Ja wiem, że dla mnie logicznie rzecz biorąc to dobrze, ze sie rozstaliśmy, bo on nie był dobrym partnerem, ale cierpię tak mocno jak chyba nigdy wcześniej. Życ mi sie nie chce.
|
|
#3611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyjdź sobie na dwór, piękna pogoda, to słońce świeci dla nas |
|
|
|
|
#3612 |
|
Zadomowienie
|
Nie dam rady. Muszę iść po południu na zajęcia, mam zaliczenia, a nic nie otworzyłam. Nie umiem się skupić, tylko wyję. nie chce mi sie żyć.
|
|
#3613 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny. Właśnie idąc do sklepu minęłam mojego byłego jak szedł z inną.
Trzese się od 20 min i mam wszędzie dreszcze. Nie mam słów jakie chciałabym powiedzieć jemu, wam, komukolwiek, czuję taki szok jakbym dostała cegła w łeb. |
|
|
|
#3614 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja zaczęłam czytać tą książke 'kobiety które kochają za bardzo' i widzę tam siebie, zaczynam go nienawidzić w środku i żałować zmarnowanego czasu, ile prawdy jest o mnie w tej książce, czuje się jakby mnie ktoś po prostu rozgryzł .. Edytowane przez carpediemx Czas edycji: 2014-03-11 o 11:30 |
|
|
|
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
[1=59948cd2ebf6af35ac1fc5f cbd1b9d76a13fc081_60625bf 257f97;45535469]Hej dziewczyny. Właśnie idąc do sklepu minęłam mojego byłego jak szedł z inną.
Trzese się od 20 min i mam wszędzie dreszcze. Nie mam słów jakie chciałabym powiedzieć jemu, wam, komukolwiek, czuję taki szok jakbym dostała cegła w łeb.[/QUOTE] Domyślam się jak Ci cięzko. Sama na ten moment nie umiem sobie tego nawet wyobrazić. Chyba też będę musiała sięgnąć, tylko boję się konfrontacji z prawdą;/
|
|
#3616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fakt faktem chodzę jeszcze do psychologa, ale to w sumie z innymi sprawami coś czuję, że na następnej wizycie pójdzie temat mojego przeszłego już związku
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
Rozeznanie
|
[1=59948cd2ebf6af35ac1fc5f cbd1b9d76a13fc081_60625bf 257f97;45535469]Hej dziewczyny. Właśnie idąc do sklepu minęłam mojego byłego jak szedł z inną.
Trzese się od 20 min i mam wszędzie dreszcze. Nie mam słów jakie chciałabym powiedzieć jemu, wam, komukolwiek, czuję taki szok jakbym dostała cegła w łeb.[/QUOTE] To musiało bardzo Cię zaboleć, ale nie możesz się dołować! Za niedługo będziesz szła z takim facetem przez ulice, że exowi kopara opadnie!!! I będzie milion razy bardziej wartościowym facetem, od Twojego exa. Póki Co weź głęboki oddech, wieczorkiem wyjdź na piwko i nie smutaj się ! ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
) Rób wszystko, byle o exiu nie myśleć !
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny,
u mnie za miesiąc mija rok od rozstania, po 3 letnim związku, kiedy to myślałam, że umrzemy razem. Nawet nie wiem kiedy to zleciało. Najpierw nauczyłam się żyć sama, później trafiłam na wymarzonego faceta i jestem w końcu szczęśliwa, tak naprawdę. Trzymam za Was kciuki, aby każda z Was otrząsnęła się z rozstania i przede wszystkim doceniła SIEBIE. Pamiętajcie - jesteście silne jak nikt inny
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wspaniała wiadomość ;-) Dla Ciebie dużo dużo szczęścia obys była zawsze szczęśliwa a za mnie trzymaj kciuki! Uwielbiam takie posty, pozytywne.. Buziaki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3621 |
|
Raczkowanie
|
tak, tak trening jest cudowny <3
Ja się zapisałam na siłownię i ją uwielbiam! Dziewczyny trzymajcie kciuki, spotykam się dzisiaj z eksem. On mi oddaje moje rzeczy ja jemu jego. Wyglądam super, wypiękniłam się żeby zobaczył co stracił ![]() Mam zamiar mu powiedzieć, że to nasze ostatnie spotkanie i ostatnia rozmowa pomimo tego co on chce. (on chce żebyśmy się przyjaźnili, pisał do mnie parę razy) Ostatnio mi powiedział, że za mną tęskni i że płakał bo cały czas ma przed oczami jak się widzieliśmy ostatni raz. Raczej nie dam się nabrać na takie teksty, to nie słowa są ważne lecz czyny. Musiałby się bardzo postarać... żebym się zastanowiła w ogóle czy chce z nim być... A wiem, że tak nie będzie, on się nie postara więc ARIVEDERCI.
|
#3622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) wymarzonym?
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Raczkowanie
|
Obrazek dla nas wszystkich...
|
|
|
|
#3624 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3625 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki,jak myślicie,co zrobić w tej sytuacji?
Otóż jestem z byłym w klasie,ostatnie dwa miesiące i on ma tak,że jednego dnia jest bardzo miły (np.wczoraj) ,a raz,że wyzywa...dziś tak było.Normalnie krew mnie zalała,jak można było kiedyś kogoś kochać,a teraz robić z siebie takie zero? Ok dobra,przemilczę jego gadanie na cały głos o jego nowej,ale żeby mnie wyzywać?I to nie pierwszy raz.Jest bardzo zazdrosny o kolegę z klasy,w sumie to dobrze. I moje pytanie lać i wytrzymać,czy również go wyzwać?Moje odzywki np "spier*****" (inaczej już nie da się do niego) nic nie dają...a przecież nie może tak bezkarnie mnie oczerniać i wyzywać...
|
|
|
|
#3626 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Musisz zacisnąć zęby i przetrwać te 2 miesiące. Bardzo mnie dziwi, że otoczenie nie wstawia się za Tobą. Moi znajomi nie siedzą cicho, gdy mnie ktoś obraża.
|
|
|
#3627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Zacytowałem nie to co miałem zacytować. Sorry (pralkę, zmywarkę i inne domowe sprzęty obsługuję ot tak, Wizaż niebardzo, więc kolejny post zamiast naprawienia błędu "jak należy" )
|
|
|
|
|
#3628 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Takie otoczenie,że mają to gdzieś,gadają tylko na niego jak go nie ma,a tak to albo boją się,albo po prostu mają to gdzieś.Czego spodziewać się po takich osobach... No cóż,jakoś muszę dać radę ... |
|
|
|
|
#3629 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak tutaj czytam co piszecie to zazdroszcze Wam ze jestescie takie silne. Ja jestem w dolku juz jakies 2 miesiace i dalej czuje ze przeze mnie wyszlo tak a nie inaczej
czy to mi kiedys minie...? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jaki był powód waszego rozstania? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

14 marca będą dwa miesiące ...

I może nawet kandydat na wspólne bieganie się pojawi... W środę mam randkę 
za 4 dopiero.Jeszcze nie umówiłam się,bo muszę wykorzystać dwie godziny jazdy i dopiero umówię się,ale bardzo cieszę się,że w końcu udało mi się 

lać i wytrzymać,czy również go wyzwać?Moje odzywki np "spier*****" (inaczej już nie da się do niego) nic nie dają...a przecież nie może tak bezkarnie mnie oczerniać i wyzywać...