|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
|
|
|
|
#4862 |
|
Raczkowanie
|
Uważam, że Rocher naprawdę przegięło, świadomie i z premedytacją nie wkładają do paczek z kodami gratisowych wód (najpierw Evidence, teraz Naturelle). Rozumiem błąd w systemie dzień, dwa, ale to trwa już od miesiąca. Dziś dostałam paczkę za ponad 150 zł z kodem CRI50, w paczce oczywiście nie ma Naturelle, a gdy się upomniałam, domagają się potwierdzenia zamówienia. Ja tymczasem takowego na swój adres e-mailowy nie otrzymałam. Dziwne, przecież skoro moje zamówienie przekroczyło 109 zł, należy mi się ta woda. Uważam więc, że firma bawi się z nami w kotka i myszkę. Postanowiłam nie zamawiać więcej i nie odbiorę paczki, którą już zamówiłam z kodem TOUT19, a w której na pewno nie będzie GRATISU. Mam już dość Rocher. Niech się wypchają ze swoimi kosmetykami i gratisami. Płakać nie będę, a na pewno zaoszczędzę.
|
|
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi o sytuację, kiedy w chwili składania zamówienia woda przysługiwała od niższej kwoty i widniała na potwierdzeniu. I myślałam, że wtedy zamówiłyście. Bo jeśli nawet chwilę później podwyższyli pułap to jasne jest, że obowiązywałyby Was niższe pułapy
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Yves Rocher jest niereformowane. Po jakiego kija wydają produkty, których nie ma w e-sklepie? Niby wielka nowość, wszyscy pieja z zachwytu, na pierwszej stronie się oglaszaja a podkładu jak nie było tak nie ma.. Jestem mega wkurzona, jak można tak traktować klienta? Nie dosc, ze ciągle braki w gratisach i nie tylko to jeszcze zamówienia normalnego nie można zrobić :banghead::banghead:
|
|
|
|
#4865 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś z Was posiada aktywny kod promocyjny z facebook? Czy ten kod rabatuje przeceny?
Chyba wszystkie atrakcyjne kody nie są już aktywne... |
|
|
|
#4866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zrobiłam symulację, zestaw też zrabatował...
Edytowane przez alicja0702 Czas edycji: 2014-03-11 o 11:27 |
|
|
|
|
#4867 |
|
Raczkowanie
|
Super, a ma ktoś z was ten kod? Są jakieś warunki co do wysokości zamówienia?
|
|
|
|
#4868 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() EDIT: fak, znowu coś zmieniają!
Edytowane przez dori7 Czas edycji: 2014-03-11 o 12:00 |
|
|
|
|
#4870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4871 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Odebralam wczoraj poczusie z Cri50, oczywiscie bez Naturelle. Mail do Boku wyslany ![]() Kupilam m.in. wode ulatwiajaca rozczesywanie. Dla mnie to totalny bubel, ktory nie robi absolutnie nic. Mam wlosy z koszmarna tendencja do platania i w tej wodzie upatrywalam rozwiazanie mojego problemu. Niestety, nusze szukac dalej... Kupilam tez korektor do lakieru. Jestem zachwycona!!! Zazwyczaj uzywalam do tego patyczkow kosmetycznych nasaczonych zmywaczem, ale to jest duzo wygodniejsze. Uzywalyscie kiedys? Wiecie czy po zuzyciu mozna uzupelnic zmywaczem? Kupilam takze plukanke octowa. Wiem z forum, ze najlepiej przelac to do pojemnika z atomizerem. Pajemnik tez juz mam, ale nie wiem co dalej Z gory dziekuje za odpowiedz
|
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zamówienie z brakującymi gratisami ma od 6 marca status ponowne przetwarzanie - zaczynam wątpić, że w ogóle dostanę te gratisy
|
|
#4873 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jaką wodę dają z oferty urodzinowej? Kod promocyjny uprawnia do otrzymania prezentu przy zamówieniu powyżej 59 zł.
i nie ma żadnej inforacji co to za prezent? WODA NIE WSPAKUJE JAKO PREZENT... tylko informacja jak powyżej Edytowane przez alicja0702 Czas edycji: 2014-03-11 o 13:06 |
|
|
|
#4874 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wodę przelałam do atomizera i uzupełniłam wodą, żeby nie zużyć całej w tydzień Płuczę włosy normalnie, spsikuję solidnie tym płynem i krótko spłukuję letnią wodą, żeby zamknąć łuski. Dostałam zawiadomienie,że jest już moja paczka na spółkę z moją mater Jestem ciekawa, czy będzie Naturelle i tusz Jednocześnie ma do mnie przyjść paczka z rosyjskimi kosmetykami, zamówiona na dzień kobiet. Będzie dzień dziecka i nagroda za wysiłek, bo akurat rano oddałam wielkie zlecenie, które zjadło mi ostatnie 2 miesiące z życia
|
|
#4877 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Możecie mi podać kody na pastylki. Czy z oferty urodzinowej nadal można zamawiać pastylki o otrzymać prezenty? |
|
|
|
#4878 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
9PYD2BA08 - od 49zł do wyboru SE edt, MdB i CUE edp, darmowa wysyłka od 70zł - oferta ważna do 31 maja 2014r. Tylko czy ktoś ma zeskanowaną ofertę? Łatwiej jest mi skompletować wtedy zakupy ![]() ![]() Cytat:
W stacjonarce od jakiegoś czasu są nowe pastylki, mniejsza pojemność i tylko jeżyna, malina i wanilia. Edytowane przez jadoreparis Czas edycji: 2014-03-11 o 13:27 |
||
|
|
|
#4879 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, przecież można pomalować paznokcie bez malowania skóry dookoła .Płukanki używam wylewając z butelki na rękę, nakładam na włosy i po chwili spłukuję. Na samym końcu, już po spłukaniu odżywki. Tak raz w tygodniu mniej więcej. |
|
|
|
|
#4880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dodawać jakieś gratisy, jak się nie posiada ich na stanie :/ obym dostała kompletną paczkę... bo jak nie to im wysmaruje tyłek... |
|
|
|
|
#4882 |
|
Konto usunięte
|
Odnośnie promocji z L'occitane o której była mowa kilka dni temu: kod na zestaw mini-produktów to MERCI (przy zamówieniu za 100zł). łączy się z wszystkimi innymi kodami
zestaw widoczny w linku :http://s.enewsletter.pl/n/309/33812/vl.a040c7457bce1 |
|
|
|
#4883 | |
|
Raczkowanie
|
Jest nowy kod APLIKA, który uprawnia do rabatu -35% na najdroższy produkt w koszyku oraz do darmowej dostawy od 89 zł.
Promocja nie dotyczy Zielonych punktów i produktów w promocji. Kod promocyjny jest aktywny, gdy Twoje zamówienie przekroczy 89 zł. Bez szału. Cytat:
malina 46352 kokos 47088 wanilia 47455 brzoskwinia 48065 jeżyna 47792 truskawka (20g) 62426 |
|
|
|
|
#4884 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze tak się zastanawiam bo moim gratisem była woda bez.tymczasem na sronie już jest nie dostepba. Nie kozna im napisać że jak nie ma bzu to może być naturelle tylko niech już wyślą?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4886 |
|
Konto usunięte
|
POWITANIE zestaw mini-kosmetyków przy zamówieniu min 100zł
WODA krem pod oczy 5ml +tonik 30ml - zamówienie min 80zł DOSTAWA120 -darmowa dost od 120zł plus jeszcze oferty specjalnie, niezbyt szałowe: http://pl.loccitane.com/oferty-specj...,2,18117,0.htm Najkorzystniej wychodzi skromnie zaszaleć za 120zł A u Roszka jak za komuny- połowa artykułów niedostępna. Kupiłabym coś z nowości makijażowych z jakąś EDP za 9,9zł ale nic nie ma. A kod all990 ważny tylko do niedzieli. Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2014-03-11 o 15:13 |
|
|
|
#4887 |
|
Raczkowanie
|
Kody pastylkowe (15 g):
malina 46352 kokos 47088 wanilia 47455 brzoskwinia 48065 jeżyna 47792 truskawka (20g) 62426 [/QUOTE] I pastylka do stóp lawendowa - 5g - 44719 W sumie najtańsza ale i najmniejsza ![]() |
|
|
|
#4888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie najtańsza ale i najmniejsza ![]() [/QUOTE] Ktoś je zamawiał w ostatnim czasie, są aktualne? Bo w tym roku zmieniały się w stacjonarce kody na pastylki. |
|
|
|
|
#4889 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, to jest po prostu żałosne, kody są coraz mniej korzystne, do tego nie ma dostępnych połowy produktów na stronie, pisałam do nich meila kiedy będzie Jasmin, to mi odpisali "Uprzejmie informuję, iż na chwilę obecną nie posiadamy szczegółowych danych na ten temat, strona internetowa jest aktualizowana raz w miesiącu." Zamówiłoby się coś, ale dosłownie nie ma co, a u nich czeski film i do tego jeszcze porządnych kodów brak. Skoro kiedyś zamawiałyśmy korzystniej to myślą, że teraz będziemy zamawiały na mniej korzystnych warunkach? No ja nie wiem, ale mi się już po prostu nie chce niczego zamawiać, bo to takie próbowanie przechytrzenia nas. Tylko nie wiem czy nie zdają sobie sprawy, że my bez nich możemy żyć, ale oni bez nas nie...
Czyli na interii nie ma żadnego działającego kodu? Bo tam jeszcze Jasmin jest, ale bez kodu to ja go na pewno nie zamówię ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Nie no mocne, perfumy właśnie wróciły na stronę, ale oni nic o tym nie wiedzą w BOKu
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

Chodziło mi o sytuację, kiedy w chwili składania zamówienia woda przysługiwała od niższej kwoty i widniała na potwierdzeniu. I myślałam, że wtedy zamówiłyście. Bo jeśli nawet chwilę później podwyższyli pułap to jasne jest, że obowiązywałyby Was niższe pułapy

Jestem ciekawa, czy będzie Naturelle i tusz