![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kto zaczyna? ;)
Zdjęcia to bardzo dobry pomysł
![]() Czasami tak koncentrujemy się na naszej wymarzonej sylwetce, że nie potrafimy dostrzec tych mniejszych zmian. Porównując zdjęcia można się naprawdę zdziwić i zmotywować! ![]()
"Szczęście polega na tym - całe szczęście - by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów." Edytowane przez hey there Delilah Czas edycji: 2014-03-08 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Raczkowanie
|
Pierwsze zdjęcia zrobione. Następne zrobię za miesiąc i porównam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
Hej, czy ja też mogę się dołączyć? Zaczęłam niedawno, jeszcze nic nie udało mi się schudnąć. W sumie zaczęłam się odchudzać w wakacje kiedy to z 70 kg schudłam do aktualnych 67 ale to miało miejsce na przestrzeni kilku miesięcy i od tamtej pory już nic :-(
Powiedzcie mi czy na diecie około 1200 kcal (przy braku aktywności fizycznej) lub 1500-1600 (z ćwiczeniami) można zrzucić około 3 kg w miesiącu? Czy to raczej wygórowane marzenia ;D? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
powinny Ci trzy kolo poleciec bez problemu, ale kazdy organizm jest inny. mnie 5kg zlecialo w ciagu dwoch tygodni.. a w poniedzialek mijaja kolejne dwa i bede sie drugi raz wazyc ale nie bylam teraz tak restrykcyjna jak w pierwszej 'fazie' wiec troche sie boje
![]() a zdjecie sobie zrobilam pierwszego dnia dietowania a kolejne dopiero chce przy ukonczeniu zadania ![]()
![]() |
#665 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widzę, że mamy podobną wagę aktualną i cel. Jak najbardziej w miesiąc możesz schudnąć 3, nawet 4kg. Może lepiej spróbuj tym drugim sposobem z ćwiczeniami? Nie będziesz musiała się głodzić ani przechodzić na żadne diety a ćwiczenia, oprócz tego, że pomagają pozbyć się zbędnych kg to jeszcze pięknie modelują sylwetkę. Widzę po sobie. Skóra napięta, cellulit na nogach już prawie znikł, pupa ładnie się podniosła.. same plusy ![]() ruda kitka - 5 kg to bardzo dużo jak na 2 tygodnie, wow! ![]() ![]() Jeszcze nie raz trafią nam się chwile/dni z których nie będziemy zadowolone ale nie można się poddawać. Damy radę ![]()
![]() |
![]() |
#666 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie tak. Nie mam nadwagi ale źle się czuję z tym nadbagażem, samoocena poszła bardzo w dół. Ja zaczęłam już dwa miesiące temu z wagą 72, póki co udało mi się zrzucić 6kg i już czuję się dużo lepiej. Miałam plan zapisać się na siłownie ale ciągle to odkładałam, postanowiłam spróbować ćwiczeń w domu. Jakiejś konkretnej diety również nie stosuję, uważam, że to bez sensu. Lepiej nauczyć się nowych nawyków. Nie liczę kalorii ale myślę, że zjadam ok 1400-1600 (zależy od dnia) w każdym razie wcale się nie głodzę ![]() A w jakim czasie chciałabyś zrzucić te kg? ![]()
![]() |
![]() |
#668 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hmm nie mam jakiejś konkretnej daty do kiedy chcę zrzucić, ale no, wiadomo... Jak najszybciej!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dałam sobie 5, góra 6 miesięcy. Oczywiście jeśli mi się nie uda to nie zrezygnuję i nie napcham się toną słodyczy ![]() Wydaje mi się, że mam większą motywację kiedy mam wyznaczony czas. Też miałam już kilka prób, ale źle do tego podchodziłam i po tygodniu, góra dwóch, rezygnowałam. Teraz sobie wszystko wcześniej zaplanowałam i póki co nie mam ochoty odpuścić, choć było tak, że ćwiczyłam dzień w dzień a waga trzymała mi się przez 3 tyg. Dodatkowo mierzę się, zawsze jest motywacja gdy widać 1,2 cm mniej po tygodniu. Zapisuję wszystko w dzienniku i jak mi jest źle to wracam do 'początków' i od razu humor się poprawia. ![]() Do wakacji jeszcze trochę czasu, na pewno Nam się uda ![]()
![]() |
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, wracam po weekendowej nieobecności... dietowania i ćwiczeń nie było ponieważ nie było mnie w domu- imprezowaliśmy ze znajomymi. jedynie wczoraj na basenie byliśmy to popływałam trochę. Fajnie było
![]() ![]() piwko, czipsy, paluszki i niekoniecznie zdrowe jedzenie. Od jutra biorę się dalej w garść... ahhhh te weekendy - one są najgorsze ![]()
![]() |
#671 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Hmm taki dziennik to nie jest głupi pomysł ;-) W sumie zamierzałam na blogu pisać o postępach kiedy się jakieś pojawią (jeśli się pojawią xD) ale taki dziennik w wymiarami by nie zaszkodził ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
Zadomowienie
|
ja sie mierzyłam pod biustem, w talii w najwęższym miejscy, brzuch na wysokości pępka, w biodrach w najszerszym miejscu i uda wymierzyłam.
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj cwiczylam, ale dzis juz nie.
![]() |
#675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W tym dzienniku, prócz wymiarów, piszę jeszcze co jadłam, co ćwiczyłam, plusy, minusy odchudzania (minusów już się trochę nazbierało ale mimo wszystko plusów nadal jest więcej) i takie moje ogólne przemyślenia. ![]() Mierzę się pod biustem, w talii, brzuch (1cm pod pępkiem), biodra, uda i łydki. Z tych dwóch ostatnich ciężko idzie ale zawsze coś. Najbardziej zeszło mi z talii i z brzucha bo 13 i 11 cm ![]() fiorella22 - na basenie można dużo spalić kalorii, a na koncercie rockowym, w pogo, to już w ogóle. ![]() basia33gol - Jeden dzień bez ćwiczeń to nic złego. Trzeba dać mięśniom odpocząć, zregenerować się. Ja, jak nie mam ochoty, siły ćwiczyć to idę na spacer. Zawsze to jakaś aktywność. ![]()
![]() |
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
ja w weekend tez troszke grzeszylam, glownie alkoholowo ( :p ) ale za to w sobote tanczylam bite szesc godzin i to tak, ze mam dzisiaj totalne zakwasy
![]() ![]() po poludniu sie ważę, wiec zajze tu pozniej zdac relacje ![]()
![]() |
#677 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czekamy ![]()
![]() |
![]() |
#678 | |
Raczkowanie
|
ooo, kochana to brzmi świetnie. Chcę ogólnie oczyścić swój organizm. Mam chorobę refluksową, cytryna odpada, ponieważ zgaga mnie zabije. Poza tym moja koleżanka próbowała z cytryną, efektu nie było żadnego.
Muszę sobie kupić jakiś prawdziwy sok z aloesu, nie napój a sok z aloesu. ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
miałam na myśli tą odpowiedź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie ma co się męczyć, jest wiele skutecznych sposobów. Każdy znajdzie coś dla siebie ![]()
![]() |
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
Dziś zjadlam: na śniadanie pół opakowania serka wiejskiego, w pracy dwie kanapki z razowca z sałata, drobiową wedlina i ogorkiem, na obiad pierś z kurczaka bez skóry z rożna, kolacja jajko smażone na odrobinie oliwy z oliwek z cebula i pieczarka, kawałek świeżej papryki i kromka razowca.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Dziś w pracy pierwszy raz usłyszałam ze schudlam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#681 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
Bardzo
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
ważyłam się dziś, i kolejne 4kg spadły, razem już 9
![]() tylko że.. trzy razy sprawdzałam i się zastanawialam czy ta waga na pewno dobrze działa, bo jakoś tego po sobie nie widzę. Ale jak się ma dużo do zgubienia, to czlowiekowi sie wydaje ze jak troche schudnie to zaraz bedzie super laską a to niestety tak nie dziala :p moze zrobie sobie zdjecie i to zobacze ![]()
![]() |
#684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() coś dla Ciebie - http://kobietanaj.pl/14207,Stra%C4%8...o_dokona%C4%87 jak Twój ocet? jak go pijesz?
Mam na Ciebie oko - czyli jak się bawić ze swoim dzieckiem - blog ![]() You are not alone I am here with you... MJ Edytowane przez fiorella22 Czas edycji: 2014-03-10 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
jezuuuu ale jestem przeziębiona
![]()
![]() |
#687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to chyba zamówię sobie ten: http://oleofarm.pl/produkty/fabryka-...zem-aloevital/, tam jest napisane, że jest 100% z aloesu więc chyba warto go popić? Cieszę się, że jest taka ładna pogoda, bieganie, bieganie i jeszcze raz ruch, to mi tez pomoże ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziś zaczynam przygodę z octem jabłkowym... wiosna wisi w powietrzu ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
basia33gol - o tak, takie słowa dają dużego, motywującego kopa!
Ja jak usłyszałam to od mojej rodziny to też od razu poleciałam ćwiczyć. ![]() Najważniejsze by nie spocząć na laurach tylko walczyć dalej, także walczymy ![]() Ruda Kitka - ![]() ![]() qawa224 - Myślę, że będzie ok. Ja będę zamawiać ten http://www.aloes-uroda.pl/6,miazsz-a...-do-picia.html ![]() Ja też się pochwalę, dzisiaj się ważyłam i kolejny kg pokonany ![]()
![]() |
#690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.